Joltain kateissa uros-spk?

Varastettu?

Koirapuistossa kuultua: Heinolan Tähtiniemen koirapuistossa oli viikko sitten ollut puuhun sidottu saksanpaimenkoirauros. Kuulemma oikein komea yksilö. Jos käsitin oikein, se ehti olla puussa kiinni vuorokauden ennenkuin P-H esyn porukka (mies ja nainen) meni paikalle. En tiedä eikö koirasta ollut ilmoitettu heti Joka tapauksessa silminnäkijän mukaan PHESYn porukka pelkäsi koiraa ja pyysi poliisia lopettamaan sen. - Poliisit ottivat koiran kuitenkin ensin jkl kuonopantaan. Silminnäkijä kertoo, kuinka koira oli katsonut poliiseja pelokkaasti eikä vaikuttanut ollenkaan agressiiviselta. Poliisit alkoivat sitten mulkoilla silminnäkijää siihen malliin, että hän katsoi parhaaksi poistua, mutta kuuli että Tuomo Tuulta oltiin pyytämässä lopettamaan koira.
En löydä ainakaan PHESYn löytöeläimistä saksanpaimenkoiraa. Olisiko syytä saada sinne väkeä, joka ymmärtäisi jotakin koirista. Koirahan on voinut olla esim. varastettu. Ei kai sitä noin vain voi lopettaa?

17

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varastettu?

      Koira on kuulemma elossa. On huostaanotettu PHESY:lle. Viranomaiset kuulemma kieltävät tiedottamisen tällaisissa asioissa...

    • silminnäkijä

      Mistäs varastettiin?

    • Varastettu?
    • Selvyyttä asioihin

      Voisiko blogin perustaja/ylläpitäjä antaa sähköpostiosoitteensa, jossa on varmenne henkilön tietosuojaa koskien, aihe nimittäin kiinnostaisi suuremmassakin mittakaavassa.

    • Varastettu?

      En edes tiedä mitä tarkoitat varmenteella! Mutta facebookista mut löytää nimeltä. En viitsi nimeä tänne laittaa.

    • <<<<<<<<<<<

      Varmenne tarkoittaa sitä, ettei keskusteluun voi osallistua muuten kuin jonkin isomman tahon tunnuksilla eli silloin se on toisin sanoen suojattu yhteys, mihin ei kukaan satunnainen palveluntarjoaja pääse. Onko tuon eläinsuojelyhhdeistyksen kotisivusto suojattu varmenteilla? Ja onko siellä toimivilla eläinlääkäreillä tai työntekijöillä oikeutta päättää jonkin eläimen elämän pituudesta hetken mielijohteesta?

      Helsingin eläinsuojelueläinlääkäreidenkin toiminnassa olisi valittamisen varaa! Samoin poliisien sekä vartijoiden, jotka toimivat poliisin kanssa yhteistyössä!!!!

      Jatketaan vain keskustelua täällä. Yhtään viestiä mistä osoitteesta tänne lähetetään ei kukaan pysty jäljittämään. Tämä on faktatietoa ja olen alalla, joten tiedän asioista kohtuu paljon.

    • varastettu?

      En osaa tuon eläinsuojeluyhdistyksen toimintatavoista sanoa. Mulla on se käsitys, että kaikki eläinsuojeluyhdistykset toimivat aika "villisti". Tarkoitan tällä sitä, että kyllä ne aika omavaltaisia on päätöksissään.

      Mullakin on helsinkiläsistä virkaeläinlääkäreistä yksi karmea kokemus. Mutta siitäon jo kauan ja luulin, että tilanne olisi muuttunut paremmaksi.

      Vartijoista ja poliiseista en tiedä muuta kuin niitä uutisia, että poliisit on jättäneet kolareissa loukkaantuneita koiria oman onnensa nojaan. Meillä on Heinolassa kai peräti kaksi eläinpoliisia (toinen lienee nyt toisissa tehtävissä ulkomailla) että meidän tilanne on suorastaan ylellinen :)

    • Suomen Laki ???

      mitenkäs tällainen kuin läänissä/kaupungissa on kaksi läänineläinlääkäriä ja joku tekee eläinsuojeluilmoituksen turhaan jostain hämärästä päähänpistostaan. samassa kaupungissa erittäin arvostetun ja tunnetun eläinlääkäriaseman työntekijän koirasta on jo aiemmin tehty eläinsuojeluilmoitus ihan täysin syyttä kuten tästä toisestakinb koirasta. Sitten tulee poliisi syyttämään eläinlääkäristä kun koira on vapaana ja tulee 500 euroa sakkoa eläinrääkkäyksestä. Samanaikaisesti viereisessä talossa alkoholistipariskunta hoitelee koiraa 15 neliön yksiössä kun omistaja on joutunut sairaalaan eikä kukaan puutu mihinkään. Tämän jälkeen Korkein Oikeus määrää henkilön, joka on pitänyt koiraansa vapaana maastossa hallinnan alaisena, vähintään tuhannen euron sakkoihin, jos ei huolehtisi jatkossa koirastaan paremmin (KOIRASTA HUOLEHDITTU 14 VUOTTA TODISTETUSTI PARHAALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA) muttei näiden alkoholisten koiranpitoon puutu poliisi mitenkään, joilla ei ole koskaan ollut koiria ja jotka eivät mitään koirista edes tiedä. Menikö oikein vain väärin? Miksi joku nuori kokematon mistään mitään tietämätön nuori poliisi saa tehdä mielivaltaisia päätöksiä kenestä tahansa koiranomistajasta, joka on aina huolehtinut koiristaan erittäin hyvin ja mistä on todisteet olemassa verukkeella, että kun koiran omistajaa on uhkailtu jopa henkeä, tämä 10 minuuttia kulkee tietä kotiinpäinmennessään, joka on tuttua seutua sekä omistajalle sekä koiralle pitäen koiraansa vapaana hetken. Tästä määrätään aivan kohtuuttomat rangaistukset!

    • Pikkuhitlereiden maa

      Suomen Laki?: tuollaista voi varmaan tapahtua vain maaseudulla tai pikkukaupungissa. Selvästihän tuossa on jotain henkilökohtaista takana. Viranomainen on kuitenkin aina oikeassa, jos siis asiaa ruvetaan tutkimaan.

    • Ketjun aloittaja
    • ...........

      Eli onko omistajaa löydetty, voisin tarjota koiralle kodin, mikäli ei ole. Toki on tärkeää selvittää, miksi ja kuka koiran on jättänyt koirapuistoon tai varastanut. Tämän selvittämiseen varmasti menee aikaa ja jos ei koiraa löytöeläintalolta joku hae itselleen, se tullaan lopettamaan ennemmin tai myöhemmin.

    • Ketjun aloittaja

      En usko että tuota koiraa tarvitsee lopettaa. Ottajia varmaan pilvin pimein. Kannattaa olla yhteydessä sinne PHESYyn ja ilmoittautua varauslistalle.

    • suruine.n
    • Faktat-faktoina

      Kyseinen koira hylättiin koirapuistoon ja nyt koira on lopetettu Lahden kaupungin valvovan eläinlääkärin tahdosta ja toimesta. Surullinen kohtalo koiralla. Mutta nyt se toivottavasti on jossakin paremmassa paikassa vailla ihmisten kusipäisyyden aiheuttamia tuskia.

    • koiravast

      Kyllä tuossa yhdistyksen hallituksen jäsenilläkin on ollut sormensa pelissä. Pistivät vain kaiken valvontaeläinlääkärin piikkiin (anteeksi huono sanavalinta).

    • blogisti

      PHESY on järjestänyt varsinaisen kampanjan saadakseen tämän ja toisen siellä tapetun koiran kuvat pois netistä. Laitan linkin tänne, saa nähdä kauanko saa olla:

      http://aijaa.com/5RzQd2

      • as-koira

        Älä välitä, kuvat on jo kopioitu. Linkitän ne keskustelupalstalleni.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe