vatsa ongelmia

nainen 47

Mulla pitkään jatkunut vatsan turvotus. Ensin alkoi et vatsa oli löysällä koko ajan piti käydä vessassa. Muutin ruokavalion laktoosittomaan. Helpotti asiaa. No meni jonkin aikaa vatsa turpoaa kun syön vaikka lämpimän ruuan, tai jotain pientä turvotus on rintojen ala puolelta ja siitä vyötärön kohdilleen. Vatsa ei kipeä mutta turvonnut ja ilmaa täynnä. Välillä puh istaa. Nyt on vähä tehnyt pahaa muutaman kerran yöllä. Ja välillä saa käydä koko ajan vessassa.vaikuttaa elämään ei voi lähteä mihinkään kun pelko jos maha taas täynnä ilmaa ja sit se alkaa tulla pois yleisellä paikalla.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • avunsaanut

      Prosessoitu suomalainen maito, viljat, sokerit, stressi, keinomakeutusaineet, prosessoidut kasvirasvat (margariinit, kasvirasvakermat jne...) ja lisäaineet. Ne kun jättää pois, rauhoittuu elimistö aika monella.

      Viljojen ja/tai maidon karsiminen ei tietenkään ratkaise kaikkien ihmisten kaikkia mahdollisia terveysongelmia, mutta todella monella erittäin nopea ja yksinkertainen tapa parempaan hyvinvointiin, joka ei maksa mitään.


      Mutta jos ruokavalion muutos parempaan ei auta, niin VAADI ehdottomasti tutkimuksia, koska voit sairastaa jotain vakavaa sairautta, joka vaatii hoitoa ja hakeudu välittömästi hoitoon, jos sinulla on esimerkiksi näitä oireita: jatkuva oksentelu, jatkuva kipu, laihtuminen, jatkuva sairastelu, veriripuli, pitkittynyt ripuli, nielemisvaivat, ruuan takertumisen tunne tai jatkuvaa kuumetta.


      Viljat ja/tai maitotuotteet pois 2-4 viikoksi. Kokeile kumpi oireet aiheuttaa. Voi olla, että kumpikaan ei sovi. Jo 1-2 viikossa huomaa eron entiseen, jos jokin ruoka-aine ei sovi.


      Jos jopa kolmasosa suomalaisista kärsii vatsa- ja suolisto-oireista tai muista ongelmista joissa viljojen välttäminen auttaa, niin sinä voit olla niistä yksi. Lisäksi viljojen gluteeni (vehnä, ruis ja ohra), viljojen tärkkelys sekä maito tuottavat limaa ja tulehdusta elimistöön, joka pahentaa allergioita, astmaa, infektioita, lasten korvatulehduksia ja reuman oireita.
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm


      Maitotuotteet ovat monella yksi keskeisistä syistä suolisto-oireisiin, allergioihin, astmaoireisiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Maitotuotteiden eliminointi helpottaa usein näitä oireita, ja moni vuosia oireista kärsinyt pääsee pysyvästi eroon sekä ongelmasta että lääkityksestä. Lisäksi maitotuotteet keräävät limaa ja ovat usein merkittävänä tekijänä kroonisissa ylähengitystieinfektioissa.
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm


      Kannattaa huomioida, että mitään koetta ei ole olemassa, joka näyttäisin yliherkkyyden viljoille ja/tai prosessoidulle suomalaiselle lehmänmaidolle.

      Näiden diagnoosi perustuu aina välttämisaltistuskokeeseen.

    • avunsaanut

      Gluteeni on todettu vaikka miten monessa tutkimuksessa haitalliseksi. Kaikki todelliset terveysasiantuntijat ja lääkärit tietävät tämän ja suosittelevat sen mukaisesti.
      Haitta-asteet vaihtelevat. Viljan aiheuttamista häiriöistä vain pieni osa on keliakiaa. Useimmat hyötyvät selvästi terveemmästä vatsasta kun jättävät vehnän ja muut gluteenia sisältävät tuotteet pois. Mielenkiintoista, että Fogelholm ei varoita ihmisiä juuri mistään teollisuuden metkuista vaikka yliprosessoiminen, margariinit, ylisuolaaminen, lisäaineiden liiallinen käyttö ym pilaavat hyvää raaka-ainetta kun halutaan vain makua, pitkiä säilytysiakoja, mieluista väriä tai sitoa lisää ilmaista vetta tai ilmaa tuotteeseen.

      Yli puolella suomalaisistakin on tulehduksellisuutta suolistossa enemmän tai vähemmän. 10 %:lla niin paljon että olo on kurjaa ja suolistosyövän riski on lisääntynyt selvästi.
      Vatsan terveys on lähes täysin ruokavalioasia johon gluteeni ei totisesti kuulu.

      Jos jokin ruoka aiheuttaa oireita, on se totta kliinisessä työssä. Esimerkiksi gluteeni-intoleranssi on kasvava ja todellinen ongelma, vaikka virallinen taho pakenee tutkimusten taakse väittämällä, ettei asiasta ole näyttöä ja mitätöi koko asian. Potilaiden oireita väheksytään ja heille jopa naureskellaan. Todellisuudessa virallinen taho ei ole edes pyrkinyt selvittämään, miksi potilaat oireilevat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1676
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1391
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      849
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      743
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe