Tähtiremontit kph kaakelointi 24.245 euroa

lahti32

Kuluttajaneuvonta vahvistaa että Tähtiremontit on heille tuttu, valituksia tulee. Markkinointi kohdistuu nimenomaan vanhuksiin, tuodaan tilauslomake jos asiakas pyytää tarjousta. Isokokoinen mies seisoo vieressä kunnes vanhus allekirjoittaa ylihintaisen tilauksen.
Kuluttajaneuvonta vahvistaa että tämä on nimenomaan Tähtiremontit Oyn toimintatapa, ei sattuma.
Onnellisia ovat ne vanhukset, joiden omaiset huomaavat asian ja osaavat perua tilauksen. Tämä oli Kuluttajaneuvonnan mielipide.

Tähtiremontit ei myönnä että olisivat itse kirjoittaneet positiivisia kommentteja Suomi24 palstalle. Heidän mukaansa negatiiviset ovat kateellisten kilpailijoiden kirjoittamia ja positiiviset todellisia aitojen asiakkaiden kirjoittamia. He tietävät että asiakkaat ovat tyytyväisiä siitä että samat asiakkaat palaavat aina uudelleen, tyytymättömiä ei ole.

Vanhempani ( 82v ja 85v) allekirjoittivat kylpyhuoneen kaakeloinnista sopimuksen. Seinäpinta-alaa 21,5 neliötä. Sopimus on avoin valtakirja laskuttaa lisää, koska sopimukseen on PAINETTU "LVIS työt eivät sisälly hintaan." Sopimukseen on kirjoitettu "kosteus ja hometyöt laskutetaan tuntityönä": Hintaan ei sisälly wc-pytyn uusiminen. HIntaan kuuluu pyyhekoukku, suihku, allas ja muistaakseni suihkuseinä.
Olisi mielenkiintoista tietää mikä olisi ollut laskun loppusumma.

Soitin ylimmälle päällikölle, jonka www.tahtiremontit.fi löysin. hetken keskusteltuamme hän käänsi kelkkansa. Hinnassa täytyisi olla virhe. Virhe olisi automaattisesti korjattu kun tarkistusmittaaja meneen paikalle. Hinnoittelu on kuulemma kaikille samanlaista, ei suinkaan niin että mitä vanhempi ja varakkaamman näköinen, sitä suolaisempi hinta. Hinnoittelu olisi läpinäkyvää ja netissä kaikkien nähtävänä, en kuitenkaan löytänyt.

Laitoin yksilöidyn sähköpostin kaikkiin paikallislehtiin ja alan lehtiin, joita suinkin löysin. Sekä poliisille.

Välittäkää sanaa eteenpäin! Kiskominen ja huijaaminen osataan näin hyvin tehdä laillisesti!

Terveisin,

40

4750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miu34

      Aika hurjalta kuullosti, onneksi tässä tarinassa oli onnellinen loppu.

      • remppamies1

      • Itsetehdynsaahalvalla

        Kaikki kokee asiat omalla tavallaan.. meillä hyvät kokemukset, suosittelen


    • becca12

      Tuon tyyliset kylpprärirempat 4-7000e haarukassa lvi ja sähkötöineen menneet kaikki
      meillä mitä muistan.

    • JokaAlanMyyntimiehet

      Huijareita äidin oomme kaikki, oomme kaikki, oomme kaikke, huijareita äidin oomme kaikki, iiiiiihan kaikki

      • Anonyymi

        SRV testasi Helsingissä SRV:n Loisto-tornitalon työmaalla kaikki työntekijät.

        Työmaalla havaittiin tällä viikolla 7 uutta koronavirustartuntaa.

        Helsingin Kalasatamassa SRV:n Loiston työmaalla työskennellyt rakennustyömies kertoi Ilta-Sanomille 30.5, että hän vaihtoi työmaata sen jälkeen, kun hän huomasi, ettei työmaalla noudatettu koronamääräyksiä.

        Työmaalla oli koettu tartuntapiikki, kun viikon aikana työmaalla todettiin useita positiivisia koronavirustartuntoja.
        ”Työmaalle tuli kymmenkunta hoitajaa ja lääkäreitä”

        Ilta-Sanomat selvitti, mikä työmaan tilanne on juuri nyt.

        Lue lisää: Piittaamattomuus koronasta sai Nikon lähtemään rakennus­työmaalta – ”Hissi oli niin täynnä äijää, että ei mahtunut kyytiin”

        Työmaalla töitä tekevä mies kertoo Ilta-Sanomille, että asiaan on jo puututtu.

        – SRV:n Loiston työmaalle tuli tällä viikolla kymmenkunta hoitajaa ja lääkäreitä. Pääsin itsekin testiin keskiviikkona ja onneksi sen tulos on negatiivinen, hän sanoo.

        Hänen mukaansa osa väestä joutuu mahdollisesti toiseen kertaan testiin, jotta asiaan saadaan varmuus.

        – Olen nyt vapaaehtoisessa karanteenissa varmuuden vuoksi. En palaa töihin. Grillimakkarat on jo hankittu, hän kertoo
        SRV: 7 uutta tartuntaa

        – Loiston työmaalla havaittiin tällä viikolla 7 uutta koronavirustartuntaa, SRV:n Asunnot-liiketoimintayksikön johtaja Kim Jolkkonen kertoo Ilta-Sanomille.

        – Tartunnat kävivät ilmi, kun Helsingin kaupungin epidemiologian laitos suoritti työmaalla kattavat koronatestaukset koko työmaan henkilöstölle, 218 henkilölle, hän sanoo.

        Uudet tartunnat havaittiin täysin oireettomilla henkilöillä.

        – Epidemiologialääkärit kävivät työmaakierroksella ja totesivat työmaan koronatoimien ja ohjeistusten olevan kunnossa. Samalla muistutettiin ohjeiden noudattamisen tärkeydestä. Esimerkiksi jokaisen työmaalla toimivan tulee huolehtia turvaetäisyyksien noudattamisesta ja kasvomaskien käytöstä, hän sanoo.
        Petri Turunen


    • pienityömies

      Äitini 76 v on joutunut Tähtiremonttien huijaamaksi jo pari kertaa. Makuuhuoneeseen laitettiin kaapin ovet ylihintaan. Myöhemmin kaupattiin makuuhineeseen niin "hyvinistuva" yöpöytä 75x75 cm, hinta 420 €, Lidlissä 50€ . Nyt räjähti kuitenkin pankki. Sis'än tultiin taas katsomaan remontin tarvetta ja löytyihän olohuoneen lattiasta pari kuprua. Laitettaisiin laminaattilattia. Nimi paperiin heti, remontti kesäkuusssa, kestää 4 päivää ja kokonaishinta vain 4400 €!! Vastaava remontti muulla firmalla max, 1000 £ verollisena ja mahdollisuudella kotitalousvähennykseen. Onneksi tällä kertaa me lapset huomasimme asian ajoissa ja kauppa on peruttu ja mitään emme tule maksamaan. Tarvittaessa laitamme poliisin perään. Varokaa siis Tähtiremonttia!!

      • Ja_taas_suolletaan_

        Ai tähtiremontit myy yöpöytiäkin?
        Älkää nyt ihan kaikkea sentään tänne kirjoitelko..


    • seuratkaahinnoittelua

      Paljon tuota ylihinnoittelua/laskutusta tapahtuu vanhuksiin kohdistuvaa, oma kokemus 80v anoppi osti uudet silmälasit optikolta niin se hinta oli 800e, kyllä muutkin tuon vanhusten hyväksikäytön osaa.

    • Puheenjohtaja

      Juu, Vaasan seudulla uusi "tähtimyyjä", joka sai vanhalle äidillemme myytyä rivitalon kylppäriin remonttia 30 000 eurolla. Näin äkkiä laskettua "sopimuksen" sisällöstä Tähtiremontin kate tarvikehankinnoissa on 12 000 euroa. Työn osuus vajaa 15 000 euroa. Tähän hintaan ei kylläkään kuulu putkimiehen eikä sähkömiehen työt.

    • Pössö

      Ei se huijaamista ole että hinnat on sellaiset,ne ostaa kellä on varaa.
      Joku toinen firma tekee samat hommat paljon halvemmalla,kannattaa kilpailuttaa.
      Myyntimiehet ei ole asentajia,eivätkä tiedä kaikkia asennusten rajotteita.
      Ostakaa palvelut mieluummin sellaiselta yrittäjältä joka itse asentaa!

    • Petostako

      Iäkkäät vanhempani tilasivat Tähtiremontilta keittiön lattian uusimisen vinyylillä. Pinta-ala 8,5, hinta kaikkineen 2250,00 euroa, josta työn osuus 1005,00 euroa. Myyjä oli sanonut, että kaksi päivää menee, asentaja teki 6,5 tuntia. Aikamoinen tuntihinta. Muut kustannukset 1220 euroa. Kaupasta ostettuna laminaatti olisi maksanut alle 400 euroa. Reklamaatio tehty kohtuuttomasta hinnasta, eivät suostu edes asialisesti keskustelemaan hinnan kohtuullistamisesta. Työn jälki on ok.
      Seuraava askel on kuluttajariitalautakunta. Työ tuli tietoon vasta jälkikäteen, joten peruuttamista ei voinut enää tehdä.

    • Reijo.SK-ala

      Muistakaa nyt hyvät ihmiset kun täällä kirjoittelette että ihan mitä tahansa sontaa ei kannata tänne kirjoitella. Teetimme vastaavan kokoisen kylpyhuoneen kuin yllä ja kustannukset jäivät töineen/materiaaleineen reilusti alle 20 tuhannen. Putkimiehen lasku oli 350e ja saimme siitä arvion ennen töiden aloittamista. Homma meni juuri niinkuin sovittiin ja aikataulu piti. Toki meilläkin myyjä yritti saada heti kaupan kiinni koska saavat siitä leivän pöytään,mutta mistään pakkomyynnistä ei todellakaan ollut kyse.

      • jokainen-tavallaan

        Minulla kylpyhuoneremontti maksoi vähän yli tonnin. Tein itse.


    • 77777

      Koittakaa nyt pysyä asiallisena, vaikka potuttaa nuo remonttin hinnat.

      Kun tarvikkeet maksaa 100 €, niin työ tulee maksamaan karkeasti ottaen 200 €, eli remottin hinnasta yksi 3 osa tarvikkeet ja 2 kolmasosaa työ.

      Siihen päälle työmieheltä matkakulut, työkalut, markkinointi, lomakorvaukset ja jopa luppoaika.

      Minä markkinoin aikoinaan omaa työtä muurarina ja tuli puolipäivätöitä, sellaisia päiviä ettei saanut mennä ansiotyöhön lainkaan. Kyllä vuoden mittaan niillekkin päiville piti saada ansiota, oli kaikki menot ja muuten olis pitänyt lopettaa koko homma.

      Kun otatte firmasta miehen niin sen tuntitaksa on yleensä 100 € molemmin puolin. Matkakustannukset ja vielä sen firman konttoristin ja työnjohdon pitää saada palkka johtajan lisäksi.

      Eli, kun tilaatte työmiehen ja teidän työssä menee 6 tuntia niin pitääkö sen miehen ajaa työmatka seuraavaan paikkaan ja levittää työkalut jotka heti kerää pois. Laskuttaa sitten siitä työmatkan vaikka ei ehtinyt kuin kuunnella isäntää hetki.

      Firman pitää kerätä rahaa jolla se maksaa 8 tuntia miehelle ja te valitatte "hai mankuta maaraa" palkkamenoista. Valittakaa valtiolle, kun se perii joka saatanan eurosta 24% arvonlisäveroa.

      • paavoapache

        Lisäksi minun pitää yrittäjänä varata katetta kaluston kuluihin, uusimiselle, vakuutuksille ja vaikka mille... on loputon suo mihin rahaa palaa ja asiakas näkee vain sen vaiheen kun työmies tulee autollaan pihaan ja sipaisee homman pois alta.


      • Rehellistäkö

        Ei ole asiallista, että painostetaan ikäihmisiä allekirjoittamaan sopimusta myyntitilanteessa. Kaikki eivät ymmärrä, mistä siinä on kysymys.
        Tällainen kaupanteko on moraalitonta ja hyvien kauppatapojen vastaista.
        Markkinatalous menee niin, että hyvän työn tekevä ja asiallisen hinnan esittävä saa työtä. Ei ole asiakkaan vika se, että yrittäjän pitää maksaa työntekijöille palkkaa.
        Remonttien hinta ei potuta, mutta yrittäjän epärehellisyys ja moraalittomuus potuttaa. Varsinkin, kun se kohdistuu yhteiskuntamme heikoimpiin yksilöihin.


    • jokalähtöön

      Tässäkin firmassa on ilmeisesti eri tavoin toimivia, sillä meillä on myönteinen kokemus. Missään vaiheessa kaupantekoa ei jäänyt tunne, että yritettäisiin myydä väkisin. Remontti itsessään oli onnistunut ja ennen sitä toki pyysimme tarjouksen parilta muultakin firmalta ja tämä Tähtiremonttien oli meille kokonaisuutena edullisin (ainahan nyt muualtakin kannattaa kysellä ja vertailla ja pyytää arviokäynnille). Meille oltiin reiluja kaikissa vaiheissa ja remonttityyppikin oli mukava, mutta varmaan ihmiset on erilaisia.

      • Tjomistajamyyjäasentaja

        Komppaan nimimerkillä Jokalähtöön.
        Erilaisia on on ja paljon. Sama mistä kyse niin tuputtaminen ei kivaa mut yrittäjät yrittää. Ne jotka on/ ollu yrittäjinä tietää mistä kyse. Paineet kasvaa vuosien mukaan olit myyjä tai omistaja....tai myyjä omistaja asentaja tj samaan aikaan. Kaikesta löytää sanottavaa...oli niin tai näin ja noin.


      • Exyrittäjä
        Tjomistajamyyjäasentaja kirjoitti:

        Komppaan nimimerkillä Jokalähtöön.
        Erilaisia on on ja paljon. Sama mistä kyse niin tuputtaminen ei kivaa mut yrittäjät yrittää. Ne jotka on/ ollu yrittäjinä tietää mistä kyse. Paineet kasvaa vuosien mukaan olit myyjä tai omistaja....tai myyjä omistaja asentaja tj samaan aikaan. Kaikesta löytää sanottavaa...oli niin tai näin ja noin.

        Jep!


    • ei-paha

      Laatoitin uudelleen kylpyhuoneen lattian ja seinät vedeneristyksineen 22 - 23 m^2. Lisäksi saunan oveksi vaihdoin lasioven. Hinta vähän yli 1000 €. Tein itse.

    • Kunnioitusta

      Miten ihmiset kehtaavat puhua vanhemmistaan "yhteiskunnan heikoimpina yksilöinä?

      • kunioitusta_peliin

        Mitähän jos nukkuisit yöllä etkä keskeneräisiä ajatuksia tänne kirjoittelisi!
        Vanhukset ovat juuri niitä "yhteiskunnan heikoimpia yksilöitä" myyntimiesten silmin muuten paitsi taloudelliselta tilanteeltaan!
        Todisteena ettei tässäkään ketjussa ole kukaan kirjoittanut että samanmallista painostusta ja ylihinnoittelua olisi ollut nuorempia asuntojen omistajia kohtaan!


    • nuorempi

      Tähtimiesten myyjä kävi kylässä ja toimi oikein asiallisesti. Ehdotti yläpohjan kuntokartoitusta, josta olin kiinnostunut. Sovimme aikatauluksi erään perjantai iltapäivän ja katsoin vierestä, että merkkasi kalenteriinsa saman aikataulun kuin itsekkin.
      Usean tunnin sitten ähelsin kulkureittejä kuntoon ylätilassa ja kun ajankohta oli käsillä, niin ketään ei sitten koskaan näkynyt eikä kuulunut.

      Sitä voi sitten arvuutella minkä takia jätti tulematta.

      • Sisustajat

        Tähtiremontithan ei mitään yläpohjakartoituksia edes tee, hehän ovat sisustusremonttifirma?


    • Taas_näitä

      Paskaa puhut. Ettet vaan vaalisi perintöosuuksiasi?

      • tähtir

        Taas vanhusta huijjataan käynyt kyseisen firman pojat 86 v. kaksiaossa, nopeesti pyydetty allekirjottamaan 22te remontti ilman khh, maalausta muutama väliovi, tapettia ja katon maalausta ja laminaattia.... pitäkää vanhuksista huolta kaikki eivät ymmärrä mihin nimensä painostuksessa laittavat ;-( suoraa huijjausta


    • Remonttikullervo

      Ihan sopiva hinta, tälläki kertaa ois ollu varaa maksaa ihan kunnon korvaus remontista mutta niihän kävi että rahan ahne jälkipolvi säikähti että perintöfyffet menee vanhemman polven asumismukavuuteen. Sama kait se sille jälkipolvelle on minkälaisissa olosuhteissa vanhukset asuu kuhan saadaan perintö käteisenä!

    • maaselkä

      Sain Tähtiremontilta tarjouksen kylpyhuonee/saunan laatoituksesta. 31,6 m2
      Ihmetystä herätti se etteivät tee putki ja sähkötöitä lainkaan.
      Rahoituskorkokin laskettu 20,15% :tiin.

      Tarjous laskulla: 14pv / 21721,26 e
      Rahoituksella 434,96 e/kk (60 kk)= 26097.60, korko 20,15 % 4376,34 e
      Työn osuus 12534,89 e

      Vertailtava kohde,Hämeen kotikolmoset oy
      Varastointivastuu siirtyy asiakkaalle tavaran tultua puretuksi asiakkaan ilmoittamaan paikkaan.
      Asiakas osoittaa tavaralle sopivan paikan,että kuorman purkaminen on mahdollista tehdä
      normaaleja apukeinoja hyväksi käyttäen ja että tavara on suojassa säältä,varkauksilta,ilki-
      vallalta ja muilta vataavilta tekijöiltä.

      Sähkö ja putkityöt sisältyy kauppasopimukseen
      Laskutuslisä 7 e/lasku
      Käsiraha 1390 e
      Rahoitetaan 12510 e
      Yht. 13900 e

    • Eje-81

      Tädille kaupattiin viime viikolla ko. firmasta pienen keittiönurkkauksen uusiminen hintaan 15t sis kotitalousvähennyksen! Anna meidän kaikki kestää!!

    • Tapetointi

      16 neliötä ja hinta 2300€ . 2 seinää yhdessä makuuhuoneessa ja nimi olisi ollut heti laitettava paperiin?

      Tarjous löytyy paperilla. Missä maailmassa tuo Tähtiremontin porukka oikein elää?

    • Pena63-

      Nämä tähtikoijarit pitäisi viedä nippusiteissä syvälle korpeen ja hutkia kappaleiksi

    • Anonyymi

      Ks firman tarjous kylppärimme remontista oli 3905 €. Hinta tosin putosi 600 € kun kerroimme harkitsevamme vielä. Teetimme rempan tuntityönä( 10 h) tutulla urakoitsijalla, sekä ostimme tarvikkeet itse rautakaupasta. Loppusumma 1093€.

    • Anonyymi

      TR on ihan pelkästään töiden välitysfirma. Todellisuudessa eivät itse tee remontteja vaan myyvät keikat eteenpäin muille firmoille ja ottavat tietenkin siitä provikat.

    • Anonyymi

      TR on konkurssikypsä yritys. Nykyinen toimari on saanut osaamattomuudellaan aikaan puoli miljoonaa tappiota.

    • Anonyymi

      Suomi24 useammalla palstalla pelkkää negatiivista kommentointia tästä yrityksestä. Varokaa

    • Anonyymi

      Varoittava esimerkki firmasta joka ei vielä heinäkuussa ole antanut vaadittavia tilinpäätöstietoja vuodelta 2022.

    • Anonyymi

      Konkurssihakemus jätetty. Aamen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10646
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3023
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2839
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1646
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1458
    Aihe