Koirapuisto - eipäs, juupas

pikiksenhurtta

Monen vuoden ajan sitä on suunniteltu ja tänä vuonna piti rakentaa, muttei sitten kuitenkaan. Kenelläkään tietoa missä vaiheessa hanke mahtaa olla?

62

1957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehdotus 1

      Eikai sitä täällä maalla, vaikka kaupungissa olemmekin, tarvitse mitään koirapuistoa. Pellolle tai metsää vaan ja hurtta irti.

      • pikiksenhurtta

        Mut ei siellä metsässä ole koirakavereita keiden kanssa telmiä. Kyllä koira koiran seuraa välillä kaipaa.


      • Tammisiltalainen
        pikiksenhurtta kirjoitti:

        Mut ei siellä metsässä ole koirakavereita keiden kanssa telmiä. Kyllä koira koiran seuraa välillä kaipaa.

        Telmiä? Tarkottaako tuo että iso tappajahurttasi ryntää pienempien kimppuun heti kun päästät sen irti? Ei mitään koirapuistoja tarvita kun on aina kaltaisiasi idiootteja. Oppisitte edes korjaamaan paskanne pois, siihen ei verorahoja tarvita.

        Jos ulkoilutatte koiraanne Tammisillassa niin on terveellisempää pitää se "kiltti ja tottelevainen" koira kiinni. Käymme välillä kissamme (valjaissa) kanssa lenkillä, mutta silloin olen aina varautunut teihin isolla teräaseella...


      • sumauttasinmielummin
        Tammisiltalainen kirjoitti:

        Telmiä? Tarkottaako tuo että iso tappajahurttasi ryntää pienempien kimppuun heti kun päästät sen irti? Ei mitään koirapuistoja tarvita kun on aina kaltaisiasi idiootteja. Oppisitte edes korjaamaan paskanne pois, siihen ei verorahoja tarvita.

        Jos ulkoilutatte koiraanne Tammisillassa niin on terveellisempää pitää se "kiltti ja tottelevainen" koira kiinni. Käymme välillä kissamme (valjaissa) kanssa lenkillä, mutta silloin olen aina varautunut teihin isolla teräaseella...

        No huh...eikö koirakarkoite sumute, olisi parempi vaihtoehto? Ja lisänä rivakka huomautus omistajalle koiran kytkemiseksi välittömäsi!
        Ovatko häiriköt aina niitä samoja, vai puolen kylän koiria?

        No, miten ajattelin asian eduksesi sitten oikeudessa selitellä, jos jonkun koira omistajineen tiellesi tulee?
        Teräaseen hallussapito, tuossa tarkoituksessa,ja teko siihen lisäksi.Et ihan pientä pottia ole ottamassakaan itsellesi.Onko se sinusta järkevää?

        Kerroit ulkoiluttavasi kissaa tammisillassa valjaissa, niitä harvemmin näkee, nyt sentään kanssaihmiset tietävät teitä varoa ja kiertää koirineen kauempaa.Hyvä jo tietysti sekin.Jos saisitte ulkoilu rauhan.

        On kyllä oikeasti hieno asia, että huolehdit kissasi ulkoiluttamisesta, ja siitä, ettei se karkaa/katoa.
        Kaikki kissan omistajat ei siihen ihan noin vaan pysty.Vaikka se suositeltavaa olisikin.
        Hatunnosto sulle siitä ;)


      • Anonyymi
        pikiksenhurtta kirjoitti:

        Mut ei siellä metsässä ole koirakavereita keiden kanssa telmiä. Kyllä koira koiran seuraa välillä kaipaa.

        No nyt on puisto ollu jo muutaman vuoden, mutta ei tuolla paljon näytä kävijöitä olevan, ei ennen koronaakaan ollut.


    • Ehdotus 2

      Facebookkiin ryhmä, esim. "Piikkiön koiraystävät" ja sit vaan sovitte yhteistapaamisia jonnekkin.

    • Kkskskksksk

      Kirismäkeen oli paikka jo varattu mutta lähinaapureiden valituksien takia hanke laitettin jäihin. Ymmärrän kyllä että kaikki eivät halua koirapuistoa naapuriin.

      Mielestäni hyvä paikka olisi rungontiellä siinä missä sijaitsi jätesema ja joka ilkivallan takia suljettiin. Naapureita ei aivan välittömässä läheisyydessä ja hyvät kulkuyhteydet.

    • Ehdotusten antaja

      Eipä paljoa näytä koirapuisto saavan kannatusta!? Hiljainen hyväksyntä siis.

    • puistolle kyllä

      Kurja juttu kyllä :/. Eipä niitä koiria saa oikein vapaana pitää metsässäkään ja toiseksi meiän hurtta ainakin on niin ajojahtinen, että lähtee heti vainun perään. Koirapuisto olis kyllä tosi toivottavaa. Littoisiinkin se saatiin, vaikka on hyvät ulkoilumahdollisuudetkin. Uutta adressia peliin?

      • minä käyn noissa

        Kaarinassa,ja turussa on hyvät puistot.Sinne pääsee autolla,ja samalla voi kiertää lenkin kaupungilla,hyvää harjoitusta koiralle.Metsään en päästäisi,koska ei ole maan omistajan lupaa.Kunnon juoksulenkki hihnassa,myöskin on koiralle hyväksi.


    • on kiinnipitoaika

      Kannattaa viedä koirat koirapuistoon kaarinaan, littoisiin tai turkuun juksemaan, vapaana muualla ei edes nyt saa pitää.Jos sitä maanomistajan lupaa ei ole, niin ei saa pitää irti koiraa missään edes metsästysaikana.
      Linnut ja luonnonnisäkkäät rakentelevat jo kohta pesiään, annetaan niille kaikille pesintärauha.

      Ihan liikaa on lehdissä ollut juttuja, kun koirat hyökäävät ihmisten ja kytkettynä olevien koirien kimppuun.

      Huolehtikaa siitä, ettei se oma koiranne aiheuta muille liikkujille ja heidän koirilleen vaaratilanteita.Pitäkää koiranne kytkettyinä!

      Ja puistossakin on oltava tarkkana, että pystytte sen koiran tekemisiin heti puuttumaan, jos aihetta on.

    • piikkiönkeskustasta

      Koirapuisto muuten hyvä idea, mutta kukapa haluaa jatkuvasti haukkuvia koiria naapuriinsa?

      Kaarinaan on lyhyt matka puistoilemaan, ja jos saa maanomistajalta luvan, voi päästää "tottelevaisen koiran" vapaaksi sen maanomistajan alueelle.

      Paljon näkyy ihmiset juoksevankin koiriensa kanssa, hyvää liikuntaa saa koira siinäkin.Ja myös se omistaja.Onhan se omistajalle parempi juosta, kuin puistossa seisoskella.

    • siipeillen

      Pysykää nyt siellä Paimiossa vaan ja kerätkää verorahoja omaa tonttia varten.

      • sielläsiisse

        Onko?


    • hhjhhhhggf

      Jjjjjhhh

    • gghhhhhh

      Jjkjjhv

    • valvottuvapaus

      Mulla on oma aidattu piha,siellä saa koira juosta aina vapaana,tuttujen koirat käy myös leikkikavereina,lenkit tehdään sitten tietysti kytkettynä.Eikä häiritä muita tielläliikkujia.Koira ei saa hyökkiä,eikä rähjätä vastaantulijoille.Sehän kuuluu ihan peruskouluusen koiran kanssa.
      Monet haluaa koirapuiston,vaikka ei ole edes viitsinyt koulia koiraansa,kaikkea halutaan,mutta itse ei panosteta edes sen oman koiran koulutukseen.Oman pihan,ja aitauksenkin voi aittaa,kaikki itsestä kiinni ;)

      • juksutusaitaus

        Totta, ei ketään estä tekemästä omaa "koirapuistoa", omalle pihalle ;)


    • moy

      Hm.

    • nhgvjg

      ....

    • zeni92
    • koiratkoulutettava

      Koirapuisto olisi hyvä, ettei niitä muille vihaisia koiria pidettäisi vapaana metsissä luvatta Koirapuistoon voisi vaikka yksi kerrallaan laittaa juoksemaan, jos ei ole viitsinyt koiraansa kouluttaa ja sosialistaa.
      Ne joilla on koirat koulutettuja, voi lenkittää koiria missä vain,ja jos ei muuten tule tarpeksi liikuntaa,niin juoksee itse siinä koiran rinnalla.Neljä kilometriä päivässä varmaan sopiva monille roduille,ja muutenkin kannattaa koiraa opettaa, että on sitten oikeasti hallinnassa ja osaa käyttäytyä.

      Ihan liikaa on ihmisillä koiria jotka rähjäävät vastaantulijoille yrittävät hyökätä luo,ja joiltakin koirat myös toistuvasti karkaa.Mikä on erittäinvaarallista muille kulkijoille ja heidän koirilleen.
      Eli,kouluttakaa ne omat koirat, ja jos ei silti ole täysin hallinnassa, niin antakaa osaavampaan kotiin.
      Koirapuistot ei ratkaise sitä ongelmaa, ettei koiria viitsitä kouluttaa yhteiskuntakelpoisiksi. Koirapuisto on vain pieni lisä ulkoiluun, ei se korvaa ollenkaan kunnon reipasta lenkkiä.

    • Töttäri

      V... mitään koirapuistoja tarvii... pitäkää koirat kotonanne kun ootte vaivoiksenne hankkineet. Mielellään vielä hiljaisena ja hajuttomina.

      • lenkkihyväksiomistajalle

        Ei niitä ennenkään tarvittu, totta.Itse voi lenkkeillä enemmän jotta liikunnantarve tulee tyydytettyä.


    • eieestarvetta

      Liikunta o hyväksi myös omistajalle, joten reippaalle lenkille koiran kanssa.Seisoskelu koirapuistossa ei ole liikuntaa itselle, kylmähän siinä tulee, ja koira sitten tappelee vaan muiden kanssa siitä aitauksen reviiristä.Taudit ja loiset tarttuu siellä myös jne.Parasta on juosta koiran kanssa, saa itsensäkin pysymään kunnossa.

    • kissapuistoturvallinen

      Koirapuistoja on jo kaarinassa, ja koirat saa paljon liikuntaa lenkeillä, harrastuksissa, ja koulutuksissakin.Koirille onkin jo tarjolla vaikka kuinka paljon kaikkea.

      Mites, jos vaikka kissapuistoa haluttais seuraavaksi tänne?
      Kissat on hiljasempia, niin ei kissapuisto häirittis naapuriasukkaitakaan.Niin se idea ei torppaantuis ääni haittoihin.
      Vai meniskö sekin sitten sitten siihen,että kissoja hylättäs sinne puistoon, kun monilla on tapana muutenkin pitää kissoja heitteillä, vaikka ei kyllä saisi.
      Muuten kiva idea, suuri katettu turvallinen aitaus puineen, kiipeilytelineineen ja pensaineen, jossa kissat saisi tutkiskella turvallisesti ulkoilualuetta.
      Ehkä olisi parasta että pari aitausta, kun kissathan ei ole niin sosiaalisia, että haluisivat välttämättä leikkiä keskenään.Paitsi ne omat, ja tuttujen ehkä onnistuiskin.

      • sydämmettömyyttä

        Meidän pihalla näkyy välillä olevan sellaisia "heitteille" jätettyjä kissoja.
        Naapurit tekee sitä ihan tahallaan.Kissansa kiusaksi kai.Kissa parka aamullakin kyhjötteli meijän pihassa kylmissään, ei ole lumihangessa lämpimästä pitävällä kissalla hääppöset oltavat.Kyllä on ihmisellä kylmä sydän, kun kissansan yksin ulos unohtaa.
        Tietysti olis puisto niillekkin hyvä, jos siellä olis joku lämmin koppi edes ;)


    • omistajanvastuu

      Lenkkeillessä useita näkee kouluttamattomia/huonosti koulutettuja koiria.Jotka ovat vaaraksi ohikulkijoille, ja myös muille koirille, kun omistaja ei saa koiraansa pidettyä hallinnassa ohituksissa.
      Kannattaa kouluttaa se oma koira, ja käyttää sillä ulkoillessa kuonokoppaa, jos on pienikin vaara että koira puree/on jo purrut.
      Omistajan on huolehdittava, ettei se oma koira pääse puremaan!

    • molemmatpliis

      Voishan kissapuiston tehdä samalla,jos koirapuistonkin.Vähän tasa-arvoo hei...

      • Sinä_olet

        Idiootti.


      • sananvapauskunniaan
        Sinä_olet kirjoitti:

        Idiootti.

        Onko toi vihapuhetta???


      • erfgtyhujikolpöå

        Juupas molemmat :)


    • koirapertti

      Hyvä idea tehdä koirapuisto,ja kissa puisto myös.Kyllä sellaisille lemmikeille on aitaus hyvä, jotka muuten karkailevat.Nykyään kissoja ihmiset jättää ulos paljon, joten puistosta ne vois eläinsuojelijat helpommin kerätä.Koiria ei ole näkynyt enää vapaana, eli omistajat on vastuullisempia nykyään.

    • useampiparempi

      Onko asia mennyt yhtään eteempäin?
      Puistot olis kyllä lemikeille kivoja, kun sais luvalla ja turvallisesti vapaana siellä juoksennella.

      • tarvettaolisi

        Kannattaa varmaan kysellä kaupugintalolta, jospa joku siellä tietäisi.Tarvetta olisi, kun ei omaa maata ole kun tuhannenneliötä, ei siinä paljoa koira juokse.Ja vieraalle maalle en kehtaa viedä, kun tiedän että ei saa viedä ilman lupaa.Puistossa näkee myös tuttuja, ja koira ei karkaa riistan perään.Kyllä sellainen puisto olis hyvä olla.


      • koiraanvaihtia

        Kaarinassa voi koiria hyvin puistoiluttaa,siellä on hyvin tilaa.Ja jos haluaa oikein juoksuttaa koiraa.Niin sitten vaan juoksuvyö kehiin,ja juoksutossut jalkaan.Kun kaikki lähistön hiekkatiet juoksee koiran kanssa, niin kyllä siinä on liikuntaa riittämiin.Vaijhtelua saa kivasti, kun käy eri paikkakunnilla, hiekkamontuilla, ja metsäteillä.Kun koira on kytkettynä juoksuvyöhön, on hyvä juosta.
        Hiekkateiden lisäksi, kannattaa juosta myös metsäpoluilla, luontopolut ovat hyviä siihen tarkoitukseen.Ja kukaan ei huomauta asiasta,koska koira on kytkettynä vyöllä ja hyvin hallinnassa ;)


    • Älyhoiheti

      Kaikkea kanssa, koirille puisto ja veronmaksajien varoilla. Kuulemma muutenkin pitäisi veroja nostaa, koska Piikkiö tullut Kaarinalle niin kalliiksi.

      • kylläpuistolle

        Se olis koirapuisto kuule luonnonelukoille hyväks,ku nykyään koirat juoksee luvatta keskustassakin kesät talvet, pienessä mettä pusikossa irti.Ja jänikset ja oravat niitä pelkää, ja pesintä häiriintyy.Koirapuistossa, saisivat turvallisesti koiriaan pitää, eikä luonnonelukat häiriintyis.Verorahat menee paljon turhempiinkin asioihin, kuten päättäjien jatkuviin palkankorotuksiin.


    • koiratkiinnitaikpuistoon

      Toivottavasti puisto piankin tulee, kun nyt pitävät ihmiset koiriaan luvattomasti irti vähän joka puolella.Ja ne aiheuttaa vaaratilanteita muille ihmisille,ja koirille.
      Kun itsellä pieni arka koira, lakien mukaan tietysti kytkettynä.Ja vastaan tulee suurempi irtokoira , kaksi, tai kolme räyhäten, kurjia tilanteita.Omistajista ei aina ole tietoakaan .Kaarinassa puisto on, mutta eipä ihmiset sinne viitsi viedä...

      • koiratkytkettävä

        Me törmättiin metsässä taas samoihin kahteen irto dalmikseen,räyhäten hyökkivät taas kerran koirani luo,todella kurja tilanne.Eikä ukkoreppana jonka mukana olivat tehnyt asialle yhtään mitään, useita kertoja samalla lailla jo käynyt.Pitäskö itekkin käyttäytyä seuraavaksi yhtä hyökkäävästi, kohteena ukko ja dalmiksensa?
        Tuskimpa puistoon sellaisia rähjiä kehtais edes viedä, korkeintaan yöllä kun muita ei ole.
        Mutta kyllä järjen juoksu on omistajalla heikkoa, kun tuollaiset päästää metsiin, missä liikkuu paljon muitakin ulkoilijoita.Eihän koiria saa pitää metsissäkään irti, eivätkä ne muiden iholle saa käydä.Muilla on lenkeillään metsissäkin sentään koirat KIINNI!
        Pitänee tehdä asiasta ilmoitus,tuskin muuten muutosta tulee....


      • lapsetmetsässä

        Livian metsissä näkyy usein just kaksi dalmatialaista, jotka kouluttamattomia ja huonokäytäksisiä.Jostain piikkiöstä päin ilmeisesti ne livian metsiin roudaa, ja sinne irti päästää.Täällä on kyllä kieltokyltti, mutta ei ilmeisesti ole sitä tavannut.
        Vastuutonta ja vaarallista, siellä liikkuu päivittäin paljon juoksijoita, hevosia ,pyöräilijöitä, päiväkotilapsia ja muita koirien taluttelijoita, jotka ymmärtävät sentään pitää koiransa kiinni.

        Koiraa ei saa pitää irti ilman maanomistajan lupaa, metsästäjältä hän ei kyllä näytä.Täytynee ensikerralla huomauttaa asiasta hänelle ;)


      • murisimulle
        lapsetmetsässä kirjoitti:

        Livian metsissä näkyy usein just kaksi dalmatialaista, jotka kouluttamattomia ja huonokäytäksisiä.Jostain piikkiöstä päin ilmeisesti ne livian metsiin roudaa, ja sinne irti päästää.Täällä on kyllä kieltokyltti, mutta ei ilmeisesti ole sitä tavannut.
        Vastuutonta ja vaarallista, siellä liikkuu päivittäin paljon juoksijoita, hevosia ,pyöräilijöitä, päiväkotilapsia ja muita koirien taluttelijoita, jotka ymmärtävät sentään pitää koiransa kiinni.

        Koiraa ei saa pitää irti ilman maanomistajan lupaa, metsästäjältä hän ei kyllä näytä.Täytynee ensikerralla huomauttaa asiasta hänelle ;)

        Kaksi isompaa noutajaa myös siellä usein on irti.Eihän se luvallista ole, mutta kun omistaja ei tunnu itse tajuavan sitä.Ne koirat, eivät ole omistajansa hallinnassa ollenkaan, kurjia kohtaamis tilanteita.


    • tulispajosetänne

      Kyllä tulis tapeeseen, kaikki rodut ei turvallisesti voi vapaan jokapaikassa juosta,ja omalta maaltahan ne katoaa hetkessä.

    • 4567876

      Sais tulla, voisin päästää turvallisesti koirani sinne juoksemaan.Juoksutan kyllä lenkeillä itse juosten, mutta vapaana pito on hankalaa, kun lähtee luonnostaan metsästelemään.
      Olisi siksikin hyvä, ettei metsissä tarvitsisi pelätä irtokoiria, kun ihmiset veis koirat vaan puistoon irtiolemaan.Irti metsässä vastaan tuleva koira ei ole välttämättä kiva kohdata, kun oma hihnassa oleva ei tykkää vieraista irti olevista koirista.

    • TässäTeilleKoirapuisto

      Olin kävelyllä uimarannalla. Aivan parin metrin päässä uimarannasta sijaitsee veneranta jossa uiminen kielletty. Koiria kuitenkin tällä venerannalla uitetaan ahkeraan ja näky sen mukainen. Kymmenittäin paskakasoja aivan veden tuntumassa. Eivät olleet hanhen.
      Kun nyt ollaan veroja keksimässä ja tiristämässä lisää rahaa sieltä missä sitä ei ole, niin tässä vanha idea. Koiravero käyttöön ! Ihan Yksinkertaista !
      Mielestäni joka ikinen koira tulisi siruttaa eläinlääkärillä pennusta lähtien ja rakki tietokantaan omistajatietoineen. Kerran vuodessa lähetettäisiin 100€ vero postissa omistajalle. Tämä laiksi.
      TAI kustannatte sen koirapuiston omasta kukkarostanne jollekin vanhalle kaatopaikalle. JA VIELÄ ! EI OLE ELÄIMEN VIKA JOS OMISTAJA ON TYHMÄ!!!!

      • Lakiennoudattaja

        Ei pidä rangasta kaikkia, jos muutamat rikkoo sääntöjä.Meillä ollu aina koiria, ja kerään kakit hoidetuilta alueilta aina.En myöskään pidä luvatta koiraani irti missään, muualla kun omistamallani maalla.Eli noudatan lakeja ja siivoan koirani ulosteet pusseihin, ja vien roskiin.

        Miksi minun pitä sitten maksella koiraveroa, jos koirani ei sotke? Jos ne sotkijat hyvittävät verolla sotkunsa, niin mitä minä sillä hyvitän?

        Maksan jo toki veroa koiran ruuasta, tarvikkeista jne.
        Ja koirani on rotukoira, sirutettu, ja tiedot löytyy jalostustietokannasta, eli rekattu puhdasrotuinen koira.

        Parasta olis sakottaa niitä lakien rikkojia, ihan suoraan.
        Eihän autoilijoitakaan kaikkia sakoteta, vaan niitä jotka lakeja rikkoo.Eikä kaikki ihmiset saa rangaistusta muiden ihmisten rikoksista, vaan ne jotka lakeja rikkovat.
        Vai olisko sitten hyvä,et kaikki kaljanostajat maksaa pahoinpitely,järjestysrikkomus,rattijuopumus yms humalapäissä tehdyistä rikoksista korvauksia, kun muutamat sekoaa kännissä ja aiheuttaa paljon yhteiskunnalle kuluja?

        Tiedäthän miksi koiravero aikoinaan tuli?
        Nykyään sille ei ole missään kunnassa tietääkseni mitään vastiketta, alkujaan sillä saikin jotain, ja siksi veroja kerättiin.Ei niitä koiran kakkojen vuoksi ennenkään kerätty.

        Sinuna kyselisin , tai laittaisin kaupungin palautesivulle noista havainnoistasi.Olisihan se hyvä, että päättäjätkin tietäis, mitä siellä rannoilla touhuillaan.Itsekkin olen ihmetellyt kesäisin ihmisten touhuja siellä veneenlaskupaikalla.Toiset nostelee veneitä, toiset laskee, ja jotkut tuuppaa koiransa siihen väliin uimaan.Vaikka huomaavat että autoja vetää veneitä, ja heti perään joku on tulossa venettään laskemaan.Et kyllä siinäkin olis järjenkäyttö sallittua.


      • vanhapoikajo

        No mites olis vanhanpiianvero? Sekin ennen oli käytössä, kartuttaisi kivasti kassavajetta.


      • uytgfhjk
        Lakiennoudattaja kirjoitti:

        Ei pidä rangasta kaikkia, jos muutamat rikkoo sääntöjä.Meillä ollu aina koiria, ja kerään kakit hoidetuilta alueilta aina.En myöskään pidä luvatta koiraani irti missään, muualla kun omistamallani maalla.Eli noudatan lakeja ja siivoan koirani ulosteet pusseihin, ja vien roskiin.

        Miksi minun pitä sitten maksella koiraveroa, jos koirani ei sotke? Jos ne sotkijat hyvittävät verolla sotkunsa, niin mitä minä sillä hyvitän?

        Maksan jo toki veroa koiran ruuasta, tarvikkeista jne.
        Ja koirani on rotukoira, sirutettu, ja tiedot löytyy jalostustietokannasta, eli rekattu puhdasrotuinen koira.

        Parasta olis sakottaa niitä lakien rikkojia, ihan suoraan.
        Eihän autoilijoitakaan kaikkia sakoteta, vaan niitä jotka lakeja rikkoo.Eikä kaikki ihmiset saa rangaistusta muiden ihmisten rikoksista, vaan ne jotka lakeja rikkovat.
        Vai olisko sitten hyvä,et kaikki kaljanostajat maksaa pahoinpitely,järjestysrikkomus,rattijuopumus yms humalapäissä tehdyistä rikoksista korvauksia, kun muutamat sekoaa kännissä ja aiheuttaa paljon yhteiskunnalle kuluja?

        Tiedäthän miksi koiravero aikoinaan tuli?
        Nykyään sille ei ole missään kunnassa tietääkseni mitään vastiketta, alkujaan sillä saikin jotain, ja siksi veroja kerättiin.Ei niitä koiran kakkojen vuoksi ennenkään kerätty.

        Sinuna kyselisin , tai laittaisin kaupungin palautesivulle noista havainnoistasi.Olisihan se hyvä, että päättäjätkin tietäis, mitä siellä rannoilla touhuillaan.Itsekkin olen ihmetellyt kesäisin ihmisten touhuja siellä veneenlaskupaikalla.Toiset nostelee veneitä, toiset laskee, ja jotkut tuuppaa koiransa siihen väliin uimaan.Vaikka huomaavat että autoja vetää veneitä, ja heti perään joku on tulossa venettään laskemaan.Et kyllä siinäkin olis järjenkäyttö sallittua.

        lakiennoudattaja..
        valitettavasti joudumme maksamaan aika paljon semmoisestakin joihin sinulla tai minulla ei ole osaa eikä arpaa kuten turun puukottajan teoista johtuvat kulut.. joten mikä täällä on reilua?


      • varattujoajatsitten
        vanhapoikajo kirjoitti:

        No mites olis vanhanpiianvero? Sekin ennen oli käytössä, kartuttaisi kivasti kassavajetta.

        Meinaatko, et vanhallapojallaki kävis tsäkä, kun vanhat piiat rahansäästön vuoksi ryntäis luoksesi , ettei heit verotettas vanhoina piikoina XD))))

        Ei kyllä ole ihmisen hyvä yksin.Mene vaikka jonnekkin seuranhakupalstoille, tai ihan napakymppiin yms.Ei ne kotoaan tule hakemaan nykypäivänäkään ;)

        Koirapuisto=hyvä asia.Siellä sais luvalla juoksuttaa kaikkia koiria, niin vähenis se luvaton muiden mailla juoksuttelu .


    • Tätämieltätästä

      Koirapuistot voivat odottaa aikoja parempia, ensin koulut korjaukseen ja kuntoon ihmisille.

      • nonyysekohtjotulee

        Kouluja korjataan joka puolella, harvanen vuosi.Ja koirapuisto tulee, olethan valmis ;)


      • hohhoh2

        Ei vähempää vois kiinnostaa mitkään koulut, ja niitähän tosiaan ihan jatkuvalla syötöllä korjataan. Onneksi Piikkiöönkin vihdoin saadaan koirapuisto, odottakoot vaan koulut parempia aikoja! :)


      • molemmatparempi
        hohhoh2 kirjoitti:

        Ei vähempää vois kiinnostaa mitkään koulut, ja niitähän tosiaan ihan jatkuvalla syötöllä korjataan. Onneksi Piikkiöönkin vihdoin saadaan koirapuisto, odottakoot vaan koulut parempia aikoja! :)

        Koirapuisto tulee.Ja koulujahan on korjattu jatkuvasti, eivät liity toisiinsa mitenkään.


    • Innokaspuistonodottaja

      Jess, koirapuisto tulee vihdoinkin!
      Se tulee kyllä todellakin tarpeeseen.

      Toivottavasti ne luvattomasti koiriaan muidenmailla pitävät tajuavat viedä ne irtokoiransa koirapuistoihin.
      Kaarinassahan on jo puisto, ja Littoisissa.Niissä voi ihan luvallisesti vapaana koiraansa pitää, joten niihin kannattaa viedä, Piikkiön puiston valmistumista odotellessa.

      Maanomistajalta on aina lupa kysyttävä, jo enne kun koiraansa irti päästää.
      Muiden alueille ei irtokoiria saa edes tuoda, eikä päästää irto kissojakaan.

      Kannattaa perehtyä lemmikkejä koskevaan lainsäädäntöön ja opetella lailliseen lemmikin pitoon, jo ennekun ottaa itselleen lemmikin.


      https://yle.fi/uutiset/3-6795676

      http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2013/05/03/poliisi-muistuttaa-koirat-pidettava-kytkettyina

      http://www.lansivayla.fi/artikkeli/219149-kotipiirin-ulkopuolella-tavattu-kissa-on-heitteille-jatetty-elain

      https://www.kennelliitto.fi/koirat/koiran-omistaminen/koiriin-liittyva-lainsaadanto


      https://www.kaarina.fi/ymparisto_ja_luonto/ymparistotietoa/1440672912667/fi_FI/1441021388509/

    • kissapelkää

      No nyt se vihdoin sitten tulee.
      Koiran omistajien kannattaa lukea koirapuiston säännöt, ja omaksua ne myös.
      Monilla on koiranpito tietämys täysin hukassa.
      Koirat on pidettävä kytkettyinä!
      Paitsi omalla aidatulla pihalla tai koirapuistossa.Jos ei kumpaakaan ole, koira on oltava kytkettynä.
      Myös ne pienet , kiltit ja vanhat.Minun lemmikkini ja minä ei haluta koiraasi meidän alueelle.Ei vapaana häiriköimään.Joten lukekaa ja opiskelkaa ulkoa "koirakuri".

    • Järjenkäyttösuositus

      Koiran omistajan kannattaa heti koiran ostaessaan opetella ulkoa"Koirakuri".
      Ettei tarvitse muiden ulkoilijoiden huomautella irtokoirista.

      Koirapuistossa saa pitää irti, ei yleisillä poluilla joissa liikkuu muitakin.Turhia vaaratilanteita aiheuttaa irtokoirat, kun omistaja ei niitä koskaan kerkeä pois keräämään ennen muiden tuloa.

    • Puistoontulijat

      Jeess, Wihdoinkin XD

    • Koiraainakiinni

      Joko koirapuistoa ollaan rakentamassa?
      Onko tietoa tuleeko kaksipuolinen?
      Onhan se hyvä, että yulee luvallinen irtipotoalue.Nykyään ihmiset ei tunnu tajuavan, et ilman maanomistajan lupaa ei saa pitää edes irti.Siitä kun kertoo, ihmiset on ihmeissään.Luulevat metsästysajan koskevan kaikkia koiria.
      Jos ei kuulu metsästysseuraan, eikä omista itse maata, eikä lupaa ole irtipitoon saanut.Niin koira on pidettävä aina tukevassa hihnassa kytkettynä!

    • hyödyntäkää

      Hieno uusi koirapuisto on usein aivan tyhjänä.
      Kannattais käyttää, kun kerran tuli.Autollakin pääsee, jos matka kävellä liian pitkä .

    • Anonyymi

      Suuremman aitauksen vois jakaa kahdeksi,niin olis enemmän vaihtoehtoja kavereita valita ,ettei tarvis laittaa samansukupuolen uhkailtavaksi esim.
      Huonoa,kun on kaksi ovea isoon aitaukseen.Se betoniputki,on täysin turha,ja riski et koirat törmää ja loukkaa.

      • Anonyymi

        Tuo olis hyvä, että jaattas isompi aitaus kahtia.
        Se on myös huono, et ovia isoon aitaukseen on kaksi, kun joku voi tulla yllättäen, eikä kerkiä pois alta.Toisaalta jos se aitaus jaattaisiin, se ei haittaisi.
        Eteset olis myös turvallisuuden vuoksi hyvät, turussa on.


    • Anonyymi

      Makarla- salvela alueen irtokoirien ( jatkuva karkailu/ tahallinen irtipito) omistajat!

      Viekää koiranne Koirapuistoon juoksemaan.

      Jotta lenkkeilijät , pyöräilijät ja muut koiranlenkittäjät saavat kulkea alueella Rauhassa!
      Ilman että teidän koiranne jatkuvasti vaarantaa ja häiriköi muita kulkijoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1955
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      139
      1430
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe