Tokmannin myyjät haistattelee v-ttua asiakkaille S24 palstalla.

Tokmannin asiakas

Mitä ihmettä nyt on tapahtunut kun vuotta vanhaa asiaa jauhetaan ja vieläpä haistatellaan täällä Nurmes-Suomi24 palstalla?

Luin ne kirjoitukset kaikki vuosi sitten ja siinähän jollain palstalla kirjoitettiin että asiat on sovittu...

Nyt kaksi Tokmannin myyjää herjaavat asiakkaita ja Jaana nimimerkki käyttää kirjoituksessaan v-alkuista sanaa.

Jos olisivat Jukolan tai K-kaupan myyjiä niin lähtö tulisi päiväseltään.

Se nuori pari jotka kirjoittivat erään myyjän käytöksestä niin ne ei ainakaan ole häirinneet teitä sillä he muuttivat Helsinkiin viime kesänä.

Käyn Tokmannilla silloin tällöin ja myyjät ovat olleet auttavaisia ja mukavia, ei ole mitään valittamista.

Mutta on pakko todeta että ei tässä ainakaan Tokmannin myyjien ja samalla kaupan maine kasva.

30

978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonninjoutavaa

      Olen ihmetellyt samaa asiaa (näitä juttuja) mutta ei kai nyt kukaan ota ihan vakavasti näitä suoli24 juttuja, mielestäni täällä ei kannattaisi kenenkään täysijärkisen olla vaan jutella esim. omilla harrastefoorumeilla joissa on paljon asiallisempaa porukkaa.
      Tämä on netin viemäri pahimmasta päästä.

    • haavi auki...

      joo, mie oon samaa mieltä mutta joskus tulloo seurattuu nurmes24 palstaa ja ihmeissäni olin kun vanahoo juttuu otetaan uuvestaan esille. ite oon errään kauppaliikkeen palavelukessa tosin en oo myyjänä ja jossain palstalla moitittiin meijän työpaikkaa ja esimiehet kielsivät ettei työntekijät ei saa kommentoija kirjotuksia, vain johto saa mut ei nekkään kommentoineet. sitte vuan ihmettelen et onko nurmes tokmanniin piässy semmossii myyjiä jotka ei pitäs olla ollenkaa palavelutehtävissä? eli otetaanko töihin ensmäinen kysyjä eekä oteta selevee millane immeinen se on? iltapäivällä huomasin sen vanahan tokmani jutun ja kyl suu loksahti auki kun käytettii v alkuista sannaa.
      kyllä nyt on esimiehen tehtävä selivettee kuka myyjä kirjottaa noin törkeesti ja asiakkaat ne pittää pystysä kaupan kuin kaupan.

    • Arvoisaasiakaat

      Nouseeko hissi yläkertaan ja onko matot suorana Myös tarkistakaa onko muumit laaksossa ja benzolääkitys kohdallaan. Ja inkkarikanootit talviteloilla.

    • Moukka myyjiä osa..

      Te Tokmannilaiset tarvitsisivat mojovan Bentsolääkityksen.
      Ketkään muiden liikkeiden myyjät ei haistattele S-24 palstalla kuin vain ja ainoastaan Tokmannin moukkamaiset myyjät. On teillä myös hyviä ystävällisiä myyjiä mutta moukkamaiset Tokmannin myyjät pilaavat koko kaupan maineen.
      Ja todella, herjausviestit oli lähetetty puolen yön jälkeen joten voisi ajatella että alkoholilla on osuutta kirjoitukseen.
      Jukolaa on arvosteltu palstoilla rankasti mutta myyjät eikä muutkaan ole alentuneet haukkumaan asiakkaitaan.
      Johtopäätös on tämä että Tokmanniin on päässyt töihin sellaisia henkilöitä jotka ei pääsisi muihin kauppoihin töihin ja joilla ei ole käytöstapoja. En ole Jukolan kanta asiakas vaikka mainitsin Jukolan, käyn kylläkin Jukolassa ja K-kaupoissa eli mikä kauppa sattuu olemaan lähimpänä ja saa hyvää palvelua eivätkä haistattele Suomi24 palstoilla.
      Suurin osa Tokmannin myyjistä on todella ok mutta osa on näköjään kirjoitusten perusteella ihan sieltä syvältä eli p/rseestä luonteensa puolesta.
      Nämä kaikki kirjoitukset liittyen Tokmanniin on lähetetty ylempään johtoon joten kai jonkinlaisia seuraamuksia tulla.
      Myös soitettu näistä herjakirjoituksista joten riittääpä lukemista vähäksi aikaa.

      • no se vaan kun

        on näin, että osa suomalaisista asiakkaista pitäisi sulkea kaikkien liikkeitten ulkopuolelle ja laitta heille asiamies esim. ostamaan maitoa.
        En ole käynyt Nurmeksen Tokmanilla ja itse asiassa en koko kylässä, mutta sattui juttu silmiin ja yli 40 vuoden kokemuksella voin sanoa, että osa asiakkaista ,olivat he missä tahtoo on täysiä paskoja ja näin se vain on. Ja yleensä se kaiku tulee samanmoisena takaisin. No nostappa sillli kuivalle maalle pystyyn vaikka puuta vasten niin rupiaa kuule haukkomaan henkeä ja vinkumaan.
        ( no en tiedä miten lie mieleen tullut )


    • tivoli

      Näissä jutuissa on epäilyttävästi taka-ajatus,toivottavasti joku porukka kateuksissaan ei ole järjestänyt tätä Tokmannin morkkaussirkusta. Tokmannilla käy kauppa ja jos mäenalla ei käy,niin täytyy miettiä missä on vika. Ei kai bonushinnoittelussa? Tokmannilla ainakin minä olen saanut hyvän palvelun.

    • hohhoijaa....

      Liekö yhden ja saman kirjoittajan nämä kaikki kirjoitukset - puolesta ja vastaan ;)

    • Näin on !

      Tokmannilla käy kauppa vain ja ainoastaan siksi että siellä on HALPAA !!

      - Ei todellakaan siksi että siellä ois mukavat/kivat myyjät. P I S T E .

    • VAMMAISTEN PILKKAA..

      Ei kauppa käy Tokmannilla myyjien mukavuuden takia, vain ja ainoastaan kun on jokin tuote tarjouksessa jonka tarvitsee. Tuotteet jotka ei ole tarjouksessa ovat hinnaltaan samanhintaisia kuin muuallakin.Kannattaa vertailla. Tärkein pointti tässä keskustelussa on se että JAANAS PILKKASI ASIAKASTA ETTÄ OLETKO SAANUT KOVAN ISKUN PÄÄHÄSI: ASIAKAS VASTAA OLLEENSA AUTO ONNETTEMUUDEN TAKIA 4 KK SAIRAAASSA ELI ON SAANUT ISKUN MYÖS PÄÄHÄNSÄ...Kirjoitus löytyy palstalla nimeltä "Tokmannin töykeä myyjä." Ja asiakas kysyykin että onko sellaisilta pääsy kielletty kauppaan ja ENTÄS KEHITYSVAMMAN SAANEET KIELLETTYJÄ TULEMASTA TOKMANNILLE, VASTAUSTA EI OLE TULLUT. Löytyy ko. palstan melkein alusta. Vammaisten pilkkaa se oli Jaanas nimimerkiltä, siitä johtunee tämä uusi keskustelu.

      • ROMANO15

        Jos näin suhtaudutaan päävamman saaneisiin tai esim. sellaisiin joilla ei ole lukutaitoa, näkövamma ynnä muut niin selvää rasismia se on. Osa romaneista ei aikoinaan saaneet opiskella jolloin he eivät osaa lukea.


    • hyvääjatkoa

      Nyt kyllä menee aivan lapselliselle höpö höpö osastolle tämä keskustelu. Tosi mukava käydä Tokmannilla asioilla,kaikki mitä on hakemassa löytyy ja hinnat on kohtuullisia. Hyvä kun on Tokmanni.

    • monivuotinen asiakas

      Kävin tänäänkin Tokmannilla, eikä siellä kukaan haistatellut tai muutenkaan kettuillut. En ymmärrä, mistä nuo jutut huonosta asiakaspalvelusta ovat saaneet alkunsa. Jos asiakas käyttäytyy kohteliaasti, niin myyjäkin on ystävällinen, mutta jos asiakas alkaa haistatella, niin jossakin vaiheessa myyjälläkin pinna palaa.

      • onsiellämukaviakin.

        Pökelö, lue Tokmannin "Töykeä myyjä palsta" niin Tokmannin myyjä siellä haistattelee Jaanas nimimerkillä ja Johanna myös arvostelee asiakkaitaan. Asiakkaat ei missään vaiheessa ole alentuneet moiseen vaan nuo kaksi pölkkypäätä jotka pilaavat Tokmannin maineen. Kassalla olevat naiset on mukavia ja muutkin noita kahta lukuun ottamatta.


    • kanta asiakas

      Haistatus oli "Tokmannin töykeä myyjä" palstalla. Lieneekö sama joka hyppi silmille vuosi sitten. Ja vuoden jälkeen HE aloittivat kirjoittelun asiasta joka näköjään on sovittu. Kävin minäkin eilen ja myös tänään Tokmannilla, ystävällisiä oli ihan kaikki ja eihän kyse ole kuin yhdestä tai kahdesta myyjästä, kaikki muut on mukavia olleet.

    • kanta asiakas 2

      Niinpä oli myyjät laittaneet "terveisiä" asiakkaille! No, yöllä lähetettyjä ja luultavasti juopotelleet, silloinhan harkintakyky pettää.. Varmaan itsekin harmitelleet aamulla kun on viina höyryt haihtuneet(?)...Ei välitetä!

    • EI KANTA ASIAKAS

      Onko osalla alkoholi ongelma? Jos viikonloppuna ottaa niin se ei vielä ole ongelma.
      Mutta jos kännätessä haukutaan asiakkaita niin se on ONGELMA.

    • eiotetavakavasti!

      Kännissä itse kukin voi " töppäillä ", se vaan on siinä kun tänne kirjoittaa niin on vaikea korjata asiaa.
      No, ei oteta noita kirjoituksia turhan vakavasti, varmaan on heitä itseäkin jälkeenpäin harmittanut.
      Sattuuhan sitä kaikille meille mokia!

    • jäitähattuun

      Ei pidä asiakkaankaan tänne jonninjoutavaa p--kaa kirjoitella,olisi vain tyytyväinen,kun on saatu kylälle monipuolinen ja hinnoiltaan kohtuullinen kauppa. Tulin juuri Tokmannilta ja parempaa palvelua saa etsiä. Jäitä hattuun höpisijät.

    • päitähattuun

      Ei pidä myyjänkään tänne jonninjoutavaa p--kaa kirjoitella, olisi vain tyytyväinen , kun on saatu kylälle monipuolinen ja hinnoiltaan kohtuullinen kauppa. Tulin juuri Tokmannilta vapaata viettämään ja parempaa palvelua saa etsiä. Päitä hattuun höpisijät.

      • Päitä Hattuihin

        Ei pidä myyjänkään tänne jonninjoutavaa p--skaa kirjoitella, olisi vain tyytyväinen, kun on saatu kylälle monipuolinen ja hinnoiltaan kohtuullinen kauppa. Tulin juuri Tokmannilta ja huonompaa palvelua saa etsiä. Päitä hattuihin myyjä höpisijät.


    • takapää

      Päitä hattuihin väsääjälle,jos et osaa kuin vääristellä toisten asiallisia kirjoituksia,niin näppäile mieluummin vaikka takapäätäsi,kuin tietokonetta,jos et muuta osaa.

    • takapää

      Päitä hattuun takapään raapijalle, jos et ymmärrä toisten asiallisia kirjoituksia, niin näppäile mieluummin vaikka etupään näppylääsi, kuin tietokonetta, jos et muuta osaa tai raaputtele vaikka takapäätäsi, jos et muuta osaa.

    • ählämi

      Sehän tuo on vielä pientä entäpä sitten jos ne rupeaisi maistattelemaan.

    • kokenut senkin.

      Juu, kirjoitit oikein. Haistattelu on pientä verrattuna siihen jos ne rupeaisi vielä maistattamaan! Menettelisi kai sekin jos on suihkupuhdas.
      On joskus ollut kokemuksia monellakin ettei pesulla ole käyty, vaatii karskia kaveria tai hajuaistin puutetta sellainen!
      Siis puhun yleisellä tasolla, en viittaa mihinkään tai kehenkään tällä kommentilla.
      Tosin se pätee myös miehiin suihkupuhtaus.
      Tämä ei liity tähän palstaan, kirjoitin vain kun tuli mieleen yllä olevasta kommentista.

    • ei tokmannin asiakas

      Taitaa olla asiat normalisointuneet Tokmannin myyjien suhteen, ei ole netissäkään hattuilleet asiakkaille? No viikonloppuhan on tulossa joten jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, jos vaikka kännipäissään innostuvat....

    • ohhoh

      Meneekö mäenalla noin huonosti,että pitää alentua kirjoittamaan tuollaista tekstiä.

      • ei salaliitto.

        En kyllä usko että mikään kilpailija kirjoittaa näitä juttuja.
        Viittaat kai Jukolaan? Kyllä ne kait on asiakkaiden spontaaneja purkauksia saamastaan kohtelusta?


    • hehehaahhooh

      Tilanne on muuttunut. Ei ne haistattele enää! Halauksia vaan saa.. Poskisuutelmia myös!

    • mörrimöykky

      nonniin..mörrimöykky se täällä. se on totta että tokmannilla haistellaan sitä vi...ua mutta jukolassa sitä maistellaan:) hyvä jukola!! ai että kun vesi tulee kielelle niistä jukolan tyttöjen rönttösistä..puolet jo oon nuollu niistä.

      • asia,asia.

        Äläpä pilkkaa Tokmannilaisia. Samoin jätä Jukolan naiset rauhaan.
        Tämä oli tosi paha rimanalitus...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1270
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      807
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      760
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      671
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe