Tiiriön City-Marketin pikapesu on talviaikaan selvää petosta

pahoinpesty

Ihmettelen miksi City-Market pitää pikapesuhalliaan auki talviaikaan ja törkeästi asiakasta pettäen rahastaa autoilijoilta vaikka pesutulos on joka hemmetin kerta kun käyn ihan syvältä. Kävin just eilen aika myöhään jotain 22;45, syötin "tehopesu ja alustapesun" koodin. Tehopesu on liuotinpesu jonka pitäisi kuulemma pystyä puhdistamaan hyvin. Kova oli sumutus, nesteet suihki kun auton ympärillä kiersi robotti pari-kolme kertaa. Ovi aukes, ajoin kuivauksen jälkeen ulos, parkkeerasin ja nousin autosta kuivaamaan juuri pestyn auton ovien tiivisteitä. JUMALAUTA! Karjaisin. Ylt ympäriinsä auto oli mustan kuran peitossa, se oli sitä hki-hml välisen moottoritien kuraa. Ei voi olla totta ajattelin. Valitan asiasta ja vaadin uuden pesun. Sitten tajusin ettei voi valittaa koska on näin myöhä, CM-on kiinni, faksi ei ole paikalla tarkastamaan pesutulosta. Sinne meni pesun hinta kankkulan kaivoon, CM- tavaratalon johtajan tilille kilahti kalliisti hankitut euroni. Voin nähdä mielessäni miten tavaratalon johtaja Juha Dahlman nauraa minulle vahingoniloisesti naama ihan samanlaisessa virneessä kuin nokiasta muhkeita lähtökorvauksia saava Elop.
Juha Dahlman, ehdotan että poistat CM:n pikapesun talviaikaan käytöstä tai laitat ison varoituskyltin neuvonnan tiskille. - PIKAPESUN TULOS ON HUONO! Näin vältät vastuun ja asiakkaan on turha tulla urputtamaan vahtimestarille asiasta.

39

1048

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pesukatu

      Miksi et käy pesukadulla? Ne pesee harjalla ja painepesulla ensin paskat irti ja sitten vasta koneeseen. Aina on tullut puhdasta

      • Vanteen pesua

        Muuten toimii siellä, mutta kevytmetallivanteet jää likaiseksi...


    • puijattu

      Ittele kävi just noin kaksi kertaa. Riitti. En käy ikinä enää. Huijausta.

    • liaavahanalla

      Kiitä onnees ettet ostanu sitä kalliimpaa teho-vahaus pesua. Arvaas kyrpikö kun huomasin pesussa pois lähtemättömät maantiepaskat päälle ruikitun vahan alla?
      En ikinä mene enää CM-pesuun vaikka antasivat vapaaalippuja.

      • lika vahan alla

        Riski on juuri tuo että paskat jää muhimaan vahan alle. Vahapesun pesutuloksen pitää olla 100% onnistunut ennen kuin vahaa kannattaa rusikia pintaan. CM:n vahapesu-systeemissä on kova riski että auton maalipinta kärsii vahan alle jääneestä liasta. Kun näin pääsee tapahtumaan maalauksen kannalta tilanne on kohtalokas. Alkaa syöpyminen ja sitä seuraa ruoste. Hyvä kun otit näkökannan esille. Viedään sanaa CM- suuntaan !


    • CM-tyytyväinen

      Sittarissa on reilu systemi. Jos auto jää likaiseksi ei muuta kuin neuvontaan yhteys soittaavat paikalle vaksin joka tarkistaa puhutko totta. Jos auto on likainen antavat mukisematta uuden pesukupongin ja pahoittelevat asiantilaa syvästi. Se on hyvää palvelua. Kokemustakin on.

    • Suihkuton

      Pelkällä suihkupesulla et autoa saa puhtaaksi,on jokunen auto pesty,vähintään siinä autossa pitäisi olla tosi hyvä vaha pohjalla,mutta harvoihan se auto pysyy puhtaana edes sataa kilometriä,siinä suhteesa ei kait niin väliä,nyt on rapsakka pakkanen,hetken päästä siinä on pinassa asvaltti pölyä,varsinkin tumassa värissä näkyy heti.

    • Pekka peloton.

      Samanlaistahan se touhu on kaupassakin räiskitään hintoja lonkalta ylöspäin ja sitten muka tarjouksessa, hah, kauppa se on mikä kannattaa,,,.ne mitään varottele.

    • pesukatuJES

      Juttu on tasan tarkkaan niin että nyt kun varsinainen talvi alkaa, lunta ja pakkasta niin mä pesetän autoni kunnolla pesukadulla sillä kalleimmalla 24€ vai mitä se oli pesulla. Niillä on hyvä systeemi, ensin ruikitaan liuotin ja sitten jyystetään harjalla ja painepesurilla isommat pois ja sitten mennään kiskoille.. systeemi on parempi kuin CM:n vaikka ne harjat nylkyttääkin auton malipintoja. Ainakin paskat irtoo ja sitten tulee huuhtelut ja vahat. Kun ollaan pihalla kannattaa tarkistaa onko likainen eli ei, pienistä ei kannata urputtaa mutta jos hirveesti on likaa niin ei muuta kuin uusiks vaan.
      Niillä on hyvät systeemit ja hyvät työntekijät. Työ tekijäänsä kiittää! Pesukatu, JES!

    • Tyytyväinen asiakas

      Samoin, Pesukadulle ja 72 €:n kuukauden voimassa oleva pesukuponki. Vaikka pesulle joka päivä. Ei enää CM:n säälittävään "pesuun", ei vaikka ilmaiseksi pääsisi!!

    • kiinnostaakovasti

      Mikä "pesukuonki"?
      Mistä tuollainen tieto? Nyt on alkanut talviloskakelit, saako sillä millasen pesun sillä kuponkilla ja kuukauden joka päivä?

    • Eka pesu jo käyty

      No sen kalleimman 24 €:n pesun ja vaikka kävisit kuukauden aikana päivittäin tai vaikka monta kertaa päivässä. Kuponki on ajoneuvokohtainen.

    • allaraoundwash

      Tuota noin, sanoit että voin valita kalleimman pikapesun vahauksella ja joka päivä ja monta kertaa päivässäkö? Eipä taida jäädä voittoa yrittäjälle tuolla menolla.Vai mihin liikeajatukseen moinen perustuu?

    • ....joo

      Mitä te poraatte. Pikapesuhan ei City-Marketissa maksa yhtään mitään. Tai siis maksaa se yhden pääsylipun verran. Ostin kaverin kanssa kimppaan kalleimman lipun. Alapesu, päälipesu, vahaus, kuivaus ja hieronta, makso 26€. Kummallakin meistä on samanalainen musta Vulva S70 sedan. Kun on aika mennä pesuun niin jompikumpi menee ja kun pesu on valmis niin pesty tapaus kaahaa kotiin turvaan. Toinen meistä oottaa parkissa ja ajaa pesemättömän (ämpärillinen fairivettä heitetään likaisen vulvan katolle) Vulvansa neuvontaan ja sanoo eipä peseytynyt auto ihan on paskainen tarkastakaa. Faksi siihen hämmästelemään.. sivusuuttimet on varmaan ollu tukossa koska kyljet on paskaiset ja kuivat mutta kattosuuttimet on toiminu koska katolla on fairia. Menkää neuvontaan ja saatte uuden exclusive-pesulipukkeen. Onnea seuraavalle kerralle. No, ei muuta kuin neuvontaan, uus lappu, näppäillään koodit ja ilmaiseen pesuun,,, joo

    • Suojaa odotellessa

      Varmaan siihen, että keskiverto autoilija pesee autonsa 1-2 kertaa kuukaudessa ja näin talviaikaan pakkaskeleillä voi kuukausi olla pakkasta ja pesut tosi vähäisiä. Eli kyllä ne on sen laskeneet, että kannattaa tolla hinnalla myydä. Itsekin menen seuraavaan autopesuun vasta kun pakkaset hellittää, kun minulla ei ole lämmintä tallia, missä auto saisi kuivua. Voi olla, että siitä tulee mulle kallis kuponki, kun katsoo noita sääennusteita.

    • autonikärsii

      Ainoa pesu mihin luotan on harjapesu jossa autoa piestään nailonharjaksilla niin että kyljet notkuu. Vaihtoehto on käsipesu, omat handut tai maksetut. Ei ole kai liian kallista hupia välttämättä käsin pesukaan jos parempi kuin CM-lokapesu. Tietäs vaan paikkoja missä niitä on hooämällässä ja hintatason.

    • Todisteeksi

      Kännykälläsi saat kuvan siitä likaiseksi jääneestä autosta, jonkin pihavalon loisteessa...
      Mutta kuten aiemminkin sanottua se on hyvä huuhtelu, mutta ei pesu.

    • totta tuhisewt

      totta tuhiset

    • klxfhgodzs

      Tiiriön pesukadun pikapesut on kuulemma tarkoitettu puhtaan mutta pölyisen auton pesuun kesäaikana ja talviaikana juuri pesukadulla pestyn ja vahatun auton pesuun kun sen kuraantumisesta ei ole ehtinyt kulua puolta tuntia kauempaa ettei lika ehdi jämähtää.

      • farkkuperse

        Meinaatko että ennen pikapesua asiakkaan on velvollisuus jynssätä itse ensin pinttynyt lika juuriharjalla ja painepesulla pois ennen kuin saa mennä pikapesuun? Missä niin sanotaan? Ainakin minä olen mennyt äärimmäisen paskaisin farkkupersein farkkuni kanssa pikapesuun ja on siellä perseet jynssätty puhtaaksi. Pysykää aasiassa vaikka hhomeenlinnasta olettekin.


    • teräketjuöljy

      Toivoisin mielenmalttia tähän kiihkeään keskusteluun pikapesuista. Itse en ole ikinä pessyt enkä pesettänyt autojani. Aina ostettuani uuden auton olen vienyt sen ruosterantaselle pohjan öljyämiseen. Tarkoittaa että pohjaan ruiskutetaan 3 kerrosta sitkeää kuin räkä teräketjuöljyä Joka kerroksen välissä pitää ajaa nasta laudassa ilamosta hätilään johtava pölyinen tie. Pöly sitoutuu teräketjuöljyyn jonka jälkeen ruosterantaselle ja ruikitaan uusi rasvakerros. Näin tehdään kolmasti. Ikinä ei ole pohja ruostunut. Katsastuksessa menen auton alle mukaan ja vasiten kiellän kaiken rapsuttelun ja teräketjuöljy/pöly kerroksen rikkomisen. Kerran katastusmies ei totellut vaan puhkaisi suojat, vastaanpa tulikin uutta vastaava ehjä pohja maaleineen. Katsastusmies hämmästeli asiaa. Auton päälipinnan pois luettuna akkunat ja peilit suihkutan uudesta autosta kalanmaksaöljyllä ja puhallan kuumailmapuhaltimella kuivaksi. Sen jälkeen pinnoille saa sataa vaikka paskaa niin ei tartu, irtoo kuin seinälle kynsistään riippumaan heitetty äkäinen ämmä kun voimat loppuu. Siis paska irtoo ei kalanmaksaöljy. Nämä kallisarvoiset neuvot ovat ilmaiseksi nyt teidänkin käytössänne. Toivon hartaasti palautetta.

    • kalanmaksaöljytty

      Olen jo vuosikymmenet sitten ollut tietoinen teräketjuöljy/pöly/ei alustanpesutarvetta tekniikasta. Sehän oli Konela Oy:n virallinen huolto-ohje joka mainitaan jokaisessa Lada 1200 ja Volgienkin? Huoltokirjassa, Kalanmaksaöljykuuri auton iholle tainnee olla omaa keksintöäs, en ainakaan sitä löydä huoltokirjoista vaikka kuinka selaan. Tarkenna missä se neuvotaan.

    • hiihaahoopdeekoo

      Kuule, puhut asiaa. Huomasin asiaa tutkiessani että se koripintojen kalanmaksa-öljykuuri ohje on julkastu jo 1971 Hämeenlinnan Puhelinluettelossa aakkoskohassa (K). Joten olit 50% oikeessa.

      • jh9855096

        Taitaa kari kompata tätäkin keskustelua


    • pesukatu oy

      Joo. CM pesu on kyllä hyvä pölyn poispesu kesällä. Muuta käyttöä sille ei ole. Joskus ihmettelen kelpaako pesutulos todellakin 99% asiakkaista koska pulju on edelleen auki. Jos näin on asia niin turhaan urputatte.Ja onhan tien toisella puolella Pesukatu Oy. Valinnan varaa on.

    • A Russian Car Wash?
      • Wauuuuuh!

    • karvashkommellus
      • hyvävideo

        hauska kohta katsella tuo kun mies avaa oven ja korjaa pyyhkijän sulkaa ja samaan aikaan pesukone lähti pakittamaan kohti ja ruttasi oven täydellisesti


    • puistattaa

      Jäikö se mies henkiin? Ei käy selväksi videolta. Kauhea tapaus.

    • pahoinpesty

      Peskää perkkkkele autonne vaikka vanhassa vithusa, mua ei enää kiinnosta. Suljen keskustelun. Moro. T: Ketjun aloittaja

      • pesumiäs

        Itse olen tyytyväinen cittarin pesuun. Hyvä tulos vain vaatii että itse suihkii esim. Motonetista ostetun esipesuaineen muutama minuutti ennen pesuun ajoa likaisiin kohtiin. Itse käytin viimeksi Startti-merkkistä esipesuainetta oikeasti likaiseen autoon, ja puhdasta tuli. Ainostaan vanteisiin jäi vähän likaa.


    • Vahaan vasta kotona

      Joo, minullakin on aina ennen CM:n autopesua mukana 2-3 kpl 20 litran kanisteria lämmintä vettä. Ennen sisään ajoa huuhtelen autoni siinä jonossa lämpimällä vedellä suihkepulloa käyttäen. Huuhtelun jälkeen liuotusainetta sumupullolla koko auton pinnalle. Sitten luonnollisesti shampoo pesu sienellä ja likaiset paikat kahteen kertaan. Kaikki nämä valmistavat ja käytännölliset toimenpiteet parantavat pesutulosta huimasti. Näitten toimenpiteiden jälkeen ajan vasta auton CM:n pesuun ja aika puhdasta on tullut. Vähän on puskurien alareunaan joskus jäänyt kuraa ja muut jonossa olevat ovat säännöllisesti nostaneet peukun pystyyn järkevän toimintani johdosta.

      • Kokeiltu juttu

        Joskus suihkuttelin ennen sisään menoa pesuainetta pumppupullolla pahimpiin likakohtiin ja vannepesua vanteisiin, mutta likaiseksi se auto silti jäi pesun jälkeen.


    • kiusallista

      Tapahtui kerran epäonnistuneen CM-pikapesun jälkeen että meni urputtamaan neuvontaan, soittivat faksin paikalle, faksi kierteli likaista autoani siinä parkissa ja lähti mukaan pesupaikalle uusintakäsittelyyn. Ajoin sisään ja faksi oli pesuhallissa tarkkailemassa kuinka suuttimet toimii ja taisi säädelläkin jotain pesun aikana. Lopulta tulin pihalle ja tarkastettiin auto, ei vieläkään puhdas, faksi käski ajaa uudelleen sisään ja taas pestiin kolmas kerta jo peräkkäin. Taas tarkastettiin ja faksi totesi että likaa jäi liikaa hae uusi pesulappu ja tule joskus toiste hän jää selvittelemään vikaa. Ei tossa muuta ongelmaa ole kuin että, vaikka pesu on halpa koska ne on usein tarjouksessa kuten nytkin tällä hetkellä "SÄÄSTÖKAMPANJA 3 KPL TEHOPESUJA ALUSTANPESULLA 20€", niin toki ne tulee ostettua, mutta kun ei puhdistu niin ei puhdistu ja pitää aina mennä sinne neuvontaan valittamaan. Kun on muutaman kerran käynyt valittamassa naama jää niille muistiin ja siinä ikäänkuin leimautuu hankalaksi asiakkaaksi mitä en suinkaan ole. Tosi kiusallista.

      • Huppu päällä

        Soveltuuhan tuo sellaiseen välihuuhteluun, kun auto on oikein likainen, mutta kelit jatkuu yhtä kuraisina, niin voi välillä huuhdella "halvalla" suuremmat pois. SItten kun kelin puolesta kannattaa oikeasti pestä, niin menee muualle oikeaan pesuun, mikä on sitten kalliimpikin.
        Onko pesu ollut nyt toimintakunnossa, yhdessä vaiheessahan se oli vähän väliä rikki ja pois käytöstä.


    • Anonyymi

      Ei se raha mihinkään tavaratalojohtajan tilille mene. Kyllä sen Kesko pitää.

    • Anonyymi

      Sua on kusetettu !

    • Anonyymi

      Palvelu on sitä, että joku muu ajaa sen auton sinne sisään sun puolesta ja siinä odotellessa tarjoo sulle kahvin ja kiillottaa sun kengät. Itsepalvelu ei oo mitään palvelua. Sen takia mä pesen auton ite ja mulla on sitä varten sellanen erotus kaivo, jonka päällä saa pestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2539
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      198
      2254
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      59
      2248
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1752
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      9
      1263
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe