Seurahuone konkurssiin?

vanhasekekunnonseke

Onko nyt siis seurahuone menemässä oikeasti konkurssiin, kun sitä niin paljon puhutaan? Mihin täältä sitten menee hakemaan yöseuraa!?! Ttu...

30

5469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kato käy

      Täytyy tyytyä sitten niihin baarivalaisiin ynnä muihin siiderihömssyköihin!

      • eitarvitse

        Mitä seuraa ihminen tarvitsee. Ei mitään.


    • Kätellään

      Vidu, menee käsi hommaksi......

    • puisto, maauimala?

      Sitte vaan koko rakennus maan tasalle ja tilalle jotain kivaa kaikille...

    • vouhti

      Siinä ois kiva paikka koirapuistolle.

    • tilastotieteilijä

      Jos konkkaan menee niin ei tarvitse katsoa kuin tuota Huittisten ikärakennetta..

      "Huittisten väestöpohja on jo tällä hetkellä painottunut ikäihmisiin. Tilastokeskuksen vuoteen 2060 ulottuvan ennusteen mukaan Satakunnassa väestö ikääntyy melko merkittävästi verrattuna muuhun Suomeen. Huittisten väestöstä yli 65-vuotiaita oli 21,9% vuonna 2010 (Valtakunnallinen keskiarvo on
      15,9% koko maan väestöstä)"

      Luuletteko että tuon ikäisistä jaksaa kukaan käydä baarissa?
      Toki vuonna 2012 15-64-vuotiaita oli 61%. Vuonna 2012 asukkaita Huittisissa oli 10 618, eli n. 6477 asukasta oli 15-64-vuotiaita. Ja miksei näistä sitten riitä tarpeeksi kävijöitä Sekelle? Osa puhuu kalleista hinnoista, osasyynä veronkorotukset ja vitonen oluesta on aika suuri hinta. Mutta, jos Sekellä kävisi aina aukiolopäivinään väh. 100 ( pe-la ehkä lähemmäs 300) asiakasta en uskoisi että hinnat olisivat noin suuret.

      Jos konkkaan meno ei ole vielä ajankohtaista niin ainut korjausliike olisi lähteä viikolla yhtenä tai kahtena päivänä ottamaan edes se 1-2 olutta ja saada se 100 henkeä paikalle. Ei pitäisi olla mahdottomuus. Eikä sinne baariin tarvitse aina lähteä vetämään perseitä. Ja eikä välttämättä edes tarvitse alkoholia tilata.

      • Nikolai X

        Pikkukaupungeissa ei ole kaupunkikulttuuria. Mitä ihmisetkin sanoisi jos sitä keskellä viikkoa menisi ottamaan pari olutta? Jos taas menee viikoloppuna ottamaan 12 olutta niin siitähän ei sanota mitään.


      • Yli 60

        Ei Huittisissa voi vanhana asua, kun terveyskeskuskin on ajettu alas, aina kiinni. Isoon kaupunkiin on muutettava.


      • Keep rollin'
        Yli 60 kirjoitti:

        Ei Huittisissa voi vanhana asua, kun terveyskeskuskin on ajettu alas, aina kiinni. Isoon kaupunkiin on muutettava.

        Mitä tämä Seurahuoneeseen liittyy? Osta boxi Setälän palvelutalosta ja rollaa Breween.


    • bipyh

      kuka perkele siä viittii jonottamassa käydä? kaljamukia kun saa odottaa tuntitolkulla kunnei oo työntekijöitä...

      • Tosi on

        Silloinkun oli vielä niitä huippubändejä esiintymässä niin vähintään puolet myynnistä jäi saamatta kun ei ollut henkilökuntaa. Totta.


    • Hömppä

      Miksi kävisin baarissa? En uhraa aikaani käymällä ylihintaisissa kuppiloissa, haen kaljat Virosta ja nautin/juopottelen ne hyvien ystävien kanssa. Baarissa käyn ehkä noin kerran kaksi kolmessa vuodessa. En osaa sanoa edes kuinka paljon iso tuoppi väljähtänyttä keskikuraa maksaa, entäpä GT, seitsemän, kahdeksan euroa? Toki valtion alkoholiohjauspolitiikka vaikuttaa verojen muodossa hintaan.
      Kokolailla mukavampaa on kokoontua ystävien kanssa hyvän ruoan ja juopottelun merkeissä yksityistiloissa jo alkuillasta kuin vääntäytyä yhden, kahden aikaan yöllä katsastamaan kuka on paikalle vaivautunut paikallisen soittoruokalaan.
      Seurahuoneen isännälle toki plussat järjestetyistä Sikajuhlista, meininki vaan tuppaa lässähtämään heti kun viimeinen bändi on settinsä näpytellyt, tässäkin toki kyseessä lakipykälien noudattaminen epäillyn melusaasteen ehkäisemiseksi.

    • k.t.

      Palvelu on kyllä surkeaa siinä mestassa.

    • tampereen suunnalla

      En tiedä nykytilasta mutta itse ainakin käväisin vielä opiskellessa pari kertaa viikossa sekellä siinä yhdeksän pintaan illalla tuopilla kaverien kanssa. Silloin ei pienessä yksiössä viitsinyt mitään isompaa kokoontumista pitää niin oli luonnollisempaa lähteä sekelle tai karhuun. Kaipa nykyään sitten mielummin istutaan sen läppärin ääressä kalsareillaan ja haetaan marketista oluet

    • tiskaajajukka

      Bändejä näyttää olevan tulossa keikalle joten konkurssiuutinen lienee uutisankka.

      • yöeläjä

        kateellisten panettelua


    • peeaa-

      Yritys Paikkakunta Tyyppi Lähde Häiriöpäivä Summa (€)

      Hotelli Ellivuori Oy (17315180) Sastamala Tratat Suomen Asiakastieto 31.3.2014 3647
      Hotelli Ellivuori Oy (17315180) Sastamala Tratat Suomen Asiakastieto 18.3.2014 3855

    • Playa Blanca
    • entinen asiakas

      kellari musa on kuin talo olis, täynnä huume hörhöjä . tosi ankee mesta

    • niin että

      ennen seke tosi mahtava mesta porukka rentoo oli ,musa baari tytöt pojat iloisia .mutta nyt alventit kurtussa tiskin takana ei pajoo ilta tunelmaa nosta. niin että missä vika???????

    • niinpäniin

      kuuluisa lehdissäkin mainittu perillinen ajoi toimivan baarin konkurssitilaan..ja siellä pysyy

    • Exbilettäjä

      Ravintolakulttuuri on muuttunut vanhoista hyvistä ajoista. Muistelkaapa Seken ysärikellaria. Siihen aikaan tehtiin parasta biletysmusaakin Eräskin elokuinen kuutamoilta kellari oli niin tupaten täynnä, että katosta tippui ihmisistä haihtuva kosteus.

      Aktiviteettien (turvallisten) ja alkon yhdistäminen on nouseva trendi. Esimerkkinä keilahalli. Ravintolassakaan ei jakseta enää olla toimettomina eikä sinne enää mennä juominen päätarkoituksena. Hinnatkin ovat ihan hirveet. Kuppia otetaan hissukseen tunnelman keventämiseksi, suurempi örveltäminen tehdään muualla - jos on tarvetta.

      Älyttömäksi mennyt myös se, että ravintoloiden elämä alkaa, jos yleensä alkaa, vasta yöllä. Aktiviteettihiprakat voi ottaa jo alkuillasta ja seuraava päivän on pelastettu.

    • Ville Valomerkki

      Ei tämä ole pelkästään Seken ongelma vaan koko maanlaajuinen. Yrittäkääpä löytää perjantaisin biletyspaikkaa Hesasta tai esim. Turusta. Eipä vaan jengi liiku enää kuin lauantaisin. Yksi ja pahin syy tähän on pelle alkoholipolitiikkamme, jossa nutturatädit kiristätävät koko ajan veroja ja rajoittavat anniskeluoikeuksia! Nyt napataan pakettiauto perseen alle ja täräytetään Tallinnaan ja lastataan paku täyteen viinaksia ja nautitaan niitä kotosalla yksin tai kaverusten kesken. Myöhemmin yöllä, jos enää kunto sallii, niin lähdetään ravintolaan oksentamaan ja painimaan portsarin kanssa. Nopeesti alkoholiverot euroopan keskitasolle, niin säästyy edes nää työpaikat ravintoloissa. Älkääkä äänestäkö kaiken maailman nutturapäivtä (Räsänen, Urpilainen, Huovinen....) enää eduskuntaan

    • Kaija koo

      Uskaltaako saparolle edes ostaa ennakkoon lippua jos loppuu ennen ja rahat jää sille tielle.

    • jokeriamanda

      Tsemppiä yrittäjille kaikista toskapuheista huolimatta! Hyvä kun katkaistiin lehdessä huhuilta siivet.

    • valot-sammuu

      Aika taas nostaa tämä puheeksi. Baari on tehnyt viimeisen kolmen vuoden aikana 322 000 euroa tappiota ja vuonna 2011 oltiin juuri ja juuri plussan puolella. Liikevaihto pyörinyt miljoonan euron paikkeilla, eikä kasvua ole saatu aikaan.

      Omavaraisuusaste on -182 prosenttia. Melkoisen supliikkeja miehiä tai naisia saavat omistajat olla, että saavat pankilta lisää rahaa tappiollisen bisneksen pyörittämiseen. Ei taida kaupungin elinkeinopomojen hakemat Saparofestari-EU-tuet riittää homman jatkamiseen.

      https://www.asiakastieto.fi/yritykset/huittisten-seurahuone-oy/22771930/taloustiedot

    • mitenmahtaakäydä

      Ei taida nuorisoa kiinnostaa hurvittelu viikonloppuisin? Kalliit hinnat? Voiko olla myös sattumaa että vuoden 2011 jälkeen ei SAMK ottanut Huittisiin uusia nuoriso-opiskelijoita ja heti sen jälkeen on alamäki alkanut? Ei varmaan yksin selitä mutta ainakin antaa pienen syyn hiljenemiseen.

    • eiihme

      Seurahuone voisi siistiytyä ihan aloittaen henkilökunnan hampaiden pesusta.

    • EmeritusBaarikärpänen

      Ravintolat ajoivat miinaan ajaessaan 90-luvulla aukioloaikojen pidennystä aamuneljään ja saadessaan sen läpi. Ensin meni lujaa muutama vuosi ja seduloita nousi ympäri Suomea kuin sieniä sateella. Hälytyskellot eivät soineet kun kansa alkoi tulemaan yhä myöhemmin ravintoloihin ja yhä tukevammassa jurrissa.
      2000-luvulla ravintoloiden liikevaihto hiipui ja vuonna 2008 tulikin niskalaukaus, koska silloin koko maailman yli pyyhälsi lama-aalto (josta muut maat ovat tosin selvinneet tähän päivään mennessä, mutta Suomi ei). V.2009 yritykset laittoivat maksuhanat kiinni ja potkivat väkeä pellolle ennätystahtiin. Siitä seurasi, että kansa köyhtyi. Enää tosin ei työttömät kansoita korkeiden hintojen takia kaljakuppiloita samaan malliin vaan hakevat pirkka-kaljaa kaupasta tai Vironlaivoilta kotiin ja lipittävät sitä siellä somen äärellä. Kätevää eikö?

      • kotibilettäjä

        Mikäs sen mukavampaa, kun olla kotona kavereiden kanssa. Kutsua uusia tuttavuuksia kekkereille oman kiinnostuksen mukaan. Ehtii tutustuun rauhassa ja kunnolla verrattuna baarien isku meininkiin.
        Pizzaa uunista, kaljaa kaapista. Katsotaan youtube videoita ja kuunnellaan musiikkia samasta kaapelista.
        Ilta alkaa selvinpäin ja kovin jurrissa ei tarvitse edes olla laisinkaan.
        Saa jäädä yöksi mahdollisesti ym ym..
        Rahaa kuluu minimaalisesti verrattuna ravintoloissa pyörimiseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe