Areenan säännöt

äksy Lieksalainen

on edelleen samat kuin aikaisemmin. Otin viime vuonna yhteyttä, että miksi alaikäiset ei pääse katsomaan / kuuntelemaan artisteja. Onko tosiaan viinan myynti mennyt kaiken edelle, ettei perheet pääse nauttimaan hyvästä musiikista kun sitä kerrankin olisi tarjolla Lieksassa, joten meidän perhe ei ole kotikunnassa sinä aikana vaan lähdetään muualle. Niin ottaa päähän. Tosiaan koko perheen tapahtuma :(

89

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teinien vanhemmat

      Lieksan kaupunki perii jäähallista vuokraa ja saman summan verran antaa yrittäjälle avustusta. Eli käytännössä yrittäjä (demaritausta) saa kaljanmyyntipaikan ilmaiseksi käyttöönsä. Lieksan kaupunki ei siis edelleenkään ajattele nuoria vaan ennemmin suosii kaljapaikkoja kuin alkoholittomia koko perheen tapahtumia.

      • Lahti :)

        Miksi Lieksan kaupunki ei ymmärrä periä provikoita?


      • Ihmettelijä

        Järjetön päätös voittoa tuottavaa yritystä tuetaan,kaupunginhallituksen jäsenet saa varmaan liput Areenalle samoin virkamiehet,ainakin saivat viime vuonna.Kysyn vaan miksi?Katso kaupunkin sivuilla ketä sinne kuuluu.


    • 17v+15v.

      Lieksa ja Vaskiviikko ei siis hyvä vierailupaikka lapsiperheille.

      • Ukki Hki

        Lippujen ikäraja on 18 vuotta, lukuun ottamatta ikärajatonta Kids Areenaa.

        ps. montako vip lippua jälleen jaossa kaupungin hyväpalkkaiselle kermalle? Syntyykö päätökset vaskiareenan järjestäjästä voitelun turvin??


      • piiloviestintää

        Lieksan päättäjät on hämmästyttävän päihdemyönteisiä jäähallin käytön suhteen siitäkin huolimatta, että haitat ovat hyvin tiedossamme. Sallivaa suhtautumista päihteisiin voisi varmaan vähän rajoittaa ja olisi aika luontevaa aloittaa se paikoista, joissa ihannoidaan ja vaalitaan terveyttä.


      • poika 17,5 vuotta
        Ukki Hki kirjoitti:

        Lippujen ikäraja on 18 vuotta, lukuun ottamatta ikärajatonta Kids Areenaa.

        ps. montako vip lippua jälleen jaossa kaupungin hyväpalkkaiselle kermalle? Syntyykö päätökset vaskiareenan järjestäjästä voitelun turvin??

        Oudointa ja naurettavaa on,että kuusikymppiset, kulahtaneet papat luulevat olevansa bilehirmuja.Voi hyvää päivää!


      • poika 17,5 vuotta
        poika 17,5 vuotta kirjoitti:

        Oudointa ja naurettavaa on,että kuusikymppiset, kulahtaneet papat luulevat olevansa bilehirmuja.Voi hyvää päivää!

        Edellinen oli tarkoitettu just päättäjille.


      • No perskele!
        poika 17,5 vuotta kirjoitti:

        Oudointa ja naurettavaa on,että kuusikymppiset, kulahtaneet papat luulevat olevansa bilehirmuja.Voi hyvää päivää!

        "kuusikymppiset, kulahtaneet papat luulevat olevansa bilehirmuja"

        Vanhassa puussa on kovimmat oksat, jos et satu tietämään asiaa jonka kokemukseen perustuva kansanperinne kertoo.
        Kulahtaneetpa papat hyvinkin, sillä kova käyttö jättää luonnollisesti omat jälkensä.


      • yäk
        No perskele! kirjoitti:

        "kuusikymppiset, kulahtaneet papat luulevat olevansa bilehirmuja"

        Vanhassa puussa on kovimmat oksat, jos et satu tietämään asiaa jonka kokemukseen perustuva kansanperinne kertoo.
        Kulahtaneetpa papat hyvinkin, sillä kova käyttö jättää luonnollisesti omat jälkensä.

        näkyykö sen hikisen ison mahan alta mitään?
        ukko kun mahalleen kellahtaa niin ylös ei pääse!


    • Sääliksi käy nuoria

      Teini-ikäisiä meilläkin niin jää vaskitkin väliin kun areenalle ei toivoteta tervetulleeks kuin aikuiset kännikalat. Kyllä muualla pääsee alaikäiset mukaan. Aikoinaan Markku Laamanen esiintyi kaatrahovissa. Tietenkään pieni suuri fanittaja ei pääse sisälle. Pyydettiin ostaa juliste Laamasesta allekirjoituksineen. Ei onnistunut. Ettekö te pässit tajua alle 18 vuotiaita ollenkaan.

    • Kasvatusmalli

      Lieksan kaupungin urheiluhalli ja kaupungin avustukset pitää kohdentaa niille jotka järjestävät ikärajattomia tapahtumia! Tapahtumat ovat parhaimmillaan koko perheen yhteistä ajanviettoa, ja silloin on mitä hienoin mahdollisuus välittää lapsille ja nuorille terveellisten elämäntapojen ja päihteettömän hauskanpidon mallia.

      • Hurtta junnun isä

        Aikuisten esimerkki on vahva viesti lapsille. Päättäjät, uskallatteko tehdä sen ilman alkoholia?


    • huomioikaa nuoret

      Savuton kaupunki mutta kaljan killitys on sallittu veronmaksajien rahoilla rakennetussa jäähallissa? Vaskiareenan alkoholitarjoilu on ulossulkeva ja kuntalaisia erotteleva. Päihteettömyydellä saataisiin luotua kaikille yhteisen tapahtuman henkeä. Toivon, että virkamiehet ja luottamushenkilöt miettivät käytäntöjään ja valintoja siitä näkökulmasta!!

      • hahhahhahhaaaa

        "Savuton kaupunki mutta kaljan killitys on sallittu veronmaksajien rahoilla rakennetussa jäähallissa?"

        voi ristus mitä logiikkaa, oikea käsi ei tiedä mitä vasen tekee


      • Tupakointikaupunki

        Ei Lieksa ole savuton kaupunki. Kaupunki on järjestänyt ainakin terveyskeskuksen ja virastojen oville tupakointipaikat eli kaupunki suosittaa tupakointia, mutta ei ihan pakota siihen.


      • "paperittomien etc."
        hahhahhahhaaaa kirjoitti:

        "Savuton kaupunki mutta kaljan killitys on sallittu veronmaksajien rahoilla rakennetussa jäähallissa?"

        voi ristus mitä logiikkaa, oikea käsi ei tiedä mitä vasen tekee

        Aika eriskummalliselta vaikuttaa että jäähalli johon kaupunki todennäköisesti sai valtion apuja, on nyt annettu yksityisen yrittäjän käyttöön tehdä bisnestä. Kaupunki perii olevinaan vuokran ja toisella kädellä antaa selvää rahaa ja teknisenviraston alaisia laitteita käyttöön.
        Onko samat ehdot kaikille yrittäjille Lieksassa vai pitääkö olla tietyn puolueen jäsenkirja takataskussa?


    • 6 henkinen perhe

      Laitoin sen viimeisen kerran järjestäjälle sähköpostia aiheesta alaikäiset ja heidän kohtelunsa. Kuinka monta kertaa on käynyt lipunostossa perheellä (kesälomalaiset), että liput on jäänyt ostamatta kun alaikäisiä ei hyväksytä keikalle. Minä en mene, koska lapsenikaan eivät pääse ja esiintyjinä, joita he fanittavat. Muualla Suomea otetaan alaikäiset huomioon tapahtumissa, mutta ei Lieksa. Näyttäkää vaan lisää "esimerkkiä" Mielelläni olisin tarjonnut lapsille elämyksen aterioineen päivineen, mutta nyt lomarahat viedään lappiin.

    • Ei mistään hinnasta

      Toivottavasti moni älyää olla menemättä Lieksan alkoholin läträysareenalle. Olutta ja siideriä saa kaupasta huomattavasti halvemmalla eli ei ole mitään syytä mennä hallin tungokseen niiden takia. Musiikkia voisin tulla kuuntelemaan, mutta niin kauan kuin hallissa on alkoholitarjoilua ja ikäraja 18 vuotta, perheemme ei osallistu tuollaiseen örvellystilaisuuteen.

    • kompromissi hyvä

      Tuo olisikin hyvä ehdotus, että alaikäiset pääsisivät aikuisten valvonnassa sisään eli yhdessä aikuisten kanssa.
      Jos kaikki alaikäiset päästettäisiin sisään siis omana jenginään, niin sen valvominen järjestäjien toimesta, etteivät he juo muiden kantamia juomia tapahtumassa jne. olisi kova urakka.

    • Jo on mallissaan

      Oluen ja siiderin kanssa läträäjille on varattava oma tila areenan takaa pellolta. Tällöin nämä örveltäjät eivät pääse häiritsemään areenan esityksiä. Juomien kanssa ei areenan sisälle mitään asiaa. Ikäraja poistettava ehdottomasti konsereista.

      Suositaanko juoppoutta vai raittiutta?

      • Ei kaljateltalle

        Suosin raittiutta. Tuo iäkäs läträäjäporukka ei tule areenalle artistien takia eikä kuuntelemaan, vaan juopottelemaan ja mölisemään keskenään. Sen he todellakin voisivast tehdä areenan ulkopuolella, mutta riittävän kaukana oikeasta yleisöstä vaikkapa siellä pellolla. Uskon, että yleisönä olisi runsaaasti myös alle 18 vuotiaita nuoria, joiden musiikkia areenalla paljon esitetään.


    • mietinnän paikka

      Johan näillä paikallisilla ja muillakin on läträyspaikkoja ihan tarpeeksi Lieksassa omasta takaa vaikka kuinka monta, missä voi vetää kaksin käsin kaljaa. Ei siihen areenaa tarvita.
      Kesällä varsinkin on tunnettua turistit ja lomalaiset. Näin annetaan hyvä kuva tyyliin tervetuloa perheet, mut sory,alaikäiset ei. Eräskin lomalaisperhe viime vuonna lähti vuokraamaltaan mökiltä areenalle ja lipun ostossa tuli pettymys koko sakille. Kuulemma tänä kesänä huitasevat ohi lieksasta ja menevät sinne missä hyväksyvät lapset.

    • viiden lapsen äityli

      Mä en laita tallaiseen kaupunkiin senttiäkään kun kokonaisia perheitä ei oteta huomioon, joten kakki säästetyt lomarahat menevät muualle Suomeen. Sinne missä alaikäiset ovat tervetulleita, enkä muuten osta kuin ruuat tästä lähtien lieksasta. Netistä tilaan muut tuotteet.

    • Olisi jo aika

      Kukahan lieksalainen älykääpiö on keksinyt, että pilataanpas Lieksan Vaskiviikko alkoholistien suosimisella ja pystytetään läträystä varten ihan juopotteluteltta ja myöhemmin juopotteluareena. Varmaankin on ollut joku lieksalainen juoppo kaupunginisä. Eiköhän olisi jo aika selvitellä päätä ja ryhtyä puhdistamaan Lieksan mainetta julkijuopottelulta. Kai sieltä päättäjistä vielä joku selväpäinenkin löytyy!

    • apulanta ja maarit

      Jo viime kesänä tämä sama aihe nousi julkisuuteen. Hidas sytytys kaupungin johdolla kun eivät vieläkään hiffaa sitä että koko perheelle suunnatut tapahtumat ovat matkailuvaltti tuolla suuressa maailmassa. Ilmankos tuli juottolaa pitävälle demaritaustaiselle kiire saada monen vuoden soppari kaupungin pötisköiltä.
      Laittakaas luottamushenkilöitten ja virkamiesten nimiä kehiin ketä oli höynäytettävissä.

    • Nimet näkyviin

      Ken tietää, laittakoon kyseisten pötisköiden nimet tänne näkyviin. On täällä näkynyt muidenkin nimiä, miksi ei sitten noiden pöteröimpienkin höynäytettävien.

    • Sivistynyt isä

      Mainoksen mukaan kesällä Lieksassa soi suvaitsevainen Vaskiviikko. Kaljan kanssa örveltäminen suvaitaan kaikkialla se vaskiareenalla se on erittäin suotavaa. Onneksi suvaitsevaisuus ei koske nuorisoa, koska areenan ikäraja on 18 vuotta. Nuoret eivät pääse näkemään vanhusten mekastusta ja mölinää torvien soidessa. Toivottavasti örveltämiseen saadaan jotain tolkkua kesäksi 2015.

      • liecsaan

        Hyvä, että liecsassa on somaleja. Ne ei juo alcohoolia. Kohta koko liecsa on raitis.


      • Ei ei alkoholia
        liecsaan kirjoitti:

        Hyvä, että liecsassa on somaleja. Ne ei juo alcohoolia. Kohta koko liecsa on raitis.

        Keskiolut onkin elintarvike ja sitä somalimiehet kittaavat Lieksanjoen varrella kummallakin puolen jokea ainakin viikonloppuisin. Mallasjuomaa ei varmaankaan lueta alkoholijuomaksi.


    • älyäläjätä

      Kuka sinne nyt selvinpäin menisi! Toivottavasti on vaan tarpeeksi viinanmyyntipisteitä ettei tarvii hirveesti jonottaa. Lapsille on omat nallekerhot!

      • niiin lieksan tapa

        Nallekerholaiset ja aikuiset. Unohdetaan välimaastoon jääneet nuoret.


      • 17 vuotias
        niiin lieksan tapa kirjoitti:

        Nallekerholaiset ja aikuiset. Unohdetaan välimaastoon jääneet nuoret.

        Ja unohdetaan tulevat äänestäjät. Ei sitten inistä, eihän ?


    • muistakaa

      Kaupunginhallituksen jäsenet tekivät päätöksen.

    • Kyllä päätös on ihan muualta peräisin.

      Väittämäni on se, että aikanaan olin järjestyksenvalvojana ja vaikka myynti oli tietyllä rannerenkaille varustetuille henkilöille niin kuitenkin joidenkin pöytään ei valvonta ulottunut kun oli pieniä pulloja ja siten lapset saattoibvat niitä kerätä alueelta ja siten hieman maistella jääkermeisteriä joten oli parempi kokonaan tehdä asia selväksi milloin on lasten ilta sen asian on ratkaissut yrittäjä koska lupaviranomaiset sen asian päättää eikä siinä ole muilla meillä tumpeloilla mitään tekemistä
      Ymmärrettäkö asian
      Eli kyllä tässä asiassa vastuuta kannetaan eikä pidä sitten potkia aisan yli, kyllä kokeilijoita oli aikanaan varmaan nykyiset aikuiset muistaa miten jäivät meidän haaviin vaikka paitaa vaihtaen.MK

      • hengityssairas

        Tietääkö Markku saako areenalla vetää röökiä?


      • hengityssairas kirjoitti:

        Tietääkö Markku saako areenalla vetää röökiä?

        Uskon että ei missään sisätiloissa muutenkaan vaan asianomaisilla paikoilla.En ole kuitenkaan mitenkään asiasta vastuussa,ellei sitten kutsuta järjestyksenvalvojaksi MK


      • city cops
        markkukorpinen kirjoitti:

        Uskon että ei missään sisätiloissa muutenkaan vaan asianomaisilla paikoilla.En ole kuitenkaan mitenkään asiasta vastuussa,ellei sitten kutsuta järjestyksenvalvojaksi MK

        Sinne pitäs laittaa kympin tölkkipantti. Tuo yks eero ee joo mittään. Kympistä sais jo kunnon kahinan.


      • vie mennessäs
        city cops kirjoitti:

        Sinne pitäs laittaa kympin tölkkipantti. Tuo yks eero ee joo mittään. Kympistä sais jo kunnon kahinan.

        Perivätkö pantin hinnan tölkistä?


      • näin
        vie mennessäs kirjoitti:

        Perivätkö pantin hinnan tölkistä?

        siis tölkkipantti yksi euro?


      • toimittaja5
        näin kirjoitti:

        siis tölkkipantti yksi euro?

        Lieksalaiset kertokaapa miten Pro Ducks Oy on hoitanut tölkkipantin palautuksen asiakkaalle?


    • tuleva äänestäjä

      Savuttomaksi kunnaksi julistautunut Lieksa.
      Kaupungin hallinnoimalla jäähallilla ei saa tupakoida tai myydä tupakkatuotteita.

      Kaljan myynti ja killitys sallitaan?

      Aika omituista logiikkaa.

      Jäähallin tapahtumat pitäisi olla kaikenikäisille suunnattuja tapahtumia.

      Montako vip-lippua ( voitelulippua = korruptiota) on jaossa päätöksentekijöille?

      Kuinka moni poliittinen puolue Lieksassa uskaltaa tunnustaa rehellisesti käyttäneensä lippuja hyödykseen???

    • Sauraataanpas

      Laitetaan lahjotut lippujen saajat lehtien palstoille. Katsotaan ketkä suosivat alkoholin käyttöä Vaskiviikon tilaisuuksissa.

    • vaihtoehto B

      Eihän noihin tapahtumiin ole pakko mennä, en minäkään ole käynyt yli kymmeneen vuoteen ja hyvin olen pärjännyt!

      • ei lapsille

        Ei ole tullut käytyä. Älyttömän kallis paikka ja ei mitään tekemistä vaskisoiton/vaskiviikon kanssa. Ihme että kaupunki ja vaskiviikko antaa nimeään raiskata paikkojen joissa kaljanjuonti on saanut liian suuren huomion, itse esiintyjät ovat vain sivuseikka.


      • ei dokaile
        ei lapsille kirjoitti:

        Ei ole tullut käytyä. Älyttömän kallis paikka ja ei mitään tekemistä vaskisoiton/vaskiviikon kanssa. Ihme että kaupunki ja vaskiviikko antaa nimeään raiskata paikkojen joissa kaljanjuonti on saanut liian suuren huomion, itse esiintyjät ovat vain sivuseikka.

        Jos menee katsomaan ja kuuntelemaan bändejä, ei kaljan juonti saa liian suurta huomiota, se on kuule ihan itsestä kiinni. Ja meitä hyvin vähän konserteissa juovia on todella paljon.


      • 15vuotias
        ei dokaile kirjoitti:

        Jos menee katsomaan ja kuuntelemaan bändejä, ei kaljan juonti saa liian suurta huomiota, se on kuule ihan itsestä kiinni. Ja meitä hyvin vähän konserteissa juovia on todella paljon.

        miksi sitten nuoret ei pääse jos ei kerta dokailla


    • Gustafsson1

      Edelleen painotan, että muualle pääsee perheet, mutta täällä on tärkeämpää tienata alkoholilla. Laitan toimittajan kyselemään vähän perään. Onhan Lieksa jo muutenkin ollut kartalla niin tämä kertoo vain kuinka ihmisiä kohdellaan.

    • minne nuoret??

      Lieksan kaupunki on antanut jäähallin viinaksien anniskelupaikaksi.

      • Helsingin Uutiset

        Vauvan ja mummon voi ottaa mukaan festareille

        Tuska Open Air Metal Festivalin 12 vuoden ikäraja on kaupungin suurista festivaaleista matalin. Sonispheressa puolestaan noudatetaan 14 vuoden ikärajaa.

        Tuskan tuottaja ei näe syitä ikärajan nostamiselle.

        – Alaikäisilläkin pitää olla mahdollisuus tulla Tuskaan. Meillä soittoajat loppuvat myös aikaisin.

        Myös alle 12-vuotiaat pääsevät Tuskaan omalla lipulla ”vastuuntuntoisen ja -kuntoisen” lipullisen vanhemman seurassa. Nuppolan mukaan ongelmia vanhempien selväpäisyyden suhteen ei kuitenkaan ole ollut.

        Yli 65-vuotiaat toivotetaan Tuskan portilla tervetulleeksi ilmaiseksi. Tuottaja kertoo, että joka vuosi ainakin muutama eläkeläinen hyödyntää etua.

        Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät alueelle ilmaiseksi lipullisen vanhemman seurassa. Festivaalijärjestäjät eivät kuitenkaan suosittele pienten lasten alueelle tuomista.


      • Temoska
        Helsingin Uutiset kirjoitti:

        Vauvan ja mummon voi ottaa mukaan festareille

        Tuska Open Air Metal Festivalin 12 vuoden ikäraja on kaupungin suurista festivaaleista matalin. Sonispheressa puolestaan noudatetaan 14 vuoden ikärajaa.

        Tuskan tuottaja ei näe syitä ikärajan nostamiselle.

        – Alaikäisilläkin pitää olla mahdollisuus tulla Tuskaan. Meillä soittoajat loppuvat myös aikaisin.

        Myös alle 12-vuotiaat pääsevät Tuskaan omalla lipulla ”vastuuntuntoisen ja -kuntoisen” lipullisen vanhemman seurassa. Nuppolan mukaan ongelmia vanhempien selväpäisyyden suhteen ei kuitenkaan ole ollut.

        Yli 65-vuotiaat toivotetaan Tuskan portilla tervetulleeksi ilmaiseksi. Tuottaja kertoo, että joka vuosi ainakin muutama eläkeläinen hyödyntää etua.

        Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät alueelle ilmaiseksi lipullisen vanhemman seurassa. Festivaalijärjestäjät eivät kuitenkaan suosittele pienten lasten alueelle tuomista.

        Vauvan ja mummon voi ottaa mukaan festareille
        EI LIEKSASSA mutta katellaan jos Nurmes ymmärtäisi ottaa mallia suuresta maailmasta perheystävällisten tapahtumien järjestäjänä.


    • teinien isä

      Lieksan kaupunginhallituksen ja valtuuston jäsenillä on harvinaisen hidas sytytys. Alkaa pikkuhiljaa tympäsemään tuo kuntalaisten ala-arviointi.
      Laitetaanpa äänestäjät korvan taakse nimet. Ääniä kalastellessa on ehdokkaalta hyvä kysästä tätä vaskiareena tapahtumaa.

    • vaakerholmi

      Kaupunginhallitus
      Pöytäkirja 16.12.2013
      http://webdynasty.pohjoiskarjala.net/Dynasty/Lieksa/kokous/20131500-4-1.PDF

      Oravalahti-Pehkonen Lea pj.
      Saastamoinen Esko I vpj.
      Kiiskinen Arja II vpj.
      Eskelinen Sulo jäsen
      Hilkkonen Mika jäsen
      Orava Raimo jäsen
      Riikonen Maija jäsen
      Turunen Pertti jäsen
      Öystilä Kaija jäsen
      Marjeta Ari kv:n pj.
      Kiiskinen Seppo T. kv:n I vpj.
      Räty Esa kv:n II vpj.
      Lehto Esko kaupunginjohtaja
      Taponen Matti pöytäkirjanpitäjä

      • viinaa olla pitää

        Viekää ne alaikäiset pentunne tivoliin tai fuckin puuhamaahan. Vittuako valitatte, juodaan!


      • hyvin pyyhkii
        viinaa olla pitää kirjoitti:

        Viekää ne alaikäiset pentunne tivoliin tai fuckin puuhamaahan. Vittuako valitatte, juodaan!

        Juu, ja Koto-toimisto ostamaan kaikille mamuille VIP-liput Vaskiareenalle.
        Eikö ole produksi vielä ehdotusta tehny??


    • vaakerholmi
      • laskuhumalassa

        Kaupunginhallituksen jäsenet järkkäreiksi juniin buahhahhaaaaaaaa


      • hyvä niin
        laskuhumalassa kirjoitti:

        Kaupunginhallituksen jäsenet järkkäreiksi juniin buahhahhaaaaaaaa

        Lieksaan menevä junarata onneksi puretaan pois.


    • vasket kunniaan

      Miksi alkuperäinen Vaskiviikko ja Lieksa-Vaskikaupunki on sotkettu kaikella muulla sivutoiminnalla? Vaskiviikko puhtaimmillaan ei kaipaa Vaskiareenan kaltaisia kokonaisilta perheiltä suljettuja juomapaikkoja.

      • festivaali kiertäjät

        Ilmoitus muutoksesta tuli vähän liian myöhään...matkustamme silloin toisaalle.

        Timitran bileet ili muuten hyvät. (eri järjestäjä)


    • tosi näin

      Kyllä lapsiperheille on löytyy paljon omia paikkoja, menkää sinne. Bändit ovat aikuisia varten, pennut diggaa Seekkiä ja muita rappipellejä. Ja juomaa pitää olla, kun tuli helteetkin ja känni pitää saada!

    • maksaa kun jaksaa

      Ja ilmaista työvoimaa haalitaan kokoon. Tietyn osaamisen ammattilaiset kiertää ko. järjestäjän tapahtumat jo kaukaa. Tai etukäteismaksulla ainoastaan.

    • Munppa humppa tättär

      Juopotteluareenan kylkiäisenä väkisin ylläpidettävä torvisoittoviikko on lopetettava ja keskityttävä yhteen alueeseen, joka hallitaan eli alkoholin läträämiseen. Jäähalliin voidaan kutsua edelleenkin joitakin kulahtaneita orkestereita ja laulajia rekvisiitaksi. Kukaan ei niitä kuitenkaan kuuntele juopotellessaan antaumuksella.

    • v ittuun tunut

      Niinhän sitä lähdetään muihin festareihin perheen kanssa kun omassa kaupungissa ei perheet pääse sisään. Harmi, että tulikin laitettua rahat asuntoon tässä kaupungissa.

    • Uutisissa kerrottiin että Areenalle perjantaina 25.7 pääsee alaikäiset eli tilaisuus on ikärajaton ja toinen puoli on varattu anniskeutilaksi ja toiselle puolen sitten lapset eli näin asia on huomioitu kerrottiin uutisissa

      • Liian myöhään

        Nyt on myöhäistä rypistää kun p aska on jo housussa!


    • pärjäilkäähän

      Ei kannata vaskihommista ottaa stressiä! Mulla on tapana käydä aamulla klo 7.00 kieppeillä kaupassa Rantalan Muskotissa, ei tarvitse ollenkaan mennä koko keskustaan! Ei ole ruuhkaa aamusta kun turistit nukkuu vielä krapulaansa pois! Hyvin ole pärjännyt ilman vaskihommia vuosikaudet! Vaskiarenalla kävin joskus -80 luvun lopulla, vai oliko se jo -90 lukua kun Agents oli keikalla! Ei sitä passaa alvariinsa arenalle mennä, tulee vielä kulttuurishokki!

    • Kysymyshän ei ole todellakaan vaskimusiikista vaan oheistuotteista jotka tapahtuvat tuolla vaskiareenalla.
      Kyllä vaskimusiikkia on tarjolla jopa ilmaiseksi päiväsoitoissa ja ainakin olen ihan omaan kalenteriini ne asiat merkinnyt ja ainakaan en koe hyvän musiikin parissa stressiä ja olen hyvin kaikkiruokainen musiikin suhteen mutta hevillä ei jalka vippase.Mutta harrastetaan kukin asioita mitkä tuovat itselle mielihyvää ja annetaan myös toisten harrastaa, Oli ilo käydä jälleen perinnepäivillä ja nähdä se että oli eri ikäistä ihmistä mukana ja myös viihtyivät alueella seuraten erilaisia asioita ruokailen ja kahvitellen eli Lieksassa on toimintaa muunakin aikana kuten viimeviikonvaihteessa oli satamassakin tuli käytyä lettukahveilla.

    • mölli1

      Joo tiedetään, mutta neumann ym esiintyy viinarallissa, missä olisi olisi ollut jees käydä, mut huvittaa. Tupakasta huudetaan suu vaahdossa, mut viina on se mistä revitään rahat. Inhimillisyyttä kiitos ensi kesänä.

    • Eipä enää koskaan

      Ensimmäisen ja viimeisen kerran kävin vaskiteltassa, kun se sijaitsi Pielisentien varrella Anni-rouvan talon vieressä vapauden puiston laitamilla. Kusiputkat olivat Pielisentien varressa ja neste virtasi pitkin jalkakäytävän reunaa. Teltta oli pienehkö ja jonkinlaista soiton tapaistakin siellä oli. Se taisi olla lähtölaukaus viikon kestävälle juopottelulle.

    • Ompa sitten ollut huono kokemus, mutta ajat on siitä muuttuneet ja juuri noihin vc tilan riittävyyteen olen minäkin pyrkinyt asiallisesti kiinnitämään huomiota, mitä esimerkiksi muualla ympäristön viranomaisten taholta kiinnitetään huomiotalupia myönnettäessä.
      Mitä tulee sitten yleensä toimintaan niin aikanaan ja varmaan nytkin kiinnitetään huomiota siihen,ettei häiriötä synny ja niihin kiinnitetään jo ennakolta huomiota eli miten henkilö on aikaisemmin käyttäytynyt tilaisuudessa joten siinä tarvitaan sitä pelisilmää myös järjestyksenvalvojilla ja ihmistuntemusta aikanaan portilla olleena on kokemusta kaverina oli jo edesmennyt Hannu joten siinä tarvitaan lipun laittajien turvamiehiä myös josta kiitosta on saatu.

      Mielestäni tilaisuudet on sujuneet ennen ja jälkeen hyvin tietysti pitää muistaa se asia,että aina on niitä jotka haluavat voimissaan esittää Ranboa puolin että toisin mutta käskyt ja kehoitukset pitäisi riittää järjestyksen kannalta.MK

      • poke ovella

        Vaski Areenan tölkkipantti pitää nostaa kymppiin, niin ei tarvita vessoja. Saahaan vaan uusi kunnon valivali valitus s24;n


      • poke ovella kirjoitti:

        Vaski Areenan tölkkipantti pitää nostaa kymppiin, niin ei tarvita vessoja. Saahaan vaan uusi kunnon valivali valitus s24;n

        Katohan kun muistit tuon asian sekö on poken tehtävänä


      • poke ovella
        markkukorpinen kirjoitti:

        Katohan kun muistit tuon asian sekö on poken tehtävänä

        Hyvä muisti vähentää häiriöitä, opetettiin koulutusjaksolla. Poken tehtävähän on karsia jo ovella hankalat tapaukset pois,
        Silloin kun ne nurmella narisevat, saa yleisö nauttia tilaisuudesta.


      • poke ovella kirjoitti:

        Hyvä muisti vähentää häiriöitä, opetettiin koulutusjaksolla. Poken tehtävähän on karsia jo ovella hankalat tapaukset pois,
        Silloin kun ne nurmella narisevat, saa yleisö nauttia tilaisuudesta.

        Sinun ei tarvitse opettaa ainakaan siinä asiassa minua koska kortti on taskussa ja pitkä kokemus


    • ei vip-lippuja

      Musa kuuluu kyllä ulos, joten otan oman piknik korin mukaan ja viltin ja kuuntelen musaa hyvässä seurassa urheilupuiston nurtsilla.
      Eikä maksa mitään.

    • En seiso

      Vaski viikko on turhaa ja miten kaikille ei ole istuma paikkoja areenalla vaan Rikkaat pääsee sinne ei köyhät.Kellä on maksaa isoja summia ,että pääsee istumaan.

    • Nuori vielä

      Ideana hieno mennä nurtsille kuuntelee, mut siin joutuis kuuntelee samalla kännin olevien ölinöitä. Miks Areena ei vois pitää viinanmyyntinsä vaikka paikassa, jossa se ei häiritse muita, mut ihan vaan pelkästää ryyppäämiselle. Areenan esiintyjät olisi sit kaikille avoin. Näin jokaiselle tulis hyvä mieli. Aivan tyhmää tollanen juoppojen hyysäämine ku ne vallottaa kaikki istumapaikat tteiden varsilla ja puistoissa ja ne saa meluta kaikessa rauhassa. Muutama kauppa ei tee mitää, vaik tölkki kerrallaa ostavat ja juovat siin lähistöl ja sit mennää taas uudestaa ja uudestaa hakee. Onks se oikein kauppiaalta, joka esittää, ettei päihtyneille myydä.Joka paikas on vaan kalja ja viina.

    • nauttikaa

      aivan turhaa narinaa ,mitä te täällä itkette, sopimus on tehty ja järjestäjä valittu,hän järjestää konsertit niin kuin haluaa,kuin myös määrää ikärajat ja hyvä niin, konsertteja muita tapahtumia on kesällä niin paljon että luulisi sieltä omalle mieltymyksille joku sopivan

      • Tampere Nurmes

        Koko perheen tapahtumia onneksi löytyy muualta Suomessa.


      • Tampere Nurmes kirjoitti:

        Koko perheen tapahtumia onneksi löytyy muualta Suomessa.

        Perjantai illan tapahtuma on koko perheen tapahtuma johon on tehty omat alueet ja näin mahdollistetaan jokaiselle mahdollisuus osallistua siihen tilaisuuteen sekä on myöskin ohjelmalehtisessä aikaisemmin kerrottu sunnuntain tapahtuma joten oikein hyvää vaskiviikkoa jokaiselle


    • pihlajavesi

      Joensuu, Turku, Aitoo, Kuhmo, Savonlinna jne. Siinä on vain pieni mutta sellaiselle henkilölle, jolla ei ole varaa matkustaa. Saati sitten yöpyä. Minä onneksi pystyn ja otan aina jonkun tutun mukaani, että saa muutakin kuin areenan nurmikon.

    • Tuntematon muusikko

      Tämän päivän Karjalaisessa oli jonkun vaskiareenan torvensoittajan kuva. Oli laittanut silmänsä kiinni kuvaa otettaessa. Miksiköhän ei uskaltanut katsoa avoimin silmin kameraan?

    • soittaja2

      Kun nuotit on jo tutut niin se on tapa soittaa ja eläytyä musiikin soittamiseen. Onhan muutamia laulajiakin, jotka esittää laulunsa silmät kiinni.

      • On myöskin joskus kuulijoitakin jotka saattavat illallispöydässä nukantaa jälkiruokalautaselle, joten silmien paikalla on viikunat, senkin olen nähnyt aikanaan illallisilla Dipolissa.
        Mutta kun nyt on Tangokisat nii Sauli Lehtonen lauloi silloin silmät kiinni ja vielä tulee karvat pystyyn kun kuulee laulun Mun aika mennä on,olin itse aikanaan lavatähtikisoissa Merikarvialla kun sinne tuli tuo suruviesti ja kesken kisoja pidettiin hiljainen hetki


    • ei asiakas koskaan

      Kun on niin paljon eripuraa areenan säännöistä niin sen voisi lopettaa kokonaan. Meitä tavan kansalaisia ei kuunnella ollenkaan, niin kuin muissakaan asioissa lieksassa.

      • vielä on

        kesää jäljellä.....niin paljon eripuraa säännöistä....puhu vaan omasta puolestasi, jos sinä olet erimieltä niin se ei tarkoita että kaikki olisi,meitä aivan tavankansalaisia menee areenalle halli täyteen......niin kuin muissakin asioissa??? miten se liittyy areenaan ja konserrtteihin
        nauti kesästä ja lämpimästä omalla tavallasi niin kuin muutkin sen tekevät ja jätä se aivan turha narina pois


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe