Suomessa suku ei auta äitiä

vainiin

Muslimimaissa suvun miehet rientävät apuun, jos naisen oikeuksia poljetaan. Suomessako eivät suvun miehet reagoi? Ei ole me-henkeä. Sisarukset ja isovanhemmat eivät kuulu Suomessa perheeseen ja yhteys sukuun on heikko.

Äiti joutui luopumaan lapsistaan, koska kukaan suvusta ei ollut vahva auttamaan. Lasten isä piti koko äidin sukua henkisessä yliotteessaan.

http://www.iltalehti.fi/perhe/2015012719096247_pr.shtml

27

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmetystä

      Ahdistava tarina linkin takana, mutta mistähän olet saanut päähäsi, että naisten asema olisi parempi muslimimaissa?

      • vainii

        Joissain tapauksissa muslimimaissa naisen asema on parempi. Huonoa aviomiestä ei kauaa katsella. Isä ja veljet puolustavat suvun naisia. Jos joku tuntematon haukkuisi muslimimiehen sisarta huoraksi, niin saisi tuntea nahoissaan.


      • pensselitäti

        Tarkoitatko, että suvun miesten pitäisi pahoinpidellä haukkuja? Suomessa ei nykyään enää sellaista oman käden oikeutta suvaita, kuten tietänet. Monet muutkin ulkomaiden käytännöt ovat Suomessa kielelttyjä, esim. tyttöjen sukuelinten silmpominen. Onko sinulla mahdollisuutta muuttaa johonkin muslimimaahan, jonka koet paremmaksi vaihtoehdoksi kuin Suomen?


      • vainii

        Suomalaiset ovat henkisesti heikkoja ja antavat joidenkin harvojen päsmäröidä ja hallita kokonaisia sukuja.


    • Auttamistako

      Joo muslimimaissa naisten on pysyttävä kotona ja jos haluavat liikkua jossain, pitää olla piilossa hunnun alla ja mies saattajana. Nainen ei saa puhutella vieraita miehiä. Mies määrää kaiken mitä nainen saa tehdä, ja myös raha-asioissa mies on naisen holhooja. Miehet viettävät kaiken vapaa-aikansa miesporukoissa kaupungilla osallistumatta millään tavalla lastenhoitoon tai kotitöihin. Muslimimies saa myös lyödä vaimoaan tai ottaa monta vaimoa. Jos mies ei pidä vaimoa kurissa, myös yhteiskunta rankaisee, esim jos nainen liikkuu kaupungilla yksin, ja jos nainen haluaa eron tai tekee syrjähypyn, on rangaistus julma.

      Ei ihme että naisten on turvauduttava toisiinsa, mutta useinkin miehen äiti on kuitenkin poikansa puolella ja vahtii miniää samalla tavalla kuin aviomies. Itse asiassa koko suku vahtii, että nuorikko käyttäytyy sääntöjen mukaan ja sukulaiset voivat rangaista sääntöjen rikkomisesta äärimmäisellä tavalla.

    • Kauhistuttavaa

      Taitaa olla provo. Kuitenkin saa jatkuvasti lukea tapauksista, jossa miehet kunniamurhaavat vaikka oman tyttärensä jos tämä joutuu raiskatuksi.

      • vainii

        Suomessa isä voi käyttää omaa lastaan hyväkseen.


      • Niinpäs

        ..... Ja muslimimaissa koko suvun miehet voivat käyttää pikkutyttöä hyväkseen


    • Skribbaduidaa

      Muslimimaat on niin laaja kokonaisuus (?), että ei niissä todellakaan ole mitään yleistä ja yhtenäistä käytäntöä. Monet ovat täysin barbaarisia, mutta joissakin on myös sivistystä jopa lainsäädännön puitteissa. Väittämäsi, että suvun miehet rientävät apuun, on kaikessa järjettömyydessään ja perustelemattomuudessaan naurettavan absurdi.

      Väittämäsi, että suku ei Suomessa auttaisi äitejä on kerrassaan päätön, täysin tuulesta temmattu, hatusta vedetty, perustelematon. Joku suku auttaa, toinen ei. Suomessa suurin osa äideistä ei tarvitse mitään apua. Yksi syy tähän lienee se, että suomalainen nainen valitsee itse puolisonsa, ja jos valinta osoittautuu vääräksi, miehestä pääsee kyllä eroon ilman, että siihen sukua tarvitaan.

      Linkissä kerrottu tapaus on tottakai todella kurja. Senkaltaiset ovat kuitenkin tosi harvinaisia suomalaisen, pohjoismaisen tai länsimaisen kulttuurin piirissä. Eipä silti, yksikin tapaus on liikaa. Linkissä on naisen kertomus, mutta jotkut miehet voisivat kertoa samantapaista, v'ttumaisuus ei ole mitenkään sukupuoleen sidottu ominaisuus.

      Mahtaako Suomessa suku auttaa vastaavaan tilanteeseen joutunutta miestäkään? Tarvitaanko siinä suvun apua? Veikkaisin, että joku suku auttaa, toinen ei; joku tarvitsee apua, toinen selvittää tilanteensa ajan kanssa ihan itse.

      • vainii

        Monta kertaa sitä ihmettelee että missä suvun miehet ovat olleet kun heitä olisi tarvittu.

        Amerikkalaiset eivät tietenkään levitä yhtään propagandaa muslimeista ja amerikkalaiset ovat hyviä ihmisiä...


      • Höh

        Luin linkin, ja eihän tuossa perhetilanteessa olisi tehty mitään "suvun miehillä". Esimerkkitapauksessa on mieleltään sairas perheenisä, joka olisi tarvinnut lääkäri- tai sairaalahoitoa - ei hän olisi muuttunut väkivallalla yhtään paremmaksi. Paras ratkaisu tilanteeseen olisi ollut, jos nainen olisi lähtenyt ajoissa pois, vaikka turvakotiin lasten kanssa. Turha siihen on sekottaa sukulaisia, jotka kuitenkaan eivät pysty miestä parantamaan. Nainen olisi saanut apua sosiaaliviranomaisilta jos olisi apua hakenut.

        Ei tuossa esimerkissä ollut kyse mistään uskonnosta, mutta kiinnitän vielä huomiota siihen, kuinka monet muslimimiehet ovatkaan ryöstäneet lapset suomalaisilta äideiltään muslimisuvun kasvatettaviksi.


    • faktoja

      Nimitetäänkö sitä "auttamiseksi" kun muslimimiehet vahtivat suvun naisia? Naiset on täysin sidottu kotia ja perhettä palvelemaan, ja jos naiset rikkovat sääntöjä, saavat sukulaismiehet jopa tappaa hänet suvun "kunnian" nimissä. Miehet haluavat estää naisilta koulutuksen ja työelämän, jopa vapaan liikkumisen tai vapaan pukeutumisen, että voisivat heitä hallita. Joissakin muslimipiireissä halutaan naisia hallita myös ympärileikkaamalla. Tytöt pakotetaan naimisiin vanhoille miehille, ja miehet tarvitsevat näitä keinoja etteivät vaimot karkaisi alistetusta suhteesta.

      Länsimainen nainen ei tarvitse apua, koska hän on kasvanut itsenäiseksi ja omin avuin pärjääväksi. Jos apua tarvitsee, hänellä on yleensä kuitenkin sukulaisia tukena - mutta vain itse niin halutessaan, vapaaehtoisesti. Monikaan ei halua itselleen liian auttavia appivanhempia tai omia vanhempia, jotka tuppaisivat kontrolloimaan ja määräilemään nuorempien elämää.

      • vainii

        Jossain määrin tyttöjä / naisia pitäisikin vahtia. Ei olisi niin paljon raiskauksia ja pedofiliaa.


      • Niinpäs

        Ei näytä vahtiminen auttavan, kun muslimipiireissä on raiskauksia moninverroin länsimaihin verrattuna. Jopa muslimien sodankäyntiin kuuluu naisten ja lasten raiskaaminen ja sotilaille jopa jaetaan viagraa sitä tarkoitusta varten. Ja raiskattu nainen kivitetään rangaistukseksi. Pikkutyttöjen pakkonaittaminen on raiskaamista myös.


      • vainii

        Suomessa liioitella muun maailman pahuutta ja korostetaan omaa hyvyyttä. Jopa Ville Haapasalo todisti tämän asian kierrellessään Kaukasiaa. Suomessa annetaan asioista väärää tietoa.


      • Tuulantuulantei

        Nimimerkkiin "vainii" on asettunut maailman kaikesta typeryydestä suurempi osa kuin olisi minkään mittapuun mukaan oikeudenmukaista. Määritelmäsi Suomen tiedonvälityksestä ei pidä lainkaan paikkaansa. Jopa sinun ylen pösilö kannanottosi pääsi julkisuuteen. Väärää tietoa? Sinähän täällä sitä yrität levittää!

        En voi olla ääneen hihittelemättä omituista esitystäsi. Suomi on maailmassa kaiken väärän tiedon kehto ja alkulähde? Voi pyhä yksinkertaisuus! Eipä Suomi kyllä välttämättä kaiken oikeankaan tiedon tyyssija ole.

        Ihmettelenpä, pystytkö mitenkään perustelemaan väittämiäsi. Mitähän Ville oikein on mahtanut todistaa?


      • valinnanvapaus

        Onneksi Suomessa on jokaisella vapaus valita itse uskontonsa ja elämäntapansa. Jos "Vainii" haluat mennä muslimin kanssa naimisiin ja alistua muslimisuvun vahdittavaksi, olet vapaa sen tekemään. Musliminaiselle sitävastoin käy huonosti, jos hän haluaisi pois suvun vaikutuspiiristä. Jos suomalainen nainen haluaa huolehtia itse omista asioistaan eikä halua miesten "huolehtivan" hänestä, hän saa sen myös tehdä. Suomessa on myös sananvapaus niin että epäkohtia on lupa arvostella, ja vain sillä tavalla pystytään vastustamaan myös väärää tietoa ja vääriä käsityksiä asioista.

        Minäkin ihmettelen, miten pystyt tulkitsemaan Ville Haapasalon ohjelmista että Suomessa liioiteltaisiin maailman pahuutta. Eikö esim ISISin teot maailmassa olekaan pahoja?


      • vainii

        Kysykää Villeltä jos ette jaksa muutamia hänen viime jaksojaan katsella.


      • nouhhuh

        Suomessa ei tarvitse "antaa asioista väärää tietoa" kenellekään, koska jokainen täällä voi hankkia itse tietoa niin paljon kuin haluaa ja jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä vapaasti. Ei ole myöskään ehdottomia sääntöjä, kuinka perheiden on toimittava tai mitä naiset saavat tehdä, vaan kaikilla on vapaus valita elämäntyylinsä. Niinpä tapoja, käsityksiä ja mielipiteitä on monenlaisia, eikä onnettomasta esimerkkitapauksesta voi yleistää kaikkiin suomalaisiin, niin kuin aloittaja teki. Samoin jos Ville Haapasalo on sellaisia yleistyksiä väittänyt, hänkin on väärässä.


    • hannahhhh

      Minusta tämä toiminta olis hyväksytty muslimimaissa, siellähän mies määrää kaikesta ja vain miestä uskotaan ja miehellä on oikeus kurittaa vaimoaan.
      Naisella on koiraakin huonompi asema muutamissa muslimimaissa.

    • naisen-kannalta

      Aloittaja, kuinka voit sanoa että muslimimiehet rientävät apuun jos naisen oikeuksia poljetaan ?!? Juuri muslimimiehet itse polkevat naisen oikeuksia, kuten edelläkin on lueteltu, ja noita esiin tulleita tosiasioita ei voi kukaan kieltää. Entä mistä tulee väitteesi, että suomessa yhteys sukuun on heikko? Ehkä niin on omalla kohdallasi, mutta siitähän ei voi yleistää. Yhteydenpitoa ja auttamista on Suomessa sopivasti ja samalla kunnioitetaan jokaisen naisen ja miehen oikeutta päättää itsenäisesti asioistaan ilman että suku määräilisi ja esittäisi kaikenlaisia sääntöjä.

      Minä en ainakaan haluaisi, että sukulaiset kyttäisivät tekemisiäni ja että järjettömien sääntöjen rikkomisesta pahoinpidellään ja vangitaan kotiin. En haluaisi että isät, veljet ja sedät seuraisivat joka askeltani. Haluan elää vapaata elämää ja hoitaa itse omat asiani, enkä tarvitse siihen kenenkään apua. Haluan valita itse puolisoni ja elättää itse itseni. Pärjään erittäin hyvin omin päin ja ilman yhdenkään miehen "suojelua".

      • vainii

        Länsimaisen vapauden hintana on siis menettää sukunsa turva. Jos suku on vahva niin suvun naista ei alisteta suhteessa.


      • joopajoo3

        Jos sinulla ei ole turvaa suvusta, niin älä kuvittele että muillakaan ei olisi suvun turvaa.


      • tasa-arvo

        Suku on pahin....


    • Isäpappa

      Ei kyllä tulisi ekana mieleen kehua muslimimaita, kun puhutaan naisten oikeuksien polkemiseesta.

    • muuitos

      Ei totuutta, Turku laivoilla on mutiais määrät suurin osa. Suomi maksa. todella VAArallista


      MATKUSTAA Turusta -risteilylle. Vain pieni osa tulee julkisuuteen. Bortellit Suomeen tai mutiaiset ulos.

      • ählämit

        Porissa nuoren 17v tytön tappoi afkaani muslimimies, koska tyttö oli sen jättänyt, muslimimiestä ei jätetä, siellä kulttuurissa ollaan yhdessä kunnes kuolema erottaa, mies saa jättää, mutta nainen ei.
        Se niistä ählämeistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe