SpiceJet talousvaikeuksissa?

mie kirijottelin tästä samata asiasta jo tuone "junalla Intiassa" ketjuun mutta aattelin että tämä olis hyvä tietää ylleisemminki, vaikka tämän talaven Intia-lomat taitaa olla jo usiammalta jo paketisa.

met olima kotimatkala tulosa Dabolimista Delhiin 16.12.-14. lennon piti lähtiä 13:45 ja met menimä nöyrästi kentäle kahentoista huitteisa. check inisä tyttö valitteli että aika laila on lento myöhäsä ja arvioitu lähtöaika olis puoli kuuen tietämisä. eipä siinä oikeen muuta voi ko ootella. no puoli nelijän maisa taulule ilimesty mejän lennon kohale status: CANCELLED.
sillon met menimä mummun kans ja luijaa kohti lentoyhtiöitten lippuluukkuja. SpicJet, IndiGo ja AirAsia tarijosivat eioota mutta Air Indiala tärppäs. saima liput, vaikkaki lähes kolominkertasela hinnala nuihin alakuperäshiin SpiceJetin lippuihin verrattuna. tais jäähä mejän jäläkheen vielä pari jakkaraa varattavaksi. pitkä lento Helsinkiin lähti 17.12. aamupäivästä, joten aika täpäräle meni.
Hindustan Timesin verkkolehestä lueskelin sitten kotona että SpiceJetilä oli loppunu luotto polttoaine virman kans ja kaikki Delhistä lähtevät lennot tuona päivänä oli peruttu, joten vähän lienee heikosa hapesa kysseinen lentoyhtiö, eiväkkä uusimmakhaan uutiset pelekkää päivänpaistetta ennustele (vaikkapa tämmönen haku: "spicejet economic situation"). sano poika Dabolimin kentälä että rahat pallautethaan viikon - kahen sisälä. nyt näky niitten nettisivula olevan tieto että pallautus tullee keskimäärin 30:ssä päivässä. vielä ei ole mithään kuulunu. eiväkkä juuri vastaile sähköposthiinkaan.
kyselin omasta vakkuutusyhtiöstä että mitäs net sannoo tuomosheen asihaan. oikeen oli myötätuntonen virkailija mutta kertoili että perruutuksesta johtuvat kulut korvathaan, jos kyse on säästä tahi teknisestä viasta mutta ei lentoyhtiön tallousvaikeuksista.
eihän tuosa isosta summasta ollu kysymys mutta jos olisima jäänheet Goalle ja se pitkä Helsingin lento olis häätyny nopiala aikataulula pistää uusiksi, niin olspa vain saattanu maksaa.

että tämmöstäki sattuu:
perapappa

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sattuuhan sitä

      Vaan aika harvoin näitä sattuu kuitenkin, jos oikein alkaa miettimään. Enempi sellaisia kerran elämässa kokemuksia, että lentoyhtiön polttoainepiikki tulee täyteen.
      Hyvä kuitenkin on tietää, että joku lentoyhtiö voi olla kopsullaan ja saattaa joutua etsimään korvaavia vaihtoehtoja siirryttäessä paikasta A paikkaan B.
      Onneksi lentoyhtiöitä on maailmalla ja usein on muutama rahi vapaana, että poikkeustilanteissa löytyy muutamalle tilaa. Nykyään kun eivät ota lentokoneeseen käytävälle seisomapaikkoille...
      Minulle/meille on sattunut vaan pari kertaa tässä vuosien varrella, että on tullut lentojen kanssa ongelmaa ja noin 25 vuotta on tullut näitä omatoimisia reissuja tehtyä. Niistäkin ongelmista selvittiin. http://aijaa.com/0TGkO3 Muuta on kyllä ollut, mutta nekin menee lähinnä kokemuksena.

      Vaan eihän nämä talven matkat vielä ole tehty, vastahan monet lähtee Intiaan ja tulevat keväthölseille takaisin Suomeen, kun Intiassa alkaa olemaan tuskastuttavan kuuma keväällä ja pitäähän sitä holipäivänä ainakin olla Intiassa, 6. maaliskuuta.

      • Lumipallojaei

        Joo, ei ne reissut oo vielä tehty! 14.2 lähtö Helsingistä. Minulla oli kans Spaicjetin lennot ennakkoon ostettuna. Tiesin ongelmista ja hankin uudet lennot.


      • Spaicjeti
        Lumipallojaei kirjoitti:

        Joo, ei ne reissut oo vielä tehty! 14.2 lähtö Helsingistä. Minulla oli kans Spaicjetin lennot ennakkoon ostettuna. Tiesin ongelmista ja hankin uudet lennot.

        Oletko saannut myös rahasi takaisin Spaicjetiltä?


    • Aurinkoon3

      Air Indiasta kokemuksia , skulaako kaikki . Lähtö Suomesta 11.2 ,vaihto Mumbaissa Goalle ..

      • enimmäseen molen lentäny nuila halapalentoyhtiöilä, joten Air Indiasta on kokemusta vain tuon yhen lennon verran, muuta eipä siinä ainakhaan mithään vaikeuksia ollu. saathiin jopa ihan jonkulainen ruokaki lennola. onko teilä ihan oikiasti vaihto Mubaisa? ylheensä niilä on vain välilasku sielä ja sama putki jatkaa. varmistakkaa etukätheen, ettei tuu tyhyjää sähäläystä.

        perapappa


      • Aurinkoon3

        Lähdetään pompuilla Suomesta,parin maan kautta.Ollaan erikseen tilattu maan sisäiset lennot Mumbai-Goa Air Indialta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe