Islaminuskon kriminalisointi demokratiossa

Tältä perstalta(:

Olisi täysin perusteltu toimi, väkivaltaisen uskonnon etenemisen pysäyttämiseksi. On täysin selvää ettei demokraattisten valtioiden muuttaminen valvonta- tai poliisivaltioksi ole se keino millä vaarallisen, sekä primitiivisen islaminuskon leviäminen voikaan pysäyttää, vaan nimenomaan siihen tarvitaan sellainen lainsäädäntö, joka kriminalisoi koko uskonnon sen väkivaltaisten toimien ja perusteiden johdosta. Silloin ei kyseessä olisi suinkaan mikään uskonnonvapauden rajoittaminen, vaan vaarallisen väkivaltauskonnon torjuminen laillisin keinoin - kaikkien demokraattisissa valtiossa elävien ihmisten suojelemiseksi islamin uhalta.

17

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pohdintaa asiasta

      Tämä voi avaaja esittämä "ratkaisu" voi tuntua aika utopistisesta toteutettavaksi, mutta se lienee ainoa rauhanomainen keino pysäyttää väkivaltaisia uskontoja ja tässä tapauksessa siis väkivaltainen islaminusko, kaikkine väkivaltaisine muunnelmineen.

      • gospar

        pitäisi katsoa kuinka vakivaltainen on juutalaisten Talmud.Siionismi on yksi vaarallisempia uskontoja.Perehdytään Israelin siionistisen politiikka joka on apartheidiä,genocidia harjoittama sitä lähtien kun Israel valtiota v48 perustettiin.


    • Je suis Charlie

      Itselläni on täysin sama keino kypsynyt mielessä jo pitkän aikaa.
      Huomaan vain usein jääväni yksin ajatusteni kanssa.

      Epäilen tosin, että valtaosa ajattelee samoin, mutta ei (vielä) uskalla sanoa sitä ääneen.

      Todennäköisesti tarvitaan vielä vuosikausia jatkuvia jihadistien iskuja, joissa tulee kuolemaan suomalaisia siviilejä.

      Ikävää, että tämän pitää johtaa tähän, mutta itse en ainakaan milloinkaan äänestänyt puolesta, että tänne pitäisi ottaa näin palljon muslimeja.
      En ole syypää tähän konfliktiin. Päättäjämme ovat.
      Heidän kuuluisi siivota sotkunsa, ennen kuin Helsingistä tulee uusi Beirut.

      https://www.youtube.com/watch?v=gJPPGpdNmEo

    • peorigj åaeriopj

      Näin todennäköisesti tulee käymään, ja se että islamin uhka todellakin torjuttaisiin demokraattisin ja lainsäädännöllisin toimin ei näytä kelpaavan poliittisille johtajille, koska heidän omaa imperialistista politiikkaansa tukee sota "terroristeiksi määriteltyjä tahoja vastaan", ja tämähän johtaa vain imperiumien välisiin tuhoaviin iskuihin ja vastaiskuihin joille ei loppua ole näkyvissä. Se päädymmekö kaaoksen kautta sitten aikanaan kolmanteen maailmansotaan vai emme - ei erilaisia valtapyrkimyksiä näytä arveluttavan todellisesti. Sota terrorismia vastaan tai islamilaisen maailmanlaajan kalifikaatin puolesta on sotaa vain eri lähtökohdista - mutta yhtä tuhoisaa. Tämän kaiken hämmennyksen kasvaessa myös uusia imperiumeja yritetään pystyttää maailmaan kiihtyvällä tahdilla, unohtamatta "ortodiksien" yritystä Putin avulla kohottaa rooman perillisinä ns. "kolmatta Roomaan" - väkeväksi sotilasvallaksi. Saata-nallinen kyltymätön vallanhimo itseää toteutttavana voimana on kaikkien näiden käynnissä olevien väkivaltaisten hankkeiden takana.

    • Balttis

      Taistelu islamia koskevasta totuudesta käydään siitä, onko islam rauhan uskonto ja kiihtyvät väkivallanteot ympäri maailmaan vain "terrorismia"; vai onko islaminusko uskonto joka käyttää, velvoittaa käyttämään ja hyväksyy väkivallankäytön perusteistaan Koraanista ja sunnasta lähtien:

      https://youtube.com/watch?v=alpSGToQ3w

      Joko kansanjohtajat kuten videossa, eivät tunne islamia lainkaan tai he valehtelevat tarkoitushakuisesti kansoilleen.

    • Latvasta lahoa

      Eipä video avautunut nähtäväksi mutta katsokaa itse, missä mennään, You tubelta:

      Birgitte Gabriel: Western Leders Afraid of Truth About Islam.

      • ....................

        Vielä kun ihmiset saataisiin tajuamaan, että kun islam on ongelma, ei tarvitse ottaa jatkuvasti puheeksi maailman kaikkia muslimeja ja sitä, ettei heitä kaikkia pidä leimata "muutamien" takia.

        Tagline: "The Peaceful majority were irrelevant"
        https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s


    • rrtufjk dyirtulo

      Islaminuskon väkivaltaisten perusteiden: "Koraanin ja sunnan" väkivaltaan kannustavan ja velvoittavan sisällön johdosta ei tietenään tule syyllistää yleistävästi kaikkia islamilaisia, mutta se on kiistaton tosia-asia että: islaminusko on väkivallankäytön keinovalikoimaansa hyväksyvä uskonto, joka jopa velvoittaa siihen haluttomia myös osallistumaan väkivallankäyttöön islaminukon edistämiseksi.

      • ....................

        Meinasin sitä, että kun islamin ongelmista puhutaan, yleensä aina vedetään mukaan maailman kaikki muslimit ja sanotaan, että enemmistö on niitä rauhanomaisia sellaisia ja sitten melkein keskitytäänkin siihen, kuinka islamia kritisovat tahot leimaavat muka kaikki muslimit, vaikka kritisointi kohdistuu islamiin. Se on olevinaan joku islamin ongelmia ja jihadia vähättelevä juttu, kun muistutetaan aina siitä rauhanomaisesta enemmistöstä. Mutta kuten tuo Brigitte Gabriel tuossa muistuttaa eräistä maailman historian ikävistä tapahtumista, niin missään niistä ei ollut rauhanomaisella enemmistöllä mitään merkitystä. Se ihmisten pitäisi tajuta, ettei myöskään jihadisteista puhuttaessa ole mitään merkitystä kuinka paljon niitä rauhanomaisia muslimeja maailmasta löytyy.


      • Balttis
        .................... kirjoitti:

        Meinasin sitä, että kun islamin ongelmista puhutaan, yleensä aina vedetään mukaan maailman kaikki muslimit ja sanotaan, että enemmistö on niitä rauhanomaisia sellaisia ja sitten melkein keskitytäänkin siihen, kuinka islamia kritisovat tahot leimaavat muka kaikki muslimit, vaikka kritisointi kohdistuu islamiin. Se on olevinaan joku islamin ongelmia ja jihadia vähättelevä juttu, kun muistutetaan aina siitä rauhanomaisesta enemmistöstä. Mutta kuten tuo Brigitte Gabriel tuossa muistuttaa eräistä maailman historian ikävistä tapahtumista, niin missään niistä ei ollut rauhanomaisella enemmistöllä mitään merkitystä. Se ihmisten pitäisi tajuta, ettei myöskään jihadisteista puhuttaessa ole mitään merkitystä kuinka paljon niitä rauhanomaisia muslimeja maailmasta löytyy.

        Itseasiassa niitä jotka eivät sitoudu myös aseelliseen jihadiin, siis myös jopa vastentahtoiseen taisteluun islamin puolesta, määritellään Koraanissa ja sunnassa kyseenalaisiksi "kahden tien kulkijoiksi", sekä "hitaiksi", ja jopa "teeskentelijöiksi" joille Koraani lupailee vain "helvetin tulen".


      • pisteitäeienääsuvaita

        Niin, islamhan ei näe minkäänlaista rauhanomaista, taikka maltillista islamia, koska on olemassa vain yksi ja ainoa islam ja se on juuri sitä, mitä nämä jihadistit edustavat. Tätähän nämä maallistuneet länkkärimuslimit eivät tajua, vaan aina islamin ongelmista puhuttaessa nämä vievät keskustelun juuri siihen kaikkien muslimien ja "hienon rauhan uskonnon" leimaamiseen "yksittäisten mielenhäiriö -tapausten" vuoksi.


      • Je-suis-Charlie

        "Tätähän nämä maallistuneet länkkärimuslimit eivät tajua, vaan aina islamin ongelmista puhuttaessa nämä vievät keskustelun juuri siihen kaikkien muslimien ja "hienon rauhan uskonnon" leimaamiseen "yksittäisten mielenhäiriö -tapausten" vuoksi."

        Mikä olisi toinen vaihtoehto?
        Luuletko, että he jossain vaiheessa myöntäisivät, ettei islam oikeasti olekaan mikään rauhanuskonto, vaan sodan uskonto. Eivät he ikinä tule myöntämään yhtään mitään.
        Onneksi heidän ei tarvitsekaan myöntää sitä, Me voimme itsekin luke sen, mitä käsketään Koraanissa ja haditheissa ja verrata käskyjä muslimien tekemisiin. Toiset osallistuvat suoraan taisteluihin ja osa "jää kotiin" hoitamaan muita asioita. Jihadia on myöskin dawah eli houkutteleminen islamiin propagandalla ja ei-muslimien huijaaminen valehtelemalla (taqiyya).


      • pisteitäeienääsuvaita

        Eivät tietenkään myönnä, koska heille tätä islamia aidoimmillaan harjoittavat ovat radikaaleja, taikka uskontoaan ymmärtämättömiä. He ovat itse harjoittaneet väärää islamia, eivätkä he tajua sitä, tai vaikka tajuaisivatkin, eivät halua tajuta. Tämä tuo ongelmia juuri tuon islamin kritisoinnin kanssa, koska ihmiset pitävät sitä oikeoppista väkivaltaista islamia radikalismina, eivätkä he siten myönnä, että ongelma on islam itsessään. Islam kun on hieno rauhan uskonto, niin sitä ei saa liata yhdistämällä nämä ns. radikaalit siihen.


    • Totuuslyövalheen

      29.1.2015
      Demonien ja syntisten ihmisten enemmistön valtaa edustavat demo(ni)kratiat ovat todellisuudessa julmia valtiodiktatuureja, joiden syntyhetket ja myöhemmät jäljet ovat erittäin veriset kuten historia kiistattomasti todistaa niin Venäjän (Neuvostoliitto) kuin Kiinan ja monen muunkin demo(ni)kraattisen vallankumouksen seurauksena syntyneistä vankeuden valtioista. Kaikki nämä ihmisiä ja heidän vapauksiaan uhraavat hirviöt ovat olleet juuri demo(ni)kratioita, kuten niiden perustuslaitkin todistavat.
      Ja parhaillaan on muodostumassa ýksi sellainen ympärillenne vankilaksi. Jos ei varoituksista välitä, niin turha on tulla itkemään, kun tämäkin Jumalan ja Kristuksen vihollisten yhteenliittymä epäonnistuu.

      Totuus voisi olla hyvinkin vapauttavaa ja tervehdyttävää valheissa ja eksytyksissä eläville. Mutta Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman elämänjärjestelmän, Islamin pitäisikin erottautua uskottomien väärintekijöiden ja luopioiden syntisistä, jopa Jumalaa pilkkaavista yhteiskuntajärjestelmistä ja hallinnoista.


      Ovatko Islamin soimaajat koskaan kuulleet termistä "False flag"? Aihetta voi alkaa tutkiskella vaikkapa seuraavista, nopeasti haetuista linkeistä. Niiden yksityiskohtiin ei oteta kantaa niitä tarkemmin tutkimatta, mutta ne antavat jo vahvasti viitteitä siitä, että lukuisten tarkoitushakuisesti julkisuutta hakevien väkivaltaisten operaatioiden takana on aivan muita tahoja kuin yksittäiset kansalaiset, joilta normaalisti puuttuu resursseja, taitoja ja viitseliäisyyttä vaativampien operaatioiden toteuttamiseen.

      * False Flag
      Summary of False Flag Operations and False Flag Terrorism
      http://www.wanttoknow.info/falseflag

      * False Flag Operations
      http://www.truthmove.org/content/false-flag-operations/

      * 10 false flags operations that shaped our world
      http://www.thirdworldtraveler.com/Terrorism/10_False_Flag_Operations.html

      * Examples of False Flag Terrorism and Western Intelligence Terror Operations
      http://www.blissful-wisdom.com/examples-of-false-flag-terrorism-and-western-intelligence-terror-operations.html

      * History of American False Flag Operations
      http://www.911review.com/articles/anon/false_flag_perations.html

      * Ex-Mossad Agent: Israel Uses ‘False Flag’ in Most Operations to Avoid Suspicion in Arab States
      http://www.globalresearch.ca/ex-mossad-agent-israel-uses-false-flag-in-most-operations-to-avoid-suspicion-in-arab-states/17853


      Kumpiko muuten osui Pentagoniin syyskuun 11.päivänä 2001, kaapattu matkustajakone vaiko risteilyohjus vaiko joku muu? Mitä mieltä olette?

      * LEAKED 9/11 ANNIVERSARY PENTAGON CRUISE MISSILE FOOTAGE WITH ANALYSIS
      https://www.youtube.com/watch?v=yRPWLqc5T20

      * Leaked Video of Cruise Missile Hitting Pentagon on 911 DOWNLOAD & RE UPLOAD
      https://www.youtube.com/watch?v=pHv7oKkDe6w

      * CRUISE MISSILE HIT THE PENTAGON - TREASON CONFIRMED
      https://www.youtube.com/watch?v=0Fphod0s3m8

      * 911 Pentagon vs cruise missile
      https://www.youtube.com/watch?v=JKcV-t2MjU4

      • Totuuslyövalheen

        (jatkoa edelliseen)

        Kaikkivaltiaan Luojan Pyhän Ilmoituksen ja Kirjoituksen, Koraanin ja samalla profeetta Muhammadin ilmoittama ja edustama elämänjärjestelmä, Aabrahamin usko, Islam sekä sille rakentuva yhteiskunta hallintoineen, Aabrahamin kuningaskunta, Daavidin ennallistettu kuningaskunta Kristuksessa, Islamilainen Kalifaatti merkitsee oikein toteutettuna erittäin korkeatasoista kulttuuria, sivilisaatiota ja elintasoa, samoin kuin paljon hyödyllisiä keksintöjä.

        Seuraavat linkit avaavat näkymää tähän erittäin korkeatasoiseen kulttuuriin ja sivilisaatioon, jolle kristikuntakin parhaimmillaan on paljon velkaa. Vaikka osa linkkien esitelemistä keksinnöistä voitaisiinkin johtaa vieläkin kauemmas ajassa ja vaikka jotkut mainituista keksinnöistä eivät olisikaan kovin hyödyllisiä, todistus on murskaava:

        Koraanin ja samalla pofeetta Muhammadin mukainen Islam on hyvää, siunattua ja hyödyllistä koko ihmiskunnalle sekä samalla kunniaksi, ylistykseksi ja kiitokseksi Kaikkivaltiaalle Luojalle ja Kristukselle.


        Islamic inventions:

        ** Inventions in the medieval Islamic world
        http://islam.wikia.com/wiki/Inventions_in_the_medieval_Islamic_world

        ** The Golden Age of Islam under the Caliphate: Inventions, Research and Advancements
        https://www.youtube.com/watch?v=p6Zql8PeOcE

        ** List of inventions in the medieval Islamic world.html
        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_inventions_in_the_medieval_Islamic_world

        ** How Islamic inventors changed the world
        http://www.independent.co.uk/news/science/how-islamic-inventors-changed-the-world-469452.html

        ** Muslim inventions that shaped the modern world
        http://edition.cnn.com/2010/WORLD/meast/01/29/muslim.inventions/

        ** ISLAMIC CIVILIZATION
        https://www.youtube.com/watch?v=w8hw7vcHmnw&list=PL8575726C8C6CF7CC

        ** MUSLIM INVENTION MASTER OF ENGINEER AL JAZARI
        https://www.youtube.com/watch?v=zFACRFAixBk


        Islamic Science, scientific discoveries:

        ** Timeline of science and engineering in the Islamic world
        https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_science_and_engineering_in_the_Islamic_world

        ** Science in the medieval Islamic world
        https://en.wikipedia.org/wiki/Science_in_the_medieval_Islamic_world

        ** Islam and science
        https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_and_science


        The Golden Age of Islam

        ** Islamic Golden Age
        https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_Golden_Age

        ** Islamic Golden Age
        http://islamichistory.org/islamic-golden-age/

        ** The Golden Age of Islam under the Caliphate Inventions, Research and Advancements
        https://www.youtube.com/watch?v=lvNcU7bHgLs

        ** Islamic Golden Age
        https://www.youtube.com/watch?v=gs_dGjlyLOI

        ** The Golden Age of Islam
        https://www.youtube.com/watch?v=QEfJk98x7GU

        **Golden Age of Islam
        https://www.youtube.com/watch?v=cG1xlCZUUH8

        ** Greatest Inventions Of Muslim's || The Golden Age
        https://www.youtube.com/watch?v=PHTDx3CXONg

        ** Al-Andalus History of Islam in Spain
        https://www.youtube.com/watch?v=xtCj0NvhYyI


      • Totuuslyövalheen

        (jatkoa edelliseen)

        Tilastoissa voi toki olla niissäkin paikkansapitämättömyyksiä ja epätarkkuuksia, mutta nämä muutamat tilastot kertovat kyllä riittävän vakuuttavasti asioiden todellisen luonteen eli tässä tapauksessa sen, mikä on kenties se rauhanomaisin uskomusjärjestelmä.
        Koraanin ja profeetta Muhammadin edustama Islam on varmasti aivan kärjessä rauhanomaisuudessa, edustaahan se oikein toteutettuna Kristuksen Opetuslapseutta Kristuksen Uudessa Liitossa.

        * List of wars by death toll
        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_by_death_toll

        * List of genocides by death toll
        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_genocides_by_death_toll

        * Death Tolls for the Multicides of the Twentieth Century
        http://necrometrics.com/warstatx.htm


        Kuinka monta islaminuskoisten aikaansaamaa sotaa ja joukkomurhaa löydätte näistä tilastoista? Etsikääpä. Mutta mitkä ovat kärjessä? Aivan niin. Porttokristillisyys eri muodoissa sekä Jumalan ja Kristuksen kieltävät yhteiskuntajärjestelmät ja hallinnot kuten kommunistiset yhteiskunnat hallintoineen.

        Mutta onhan tällä oikealla Kaikkivaltiaan säätämällä elämänjärjestelmällä, Aabrahamin uskolla eli Islamilla toki oikeus puolustautua myös voimaa ja aseita käyttäen vainoajiaan sekä samalla Kaikkivaltiaan Luojan ja Kristuksen sekä Kristuksen maanpäällisen, kuningas Daavidin valtaistuimen kuningaskunnan ja Kaikkivaltiaan apostolisen eli lähettiläiden seurakunnan vainoajia vastaan.
        Vai olisiko se oikeudenmukaista, että saatanaa ja riivaajia palvelevat uskottomat väärintekijät ja luopiot saisivat heidät tuhota ja/tai varastaa heidän Jumalalta saamansa auktoriteettinsa ja omaisuutensa seuraamuksitta? Ilmoittaahan se Uusi Testamenttikin, että sillä oikealla, Jumalaa ja Kristusta palvelevalla esivallalla on oikeus kantaa miekkaa ja sen alaisten tulee tätä pelätä tai vastata seurauksista.

        Ja profeetta Muhammad totisesti edustaa sitä oikeata esivaltaa kumppaneineen alaisikseen määrättyjen kansojen ja heimojen keskuudessa.

        Muutoin Koraanin ja profeetta Muhammadin Islam on erittäin rauhanomainen, sitähän myös nimi Islam tarkoittaa. Näin myös historia osoittaa. Kristus opetuslapsineen samoin kuin profeetta Muhammad seuraajineen tervehtivät toisiaan ja muita sen tervehdyksen ansaitsevia lausumalla "Rauhaa".

        Islaminuskoiset näyttävät olleen usein juuri niitä kärsijöitä muun muassa epäpyhien motiivien saattelemien eri aikakausien "ristiretkissä" heitä vastaan, viimeisimpinä tuhoamishankkeina Irakin ja Afganistanin veriset miehitykset keksityin, valheellisin tekosyin, jossa pelkästään Irakissa lasketaan kuolleen jopa yli miljoona ihmistä. Surmatöiden päälle tulevat vielä mitä sadistisimmat nöyryytykset kidutuksista ja raiskauksista alkaen, joista löytyy myös riittävästi vakuuttavia todisteita.


    • gertruda

      Ensisiäisesti pitäisi katsoa kuinka vakivaltainen on juutalaisten Talmud.Siionismi on yksi vaarallisempia uskontoja.Perehdytään Israelin siionistisen politiikka joka on apartheidiä,genocidia harjoittama sitä lähtien kun Israel valtiota v48 perustettiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe