Kukaan täällä kokenut vastaavaa?

KunEiPuhettaYmmärretä

Mies vainosi entistä kumppaniaan Savonlinnassa ja muualla Itä-Suomessa puoli vuotta. Mies muun muassa uhkasi, että hankkii ulkopuolisia henkilöitä nöyryyttämään naista julkisesti.

Mies kosi exäänsä ystävänpäivänä 2014. Saatuaan rukkaset mies aloitti vainoamisen. Nainen oli pannut välit poikki jo tammikuussa 2014.

Mies tuomittiin vainoamisesta keskiviikkona Etelä-Savon käräjäoikeudessa 60 päiväsakkoon eli 1 980 euroon.

Mies oli noin puolen vuoden ajan häirinnyt jatkuvasti entisen puolisonsa elämää seuraamalla ja tarkkailemalla häntä. Mies oli lähettänyt naiselle tekstiviestejä ja uhannu levittää naisesta tietoja. Lisäksi mies oli soittanut säännöllisesti naisen aikuisille lapsille ja sisarelle, jolle muun muassa aprikoi epäilevänsä ex-kumppaninsa henkistä terveydentilaa.

Mies muun muassa seurasi viikoittain naista tämän mennessä voimistelutunnille Savonlinnan keskustassa. Seuraamisreviiri laajeni kesällä, kun mies seurasi ex-kumppaniaan Liperin tanssilavalle Pohjois-Karjalaan ja tämän kesämökille. Myös naisen asunto kuului tarkkailun piiriin.

Nainen oli toistuvasti kieltänyt ex-miestään ottamasta yhteyttä, mutta tämä ei noteerannut toivetta.

Nainen oli toistuvasti kieltänyt ex-miestään ottamasta yhteyttä, mutta tämä ei noteerannut toivetta.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015012919111880_uu.shtml


Ei tarkoitaa ei - Comprende!!

60

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedänmiehenmyös

      Jep. Tiedän eräänkin miehen joka ei oikein käsittänyt milloin toinen haluaa oikeasti olla rauhassa ja vaikka sanoo jätä rauhaan vielä kuvittelee jotain. Mitä siin voi muuta kuin sääliä toista, että naiset on sinisilmäisiä. Outo käytös on outoa. Rajansa kullakin.

    • L.P
    • TuttuaJuttua

      Tehän nämä tiedätte, hyvin hyvin tuttua juttua, varoittaisin tuollaiseen sortumisesta (toistuvasti) ei se teistä parempia ihmisä tee:

      psykologisen sodankäynnin keino
      Näin toimimalla saa ison ihmisjoukon hyväksynnän ja avun toimilleen.
      Vainoaminen eli stalkkaaminen tarkoittaa jonkun ihmisen ja tämän toiminnan luvatonta seuraamista hyväksikäyttämällä erilaisia teknisiä (tietokone, puhelin, posti, rekisterit, tiedotusvälineet) ja muita keinoja (sosiaaliset verkostot, fyysinen seuranta)."

      Huom! Sosiaaliset verkostot! Kuka nyt viitsii puskissa kiikareiden kanssa hyppiä kun voi tunkea jonkun kaveeraamaan vainoamisen kohteen kanssa?
      Valheet on puettu uskottavaan muotoon koska on voitu sanoa että tämä "tieto" on tullut "kaveriltani", joka on elämässäni ja muka tietää mitä milloinkin ajattelen ja puhun. Kieroa. Nämä uskottelijat ovat väittäneet haluavansa vain auttaa.

      On kylmäävää tapella aivopestyjä ihmisiä vastaan. Kun löysin tuon epäinhimillisen ihmisen tirkistelemästä anonyyminä elämääni, minun maailmani pysähtyi. Tajusin miten monta hyppyapinaa oli tunkenut vuosien varrella elämääni kaveeraamaan ja keräämään materiaalia tuota hirviötä varten.

      Kaikki mahdolliset sanat ja tapahtumat on väännetty ja käännetty vastaamaan tarkoitusta, minun mielipidettäni kysymättä, totta kai.

      Psyko on järjestänyt verkostonsa avulla kunnon mainoskampanjan jotta en voisi enää elää, jotta Psyko pääsisi minusta eroon nostamatta sormeaankaan.

      Psykolla on paljon koulutettuja hyppyapinoita. Itse en hyppyapinaksi rupeaisi mistään hinnasta.

      On todella haljua huomata että joku viereltäni, jota olen pitänyt kaverinani, kertoo asioitani psykon porukalle ja sitä myöten Psykolle. Millä lie oikeutuksella.
      On kurjaa elää tilanteessa jossa jatkuvasti tulee vastaan ihmisiä jotka kokevat että heillä on oikeus valehdella ja teeskennellä minulle. Ja henkinen kiduttaminen on vain jatkunut ja jatkunut Psykon ja psykon lakeijaporukan yhteispelillä, muka auttamisena ja ohjaamisena
      Psyko teki minua hulluksi laskelmoiden ja määrätietoisesti pitkän aikaa ja monien ihmiseten avulla, kostoksi ja "auttamiseksi". Kun elämäni oli huterimmillaan silloin kun en tiennyt mistä oli kyse, elin sekasorron keskellä pimeässä ja voin fyysisesti todella huonosti,en pystynyt työskentelemään ollenkaan. Keho kipuili ja tulehtui ja oksentelin, välillä verta. Psyko tiesi heikentymiseni ja kovensi otteitaan.

      Yksinkertaistetusti hän listasi psykoosissa olevan ihmisen harhakäsityksiä ja toteutti niitä mahdollisimman tehokkaasti elämässäni, alleviivaten sitä että olen tullut hulluksi. Hän tiesi elämästäni jo että suvussa on tuota sairautta ja olin siksi otollinen kohde tuolle uskottelulle ja tunnistaisin oireet.. Ja että jos kertoisin kokemuksistani, muutkin päätyisivät helpoimpaan johtopäätökseen. Täydellinen asetelma henkiselle kidutukselle.

      pröystäily oli Psykolta hallinnan osoitus. Hän pääsee henkilökohtaiselle alueelle milloin haluaa ja jälkiä jättämättä. Eikä hän välttämättä itse vaan joku joka tottelee Psyko ei ole tavallinen vastus, jonka oven taakse voisi mennä heristelemään nyrkkiään. Psykoa voisi verrata suuryritykseen nimeltä Monsanto joka kylvää kauhua ja jyrää rahan ja vallan turvin. Monikaan ei halua tai pysty kapinoimaan Tiedän että Psyko tietää elämästäni paljon. Hän on osoittanut sen viesteissään

      Psyko on yrittänyt lukuisia kertoja näiden vuosien aikana saada minua suhteeseen. Psyko on välikäsiensä avulla tyrkyttänyt eri ihmisiä jotta en etsisi enää Ja kun miesten tyrkytys ei onnistunut, Psyko verkostoineen alkoi mainostamaan minua lesbona ja tyrkyttämään naisia. Perus kiusaamistaktiikoita ja painostamista.

      Ja minun hulluksi leimaaminen on myös Psykon keino saada vapaat kädet mihin tahansa..
      Psykolla on paljon koulutettuja hyppyapinoita, Sinäkin ?

      Tuollaista oikeasti tapahtuu, ei tuonkaltaiset ihmiset "auta" ja ole oikeasti ihmisen kanssa tekemisissä normaalilla tavalla, vaan kyse on nimenomaan kontrollin ja tuhoamisen tarpeesta. Voisivat mennä itseenä, hyppyapinoita myöten.

    • Tiinantarina

      Ja tuo ylläoleva leikattu/liitetty suoraan Tiinan tarinasta, mutta hyvin hyvin tuttu kuvio.

    • simulaatio

      "Psyko on yrittänyt lukuisia kertoja näiden vuosien aikana saada minua suhteeseen. Psyko on välikäsiensä avulla tyrkyttänyt eri ihmisiä jotta en etsisi enää Ja kun miesten tyrkytys ei onnistunut, Psyko verkostoineen alkoi mainostamaan minua lesbona ja tyrkyttämään naisia. Perus kiusaamistaktiikoita ja painostamista".

      Suhdesimulaatiota..

      • simulaatio

        "Yksinkertaistetusti hän listasi psykoosissa olevan ihmisen harhakäsityksiä ja toteutti niitä mahdollisimman tehokkaasti elämässäni"

        Vähän psykologiaa lukenut voi tuollaista toteuttaa ts. pyrkii saamaan vaikutelman ihmiselle, että olenko(han) vainoharhainen kun tuollaista tai tälläista tapahtuu, mikä ei mene normaalien kanssakäymisten ja yleisten hyväksyttyjen sosiaalisten kuvioiden kautta, vaan onkin psykon aikaansaamaa simulaatiota, jota kaikki ihmiset eivät pysty ymmärtämään että se tapahtuu tietoisesti heidän ympärillään, että he eivät oikeasti ole epäluuloisia turhasta.

        Vaan taustalla on oikeasti Psykon masinoimaa toimintaa tuota "mainostamista" ts. järjestetään esim. nettilietsonta (sopivasti siten, että esim."väärä" suhde psykon näkökulmasta ei toteutuisi ja ihmiset miellään lähtevät tuollaiseen mukaan, koska no, onhan teille syyt kerrottu), ja sitten kuin kollektiivisesti hyppyapinoita myöten teeskentelevät ja valheellistuvat ettei sellaista muka olisi koskaan ollutkaan ja siinä mukana olleet ihmiset ovat nyt vaikka potentiaalisia "suhdekumppaneita" joilla alkaa olemaan niitä vääristyneitä kuvitelmia toisesta ja alkavat käyttäytymään kuin pahoinpitelijän ja väärinkohtelevan suhdekumppanin tavoin (ts.omistushalu, kontrollointi, liiallinen kuvitelma tuttavuudesta ja sen luomasta oikeutuksen tunteesta).

        Samoin kaverien kaverieita pyydetään vihjailemaan ja puuttumaan sellaisiin potentiaalisiin suhdekuvioihin, joita Psyko ei halua toteutuvan, ennenkuin saa tuon potentiaalisen suhdekumppanin samalla tavalla "pauloihinsa" ja kuvittelemaan että ko.hlöä pitää ensin "auttaa" ja toimia siten, että jäisikin vain tarkkailemaan reaktioita, eleitä tms. jotta Psyko pääsee "lähelle" ja esittämään psykologista tietämystään, ja estämään normaalin kanssakäymisen vielä normaalijärkisten kanssa, jotka voisivat / uskaltaisivat kyseenalaistaa hänen järjenvastaisen tunkeutumisen tuntemattoman ihmisen elämään, josta hän on stalkkaamisella tehnyt itselleen "tutuksi".

        Kiellät ja kiellät, ja olet Psykon hyppyapina,

        Simulaatioita ja simulaatioita (jäljitellen ts. toimivat siten että ihminen alkaisi epäilemään että onko kaikki ympärillä tulleet hulluiksi, jotta epäilijää osoiteltaisiin sitten hulluksi, kun muut ovat menneet masinointiin mukaan ja sen alentuneisuuden takia eivät sitä pysty myöhemmin edes itselleen myöntämään sitä, kuin lahkojen itsepetosta), ja kaiken kieltäminen siihen päälle.


      • werjapweorp

        Jos rakennat näitä kuvitelmiasi esim. suomi24-palstan kirjoitusten perusteella, niin oletko oikeasti miettinyt, että oletko ihan terve? Jos tämä psyko ei olekaan psyko, vaan ehkä vähän ikävä ihminen, joka huomaa että kaikki ei ole päässäsi ok ja sanoo sen kavereilleen? Se ei ole mikään salajuoni


      • ptskaa
        werjapweorp kirjoitti:

        Jos rakennat näitä kuvitelmiasi esim. suomi24-palstan kirjoitusten perusteella, niin oletko oikeasti miettinyt, että oletko ihan terve? Jos tämä psyko ei olekaan psyko, vaan ehkä vähän ikävä ihminen, joka huomaa että kaikki ei ole päässäsi ok ja sanoo sen kavereilleen? Se ei ole mikään salajuoni

        Kertoo kavereilleen? kertoo mitä? että joku (jonka sinä varmuudella tunnistati) kommentoi keskusteluketjuun jostakin asiasta, niin Sinä luulet että jollekin pitäisi tulla tarve sanoa, että joku kommentoi keskusteluketjussa keskusteluja, ja siitä pitää vetää sellaisia johtopäätöksiä, että mikään keskusteluissa tullua asia ei olisi todennettavissa tai ei olisi tapahtunut kellekään koskaan (yleisellä tasolla kun puhutaan)?

        Vain hlö joka seuraa toista (esim. tietoliikenteen seuranta) ja saa siten kuvitelman, että tietää nyt ko.hlön kirjoittelevan tuollaista keskustelupalstalla ja rupeaa esittämään, että miten tuollaista, niin silloinhan ihminen on stalkkaaja ja valmis leimaamaan ihmisen vaikka pitäisi olla vähän enemmän ymmärrystä siitä, mitä kenenkin ihmisen elämässä oikeasti tapahtuu tai on voinut tapahtua.

        Toinen asia on sitten nuo toisenlaiset viestit, jotka on osoitettu "ikävä"palstalaisille keskustelevat siis suoraan toisillensa esim. ne vesipää viestit ym. vastaavat, jotka on ikävä ihminen kirjoittanut ikäville ihmisille.

        Ihmiset reakoivat kyllä irl ihan samalla tavalla kuin nettipöhnässä ja netin vaikutusten kautta. Sitähän tuollaiset ihmiset eivät ymmärrä jotka rakentavat itsensä netissä "joksikin muuksi".

        Sinun viestisi on hyvä esimerkki siitä, että kuinka pyritään vääntämään itsestäänselvät asiat sellaisiksi, jossa pitää uskotella tuolla tavalla, ettei olisi ollut mitään "toisen käden" tietoja, vaikka olisi alussa aivan suoria vihjauksia tunnisteineen.

        Sellaiset itsetehosteiset ihmiset esittävät aikansa, heidän tyylinsä kirjoittaa on jo niin vastenmielistä että vaikea ymmärtää mitä he sellaisella tyylillä edes pyrkivät saavuttamaan. Lesbomaailmassa on paljon narsisteja, joilla on tarve tehdä itseään tärkeiksi itsetehostuksien myötä, kun yksi lopettaa toinen aloittaa. Niitä typeriä vihjailuja, joissa pyritään saamaan toinen sellaiseen asemaan, että tuollainen hybridi ja transsitilia mahdollistuisi, kun alkavat uskottelemaan itselleen, että tämä viesti ja nämä jutut vaikuttavat nyt häneen tietyllä tavalla.

        Sen takia salillakin yksi hyväkäs purskahti ivallisesti, koska oli niin syvällä siinä hybriksessä, mihin oli mennyt mukaan, kun koki tarpeelliseksi levittää ihmisestä "tietoa" siten, että ko.hlö luulisi, että joku heidän "ihanista" salivalvojista tai mikä niiden työnimike nyt sattuu olemaankaan olisi ihastunut tai toisin päin, että häneen tai heihin oltaisiin ihastuneista ja ko.tyypit alkoivat käyttäytymään kuin tarvitsisivat juurikin tuollaisen itsetehostustripin eikä mitään muuta. Että on oikeasti tuollaisia ihmisiä, jotka kokevat tarpeelliseksi liehakoida psykon kaltaisia ihmisiä, ja kertoa jokainen yksityiskohta ihmisestä kulloisessakin tilanteessa, sellaista aivan sairasta toimintaa, ja pyrkivät lieventämään tilaansa kun joku muu "ikävä" ihminen saa kimmokkeen pelailla asioilla sitten sitäkin enemmän, taustalla on tietysti hyvin systemaattinen ensi masinointi.

        Ihmiset on oikeasti ihan säälittäviä ja sairaita, he seuraavat netistä ihan naurettavia asioita ja oikeasti liikkuvat masinointien tahtiin, kuin heillä ei olisi enää omaa tahtoa, vaan kuvittelevat että heille pitää määrätä miten olisi suotavaa käyttäytyä, täysin alistuneet sätkynukeiksi. Ja useimmat ovat suunnatomia pelkureista, heidän pitää kuvitella juurikin tuolla tavalla mitä kuvattu, että heidän pitäisi kuvitella, että asiasta ei saisi tuoda mielipidettä esille ts. tuoda asiaa julki, silloin se aivopesu on hyvin syvällä ja ihmisellä on omat motiivinsa toimia sen nettipöhnän esille tuomalla tavalla, siitä huolimatta, pidän yhä ja edelleen ja ikuisesti sellaisia ihmisiä sairaina, joiden kanssa ei tule olla missään tekemisissä, muuta kuin pakolliset asiat jos sos.konteksti sellaisen määrittelee.

        On jotenkin järjenvastaista mennä aina jälkikäteen väittämään, etteivät he ole sanoneet tai olleet tuollaisessa mukana, kun yhteisökin (hemmetin moinen joukko konkreettisia oikeita ihmisiä) ihan konkreettisesti on niistä asioista kerinneet "mielipiteensä" ja samaistumiskiihottumistranssi tilansa esittämään..

        Mitään johtopäätöksiä kenestäkään tehdä keskustelupalstojen perusteella, kunhan keskustellaan aloitusaiheesta. Kyllä ihmiset osaa ihan irl toimia siten, miten nettipöhinäkin heijastaa. Helvetinmoinen pöhinä jonkun saamisesta suhteeseen, ja ihmiset pyrkivät osoittelemaan kavereilleen omille isilleen, iske tuo, sellaisella sairaalla tavalla, että hyvä oli ettei yksi nuorempi mies saanut nyrkistä kun pappasedälleen tyrkytti toista, alentaen molemmat osapuolet. OIkea joukkohysteria tunnelma senkin asian tiimoilta.

        Jollei ko.ihmiset olisi niin raukkamaisia, niin voisi edes tapella reilusti, mutta tuollaiset persepitkäläiset, sairaat säälittävyydet, jotka menevät ihan naurettavalla tavalla transsitiloihin ja seuraavassa hetkessä "unohtavat" myötävaikutteisuutensa. Saasta on saastaa nimeää sen milloin psyko milloin paskaksi.


      • pstkaa

        Tykkään tästä:

        "sen takia salillakin yksi hyväkäs purskahti ivallisesti, koska oli niin syvällä siinä hybriksessä, mihin oli mennyt mukaan, kun koki tarpeelliseksi levittää ihmisestä "tietoa" siten, että ko.hlö luulisi, että joku heidän "ihanista" salivalvojista tai mikä niiden työnimike nyt sattuu olemaankaan olisi ihastunut tai toisin päin, että häneen tai heihin oltaisiin ihastuneista ja ko.tyypit alkoivat käyttäytymään kuin tarvitsisivat juurikin tuollaisen itsetehostustripin eikä mitään muuta. Että on oikeasti tuollaisia ihmisiä, jotka kokevat tarpeelliseksi liehakoida psykon kaltaisia ihmisiä, ja kertoa jokainen yksityiskohta ihmisestä kulloisessakin tilanteessa, sellaista aivan sairasta toimintaa, ja pyrkivät lieventämään tilaansa kun joku muu "ikävä" ihminen saa kimmokkeen pelailla asioilla sitten sitäkin enemmän, taustalla on tietysti hyvin systemaattinen ensi masinointi."


      • SHolmes

        Tuollaiset yksinkertaiset, jotka oikeasti luulevat että asiat ovat vain "netissä" ja siellä saa kiihottaa itsensä mihin tahansa transsiin ja heijastaa sitä irl. Kuten ne säälittävyydet, jotka ovat noiden salityyppien juttujen varassa olleet, ja kuinka ihmistä ei ollut näkynyt, niin alkoi se heillä että psykoilla mielikuvitus laukkaamaan, että miksi niin (flunssa, sydänlihastulehdus oireet), tuollaiset aktiivisemmat nettipöhnät seuraajat olivat sekä pettyneitä että tyytyväisiä kun ihminen "pysyy piilossa" ja siten ei voi että pääsee ihmisen elämän liepeille, kun ei ollut ketään psykon liehikoijaa päässyt ihmisestä "tietoa" levittämään (halukkaat vähentyneet radikaalisti, joku aina jaksaa kuvitella että täytyy heidän tehdä psykot tyytyväiseksi), ja sitten kun "näkyy" niin johan alkaa taas hybris. Ei näissä S holmes tarvi olla.


      • ptskaa
        ptskaa kirjoitti:

        Kertoo kavereilleen? kertoo mitä? että joku (jonka sinä varmuudella tunnistati) kommentoi keskusteluketjuun jostakin asiasta, niin Sinä luulet että jollekin pitäisi tulla tarve sanoa, että joku kommentoi keskusteluketjussa keskusteluja, ja siitä pitää vetää sellaisia johtopäätöksiä, että mikään keskusteluissa tullua asia ei olisi todennettavissa tai ei olisi tapahtunut kellekään koskaan (yleisellä tasolla kun puhutaan)?

        Vain hlö joka seuraa toista (esim. tietoliikenteen seuranta) ja saa siten kuvitelman, että tietää nyt ko.hlön kirjoittelevan tuollaista keskustelupalstalla ja rupeaa esittämään, että miten tuollaista, niin silloinhan ihminen on stalkkaaja ja valmis leimaamaan ihmisen vaikka pitäisi olla vähän enemmän ymmärrystä siitä, mitä kenenkin ihmisen elämässä oikeasti tapahtuu tai on voinut tapahtua.

        Toinen asia on sitten nuo toisenlaiset viestit, jotka on osoitettu "ikävä"palstalaisille keskustelevat siis suoraan toisillensa esim. ne vesipää viestit ym. vastaavat, jotka on ikävä ihminen kirjoittanut ikäville ihmisille.

        Ihmiset reakoivat kyllä irl ihan samalla tavalla kuin nettipöhnässä ja netin vaikutusten kautta. Sitähän tuollaiset ihmiset eivät ymmärrä jotka rakentavat itsensä netissä "joksikin muuksi".

        Sinun viestisi on hyvä esimerkki siitä, että kuinka pyritään vääntämään itsestäänselvät asiat sellaisiksi, jossa pitää uskotella tuolla tavalla, ettei olisi ollut mitään "toisen käden" tietoja, vaikka olisi alussa aivan suoria vihjauksia tunnisteineen.

        Sellaiset itsetehosteiset ihmiset esittävät aikansa, heidän tyylinsä kirjoittaa on jo niin vastenmielistä että vaikea ymmärtää mitä he sellaisella tyylillä edes pyrkivät saavuttamaan. Lesbomaailmassa on paljon narsisteja, joilla on tarve tehdä itseään tärkeiksi itsetehostuksien myötä, kun yksi lopettaa toinen aloittaa. Niitä typeriä vihjailuja, joissa pyritään saamaan toinen sellaiseen asemaan, että tuollainen hybridi ja transsitilia mahdollistuisi, kun alkavat uskottelemaan itselleen, että tämä viesti ja nämä jutut vaikuttavat nyt häneen tietyllä tavalla.

        Sen takia salillakin yksi hyväkäs purskahti ivallisesti, koska oli niin syvällä siinä hybriksessä, mihin oli mennyt mukaan, kun koki tarpeelliseksi levittää ihmisestä "tietoa" siten, että ko.hlö luulisi, että joku heidän "ihanista" salivalvojista tai mikä niiden työnimike nyt sattuu olemaankaan olisi ihastunut tai toisin päin, että häneen tai heihin oltaisiin ihastuneista ja ko.tyypit alkoivat käyttäytymään kuin tarvitsisivat juurikin tuollaisen itsetehostustripin eikä mitään muuta. Että on oikeasti tuollaisia ihmisiä, jotka kokevat tarpeelliseksi liehakoida psykon kaltaisia ihmisiä, ja kertoa jokainen yksityiskohta ihmisestä kulloisessakin tilanteessa, sellaista aivan sairasta toimintaa, ja pyrkivät lieventämään tilaansa kun joku muu "ikävä" ihminen saa kimmokkeen pelailla asioilla sitten sitäkin enemmän, taustalla on tietysti hyvin systemaattinen ensi masinointi.

        Ihmiset on oikeasti ihan säälittäviä ja sairaita, he seuraavat netistä ihan naurettavia asioita ja oikeasti liikkuvat masinointien tahtiin, kuin heillä ei olisi enää omaa tahtoa, vaan kuvittelevat että heille pitää määrätä miten olisi suotavaa käyttäytyä, täysin alistuneet sätkynukeiksi. Ja useimmat ovat suunnatomia pelkureista, heidän pitää kuvitella juurikin tuolla tavalla mitä kuvattu, että heidän pitäisi kuvitella, että asiasta ei saisi tuoda mielipidettä esille ts. tuoda asiaa julki, silloin se aivopesu on hyvin syvällä ja ihmisellä on omat motiivinsa toimia sen nettipöhnän esille tuomalla tavalla, siitä huolimatta, pidän yhä ja edelleen ja ikuisesti sellaisia ihmisiä sairaina, joiden kanssa ei tule olla missään tekemisissä, muuta kuin pakolliset asiat jos sos.konteksti sellaisen määrittelee.

        On jotenkin järjenvastaista mennä aina jälkikäteen väittämään, etteivät he ole sanoneet tai olleet tuollaisessa mukana, kun yhteisökin (hemmetin moinen joukko konkreettisia oikeita ihmisiä) ihan konkreettisesti on niistä asioista kerinneet "mielipiteensä" ja samaistumiskiihottumistranssi tilansa esittämään..

        Mitään johtopäätöksiä kenestäkään tehdä keskustelupalstojen perusteella, kunhan keskustellaan aloitusaiheesta. Kyllä ihmiset osaa ihan irl toimia siten, miten nettipöhinäkin heijastaa. Helvetinmoinen pöhinä jonkun saamisesta suhteeseen, ja ihmiset pyrkivät osoittelemaan kavereilleen omille isilleen, iske tuo, sellaisella sairaalla tavalla, että hyvä oli ettei yksi nuorempi mies saanut nyrkistä kun pappasedälleen tyrkytti toista, alentaen molemmat osapuolet. OIkea joukkohysteria tunnelma senkin asian tiimoilta.

        Jollei ko.ihmiset olisi niin raukkamaisia, niin voisi edes tapella reilusti, mutta tuollaiset persepitkäläiset, sairaat säälittävyydet, jotka menevät ihan naurettavalla tavalla transsitiloihin ja seuraavassa hetkessä "unohtavat" myötävaikutteisuutensa. Saasta on saastaa nimeää sen milloin psyko milloin paskaksi.

        Suomi, Lauttasaari, helsinki, lahti, nikkilä, you name it. Pienellä asuinalueella tapahtuneet asiat/ongelmat on saatu levitettyä hyvin tehokkaasti koskemaan kulloisiakin "yhteisöjä" jossa ihminen ns. vaikuttaa.

        Psykomies ja lesbo(yhteisö), mitään muuta ei kimmokkeeksi tarvita, halu peitellä sen yhteisön hysteria ja yritys muuttaa asiat toiseksi mitä ne olivat.

        Kertauksena, tuntematon naapuri kuvitteli miesten toimista pikkutyttömäisesti, kun ei lesbona voi ymmärtää miesten näkökulmaa vihata/tuomita naapurissa asuvaa naista, jonka muutama mies koki uhkana. Lesbo rupeaa ajattelemaan ja julistaa avoimesti kuinka hän on ihastunut jne. Rupeaa siis siinä tilanteessa vain ajattelemaan itseään ja omia tunteitaan, kun miesjoukko kuumeisesti miettii, miten he voisivat putsata maineensa, kun menivät esim. ullakolle seuraamaan/nauhoittamaan sen alla olevaa asuntoa (tuota nauhoitusta on levitetetty useallekin ihmiselle, joten sen olemassa olon voi moni todistaa (ja taitaa olla ent.lesbonaapurin hallussa?) ja myös nikkilän syysjuhlissa ihmiset joukolla kävivät noita asioita läpi ja tekivät juuri tuon saman tempun, kiihottivat miehet ajattelemaan naista sekä kiihokkeena että uhkana, samaistuivat psykojen puheisiin).

        Kun tuolta on muutettu, on lesbonainen jatkanut ihmisestä puhumista psykojen kanssa siten, että tapahtumat on yritetty saada näyttämään siltä, että naapurin pojut vähän kiusasivat naista, niinkuin sellaista ylipäätään oikeasti voisi tapahtua jossakin asuinalueella ilman, että sellaista pidettäisiin aikuisten välisenä muuna kuin sairaana häiriköintinä (kuvastaa vain sitä tasoa millä asioita käsittelevät).

        Tuota lesbonaista on pyritty saamaan käsiin onnistumatta, jopa Nikkilässä käyty katsomaassa mistä löytyisi niin käsiteltäisiin asiat kasvokkain , löytymättä koska on tuntematon ja nimi ei ole vieläkään vuosien jälkeen tiedossa, koska ihmiset ovat paskoja ja ovat valmiit kyllä nuolemaan ja hyppimään tuollaisten ihmisten tahdissa, mutta sitten valehtelevat ja teeskentelevät, etteivät halunneetkaan puuttua ikäviin asioihin, enkä tuota aktiivisesti kysele, kun en tuollaisten trashlesbonaisten kanssa ole tekemisissä.

        Sai välikäsien kautta tietoon (siskon entinen suhdekaverille laitettu viesti, jossa pyydetty pitämään huolta vain omista asioista ja sanottu että tuollaisesta nostetaan syyte yksityisyyden rikkomisesta jne.)

        Tuo sai ne varpailleen ja alkoivat nettimasinoinnin, ensin v.2007 se iso "julkistus" joka pudotti suomen perseelleen, ihmeellisen iso joukko oli yht´äkkiä tietoinen ihmisestä ja useat pelästyivät, koska heille oli uskoteltu niin tehokkaasti asioista, että heidän piti vihata ihmistä, joka "uhkaa" "heitä" syytellä pienistä. Tuon jälkeen mikään ei enää ole ollut pientä.

        Sen jälkeen psyko aktivoitui tehokkaasti ja kun ihmistä ei ole saatu tekemään itsemurhaa, kääntänyt tehokkaasti puheet suhteisiin, sillä tavalla että luodaan miehille vaikutelma, että teillä olisi mahdollisuuksia häneen, ja sen vuoksi jäävät psykon liepeille odottamaan, jospa kohta, psykon tarkoitus on tietysti pitää vain ihmistä silmällä, että heidän nikkilän ym. jutut eivät tulisi ihmisten konkreettiseen tietoisuuteen, vaan he ajattelisivat siten kun he haluavat asioista.

        Suhde puheilla on tarkoitus oikeasti luoda kuvaa, että te olette oikeutettuja tunkeutumaan ihmisen elämään, ja luoda heille itselleen vaikutelma, että joku mies kontrolloisi naista sitten samalla tavalla, eikä pääsisi sitten esille, kun puheet ovat vain suhdetoiminnoissa. Halukkaat naiset taasen häpäistään samalla tavalla ensin, jotta yhteisölle muodostuisi kuva, että he yhdessä ovat häpäisemisen arvoisia, että se oikeuttaisi tunkeutumaan jatkossakin ihmisen elämään, ts. pyrkivät pienentämään ihmisen ja osoittamaan että se valinta minkä tekee on "yhteisön" edessä väärä, ja siten heillä kaikilla on oikeus osoittaa vihaansa, tuohtumustaan kontrollinhaluaan ym.

        Onnettomasti, tuollaiset itseeän hyvinä suhdekumppaneina pitävät ihmiset alkavat mukautua tuollaisiin ja luulevat, että heidän tulee "pienentyä" yhteisön edessä ja uskotella ettei tuollaista ole (vajoavat pahimmillaan itsepetokseen ja alkavat vihata toista, joka vetää heidät yhteisön vihan kohteeksi jos se tulee tiedostetuksi, että on ihmisiä jotka noin toimivat), joten he teeskentelevät ja haluavat kuvitella että tuollaiselta voisi vain kääntää selkänsä ja olla kuin sitä ei olisi (että yhteisö vajoaa hysteriaan, pelkkien nettipalstojen takia, niin takana on hyvin systemaattista manipulointia).

        jatkuu..


      • ptskaa

        Jatkuu..
        Ensimmäisen tapauksen jälkeen tietysti ajattelin, että nyt ihmiset näkivät että noin ne toimivat, että syytteisiin vain, mutta enpä silloin olisi voinut tajuta, mitä seuraa (v.2006-2007) että poliisia myöten halutaan vajota tuohon pisteeseen, että se mitä on nähty, tuleekin heillä käsitellyksi vain sillä tasolla, että he uskovat niihin nettipuheisiin, eivätkä näe enää muuta, (sitäkään että yleisesti pidetään rikosena nettileimaamiset, salanauhoitukset, kuuntelut ym. ja nykyään myös systemaattinen vainoaminen) tosin ei tule yllätyksenä että poliisit samaistuvat psykojen kaltaisiin miehiin, jopa nettipoliisi M fobba taitaa valmistella väitöskirjaa tai kirjaa ylipäätään nettirikoksista, hyvin pystyy väistämään kaikki sellaiset vakavammat tapaukset, jossa jouduttaisiin pohtimaan syntyjä syviä ja rikkomaan yhteisön mekanismeja.

        Jostain syystä he pitävät aivan käsittämättömän uhkana sitä, että nainen löytäisi naisseuraa, kun tämä lahden tapaus alkoi, heidän piti alkaa salanauhoittamaan naista ja levittämään se äkkiä julkisuuteen (2010-2011), jotta he pääsisivät ihmisestä "eroon". Tavoitteena sama, yhteisö pitää saada mukaan näkemään ihminen vääröjä valintoja tekevänä, sellaisena johon "yhteisön" jäsenillä on oikeus puuttua.

        Useat kuten työkaverit tms. näkevät vain sen pinnan (koska eivät tyhmyttään pysty syvällisemmin ajattelemaan), ja kihelmöivät kuten monet miehetkin, ajattelevat sillä pikkutyttömäisellä tavalla, se ensi kihelmöinti on heille se juttu, se juttu jossa kihelmöinti syntyy ekaksi siitä, että jostain puhutaan sillä tavalla mikä on normaalista kanssakäymisestä poikkeava ja toisekseen, että he saavat olla "salassa" siinä sivussa mukana, reunalla, turvassa ajattelemassa että he nousevat kun toisen ympärille muodostetaan verkko.

        Verkko, nimenomaan koska totta, aikoinaan ja joskus toisiaan ajatellaan ettei aikaa viitsisi tuhlata tyhmille ihmisille selittäen näitä ja pyytäen apua, jotta tuosta ryhmästä pääsisi eroon, apua tarvitaan siis syytteiden nostamiseen, jotta saisi ko.henkilöiden nimet tietoon jne. Nykyään voisin harkita syytteen nostamista ihan mitättömän pienestäkin asiasta, sitähän he pelkäävät niin olisi se heille opetus, että mitä pelkäämistä siinä on, käydä oikeudessa hakemassa oppia siitä miten tulisi yhteiskunnan sääntöjä noudattaa tasapuolisesti.

        Poliisit kyllä toisinpäin ovat hanakasti ilmaisemaan että sinä olet paha ja sinulle pitää tulla syyte pienistä jne. mutta ovat siis täysin "sokeita" ja haluttomia kuuntelemaan ja tekemään mitään toiseensuuntaan, heille omat angstinsa naisia vastaan.

        Kyllä, jatkossa aina kyselen, että niin näytät tuntevan minun, mistä se johtuu? ja jos ihminen ei anna vastausta, niin haista vaan paska ja nuole psykojen persettä jatkossakin, ihan tuollaiset valehtelevat ja teeskentelevät ihmiset jotka kihelmöivät ihan naurettavalla tavalla tuollaisten asioiden ympärillä, niinkuin oikeasti oltaisiin jossain pienessä viiteryhmässä, jossa toisen pitäisi "ymmärtää" heidän mielenlaatuansa.

        Ihmiset kun samaistuvat tuollaisiin, joilla mitä omituisin käsitys parisuhteista ja tunteista ym. he myös kuvittelevat että kun tuollaisten "tarjokkaiden" menettäminen olisi suurikin asia ihmisen elämässä, jotka aloittavat tuon saman mekanismin, kuvittelevat ettei ole isokaan asia, jos levittelevät ja ovat myötävaikuttamassa yhteisön kiihkoilemista ja samalla uskottelevat ettei niin tapahtunut. Totta kai tuollaiset saavat raivostumaan ja pyrkimään eroon ko.tahoista.

        Kyllä, taktiikka on muuttunut, nyt ollaan entistä avoimempia ja ketään ei säästellä, ei ketään. Ja ihmiset jatkavat teeskentelyä ja pylly pitkäilyään, mitä muuta heiltä voi odottaa. Sääliviä alistujia, jotka ihan tavallisten juttujen edessä sekoavat, koska se nettipalsta jota he seuraavat on heidän alttarinsa.

        Ihmiset ovat tehneet niin suurta vahingoa teeskentelyillään, kieltäydyttyään myöntämästä tätä asiaa tapahtuneeksi (mikä on mahdollistanut vuosien aikana monet eri yritykset ihmisen tuhoamiseksi eri nettimasinoinilla), te luulette että te olette "auttamassa" ihmistä lukemalla asioita netistä ja kuvittelemalla että asiat on selvitetty kun joku muu sanoo ko.ihmisestä jotain ja viitsitte sen verran että joukolla käännytään aina siihen suuntaan mitä nettipalsta ilmaisee.

        Se todentaa sen, että nuokin ihmiset jotka itse ovat sen nettimasinoinnin takana, uskottelevat itselleen ihan täysillä, että he voivat sekä suoraan masinoida että vihjaillen jatkaa ihmisestä juttujen levittämistä ns. hyppyapinoiden hoitaessa sen jälkeen sen vihjailemisen samaistumiskiihkotransseissaan. Ikäänkuin kuin he eivät olisi tietoisia, että ihmisestä on jo suoraan ilmaistu ko.asiat, joita pitää vihjailen jatkaa siten, että ihminen joutuisi tukalaan tilanteeseen, kun ei toimi niiden painostusten ja "tunteiden"mukaan joita väitetään olevan, kuin vain he voisivat tietää, miten ihmisen tulisi käyttäytyä.

        NIin, kaikki tämä on totta ja livetä ei tuumaakaan. Tämä on jatkossa avointa tappelua, ei raukkap.mukaista


      • ptskaa

        "Siskon entiselle suhdekumppanille" kirjoitetaan tarkemmin, jonka Siskoni väitti lähestymiskieltokirjelmässään myös harkitsevansa syytteitä meikäläistä vastaan, koska on saanut sähköpostin viestin ihmiseltä joka kyselee rikosasiansa perään.

        Jostain syystä nämä kaksi, Siskoni ja hänen entinen lesbosuhdekumppaninsa, eräs päällikkötason nainen, kielsivät kumpikin tietävänsä ko. lesboa. Kuitenkin jostain omituisesta syystä, alkoi kuulumaan perästä, että tuo se syyttelee pienestä, se tapahtumasarja olikin vertaansa vailla kun helsingissä n. 15-16 kesäiset kulkevat aivan tuohtuneina perässä ja esittävät että tuo se syyttelee "heitä" pienestä, olivat siis joutuneet samaistumisuhka kiihkon kohteeksi.

        Jos ko.tahot eivät olisi tunteneet ko.lesboa, mistä hänelle olisi tullut pelko joutua syytteeseen, ellei siskoni entinen suhdekumppani olisi välittänyt viestiä ko.lesbolle.

        Ihmiset ovat täysin valmiita vain olemaan mukana nettipöhnässä ja vähät välittämään todellisen elämän oikeista vaikutuksista, kun apua olisi eniten tarvittu eli silloin kun Siskoni alkoi kuvittelemaan olevansa itse suurempi "uhri" ja lätkäisi lähestysmiskiellon kun ei halunnut auttaa rikosasian selvittämisessä, niin hänelle oli helpompi mennä itsepetokseen (hänelle tuli kausi jolloin hän ei mukana tuntenutkaan ketään lesboa, eikä voinut auttaa sitä kautta saamaan käsiksi tuota, mutta toki tuota lesbo hänen sydäntään lähellä oli kun jonkinlaista suhteenpuolikasta oli omannut/itse halunnut nikkilän lesbon kanssa).

        LEsbot voivat surutta esittää ja vadota sen jälkeen teeskentelyyn että itsepetokseen ihan miten päin tahansa, se jos mikä on vuosien varrella huomatta. Omituinen tarve kerääntyä kasaan ja toistamaan samoja kaavoja vuodesta toiseen.

        Tuossa tilanteessa olisi siis tarvittu todistajia todentamaan, että syyt laittaa pari viestiä kuukaudessa siskolleni asioista oli perusteltua (halutaan selvyyttä asiaan) eikä merkki siitä, että siskoni on suuressa vaarassa (kuten lähestymiskieltoja yleensä perusteellaan, ei kylläkään silloin jos nainen sellaista tarvitsee miehiä vastaan, silloin odotetaan konkreettista merkkiä tappouhkailusta/yrityksistä).

        OIkeudessa voi esittää tuollaista, että kerätään usean vuosien varrelta viestiä ja sanotaan sitten, että kamala määrä viestejä . Siskoni uskoo vieläkin että toisesta ei ole oikeasti sanottu mitään, että eivät ihmiset tunnista ihmistä ja siitä ei ole kerrottu mitään juttuja netissä. Että kaikki on vain ihmisen kuvitelmaa.

        Siihen pisteen voi siis ihmiset ajautua, unohda älä katkeroidu sanotaan, niinkö. Ette tunnista ihmistä ja "tiedä" hänestä asioita. Kyllä se kadulla ja irl muulta näyttää.., niinkö tuollaisia asioita selvitettäisiin sanomalla ja toistamalla toisen suhde asioita, ikäänkuin elämässä ei olisi mitään muita tapahtumia, sairaita väännöksiä ko.asian liepeiltä, jotka ovat todellisia ilmentymiä.


      • ladyfkfkfkfkf
        SHolmes kirjoitti:

        Tuollaiset yksinkertaiset, jotka oikeasti luulevat että asiat ovat vain "netissä" ja siellä saa kiihottaa itsensä mihin tahansa transsiin ja heijastaa sitä irl. Kuten ne säälittävyydet, jotka ovat noiden salityyppien juttujen varassa olleet, ja kuinka ihmistä ei ollut näkynyt, niin alkoi se heillä että psykoilla mielikuvitus laukkaamaan, että miksi niin (flunssa, sydänlihastulehdus oireet), tuollaiset aktiivisemmat nettipöhnät seuraajat olivat sekä pettyneitä että tyytyväisiä kun ihminen "pysyy piilossa" ja siten ei voi että pääsee ihmisen elämän liepeille, kun ei ollut ketään psykon liehikoijaa päässyt ihmisestä "tietoa" levittämään (halukkaat vähentyneet radikaalisti, joku aina jaksaa kuvitella että täytyy heidän tehdä psykot tyytyväiseksi), ja sitten kun "näkyy" niin johan alkaa taas hybris. Ei näissä S holmes tarvi olla.

        Lauttasaaren ladyt, jos tarpeen niin heitä tullaan syyttämään kunnianloukkauksesta tms. vihjailevien tietojen levittämisestä muille, edesauttamisesta masinoinnissa ym.

        Voisivat sen jälkeen ymmärtää että he eivät ole teinejä, missään rajoitetussa viiteryhmässä, missä heillä on "oikeus" tehdä ko.tavalla, koska heidän "viiteryhmänsä" on niin päättänyt.


      • ladsssss
        ptskaa kirjoitti:

        "Siskon entiselle suhdekumppanille" kirjoitetaan tarkemmin, jonka Siskoni väitti lähestymiskieltokirjelmässään myös harkitsevansa syytteitä meikäläistä vastaan, koska on saanut sähköpostin viestin ihmiseltä joka kyselee rikosasiansa perään.

        Jostain syystä nämä kaksi, Siskoni ja hänen entinen lesbosuhdekumppaninsa, eräs päällikkötason nainen, kielsivät kumpikin tietävänsä ko. lesboa. Kuitenkin jostain omituisesta syystä, alkoi kuulumaan perästä, että tuo se syyttelee pienestä, se tapahtumasarja olikin vertaansa vailla kun helsingissä n. 15-16 kesäiset kulkevat aivan tuohtuneina perässä ja esittävät että tuo se syyttelee "heitä" pienestä, olivat siis joutuneet samaistumisuhka kiihkon kohteeksi.

        Jos ko.tahot eivät olisi tunteneet ko.lesboa, mistä hänelle olisi tullut pelko joutua syytteeseen, ellei siskoni entinen suhdekumppani olisi välittänyt viestiä ko.lesbolle.

        Ihmiset ovat täysin valmiita vain olemaan mukana nettipöhnässä ja vähät välittämään todellisen elämän oikeista vaikutuksista, kun apua olisi eniten tarvittu eli silloin kun Siskoni alkoi kuvittelemaan olevansa itse suurempi "uhri" ja lätkäisi lähestysmiskiellon kun ei halunnut auttaa rikosasian selvittämisessä, niin hänelle oli helpompi mennä itsepetokseen (hänelle tuli kausi jolloin hän ei mukana tuntenutkaan ketään lesboa, eikä voinut auttaa sitä kautta saamaan käsiksi tuota, mutta toki tuota lesbo hänen sydäntään lähellä oli kun jonkinlaista suhteenpuolikasta oli omannut/itse halunnut nikkilän lesbon kanssa).

        LEsbot voivat surutta esittää ja vadota sen jälkeen teeskentelyyn että itsepetokseen ihan miten päin tahansa, se jos mikä on vuosien varrella huomatta. Omituinen tarve kerääntyä kasaan ja toistamaan samoja kaavoja vuodesta toiseen.

        Tuossa tilanteessa olisi siis tarvittu todistajia todentamaan, että syyt laittaa pari viestiä kuukaudessa siskolleni asioista oli perusteltua (halutaan selvyyttä asiaan) eikä merkki siitä, että siskoni on suuressa vaarassa (kuten lähestymiskieltoja yleensä perusteellaan, ei kylläkään silloin jos nainen sellaista tarvitsee miehiä vastaan, silloin odotetaan konkreettista merkkiä tappouhkailusta/yrityksistä).

        OIkeudessa voi esittää tuollaista, että kerätään usean vuosien varrelta viestiä ja sanotaan sitten, että kamala määrä viestejä . Siskoni uskoo vieläkin että toisesta ei ole oikeasti sanottu mitään, että eivät ihmiset tunnista ihmistä ja siitä ei ole kerrottu mitään juttuja netissä. Että kaikki on vain ihmisen kuvitelmaa.

        Siihen pisteen voi siis ihmiset ajautua, unohda älä katkeroidu sanotaan, niinkö. Ette tunnista ihmistä ja "tiedä" hänestä asioita. Kyllä se kadulla ja irl muulta näyttää.., niinkö tuollaisia asioita selvitettäisiin sanomalla ja toistamalla toisen suhde asioita, ikäänkuin elämässä ei olisi mitään muita tapahtumia, sairaita väännöksiä ko.asian liepeiltä, jotka ovat todellisia ilmentymiä.

        Mielenkiintoisen ilmentymän kertomus; kun aikoinaan lahdessa, lahden lads (kovan jätkän imagoa ylläpitävät) seurasivat siis tuota nettipöhinää ja kun siellä oli puhuttu jostain turpaanveto jutuista, jolloin useampi mies ensin pelästyi sitä, että heille voi käydä huonosti? ja osa oli sitä mieltä, että "kovat jätkät" eivät naisia lyö, että nainen vai luulee ja kuvittelee, että miehet voisi sellaista tehdä, ristiriitaisesti alkoivat he käyttäytyä agressivisemmin, ikäänkuin heidän maineensa olisi mennyt, koska heidän ja heidät piti ajatella siinä yhteisössä olevan vahvempia ja kovempia kuin kukaan.

        Jolloin junamatkalla tapahtui juuri sellainen tapaus, jossa tuollainen "kova jätkä" alkoi huutelemaan naiselle, että sitä vain pelottaa! (siis ensin haluaa uskoa, ettei kukaan mies kävisi naisen kimppuun, niin hän sitten verbaalisen hyökkäyksen aloittamalla ajatteli näyttää ettei varmasti käy?, yksinkertaiset ihmiset voivat uskotella itselleen noin), hänen pelokkaampi kaverinsa kävi ohimennessään tarkastamassa, miltä nainen näytti (sanoi kaverilleen, että se oli ihan rauhallinen, he olivat siis alkaneet pelkäämään nettipöhinän takia oikeasti olevansa uhattuna naisen taholta).

        No, kävinpä sitten katsomassa, että uskaltaako "kova jätkä" sanoa mitään kasvokkain ja menin heidän luokseen, hiljaista tuli.

        Sitten kun poistuttiin junasta, tuli tuo "kova jätkä" ihan viereen ja säikähti. "kaunis!" (tuosta on tietysti jo muutama vuosi) huudahti hän ja meni hämilleen, sai atm-reaktion ja poistui häntä koipien välissä. Hämmentynyt kaverinsa oli ihan jännittynyt ja peloissaan, yritti sillä kaikista miehistä säälittävämmällä tavalla reakoida tilanteeseen, kuvittelevat "kiusottelevansa" naista ja ovat stranssissa, kun pääsevät naisia alentamaan.

        Tuosta vain tuli mieleen, tuosta atm-reaktiosta, nyt kun nuo hyväkkäät ovat tuota lauttasaaren porukkaa yrittäneet saada reakoimaan "kuin säälittävämmät miehet) niin se ei onnistu, koska saattaa olla niin, että aiheuttavat vain atm-reaktion ihmisille, ja he näyttävät nilkeiltä rumilta ämmeiltä, jotka käyvät sellaista fitness tyyppiä nälvimään. Jutusta puuttui terä, ja jäivät itse alakynteen entistä enemmän.

        Tälläinen reunahuomautus (siitä, miten ristiriitaisesti ihmiset alkavat ajattelemaan ja toimimaan).


    • Mikämotiivi

      Kannattaa ehkä ruveta kirjaamaan kaikkea ylös ja dokumentoimaan asioita, kuten jotkut ovat tehneetkin. Näyttää olevan ase, jota käytetään laajemmalti. Koska sitä on niin vaikea todentaa, niin moni jättää puhumatta siitä ääneen. Onneksi sellaisiakin on. On myös hyvä levittää tietoa siitä, että tällaista tapahtuu ja mitkä ovat menetelmät, joita käytetään. Tsemppiä kaikille asian kanssa kamppaileville. Mietityttää, mikä on tällaisen perimmäinen motiivi?

      • motiivi

        Motiivi? niitä on tuollaisissa tapauksissa vain pari, Psyko on yleensä ihminen, jota haluaa hallinnoida ihmisiä ympärillään ja laittaa "ruotuun" toimimaan hänen alapuolellaan, mihin useasti liittyy kosto, kun ei ole saanut halutunlaista kanssakäymistä ihmisen kanssa, on voinut jossain vaiheessa elää "suhdesimulaatio" vaiheen kohteensa kanssa ja on suureelisen vallantunteen ja harhaluulon vallassa, että hänen on pakko ja jopa oikeutus tehdä ko.tavalla, muuten hänen omanarvontunteensa että asemansa "yhteisössä" heikkenee, pyrkii siis koko ajan yhteisön avulla ja kautta vaikuttamaan, luomalla tiukan pelotteen, mihin helposti ihmiset lankeavat, koska pelkäävät yleensäkin puuttua tuollaisin asioihin, heille on siis helppo mennä masinointilaumaan mukaan, jotta pelotteen aikaansaama pelko lievittyy, kun ovat "oikealla" puolella, osahan vain nauttiin tietoisesti aiheutetusta sadistisesta vallantunteesta kun saavat kerrankin olla tuollaisessa mukana (tietävät kyllä, että he saavat ikäänkuin luvan kanssa olla valheellisuudessa mukana toimien Psykon luoman käsikirjoituksen mukaiseisti, ja se on heistä kiihottavasti stimuloivaa, aiheuttaen hypristä jne).

        Toisaalta on myös miehiä (harvemmin naisia tavattu samanlaisia ajatuskuvioita esittämässä, mutta useat naiset haluavat peloissaan kylläkin uskotella että sellaiseen on "syytä") jotka haluavat alentaa naisen johon heillä on itsellään jokin kompleksi, muiden miesten "käsittelyyn", jotta nainen alentuisi ts. toivoo että muut miehet tekisivät jotain sellaista, jotta naisen arvo alentuisi, jolloin hän saa nautintoa siitä.

        ts. sellaiset ihmiset jotka samaistuvat suhteettoman paljon tuollaisiin, alkavat kuvittelemaan olevansa itse uhattuna, jolloin he taasen ovat otollisia masinointi uhreja, ja käyttäytyvät sitten hybriksessä tai vihan tunteissaan ylireakoiden normaaleihinkin toisen ihmisen sanomisiin, henkittämisiin, lauseisiin jne.

        Mikään ns. kunniallinen, normaali/tasavertainen suhdekumppani ei ole psykolle mieleen (ennenkuin saa pot.suhdekumppanin epäilemään toista), mutta kaikki sellainen, missä voisi saada tuntuman, että naisesta ei huokuisi sitä uhkaa (psykon kuviteltu omissa komplekseissaan ja käsityksissään naisen asemasta ts. voi vain haluta naisen noudattavan hänen käsitystään siitä mitä naisen kuuluisi olla ja miten reakoida suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen, kontrollointi aspekti) ja silloin todellakin nauttii siitä kuvitelmasta että naiselle tehtäisiin väkivaltaa suhteessa. Häväistys on pääasiallinen motiivi jolla psyko (yleensä mies) pyrkii saamaan naisen pois mielestään, ja siihen hänen mielestään keino ei ole oma irtaantuminen naisesta vaan toisen tuhoamisyritykset.

        Motiiveja on yleensä vain pari.


    • ilmantunnisteita

      Kyllä... kokemuksia löytyy.

    • Valomerk

      Vähän psykologiaa lukenut voi tuollaista toteuttaa ts. pyrkii saamaan vaikutelman ihmiselle, että olenko(han) vainoharhainen kun tuollaista tai tälläista tapahtuu, mikä ei mene normaalien kanssakäymisten ja yleisten hyväksyttyjen sosiaalisten kuvioiden kautta, vaan onkin psykon aikaansaamaa simulaatiota, jota kaikki ihmiset eivät pysty ymmärtämään että se tapahtuu tietoisesti heidän ympärillään, että he eivät oikeasti ole epäluuloisia turhasta.

      Vaan taustalla on oikeasti Psykon masinoimaa toimintaa tuota "mainostamista" ts. järjestetään esim. nettilietsonta (sopivasti siten, että esim."väärä" suhde psykon näkökulmasta ei toteutuisi ja ihmiset miellään lähtevät tuollaiseen mukaan, koska no, onhan teille syyt kerrottu), ja sitten kuin kollektiivisesti hyppyapinoita myöten teeskentelevät ja valheellistuvat ettei sellaista muka olisi koskaan ollutkaan ja siinä mukana olleet ihmiset ovat nyt vaikka potentiaalisia "suhdekumppaneita" joilla alkaa olemaan niitä vääristyneitä kuvitelmia toisesta ja alkavat käyttäytymään kuin pahoinpitelijän ja väärinkohtelevan suhdekumppanin tavoin (ts.omistushalu, kontrollointi, liiallinen kuvitelma tuttavuudesta ja sen luomasta oikeutuksen tunteesta).

      Samoin kaverien kaverieita pyydetään vihjailemaan ja puuttumaan sellaisiin potentiaalisiin suhdekuvioihin, joita Psyko ei halua toteutuvan, ennenkuin saa tuon potentiaalisen suhdekumppanin samalla tavalla "pauloihinsa" ja kuvittelemaan että ko.hlöä pitää ensin "auttaa" ja toimia siten, että jäisikin vain tarkkailemaan reaktioita, eleitä tms. jotta Psyko pääsee "lähelle" ja esittämään psykologista tietämystään, ja estämään normaalin kanssakäymisen vielä normaalijärkisten kanssa, jotka voisivat / uskaltaisivat kyseenalaistaa hänen järjenvastaisen tunkeutumisen tuntemattoman ihmisen elämään, josta hän on stalkkaamisella tehnyt itselleen "tutuksi".

      Kiellät ja kiellät, ja olet Psykon hyppyapina,

      Simulaatioita ja simulaatioita (jäljitellen ts. toimivat siten että ihminen alkaisi epäilemään että onko kaikki ympärillä tulleet hulluiksi, jotta epäilijää osoiteltaisiin sitten hulluksi, kun muut ovat menneet masinointiin mukaan ja sen alentuneisuuden takia eivät sitä pysty myöhemmin edes itselleen myöntämään sitä, kuin lahkojen itsepetosta), ja kaiken kieltäminen siihen päälle.

      • hymiö

        Tuollainen "suhde2simulaatio, uskottelu, vihjailu, vaikka perustuisivat(kin) jonkun todellisen hlön motiiveihin mitä täälläkin levitellään ns. toisen käden tietojen kautta, on uskomattoman säälittävää. Ko. vihjailijat ajavat itsensä hybrikseen ja itsepetokseen.

        Tämän tyyppiset viestit, mitä täälläkin viljellään, mitkä eivät edes liity ikävään, vaan ovat juurkin sellaisten itsetehostuksen vallassa olevien ihmisten kirjoittamia, jotka elävät vain oman huomionsa kautta, välittämättä toisesta juuri yhtään mitään. Toistaen näitä lauseita, "uuh juuri nähtiin, näytit siltä ja tältä, aarg haluttaa". Tunnu edes normaalien ihmisten kirjoittamilta. Tai toisten ihmisen äkillisiä "tietämisiä" siitä, että taitaa sinulla on tekemistä sen ja sen kanssa, transsissa vetelevät samoja polkuja, kun ovat samaistuneet psyko stalkkaajan kanssa ihmisen elämän "tilanteisiin" ja kertaakaan eivät ole sen tolkummaksi tulleet, kuin hetkellisen kiihottumistranssinsa saaneet ja kuvittelevat olevan kunnon kansalaisia.

        Puhumattakaan kun tuollaisia ihmisiä näkee irl, on heillä samanlainen itsetehostus päällä (kun kokevat tarpeelliseksi vihjailla ja levitellä toisesta asioita, ilman että oikeasti ovat normaalissa kanssakäymisessä ihmisen kanssa), mikä estää tuollaisiin tutustumisen, koska ovat joko niin täysin oman huomiotehostuksen sisällä tai niin naiveja, joilla ei ole sellaista aikuisen ihmisen psyykerakennetta, että sellaisten kanssa mitään pystyisi muutenkaan jakamaan.

        Jolloin ihminen ei pysty enään reakoimaan normaalilla sosiaalisella tasolla ko.tyyppisten hlöiden kanssa, esittivät he kuinka ystävällistä tahansa (kaiken tuollaisten jälkeen, kuin millään ei olisi koskaan mitään merkitystä, pelottavan naiveja ja sellaisia, jotka sivuuttavat kaikki asiat, jotka ovat heidän huomiotehostustarpeen ulkopuolella, kuin uskotellen että tuollainen riittäisi "pitämään" vastavuoroisesti "ystävällisestä" ihmisestä (todellisuudessa teeskentelevä, koska psyykerakenne on naivi ja kyllä, saattavat jopa purskahtaa ivallisesti ko.hlön nähdessään (sen jälkeen onkin hyvä uskotella, ettei varmasti olla oltu mukana esim. sellaisessa että äkkiä psykon lakelijoille ilmoittamaan onko nähty jumppavaatteissa tai muussa vastaavissa tilanteissa.., jolle on tietoisesti pyrkinyt aiheuttamaan vahingoa, haluten tuntea toisen alempana, jos se ei onnistu, heille ei oikein jää mitään, muuta kuin isompi tarve uskotella että oli "oikeutus" oli "pakko" ei voinut mitään, pyydettiin, olivat "riivattuja" ja muita tekosyitä, mutta ei totuutta ja todellisuudenkohtaamista pysty tekemään )).

        Sen takia tuo "Tiina" puhuu vaikeudesta kohdata valheellisuuden ja teeskentelyn valinneet "kaverit" ja sen miten turhaa on aivopestyjä hyppyapinoita saada ymmärtämään mitään (helppoja mukautumaan, psyykerakenne heillä naivi, ovat itse samaistujina, läheisriippuvaisia, jotka eivät koe "vääränä" tuollaisia toimia, koska pitää "ymmärtää" jne.

        Ja kaikki täyttä---


      • Kaunisss

        Nämä "toisen käden" kautta saaneet tietonsa ovat jostakin lähteestä sen tietonsa saaneet, eli joku oikea ihminen, joka haluaa joku ihastusmielessä tai sitten psykolahkoilijoiden mieliksi jatkaa sitä kontrollointia ja ihmisen kyttäämistä siten, että toisen ihmisen ympärille tulisi se vääristynyt tilanne jossa tämä toinen pyrittäisiin saamaan toimimaan joko halutulla tavalla myötäillen tai sitten ns.tuhoutumaan, mitä se kenenkin mielikuvissa sitten konkreettisesti tarkoittaa.

        Ihmetellä täytyy noita sekä ensimmäisen käden että toisen käden ihmisten toimia, sillä kun tulee tietoon faktoja, mihin ihmiset saattavat pahimmillaan vajota, he eivät reakoi normaalien ihmisten tapaan enään, heillä ei toimi normaali syyllisyyden tunne myötävaikutuksesta ja siitä että he auliisti antavat psykon(jen) jatkaa toimintaansa vaikka vuositolkulla, kuin jollain omituisella tavalla perustella itselleen, että kaikki se mitä he joskus halusivat/tekivät pitäisi väistyä tuollaisten Psykojen mielihalujen tieltä, että se toinen ihminen ei oikeasti merkitsekään yhtään mitään. Että he ovat aikuisina ihmisinä voimattomia, imbellsejä, haluavat vain stigmata ihmisen Psykojen toivomalla tavalla, jotta he voisivat jatkaa toimintaansa nyt toisesta perspektiivistä.

        He ensimmäiset halauvat siis olla mukana aiheuttamassa pahoinpitelyä ihmiselle, menemällä täysillä mukaan ja sen jälkeen esittävät etteivät ymmärrä tekojensa seurauksia ja myötäilevät enevässä määrin joukkopaineistuksessa Psykoja.

        Kaiken tuon jälkeen he jopa saattavat uskotella itselleen että muile, että toinen hlö ei saisi reakoida/vastustaa mitään eikä heitä eikä ketään. He tippuvat mitä ihmeellisempään käytökseen, normaalimpi ihminen ymmärtäisi edes pyytää anteeksi sitä, mihin toinen osapuoli joutu(ui) toisen täysin epäasiallisen leväperäisen levittelyiden takia, sanomalla sen, että jos olisi tiennyt mihin se johtaisi, olisi ymmärtänyt toimia toisin tai selventää toisen kanssa asian.

        Mutta koska he ovat pelkureita, niin PELKUREITA (heitä pelottaa, koska on niin masinoivasti luotu tapahtumasarjoille oikeutus, ja tietävät saavansa tuohtuneita ihmisiä vastaan koska heiltä viedään "lelu" pois joita aikuisten ihmisten täytyy mussutella, sillä tasolla he ovat ihmisinä ja tiedostavat että ihmiset ovat valmiita valehtelemaan/teeskentelmään, jolloin he alistuvat), niin he mukautuvat psykojen haluamalla tavalla välillä tiedostaen sen (pelkuruus estää heitä oikeasti tiedostamasta asiaa, julkituoden niitä).

        He saavat kuin itsetehostustripin, niin aivan ITSetehostusTRIPIN! (naurettavine selityksineen kavereilleen, muille, jotka saavat psykot taasen uskottelemaan, että he ovat uhattuna, jolloin koko setti pitää saada tuhottua, jolloin itsetehostustripin halunnut ihminen vähät välittää jos kaverit flippaa ja aloittavat psykon kanssa "suhdesimulaatiot" se riittää heille ja kaikki muu asian ulkopuolella on tapahtumatonta, vähäpätöistä, ei "liity" heihin.

        He alkavat kuvittelemaan jossain vaiheessa, että kaikki asiat on nyt käsitelty ja hyvin, ilman että he vileä tuossakaan vaiheessa ovat kenenkään kanssa olleet konkreettisesti tekemisessä, ja psykot saavat taas perusteet jatkaa toisen hlökohtaiseen elämään puuttumista ja liittymistä, koska kaikki ajattelevat, että tripit heille ovat tarpeen ja yliystävällisyys poistaa kaikki murheet ja tuskat maailmasta ja kukkia satelee taivaalta jne.(sillä aikaan toinen voidaan vaikka altistaa joukkotirkistelyn kohteeksi, nauhoittamalla, lietsomalla ym. mutta pääasiassa että kukat tuoksuu ja lehmät lentää taivaalla, eikä halua edes todentaa/todistaa sitä, että tuollaista on oikeasti tapahtunut, vaan haluaa olla luomassa sitä mielikuvaa, että ettei vaan tullut epäluuloiseksi, miksi ihmeessä kaunis ihminen!)


      • kaunisss

        Pelkurit voivat mukautua juuri siten, miten psyko luo yhteisöön vaikutelman, jos et niin sitten.. joten pelkurimaisemmat menevät vaikka jakamaan miehille itseään, jotta he saavat tuntea olevansa turvassa. He rupeavat noudattamaan sitä psykon luoman häväistyksen vaikutusta, tämä yleensä tehoaa juurikin teinit tai teini-iässä olevat tytöt, kuten Suomessa paljon nykyään tapahtuu, heille on tullut illuusio, että heidän pitää ottaa äkkiseltään joku, ei enää riitä että suht samanikäisten kanssa harrastavat normaalia tutustumista, vaan kuka tahansa löysäke kelpaa.

        Mutta tuollaistakin on todistettu, että pelote psykojen taholta aiheuttaa jopa kiihottumistranssissa oleville mukautumishalun sellaisiin miehiin, jotka haluavat hyödyntää tilannetta ja paneskella. Useimmille, kun löysiä ovat riittää kiihottumistranssit, fantasiointi. Ikäänkuin eivät oikeasti tietäisi oikeasta maailmasta mitään eikä olisi kokemusta mistään, mitään kontakti pintaa muihin asioihin kuin sellaisiin mitä jossain nettilietsonta pöhnissä on sanottu, että kaikki muu tieto "uhkaa" heidän maailmankuvaansa ja saa heidät pelkäämään psykojen lailla omanarvontunnettansa, kuin maailmassa ei olisi paljon heitä fiksumpia ja miljoonia kirjoja kirjoitettu asioita ja ihmisten ymmärryksiä niiden avulla yritetty laajentaa, mutta ei, nämä lukee nettipöhnää ja pelkäävät että se juuri se sotii heitä vastaan, voi charlie..

        Se on erittäin hupaisaa, että yhteisö voi kuvitella yhteinäisesti ja aina samanaikaisesti asioita, joita ei muka olisikaan tapahtunut. Lauma liikkuu aina samassa tahdissa samaan suuntaan (mikä todentaa sen heidän tarpeen saada psykolta varmuutta oikeasuuntaisuuteensa, ts. "tietoa" tulee heille jostain muuta kautta kuin ihmiseltä itseltää tai edes kavereilta, sillä ihan noin suurta kaveripiiriä ei ole kelläkään, vaikka linkedin näyttäisi puolta miljoonaa kontaktia, jolloin "tieto" tulee suodatettuna ylhäältä annettuna putkesta, jolloin ihmiset syyllistyy kuin syyllistyykin psykojen miellyttämiseen ja mukautumiseen ihan sairaalla tavalla, ei se siitä muuksi muutu), variaatioita onneksi löytyy.

        Ei tuollaisiin riitä ymmärrys, jotka selittävät vain kun omat tunteet olisi sillä ja tällä tasolla, ja sitten ei mitään, vaikka toinen pahoinpideltäisiin henkihieveriin, niin he ovat sillä tasolla, miun tunteet oli sitä ja tätä, ei saa pahasti sanoa, ei kai kukaan tuollaista.

        Kuvastaa sitä alistuneisuutta yhteisön edessä, sitä säälittävyyttä jossa annetaan kasvottomille ihmisille oikeus puuttua ja säälittävällä tavalla räpeltää ja osoittaa omat asenteensa toisia kanssaihmisiä kohtaan, haluten saada toinen alennetuksi siten, että saavat sen yhteisön avulla syyn toisen syyksi, kuten yllä on kerrottu.

        Tuossa asenne ero, jotkut ovat tottuneet olemaan yhteisössä asioiden kiertäviä, kieltäviä, keskittyen itseensä silloinkin kun koko yhteisö flippaa tavalla, missä ei ole enää tolkun hiventäkään. Toiset ymmärtää mitä ihmisarvo, oikeus jne. ettei ole toista toisen ylempänä, ettei ole mikään tarve sopeutua vääristyneeseen yhteisöön, jonka avulla halutaan saada aikaan vääristynyt tilanne. Kysymys on isommasta asiasta kun jonkun imbellsin perskarvasta, jonka ympärillä haluaa pyöriä psykojen kanssa samalla tavalla.


    • Entäpä

      Mitäpä jos hetkellisessä mielenhäirössä menee ja kieltää toista ottamasta enää koskaan yhteytä, voiko sen perua ja jos, niin millä tavoin???

      "Nainen oli toistuvasti kieltänyt ex-miestään ottamasta yhteyttä, mutta tämä ei noteerannut toivetta."

      • olehyvä

        Ole hyvä, pyydä kahville juttelemaan, selitä asiasi ja kerro minkälaisen kanssakäymisen muodon koet hyväksyttäväksi. Muistuta mielessäsi, että olemalla normaalissa sosiaalisessa kontekstissa ko.hlön kanssa, ei ole "kutsu" eikä oiketus toiselle jatkaa vääristynyttä toimintaansa, ja sinulla on jatkossakin oikeus todeta, minkälainen kanssakäyminen on hyväksyttyä.

        Uusavuttomalle, ole hyvä


      • olehyvä

        Tuo on erittäinen aiheellinen huomautus. Sillä kun yleensä tuollaiset asiat menevät vaiheissa, kuten eräässä aikaisemmassa ketjussa kirjoitettiin (miten suhdekumppanisi sinua kohtelee, väärinkohtelun ja pahoinpitelyn vaiheet).

        Vaiheet: jännityksen ja kontrollin luonti, pahoinpitely vaihe (joko verbaalisesti/henkisesti tai fyysisesti) kiihkon laantuminen kun aikansa ovat hybriksessä riehuneet, "hurmaavampi" käytös vaihe, yliystävällisyys, toisen saaminen "takaisin" vaihe, vaikka on ensin kaikella edellämainituilla tavalla pyrkinyt väheksymään/eroon.

        Niin, valitettavasti on ihmisiä, jotka ajattelevat juurikin siten, että jos henkilö sitten on ystävällinen jossakin sosiaalisessa kontekstissa, vaikkakin vain tuon verran, voi kontrolloida ajatella, että nyt hänkin on saanut "anteeksi" ja voi jatkaa "läheisyyttä" hänen määrittelemällä tavalla ja toimilla. Kaikki eivät ymmärrä sitä, että he eivät ole se henkilö, jolle toinen haluaa kohdistaa tarvittavan kanssakäymisen.

        Valitettavaa, mutta totta, uskottelevat itselleen, että se mitä tekivät on pois samalla tavalla kuin pöly tantereelta laskeutuu taas maahan näkymättömiin tappelun ja sekasorron jälkeen. Toistavat siis väärinkohtelevan "suhdekumppanin" psykon tapaisen ihmisen toimintavaiheita.

        Nekin ovat todellisia irl ilmeneviä tapahtumia, usein täälläkin ihmiset luulevat ettei tälläisten toimien takana ole oikeita ihmisiä, koska stimuloivat itseään netissä,(harhoihin), mutta takanahan on oikeita ihmisiä jotka heijastuvat irl elämästä irl elämään.

        Ihan samalla tavalla kuin lahkoissa, muissa kiihkoissa, joihin laumat lähtevät mukaan, ei se netti ole tekosyyksi kelpaava vaan vain astinlauta


    • 68_

      Mua on vainottu täällä vuodesta 2011.Vainoojana ex-ihastus.

      • samankokenut

        yksi kuvio jokin kosto jne. Ei normaali ihmisen toimintaa. Jotakin haluaa kostaa miksi? Siksi kun kokee lähestulkoon pakonomaisen rakkauden rakkaudeksi. Toinen tajuaa tilanteen ja kokee tulevan "nurkkaan" ajetuksi rupee esim. Välttelemään tätä vastakumppania vaikka ehkä rakastaakin. Kun ero on ohi niin eipä jätetäkkään tätä rauhaan vaan " keksitään" juttuja esim. Petti kumppaniaan. Kaikista inhottavinta on tämän naisen kannalta on kun yleensä ihmiset uskoo tätä vainojaa vaikka totuus on päinvastaista. Tuoko se sitten takaisin tätä naista? ei tuo se ajaa pois.


      • otaIRLelämähaltuun
        samankokenut kirjoitti:

        yksi kuvio jokin kosto jne. Ei normaali ihmisen toimintaa. Jotakin haluaa kostaa miksi? Siksi kun kokee lähestulkoon pakonomaisen rakkauden rakkaudeksi. Toinen tajuaa tilanteen ja kokee tulevan "nurkkaan" ajetuksi rupee esim. Välttelemään tätä vastakumppania vaikka ehkä rakastaakin. Kun ero on ohi niin eipä jätetäkkään tätä rauhaan vaan " keksitään" juttuja esim. Petti kumppaniaan. Kaikista inhottavinta on tämän naisen kannalta on kun yleensä ihmiset uskoo tätä vainojaa vaikka totuus on päinvastaista. Tuoko se sitten takaisin tätä naista? ei tuo se ajaa pois.

        Veikkaan että sulla on takana käsittelemättömiä tunteita vanhasta suhteesta. Kenties olet varattu ja kaipaat eksääsi salaa? Tai haluaisit jutella hänen kanssaan, ja mielikuvituksesi on laukannut hurjaa vauhtia.. En tiedä, veikkauksia vain.. Mutta ole itsellesi rehellinen ja etenkin tunteillesi. Niin voitat psykoosin ja palstaharhaisuuden..


      • yksipuolinen_ihastus
        samankokenut kirjoitti:

        yksi kuvio jokin kosto jne. Ei normaali ihmisen toimintaa. Jotakin haluaa kostaa miksi? Siksi kun kokee lähestulkoon pakonomaisen rakkauden rakkaudeksi. Toinen tajuaa tilanteen ja kokee tulevan "nurkkaan" ajetuksi rupee esim. Välttelemään tätä vastakumppania vaikka ehkä rakastaakin. Kun ero on ohi niin eipä jätetäkkään tätä rauhaan vaan " keksitään" juttuja esim. Petti kumppaniaan. Kaikista inhottavinta on tämän naisen kannalta on kun yleensä ihmiset uskoo tätä vainojaa vaikka totuus on päinvastaista. Tuoko se sitten takaisin tätä naista? ei tuo se ajaa pois.

        No, kostohan se on. Jos on ollut ihastunut johonkin eikä ole saanut vastakaikua, kostoksi päätyy sitten haukkumaan, trollaamaan jne. Ei kykene hyväksymään, että ei ole saanut ihastusta itselleen, ei tietenkään normaalin ihmisen toimintaa tällainen kiusaaminen/vainoaminen. Normaali ihminen nielee ylpeytensä, suree aikansa jne. vaikka tuntuukin pahalta kun ei saanut minkäänlaista vastakaikua, mutta ei päädy missään nimessä stalkkaamaan tai kiusaamaan.


    • kaikkeahyvääsulle

      AP ja muut joita "vainotaan" tällä palstalla ja näillä tunteet palstoilla... Teidän mielestänne siis.

      -Miksi sitten annatte asian vaikuttaa? Oletetaan että tämä ihmisjengi olisi kerääntynyt sinusta pahaa puhumaan.. Mitä voit tehdä? Jos he ovat pahoja, niin he ovat. Et voi tehdä mitään heidän puheilleen. Ja miksi pitäisi? Antaa puhua!

      -Älkää lukeko palstaa puoleen vuoteen ja kas - huomaat nopeasti että vaikka täällä muka joku erittäin huomaamattomasti muiden silmiin vihjailisi sinusta, niin anna vihjata! Mitä sillä on väliä? He lakkaavat tekemästä sitä jos et anna asian vaikuttaa sinuun.

      - Eli suosittelen vain häipymään palstalta. SInun parhaaksesi. Ei mikään muutu vaikka kyttäisit palstaa jatkuvasti. Niin, mikään ei tosiaankaan muutu vaikka 24/7 olisit palstalla.

      Monesti psykoosissa oleva ihminen on todella itsekeskeinen, eli luulee että kaikki tapahtuu hänen päänmenokseen, että hän on se tapahtumien (pahojen usein) keskipisteenä. Näkee joka paikassa merkkejä "vainoamisesta" Todellisuudessa kaikki tapahtuu pään sisällä.

      Eniten kuitenkin pisti silmään tuo eräs lause (en nyt kaiva sitä tuolta) mutta että sinun nettilinjojasi tms tutkittaisiin? Hei c'moon. Nyt vähän järkeä päähän! Ei kukaan niitä tutki, siis tuttavapiiristäsi. Usko minua. Se ei ole ihan niin helppoa kuin leffoissa.

      • oivoinyt

        Täällä ei kukaan puhu tästä palstasta tai suomi24 palstasta ylipäätään.

        Useat ihmiset haluavat uskoa ettei tuollaista voisi tapahtua, you tube kanavan tms. valeprofiilin kautta. Harvemmin minkään anonyymin keskustelupalstan kautta, vaikka sinne voivat kyllä kasaantua tuomaan asioita julki lähinnä ne jotka sinne yleensäkin "kokoontuvat" kuten sinkkupalstalle tietty vakio porukka, jotka jo jotenkin tuntuvat jopa tuntevansa toisensa (luomalla mielikuvan toisesta nimimerkkien ym. mukaan).

        Tälläisilla palstoilla olevat jutut ovat siis yleensä vain omien mielikuvien pönkittämistä, millä ei ole mitään merkitystä, paitsi silloin kun tietyt jutut tulevat suurella syötöllä samaa jankaten, samalla sävyllä. Silloin on hyvä käyttää heitä hyväkseen, kun huomaa, että he ovat sellaisia, joilla on muita lähdeaineistoja, mistä he ovat saanet tietonsa, he menettävät pasmansa, heitä käytetään hyppyapinoina toiseen suuntaan. Ohimenevää tuo vaihe vain on.

        Voit tietysti olla naivi, ja uskotella, että mitään ei ole (olemassa tälläisten palstojen ulkopuolella ja kukaan ei kykenisi rikoksiin, ei kukaan?) ja jatkaa kuvitelmiesi pyörittämistä.


      • sickonsick

        Tässä ketjussa ei kukaan ole kirjoittanut edes, että jonkun nettilinjoja tutkittaisiin (tuttavapiiristä?). Vaan vastattu viestiin, jossa toinen sanoi, että hänen täytyy mennä kertomaan, että joku (jonka hän on tietävinään) kirjoittaa nettikeskusteluissa, johon on todettu, että tuon tietääkseen täytyisi seurata toisen tietoliikennettä.

        Tuo viestisi on hyvä esimerkki siitä, ettei edes ymmärretä lukemaansa.

        Tuollainen väheksyntä siitä, että jos esim. tuo Tiina joka kirjoittaa juurikin sellaisella tavalla, mikä todentaa sen, mitä ihmisen psyykkeessä voi tapahtua kun ensin joutuu jonkun selvän vakavan tapahtuman kokemaan. Sen jälkeen jollei ihmisellä pysy focus kasassa, näkee liiallisesti merkkejä siitä, että tapahtumasarjoilla on tarkoituksena eikä mikään hyvä sellainen.

        Se on täysin suunniteltu askel, saavuttaakseen ihmiselle psykoosin tai muunnelman siitä, tehdä ensin vakava isku ja sitten ns.hyppyapinoiden myötävaikutuksella, jotka ajattelevat naivisti, ettei heidän tekonsa ole pahantahtoisia (ja sitä myötä ihminen reakoi ja toimii heitä kohtaan väärin) vaan muuten vaan ovat ihmiseen epänormaalilla tavalla "kontaktissa".

        Kuten Tiinalle näyttää käyneen, tapahtumasarjat vääntyvät päässä sellaisiksi, jotka todentavat entisiä tapahtumasarjoja (jolloin ympärillä tapahtumat muodostuvat lisäkerroksiksi). Tämä johtuu siitä, että paljon "kaikkeahyvääsulle" ihmisiä, jotka haluavat jopa ne vakavammat tapahtumat peitellä sillä, että ne pienemmät lieveilmiöt otetaan käsittelyyn ja niiden avulla pyritään samaan ihminen vaikuttamaan sellaiselta joka "ottaa asiat väärällä tavalla" on "hullu, psykoosissa" jne. Tuo on vain itsesuojelua ja itsepetosta.

        Ja tuo on hyvin psykologiaa tunteville tiedossa ja sen takia tapahtuu tuota "hyvääsulle" ihmisten hyväksikäyttöä heidän taholtaan, jotka simuloivat asioita sillä tavalla että ihmisestä tulisi sellainen vaikutelma, että nyt on saavutettu se tilanne, jossa ihmisellä ei pysy enää focus, vaan tapahtumasarjat kasaantuvat ympärille liialliseksi, jolloin ei pysty hahmottamaan ihmisten tarkoitusperiä jne.
        (ikäänkuin simulaatioita ja ihmisen stimulointia ei tapahtuisi, mihin ihmiset itsekin näyttävät uskovan). On paljon psykoosiin tippuneita ihmisiä, joille on ensin tapahtunut jotain vakavaa, ja sen jälkeen kun heitä ei oikein auteta, he, joillei heillä ole sellaista tietynlaista järkeä, joka pystyy käsittelemään asioita toisella tavalla, on heillä suuri vaara jäädä ajattelemaan että jokainen tapahtumasarja on samaa jatkumoa, mutta tietysti noin ajattelevat ihan itseään normaalina pitävät ihmiset, jotka luulevat että naapureiden elämä kuuluu heille jne.

        Sen takia tuokin ryhmä toistelee noita vainoharhaisjuttuja, jotta he saisivat väheksyä niitä isompia juttujaan keskittymällä pienempiin, muka harmittomiin "suhdesimulaatio" juttuihin, joihin "hyvääsulle" ihmiset odottavat toisen mukautuvan , kun taasen nuo masinoivat toivovat juuri tuota, että ihminen saadaan horjumaan (kun ilmaistaan vääristyneellä tai valehtelevalla tavalla toisen "suhdeasioita" tms. ja näyttämään siltä että heillä on oikeus leimata ihminen entistä enemmän?

        Ts. ihmiset ovat aivan sairastuneita, he toimivat masinoiden ja kuunnellen nettipöhinää ja haluavat sitten uskotella psykojen kanssa, että he eivät ole tehneet mitään, ei yhtään mitään. Tuo on ihmisissä aivan sairas piirre. He haluavat jatkaa psykojen kanssa sekä suoraan masinointia (jonka senkin pystyvät itseltään kieltämään) että noita vihjailuja, joihin sitten kiinnitetään se pääpaino ja pyritään sanomaan, että hullu luuletko että nämä ovat sinusta tai sinua vastaan, luuletko että ihmiset haluavat sinulle pahaa!?

        tässä jutussa kukaan kuvittele mitään tuollaista, onhan tuo suora masinointi, niin täysin suoraa ja ihmiset siinä mukana (sekä naiviisti kihelmöiden että oikeasti pahansuopaisesti, ei ihmiset muuten tuollaiseen vajoaisi noin rajusti).

        Ja ihmiset alkavat uskomaan itsepetosmaisesti että he eivät ensiksi tehneet mitään, vaan toinen on liian epäluuloinen heitä kohtaan, kun heille pitäisi olla mukautuva ja yställinen jne. heillä on siis omituinen kuvitelma itsestään ja siitä miten heihin tulisi suhtautua. Aikuiset ihmiset luulevat, että kaikkien tulisi olla kavereita kaikkien kanssa eikä kukaan koskaan mitään pahaa. Mistä tuollaisia tulee? kuin ei olisi mitään järkeä päässä.

        Tuollaiset "hyvääsulle" ihmiset luulevat että kaikkien ihmisten tulisi olla heihin heidän tavallaan yhteyksissä, luottavat ja ajattelevat naiviisti ihmisistä, pyrkien uskottelemaan että he kyllä sitten pitävät epämiellyttävät ihmiset loitolla, siten heille ei koskaan satu mitään. Heille ei tule pieneen mieleen, ettei kaikki epämiellyttävät ihmiset pysy oma aloitteisesti loitolla.

        "emme halua sulle mitään pahaa" tuo on jo itsessään sairaan ihmisen luoma ajatusmalli, siinä tunkeudutaan ihmiseen haluten luoda vääristynyt yhteys ihmiseen, josta on saatu tullainen mielikuva, että ihmiseen tulisi vaikuttaa (vain psyykkeeseen, ei itse tapahtumiin).


      • koosee

      • tuttuamullemyös

        Kyllä vainotaan.
        Tää on outo ketju, mutta hyvä ketju. Ihmisiä kiusataan ja vainotaan ja masinoidaan ja saadaan toimimaan ihan hulluilla tavoilla. Tavoilla, joihin he eivät ilman nettipöhinän vaikutusta ikinään alkaisi, eivät uskoisi lähimmistään moista sontaa, mitä hänelle netin tuutista syötetään. Psykoosiin asti piinataan, väsytetään, annetaan murusia sieltä ja täältä. Tämä sairastuttaa lopulta menettämään otteensa elämästään.. Kyllä tällaista voi tapahtua, jolla ei ole tarpeeksi tietoa ja pitkää historiaa takana täällä netin syövereissä kulkeneena.
        Tää on oma maailmansa ja joka kylmiltään tänne sukeltaa, paljastuu, niin saattaa tuhoutua armottoman nopeasti, jos omaa ei-toivottuja mielipiteitä?? en vieläkään tiedä ketä kohtaan, mutta nahoissaan tulee tuntemaan olevansa vääränlainen.
        Vääränlaista pitää sitten tietenkin oikaista, rangaista ja häpäistä ja sitten/ siten pelastaa ja 'auttaa'..
        Vetkutinvatkutin .
        Kaikkien pitäisi tietää, että totuus ei asu täällä palstoilla. Vaan ilkeys ja pahansuopuus, omahyväisyys, ylimielisyys, yli-ihmisyys ja toisen ihmisarvon mitätöiminen.
        Itsensä nostaminen ja toisen painaminen. Jonkun tuhoaminen ja jonkun haluamansa nostaminen,,, tätä voi tehdä ja näin vaikuttaa ihmisten alitajuntaan heidän edes tiedostamattaan asiaa.
        Ihmisillä leikkiminen täällä ja pelaaminen on joillain ajanvietteenä. Joillain taivaspaikan lunastaminen, kun on saanut huonon ihmisen parannettua= istuu lopin elämänsä elämänhaluttomana pilleripöhnässä työkyvyttömänä koneella lukemassa tätä sjaskaa.


      • Johaoli
        koosee kirjoitti:

        Joo, ketään ei vainota, ja kaikki, jotka niin luulevat, ovat vain vainoharhaisia ja psykoosissa. MOT.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12459803

        Johan oli mielenkiintoinen ketju; tuollainen on tietysti mahdollista molempiin suuntiin, että pystytään käyttämään ihmisten ymmärtämättömyyttä (ymmärtää isoja taustoja, koska keskittyvät vain niihin pieniin tekijöihin) ja siihen, että on oikeasti ihmisiä, jotka saavat kimmokeita ja syystä tai toisesta alkavat epäluuloisesti käyttäytymään (vaikka taustalla ei olisi ollut muuta kuin psyykkeen reakoiminen todellista ympäristöä heijastamattomasti). Joskus siis on oikeita heijastumia ympäristöstä, jotka yritetään siis pieniin keskittymällä saada vaikuttamaan joko vähäpätöisiltä tai sellaisilta, joihin ei pitäisi reakoida "voimakkaasti", vaikka olisivat jatkumoa isommasta asiasta. Tuolloin ihmiseltä kysytään voimia jotta ei alkaisi reakoimaan liian voimakkaasti ja vaikuttamaan juuri siltä,mitä odotetaan (reaktiot ja puheet ovat kohtuuttomia "pieniin" asioihin nähden).

        Tuollainen teknologiakin on mahdollista, onhan ihmisiä töissä teknologian parissa, jopa ne naapurit, ihmeellinen ajattelu ihmisillä, ikäänkuin kaikki olisivat matti meikäläisiä, eikä kukaan oikeasti voisi tietää teknologioista, psykologiasta tms. kuin jotkut "kaukaiset" ammattilaiset jossakin laitoksissa, mutta ikäänkuin tuollaisia ihmisiä ei voisi asua naapurissa jne. Tuo teknologian käyttö on sellaista että sillä aiheutetaan sellainen ulina, tietynlainen taajuus, jolla pitäisi psyykerakenne saada tietyllä tavalla heikennettyä, mutta jotta tuollaista voisi tehdä, siinä pitäisi olla useampi naapuri mukana, ja eihan sellaiseen kukaan usko, että sellaisia kärpästen herra-kirjan vaikutuksia tulisi ihmisille, jotka asuvat kuin lahkossa (tietysti sellaista voi tapahtua, mutta ihmiset eivät sellaista halua myöntää). Tällaiset psykologiset asiat ovat niin herkkiä aiheita muutenkin, että ei se mikään ihme ole, ettei näistä selvempiäkään tapauksia jostain syystä haluta myöntää ja ottaa ns. käsittelyyn, ellei asia koske uskonnolislahkojen tapauksia.
        Olet oikeassa
        11.1.2015 15:32
        On teknologiaakin kirjoitti:
        Kyllä on teknologiaakin, jolla voidaan aihuttaa harhojen kuulemisen kaltainen tila. Se tapahtuu kuitenkin vain aina tietyssä paikassa, jossa se kone on aiheuttajalla, naapurilla, käytössä, ei muualla. Ja kyllä sen harhoista erottaa.

        Näytä lisää
        Olet oikeassa, olen sen kokenut. Yläkertanaapuri on stalkkari tai pitäisikö sanoa kusipäinen häirikkö, minusta se on osuvampi nimitys tuolle. On kaikenlaisia koneita, yksi on tosiaan sellainen, että se saa päässäsi aikaan psykedeelisen äänimaailman, kun yrität olla vain rauhassa kotonasi. Kyllä se erottaa oikeista harhoista, mutta menepä sanomaan sellaiselle, joka ei ole koskaan kuullut eikä kokenut, että koneilla voidaan sellaista aiheuttaa. Ihmettelenpä miten nuo häiriköt kehtaavat katsoa itseään silmiin, eiköhän tule paha olo katsoessa.

        Jep.
        15.1.2015 09:43
        Onpa hölmö puheenvuo kirjoitti:
        Ymmärsinkö oikein, olet siis sitä mieltä että vainotut pitäisi saada hoitoon, vainoajia ei. Millä perusteella? Oletko tutkinut tosiasiat, oletko ollut mukana, oletko itse kokenut? Katsotko harhaksi sen mitä et ole itse kokenut? Millä perusteella? Mahdollinen lääkärinammattisi ei tee sinua asiantuntijaksi vainomisasioissa noin vain, luultavasti vain harhaisemmaksi kuin ihmiset keskimäärin, koska olet tottunut lääkitsemällä eliminoimaan kaiken poikkeuksellisen elämästäsi, sorry vain. Heräisit jo todellisuuteen, raukkaparka!

        Näytä lisää
        Tässä ketjussa moni on kertonut omakohtaisista kokemuksistaan ja niitä ei pidä niputtaa yhteen. Kyseistä vainoamistoimintaa harrastavat tai harrastaneet itse kyllä tietävät mitä ovat tehneet ja voi olla, että kohde tietääkin vain osan tapahtuneista asioista.

        Yhtä kaikki niinkuin vainoamisessa, niin tässäkin ketjussa mitätöivät kommentit yrittävät lyödä alaspäin ihmisiä, jotka kokemuksistaan kertovat. Ja ei, ei Suomi ole mikään lintukoto. Siellä missä on ihmisiä on pahuutta, aina. Vainoamistoiminnassa vain se pahuus projisoidaan yhteen ihmiseen, häneen, josta tehdään joka elämän osa-alueella syntipukki ja jonka virheet otetaan tarkastelun ja ilkkumisen kohteeksi. Se, jos mikä on pahinta henkistä väkivaltaa niinkuin muukin yksityisyyden ja kunniaan suojaan liittyvät loukkaukset.

        Vainoajat kirjoittavat kohteen elämän käsikirjoituksen, jonka tarina menee juuri niinkuin he haluavat asian esittää. Kohteen mielipiteillä, kokemuksilla ja ajatuksillahan ei ole mitään väliä. Myös sanat laitetaan toisen suuhun ja ajatukset toisen päähän.


      • johanonon

        Samasta ketjusta, tämä se vasta asiaa kuvaa:
        4 3
        6.1.2015 08:33
        kertaus (lähde tuntematon)

        maanantai 29. syyskuuta 2014

        Joukkovainoamisen menetelmät pähkinänkuoressa

        Poimin keskustelupalstalta jonkun kirjoittajan tekemän mainion yhteenvedon joukkovainoamisen menetelmistä. Itseäni vastaan näistä on käytetty suurinta osaa, ja olen ollut juuri tuon kovemman asteen vainon kohde.

        Eristäminen ja vihjailurikollisuus

        - mustamaalaus ilkeillä, perättömillä ja valheellisilla jutuilla

        - maineen tuhoaminen

        - fantasia-hahmon luominen uhrista

        - keskustelu uhrista tarkoituksellissa muodossa ulkopuolisten kuulleen/nähden huhumyllyn käynnistämiseksi / epäluulojen herättämiseksi

        - mielipideohjaus uhria vastaan

        - tekosyillä vainoaminen

        - vainon levittäminen asuinympäristöön, työyhteisöön ja harrastuksiin

        - häpäisyrikollisuus, mm. julkinen häpäisy ja häpäisyrangaistus

        Uhrin stalkkaaminen

        - uhrin elämän tarkkailu

        - seurailu

        - tarkkailluksi tulemisen tunteen kasvattaminen uhrissa

        - kotirauhan rikkominen

        - häirintä

        - "puskaradio" ja "mustalista" -tyyppinen ajattelumalli

        - vainon levittäminen sinne missä uhri liikkuu ja vaikuttaa

        - vakoilu, tiedonhankinta ja juoruilun ylläpitäminen

        Provokaatiot

        - tarkkailun tunteen aiheuttaminen uhrille, epäluuloisuuden kasvattaminen ja ajojahdin tunteen järjestäminen

        - katuteatterit

        - skitsofreniaan sopivien harhojen rakentelu erilaisia tilanteita luomalla

        - puhuminen uhrista tämän kuullen niin, että uhri joutuu epäilemään koskeeko puheet häntä ja miksi puhutaan

        - yksityiskohtaisen tiedon käyttäminen uhrin kuullen joko pilkallisesti, mitä hänestä muka luullaan, tai tarkoituksellisesti niin, että uhrille tulee kiusatuksi tulemisen tunne tai tarkkailluksi tulemisen tunne, esim. uhri jää miettimään, miksi joku puhuu, tietää tai luulee sellaista

        - yritetään saada uhri reagoimaan, esim. esittämään syytöksiä provokaatioiden jälkeen, jolloin voidaan syyttää harhaiseksi, reagoimaan väkivallalla, jolloin voidaan saada uhrille rikosrekisteri tai selvittelemään provokaatioihin osallistuneita, jolloin voidaan syyttää uhria vainosta

        -perättömien juttujen kertominen uhrille, jolloin tämän puhuessa eteenpäin, voidaan syyttää kiusaamisesta, kunnianloukkauksesta tai vainoamisesta

        Kovemman asteen vaino

        - esiintyminen uhrina

        - valeprofiilit

        - lavastukset

        - viranomaisena esiintyminen / virka-aseman väärinkäyttö uhrin häpäisemiseksi tai tietojen hankkimiseksi

        - terveystietojen hankkiminen, levittely ja vääristely

        - mustamaalaaminen rikolliseksi

        - perättömien tietojen tallentaminen viranomaisjärjestelmiin

        - rikosten ja vainon uhriksi joutuneen tarkkailu ja uskottavuuden tuhoaminen

        Fyysinen tuhoaminen

        - huumeet

        - kemiallinen vaikuttaminen

        - elektroninen häirintä

        - mikroaallotus

        - väkivallan käyttö


      • tuttuamyösminulle

        Erittäin kattava lista. En voi muuta sanoa.
        Vaatii hoksaamista ajoissa ja lujaa luonnetta ja muutaman todella hyvän ihmissuhteen, että tuon voi kestää hajoamatta henkisesti.. Tai sitten elämistä ilman tietotekniikkaa?
        Näistä tällaisen uhriksi joutuneen on hyvin vaikea puhua, koska silloin sut leimataan harhaiseksi tai skitsoksi melkeinpä automaattisesti, joten parempi olla hiljaa ja pitää kokemansa asiat itsellään. Jäät silloin ilman apua selviämään ja-selvittämään mitä tapahtuu ja miksi.
        Olenko tulossa hulluksi vai pelleileekö joku kustannuksellani.
        Miksi minut halutaan elämästäni ulos ja miksi minun halutaan saavan henkisesti häiriintyneen maineen. Siinähän menettää työnsä ja ihmissuhteensa, luottokelpoisuutensa, uskottavuutensa ihmisenä.
        Näillä palstoilla pyörii useampikin tällaisen uhriksi joutunut, näin uskon.
        .. ja myös tällaista vainoamista jostain syystä tekevä.
        Miksi tällaista tapahtuu, en käsitä.


    • huhhui

      Huvittaa jotenkin nämä stalkkaajat. Ollaan kiinnostuneita, mutta ei uskalleta tutustua, vaan aloitetaan säälittävä ja hankala kyttäysoperaatio. Miksi ette vain mene ja kysy suoraan tai ala kaveriksi? Mitähän lie jännää salattavaa sillä niin ihmeellisellä kohteella että viitsitte vaivautua :P. Ei kai tuollaisista jaksa edes ahdistua.

      • kova_pala_egolle

        Ei sillä kohteella välttämättä ole mitään salattavaa, kysehän voi olla aivan yksinkertaisesta asiasta eli joko stalkkari on todella ujo ja saamaton eikä kehtaa/uskalla tehdä tuttavuutta eli ts. mennä ja kysyä kaveriksi vaan mielummin vainoaa tms. tai sitten stalkkari tietää jo valmiiksi sisimmässään, että kohde ei ole hänestä kiinnostunut, siksipä ei uskalla mennä tekemään tuttavuutta ts. saa pakit ja eikä halua siis pakkeja ja pelkää joutuvansa naurun alaiseksi, senpä takia päätyy vainoamaan ja stalkkaamaan. Ei kehtaa irl tunnustaa, että oikeasti on kiinnostunut, pitää tunnustamista säälittävänä ja siksi salaa muilta pakonomaisen kiinnostuksen. Kolmas vaihtoehto on, että stalkkaaja on jo irl saanut pakit ja päättää kostoksi vainota, haukkua ja mustamaalata. Henkilö ei siis kykene hyväksymään mielessään pakkeja tai ylipäätänsä vastoinkäymisiä, koska se on liian kova isku egolle, ego ei kestä, että saisi rukkaset. Kohentaa heiveröistä itsetuntoa ja egoansa sitten haukkumalla tms.


      • miksstalkkaat

        Helpompi olisi vain kysyä suoraan, mutta voihan asiat tehdä vaikeastikin jos haluaa :D


      • sickonsick

        Esimerkiksi tuon Tiinan kysyä tuollaiselta lahkon "päämieheltä" joka ei edes tajuaisi kysymystä, koska hän ei omasta mielestään stalkkaa vaan tekee asioita Tiinan parhaaksi, jota hän ei itse tajua. Ei tuollaiset ihmiset ymmärrä kysymystä, koska he eivät lähtökohtaisesti "tee mitään väärää".

        Naivi ihminen voi uskotella, että kaikki ovat "perhepiirissä" jossa tunnetaan toiset ihmiset ja kysytään, miksi et petaisi sänkyäsi joka päivä jne. ohjeistetaan hyvään alkuun. Tuollaisilta ihmisiltä puuttuu kyky ymmärtää psykojen mielenlaatua ja sitä, että sellaisia ihmisiä on oikeasti olemassa.

        Täällä palstalla muuten näkee useasti juuri tuollaisia viestejä, jotka on osoitettu jollekin, jonka haluttaisiin uskovan, ettei ole "pelättävää", että ei toinen halua mitään pahaa, huomaisitko kuinka hymyni viestitti ettei ole mitään vihaa, pahaa tahtoa?.

        Sanoisitteko / sanotteko yleensäkin kasvokkain ihmisille, että "en halua mitään pahaa"? (mitä ihminen on sitten tehnyt tai missä ollut mukana, mikä saa tuollaista ajattelemaan) minkälaisen vaikutelman ajattelisitte itsestänne tulevan? yleensä tuosta tulee manipulatiivinen vaikutelma. Toinen haluaa päästä luomaan sellaisen valheellisen kanssakäymisen ihmiseen, jossa toinen alennetaan vastaanottamaan "en halua pahaa" ihminen.

        Kokonaan toinen asia on esim. tilanne, jossa nuori lapsi olisi esimerkiksi viety väkisin johonkin tilanteeseen ja sitten pelastushlöstö joutuu rauhoittamaan ja saamaan luottamuksen ko.lapseen takaisin, jotta tulisi vaikka kolostaan ulos jne.

        Jos tuollaisesta tilanteesta ei ole kyse, silloin pyritään manipulatiivisesti vaikuttamaan ihmiseen, luomalla ensin mielikuva että ihminen "ei luota tarpeeksi" jolloin pitää alkaa uskottelemaan että "ei haluta pahaa"? Jolloin sellainen normaali kanssakäymisen tapa on unohdettu, jossa tutustutaan ihmiseen normaalilla small-talk ym. tavoilla. Tuollainen lähestyminen kielii siitä, että ihminen haluaa lähinnä ripustautua/ripustaa toisen ihmisen tunnevaikutusten kautta (manipulatiivinen). mIm


      • nicepoliisi
        miksstalkkaat kirjoitti:

        Helpompi olisi vain kysyä suoraan, mutta voihan asiat tehdä vaikeastikin jos haluaa :D

        Muistan kun kyselin tuollaiseen kyttäämiseen/leimaamiseen sortuneelta mieheltä, että missä mennään, onko jotain sanottavaa?

        Seuraavaksi olin poliisien puheilla, kun tuo mies nosti syytteen "laittomasta uhkauksesta" viestini kysymys siis oli ilmeisesti muotoiltu jotenkin siten, että mitä jos itse olisit vastaavassa tilanteessa ja pyytäisin muutamia mopojengiläisiä käymään "kylässä", olisiko sinussa "miestä" puolustamaan itseäsi.

        Niin sitten sitä oltiin poliisiasemalla, kun itäuudenmaan poliisinainen näki miehellä olevan suurta vaaraa joutua laittoman uhkauksen kohteena uhan alle, samat poliisit ajattelivat silloin kun nuo miehet joukolla uhoilivat, ettei ole mitään syytä sen enempää tutkia kuin nostaa syytettäkään, ja kas ovatkin sitten saaneet jatkaa vuosikausia asian peittelyä ja asian tiimoilta ihmisen tuhoamisyrityksiä, kiitos poliisien. (tuomari päätti toisin ja totesi, ettei viesti ollut ko.rikospykälän tarkoittama asia ja asiaa ei viety oikeuteen).

        Niin tuollaiset, miksi et kysy suoraan ja sano kantaasi, johtaa siihen, että he kyllä pystyvät saamaan poliisitkin puolelleen (heillä on kyky esittää suurempaa "uhria" vaikka ensin esittävät että toinen vain syyttelee pienestä, mutta huomaavat kyllä olevansa itse heti poliisien puheilla jos ihminen toteaa jotain vastaan. Keskustelemaan he eivät rupea.

        Naivia ja tyhmiä on yllättävän paljon, ikäänkuin ei oikeasti oli mitään ymmärrystä miten asiat voivat mennä.


    • Jepsis

      En tiedä mut ajatuksia herätti aloitus ja kommentit tässä ketjussa.. Eniten osui silmään ehkä nimimerkin tuttuamyösmulle kirjoitus. Ainoa et itse olen jo päässyt näistä palstoista eroon. Toki vielä joskus lueskelen juttuja täältä mut en sillä tavalla enää. Osaan jutella ihmisten kanssa kasvotusten.. Onneksi..
      Mutta se totta on myös se et tuota vainoamista tapahtuu oikeassa elämässä.. Aina silloin tällöin saa lukea lehdestä miten joku mielenvikainen oli seuraillut jotain vuosikausia. Ja yleensä ihastus on ollut ihan yksipuolista. Sen kun vielä vainoajakin sen tajuaisi niin hyvin menisi..

      • tuttuamullemyös

        Lueskelen palstoja ajankuluksi ja ihan vaan saadakseni kuvaa, mitä outoja juttuja, täällä nettimaailmassa tapahtuu.
        Olen ihan tavallinen töissäkäyvä ihminen,en rikollinen, enkä rikas, enkä köyhäkään, eikä minulla ole elämässäni mitään ongelmia normaalissa kanssakäymisessä ihmisten kanssa.


    • Vastuullisuutta

      Hyvä ketju siitä, mitä tapahtuu kun omia ongelmia toisiin ihmisiin purkava hakee pönkitystä itselleen ja elämälleen. Miten alas ihminen voi vajota omassa heikkoudessaan? Onko sen toisen tuho asia, joka tuo helpotuksen itselle? Ei varmasti ole, tarvitaan siis uusi uhri.

      Sellainen ajatus herää, että ihmisten siinä ympärillä pitäisi herätä huomaamaan, mitä tapahtuu ja katkaista se kiusaamisen kierre. Sairas ihminen ei sitä itse ymmärrä, usein hän vain jatkaa samaa rataa kuin ennenkin. Jokaisen tulisi tuntea vastuuta omista toimistaan, jos tällaiseen tilanteeseen törmää. Senvuoksi on hyvä, että tämäkin ketju täällä nousee esiin, silllä se nostaa ihmisten tietoisuuteen asian, josta mielellään vaietaan ja jolle käännetään sokea silmä. Pelosta tai muusta syystä.

      Ajatus siitä, että kiusaajaa jonakin päivänä kaduttaa, voi olla väärä. Hän saattaa olla ihminen, jonka maailmankuva on niin erilainen, että hän ei ymmärrä tekojensa vaikutusta. Vaikka hän itse reagoisi omiin tekemisiinsä sairastumalla, niin sekään ei välttämättä aukaise hänen silmiään näkemään asiaa siten, kuin se hänen ympärillään koetaan.

      Vastuu on jokaisella, joka ymmärtää.

    • 2-2

      Kaveri kävi tyypillisen nettistalkkerin kanssa kahvilla. Mies oli hyvin etevä nettihommissa. Oli alkanut stalkkaamaan lähialueella olevaa naista ja saanut jotain kautta ongittua tietoa tästä. Lopulta sai tietoonsa uhrin puhelinnumeron, johon lähetti mukamas väärään osoitteeseen viestin ja taisi soittaakin. Tällä tavalla alkoi tuttavuus.
      Kaverini ollessa kahvilla mies puhui hänelle asioista joista ei olisi mitenkään voinut tietää ellei kyseessä ollut stalkkaus.
      Netissä on hyviksiä poliisin ym. leivissä suojelemassa kansalaisiaan kaiken maailman nettirikollisilta. Mutta on niitä pahiksiakin, jotka tuntuu olevan usein askeleen edellä.
      Mä uskon pahisten olevan niitä hyökkääjiä, jotka hyökkää aina jonkun kimppuun, kun joku kehtaa epäillä, että nyt on joku laittomasti stalkannut. Hyvin usein haukkuvat hulluksi skitsoksi jne. Hyökkäys on paras puolustus ainakin niiden mielestä, jotka ovat jotakin väärää tehneet. Kuinka kellään syyttömällä olisi halua hyökätä tuntemattoman nettikirjoittelijan juttua vastaan, jos kyse ei ole hänestä edes...

      Ite en koskaan kirjoitaa koko totuutta nettiin ja usein valehtelenkin, koska asiani ei kuulu minkään sortin stalkkereille. Ylläpidossakin on varmaan täällä stalkkereita, koska ei muuten kukaan voisi kommentoida keskusteluun, että joku vastailee itselleen... Vain ylläpito näkee mistä viesti on lähtöisin.
      Valehteluni ei ole räikeätä, sillä ne on ihan tosi asioita, vaikka ei omasta elämästäni.

      • tämäkirja

        Joskus kun täytyy testata, kuinka tiiviisti ihmiset ovat jonkun nettipöhinän pauloissa ja sitä, miksi jotkut kirjoitukset vaikuttavat ihmisiin niin voimakkaasti vaikka niissä ei käsitellä heitä millään tavalla ts. ovat ihan yleisiä mielipidekirjoituksen/blogi kirjoituksen tapaisia, niin laitan suoria lainauksia jostain kirjasta, viimeksi -he eivät tiedä mitä ovat tekemässä- siitä tekstin, että -Suomalaiset ovat ..jne- johon voidaan reakoida vihalla.

        Ehkä ovat sivistymättömiä, eivätkä lue kirjoja, jolloin eivät tunnista lähdettä. Eihän tuollaisessa tietysti mitään tolkkua ole, rottien ulos kolosta savustamisessa, itsensähän siinä alttiiksi asettaa, mutta pitäähän sitä rottia aina välillä nähdäkin, etteivät hekään täysin uppoudu vain nettipöhinän pauloihin (tarkoituksena että nettipöhinän ulkopuolella tapahtuva reakointi paljastaa heidän jatkavan toimintaan, että jonkun pitää seurata ja copypaste toiminnalla siirtää toisen tekstejä toiselle palstalle, yhteisesti jaettavaksi ja tuohtumuksen aiheuttajaksi). Ilmeisesti on kuitenkin niin, että ihmiset ovat toisistaan tietämättömiä nettipöhinässä mukana, vaikka toiminta on hyvin kolleektiivista (kuin yhteisesti sovittua, mutta sitähän se ei ole, vaan on osattu hyvin vaikuttaa ryhmäpaineistus tekniikoilla ihmisiin, he suurin osa ei tee sitä systemaattisesti kollektiivismielessä, pieni osa tekee, se osa joka oikeasti sitä suurta vahingoa haluaa).

        Kirjalainauksia on ollut useita, finlandia voittajista asti ja aina vaan ne saavat ihmisiä tuhahtelemaan, voi kumpa kirjailijat itse säästyisivät moiselta..taitavat säästyä, hehän kirjoittavat vain havaintojaan ympäristöstä..


      • vanhatapa

        K 30
        5.7.2010 16:03
        Kulteissa vallitseva yhdenmukaisuuden (samanmielisyyden) paine näkyy usein sen jäsenissä.

        "Kaikkien ihmisten tulisi olla auttavasti perillä aivopesun menetelmistä osatakseen suhtautua järkevästi vaikuttamisyrityksiin, joiden kohteeksi voi yllättäenkin joutua"

        Hassanin mielestä kulttien harjoittama henkinen kontrolli on paljon hienovaraisempi järjestelmä kuin varsinainen aivopesu. Tavoitteena on uhrin persoonallisuuden murtaminen ja korvaaminen uudella ryhmän mielen mukaisella identiteetillä kuten aivopesussakin, mutta fyysisen pakotuksen sijasta käytetään hypnoosin ja ryhmädynamiikan keinoja. Uhri ei osaa olla varuillaan, koska hän pitää manipuloijia ystävinään. Nämä ohjaavat tietoisesti hänen valintojaan haluamaansa suuntaan, mutta hän itse on täysin tietämätön koko prosessista

        Tunteiden valvonta

        käyttää instrumentteinaan syyllistämistä ja pelottelua

        yksilöä pyritään hämmentämään hänen "vanhan minänsä" nujertamiseksi.

        Uutta tulokasta voidaan hämmentää myös rakkauspommituksella (love bombing): kulttilaiset osoittavat yletöntä ystävällisyyttä, huolenpitoa ja imartelua häntä kohtaan. Ystävällisyyden tarkoitus on herättää luottamus. Kontrolloija saa siten käsiinsä avaimet uhrinsa persoonallisuuteen ja voi nöyryyttää tätä esimerkiksi kertomalla ryhmän edessä kuinka huono ja langennut ihminen tämä on.

        Sulattamisvaiheen päättyessä yksilön todellisuustaju ja arvostelukyky ovat heikentyneet eikä hän näe muuta vaihtoehtoa kuin liittyä kulttiin.

        Muuttamisvaiheessa

        yksilölle syötetään uusi käsitys itsestään, uusi tapa ajatella, tuntea ja käyttäytyä

        Useissa kulteissa uudet jäsenet tai jäsenehdokkaat jaetaan "vuohiin ja lampaisiin": hankalat, kriittisiä kysymyksiä esittävät individualistit erotetaan lupaavammista ehdokkaista, jotta heidän kysymyksensä eivät häiritsisi näiden uskoa. Sitten "vuohia" pyydetään eroamaan.

        Uudelle tulokkaalle voidaan myös järjestää "henkinen kokemus". Hän paljastaa itsestään intiimejä tietoja jollekulle, jota hän pitää parhaana ystävänään ryhmässä. Mutta tämä välittää tiedot salaa eteenpäin.

        Näissä ryhmäpaineen vaikutus on voimakkaimmillaan: koko ryhmä kannustaa jos tulokas esittää ryhmän ideologiaan sopivia ajatuksia, mutta vääristä mielipiteistä tai käytöksestä rangaistaan jäätävällä hiljaisuudella.

        Hassanin mukaan tuloksena syntyy pysyvä kaksoisidentiteetti: robottimainen, kuin nauhalta kulttifraaseja suoltava "kulttiminä" nujertaa yksilön "oikean" minuuden, jonka kohtalona on kuihtua mielen kontrollilla rakennetun linnakkeen vankityrmässä. Näin mielen kontrollia voisi myös kuvata aivopesuksi ilman väkivaltaa.”

        Tuoltahan tälläiset puheet vaikuttavat. Kertoo siitä, että ihmiset on saatu omaksumaan tietty oikeaoppinen identiteetti ja siihen pyritään kovasti kannustamaan ja "rikkurit" siitä eivät sovellu heidän yhteisöön/Kulttiin. Kun tietää, miten kohta tuo yritys on saada samaan ryhmäpaineeseen ja omaksumaan varauksettomasti se, minkälainen kenenkin pitäisi olla niin tässä sitä on miettimistä ihmisille, joiden mielestä toisten ihmisten henkinen kontrolli on ihan ok ja normaali asia?


      • vanhatapa
        tämäkirja kirjoitti:

        Joskus kun täytyy testata, kuinka tiiviisti ihmiset ovat jonkun nettipöhinän pauloissa ja sitä, miksi jotkut kirjoitukset vaikuttavat ihmisiin niin voimakkaasti vaikka niissä ei käsitellä heitä millään tavalla ts. ovat ihan yleisiä mielipidekirjoituksen/blogi kirjoituksen tapaisia, niin laitan suoria lainauksia jostain kirjasta, viimeksi -he eivät tiedä mitä ovat tekemässä- siitä tekstin, että -Suomalaiset ovat ..jne- johon voidaan reakoida vihalla.

        Ehkä ovat sivistymättömiä, eivätkä lue kirjoja, jolloin eivät tunnista lähdettä. Eihän tuollaisessa tietysti mitään tolkkua ole, rottien ulos kolosta savustamisessa, itsensähän siinä alttiiksi asettaa, mutta pitäähän sitä rottia aina välillä nähdäkin, etteivät hekään täysin uppoudu vain nettipöhinän pauloihin (tarkoituksena että nettipöhinän ulkopuolella tapahtuva reakointi paljastaa heidän jatkavan toimintaan, että jonkun pitää seurata ja copypaste toiminnalla siirtää toisen tekstejä toiselle palstalle, yhteisesti jaettavaksi ja tuohtumuksen aiheuttajaksi). Ilmeisesti on kuitenkin niin, että ihmiset ovat toisistaan tietämättömiä nettipöhinässä mukana, vaikka toiminta on hyvin kolleektiivista (kuin yhteisesti sovittua, mutta sitähän se ei ole, vaan on osattu hyvin vaikuttaa ryhmäpaineistus tekniikoilla ihmisiin, he suurin osa ei tee sitä systemaattisesti kollektiivismielessä, pieni osa tekee, se osa joka oikeasti sitä suurta vahingoa haluaa).

        Kirjalainauksia on ollut useita, finlandia voittajista asti ja aina vaan ne saavat ihmisiä tuhahtelemaan, voi kumpa kirjailijat itse säästyisivät moiselta..taitavat säästyä, hehän kirjoittavat vain havaintojaan ympäristöstä..

        Sitten kun ei ole kirjoittanut mitään tms. ja yhtäkkiä huomaa kollektiivista reakointia ihmiseen, sitä ettei se tule pelkästään yhden ihmisen taholta, vaikka sellaista naisten patoutunutta vihaa, jota he eivät osaa ilmaista, koska heidän vihansa tulisi näkyväksi siten, että siihen voisi reakoida (ovat siis kuin heitä olisi loukattu äärettömällä tavalla ja heillä olisi tarve hyökätä "puolustautuakseen"?).

        Tarkoittaa tuollainen käytös yleensä sitä, että sitten on nettipöhinä taholla keksitty jotakin, mikä ei enää lity ihmiseen itseensä mitenkään (toimiin irl, tai kirjoituksiin) ja kun ihmiset eivät osaa erottaa mikä on ihmisen itsensä tekemä ja mikä masinoijien pakollinen valheellinen juttu (jotta he saisivat ihmiset pysymään mielenkiintoisina heidän luomansa nettialttarin luona, koska he tarvitsevat ihmisiä tekojensa suorittajiksi ja suojakilviksi), tuntuvat he menettävän otteensa todellisuudentajuunsa.

        Tuollainen ihmetyttää aina suuresti, mikä saa heidät menemään sellaiseen paikkaan nettiin, jossa he altistavat itsensä vastaanottajaksi asioihin, joihin he sitten eivät osaa löytää käsittelytapaa (eikö netin käytöstä pitäisi pitää taukoa, osa noista vihaisista naisista on äityislomalaisia ja siten heillä kyllä aikaa riittää liiaksikin). Pahinta tietysti on se, että he alkoivat jossain vaiheessa uskotella itselleen, että heidän mielestään on normaali tapa seurata ihmistä "salassa", osa siis tiesi täysin tarkasti, että mistä on kyse ja nauttivat siitä mikä toiminta on käynnissä. Vaikka kanava ei tainnut kovin salattu olla, oli osallistujille tullut sellainen vaikutelma (he olivat valittuja seuraamaan ja toimimaan ko.tavalla), kun välillä ihmettelivät että kuka "myyrä" on paljastanut heidät.

        Ihmiset siis ikäänkuin saadaan ensin tolaltaan esittämällä julkisesti ihmisestä rajulla tavalla asioita (pelote muille ihmisille), ja sitten halutaan luoda ihmisille vaikutelma, että te pääsitte nytten oikeaan ryhmään mukaan jatkojalostamaan juttuja, jolloin heihin kohdistuu suuri ryhmäpaineistus tehdä ja toimia sen ryhmäpaineistuksen mukaisia juttuja.


      • kuvitelma
        vanhatapa kirjoitti:

        K 30
        5.7.2010 16:03
        Kulteissa vallitseva yhdenmukaisuuden (samanmielisyyden) paine näkyy usein sen jäsenissä.

        "Kaikkien ihmisten tulisi olla auttavasti perillä aivopesun menetelmistä osatakseen suhtautua järkevästi vaikuttamisyrityksiin, joiden kohteeksi voi yllättäenkin joutua"

        Hassanin mielestä kulttien harjoittama henkinen kontrolli on paljon hienovaraisempi järjestelmä kuin varsinainen aivopesu. Tavoitteena on uhrin persoonallisuuden murtaminen ja korvaaminen uudella ryhmän mielen mukaisella identiteetillä kuten aivopesussakin, mutta fyysisen pakotuksen sijasta käytetään hypnoosin ja ryhmädynamiikan keinoja. Uhri ei osaa olla varuillaan, koska hän pitää manipuloijia ystävinään. Nämä ohjaavat tietoisesti hänen valintojaan haluamaansa suuntaan, mutta hän itse on täysin tietämätön koko prosessista

        Tunteiden valvonta

        käyttää instrumentteinaan syyllistämistä ja pelottelua

        yksilöä pyritään hämmentämään hänen "vanhan minänsä" nujertamiseksi.

        Uutta tulokasta voidaan hämmentää myös rakkauspommituksella (love bombing): kulttilaiset osoittavat yletöntä ystävällisyyttä, huolenpitoa ja imartelua häntä kohtaan. Ystävällisyyden tarkoitus on herättää luottamus. Kontrolloija saa siten käsiinsä avaimet uhrinsa persoonallisuuteen ja voi nöyryyttää tätä esimerkiksi kertomalla ryhmän edessä kuinka huono ja langennut ihminen tämä on.

        Sulattamisvaiheen päättyessä yksilön todellisuustaju ja arvostelukyky ovat heikentyneet eikä hän näe muuta vaihtoehtoa kuin liittyä kulttiin.

        Muuttamisvaiheessa

        yksilölle syötetään uusi käsitys itsestään, uusi tapa ajatella, tuntea ja käyttäytyä

        Useissa kulteissa uudet jäsenet tai jäsenehdokkaat jaetaan "vuohiin ja lampaisiin": hankalat, kriittisiä kysymyksiä esittävät individualistit erotetaan lupaavammista ehdokkaista, jotta heidän kysymyksensä eivät häiritsisi näiden uskoa. Sitten "vuohia" pyydetään eroamaan.

        Uudelle tulokkaalle voidaan myös järjestää "henkinen kokemus". Hän paljastaa itsestään intiimejä tietoja jollekulle, jota hän pitää parhaana ystävänään ryhmässä. Mutta tämä välittää tiedot salaa eteenpäin.

        Näissä ryhmäpaineen vaikutus on voimakkaimmillaan: koko ryhmä kannustaa jos tulokas esittää ryhmän ideologiaan sopivia ajatuksia, mutta vääristä mielipiteistä tai käytöksestä rangaistaan jäätävällä hiljaisuudella.

        Hassanin mukaan tuloksena syntyy pysyvä kaksoisidentiteetti: robottimainen, kuin nauhalta kulttifraaseja suoltava "kulttiminä" nujertaa yksilön "oikean" minuuden, jonka kohtalona on kuihtua mielen kontrollilla rakennetun linnakkeen vankityrmässä. Näin mielen kontrollia voisi myös kuvata aivopesuksi ilman väkivaltaa.”

        Tuoltahan tälläiset puheet vaikuttavat. Kertoo siitä, että ihmiset on saatu omaksumaan tietty oikeaoppinen identiteetti ja siihen pyritään kovasti kannustamaan ja "rikkurit" siitä eivät sovellu heidän yhteisöön/Kulttiin. Kun tietää, miten kohta tuo yritys on saada samaan ryhmäpaineeseen ja omaksumaan varauksettomasti se, minkälainen kenenkin pitäisi olla niin tässä sitä on miettimistä ihmisille, joiden mielestä toisten ihmisten henkinen kontrolli on ihan ok ja normaali asia?

        "Uudelle tulokkaalle voidaan myös järjestää "henkinen kokemus". Hän paljastaa itsestään intiimejä tietoja jollekulle, jota hän pitää parhaana ystävänään ryhmässä. Mutta tämä välittää tiedot salaa eteenpäin.

        Näissä ryhmäpaineen vaikutus on voimakkaimmillaan: koko ryhmä kannustaa jos tulokas esittää ryhmän ideologiaan sopivia ajatuksia, mutta vääristä mielipiteistä tai käytöksestä rangaistaan jäätävällä hiljaisuudella".

        Tuo ihmetyttää aina, mikä on se tekijä, mikä saa kaverit levittämään/leuhkimaan tietävänsä sellaista, jotta muut pääsevät vääristelemään, valehtelmaan ko.asiasta, mikä kiinnostaa suuresti noita jotka haluavat heidät vetää "piirinsä" jotta he saavat kokea olevansa niitä "valittuja".

        Ja se piirre, mikä näilläkin palstoilla ilmenee, käsittämätön kuvitelma siitä, että toisen täytyisi tehdä juuri heidän haluamalla tavalla, aikataulussa jne. ja jos niin ei tapahtu, menevät he suuttumuksen tilaan. Mikä todentaa sen ryhmäpaineistuksen olevan voimakkaimillaan. luodaan kuvitelma ihmisille päähän että näin ja noin tulisi tehdä, ja sitten aivopestyt ihmettelevät että miksei joku vain tee niin kuin "he" haluavat, jolloin he ovat pelon vallassa mukautuneet ajattelemaan ryhmäpaineistuksen tavalla, oli siinä todellisuudessa järkeä tai ei (useimmiten ei).


      • Avartavaa
        vanhatapa kirjoitti:

        K 30
        5.7.2010 16:03
        Kulteissa vallitseva yhdenmukaisuuden (samanmielisyyden) paine näkyy usein sen jäsenissä.

        "Kaikkien ihmisten tulisi olla auttavasti perillä aivopesun menetelmistä osatakseen suhtautua järkevästi vaikuttamisyrityksiin, joiden kohteeksi voi yllättäenkin joutua"

        Hassanin mielestä kulttien harjoittama henkinen kontrolli on paljon hienovaraisempi järjestelmä kuin varsinainen aivopesu. Tavoitteena on uhrin persoonallisuuden murtaminen ja korvaaminen uudella ryhmän mielen mukaisella identiteetillä kuten aivopesussakin, mutta fyysisen pakotuksen sijasta käytetään hypnoosin ja ryhmädynamiikan keinoja. Uhri ei osaa olla varuillaan, koska hän pitää manipuloijia ystävinään. Nämä ohjaavat tietoisesti hänen valintojaan haluamaansa suuntaan, mutta hän itse on täysin tietämätön koko prosessista

        Tunteiden valvonta

        käyttää instrumentteinaan syyllistämistä ja pelottelua

        yksilöä pyritään hämmentämään hänen "vanhan minänsä" nujertamiseksi.

        Uutta tulokasta voidaan hämmentää myös rakkauspommituksella (love bombing): kulttilaiset osoittavat yletöntä ystävällisyyttä, huolenpitoa ja imartelua häntä kohtaan. Ystävällisyyden tarkoitus on herättää luottamus. Kontrolloija saa siten käsiinsä avaimet uhrinsa persoonallisuuteen ja voi nöyryyttää tätä esimerkiksi kertomalla ryhmän edessä kuinka huono ja langennut ihminen tämä on.

        Sulattamisvaiheen päättyessä yksilön todellisuustaju ja arvostelukyky ovat heikentyneet eikä hän näe muuta vaihtoehtoa kuin liittyä kulttiin.

        Muuttamisvaiheessa

        yksilölle syötetään uusi käsitys itsestään, uusi tapa ajatella, tuntea ja käyttäytyä

        Useissa kulteissa uudet jäsenet tai jäsenehdokkaat jaetaan "vuohiin ja lampaisiin": hankalat, kriittisiä kysymyksiä esittävät individualistit erotetaan lupaavammista ehdokkaista, jotta heidän kysymyksensä eivät häiritsisi näiden uskoa. Sitten "vuohia" pyydetään eroamaan.

        Uudelle tulokkaalle voidaan myös järjestää "henkinen kokemus". Hän paljastaa itsestään intiimejä tietoja jollekulle, jota hän pitää parhaana ystävänään ryhmässä. Mutta tämä välittää tiedot salaa eteenpäin.

        Näissä ryhmäpaineen vaikutus on voimakkaimmillaan: koko ryhmä kannustaa jos tulokas esittää ryhmän ideologiaan sopivia ajatuksia, mutta vääristä mielipiteistä tai käytöksestä rangaistaan jäätävällä hiljaisuudella.

        Hassanin mukaan tuloksena syntyy pysyvä kaksoisidentiteetti: robottimainen, kuin nauhalta kulttifraaseja suoltava "kulttiminä" nujertaa yksilön "oikean" minuuden, jonka kohtalona on kuihtua mielen kontrollilla rakennetun linnakkeen vankityrmässä. Näin mielen kontrollia voisi myös kuvata aivopesuksi ilman väkivaltaa.”

        Tuoltahan tälläiset puheet vaikuttavat. Kertoo siitä, että ihmiset on saatu omaksumaan tietty oikeaoppinen identiteetti ja siihen pyritään kovasti kannustamaan ja "rikkurit" siitä eivät sovellu heidän yhteisöön/Kulttiin. Kun tietää, miten kohta tuo yritys on saada samaan ryhmäpaineeseen ja omaksumaan varauksettomasti se, minkälainen kenenkin pitäisi olla niin tässä sitä on miettimistä ihmisille, joiden mielestä toisten ihmisten henkinen kontrolli on ihan ok ja normaali asia?

        KIitos tästä, varsin mielenkiintoinen kirjoitus. Oikeastaan uskomatonta manipulaatiota ja ihmisten valjastamista nukkearmeijaan, joka mitään ajattelematta noudettaa ja toteuttaa sokeasti johtajansa mielettömiä ajatuksia. Ja niin surullista.


      • voimerkkiä
        Avartavaa kirjoitti:

        KIitos tästä, varsin mielenkiintoinen kirjoitus. Oikeastaan uskomatonta manipulaatiota ja ihmisten valjastamista nukkearmeijaan, joka mitään ajattelematta noudettaa ja toteuttaa sokeasti johtajansa mielettömiä ajatuksia. Ja niin surullista.

        No niinpäs olikin!
        Kun tätä ketjua on levitetty linkkinä useilla muilla palstoilla (vauva.keskustelupalstoilla ym. vastaavilla, joissa aktiivisia netissä roikkuvia, niin johan osui ja upposi, se, että ovat tuollaiseen foorumiin törmänneet (jossa keskitytään asioihin jonkun toisen ihmisen kautta) ja menneet "kultti" maiseen toimintaan mukaan ts. käyttäytyneet juurikin siten, miten "kulttiin" hurahtaneet yleensä toimivat (osa uponnut syvälle manipulointuina). He myös käyttäytyivät juuri sillä "jäätyneellä" tavalla kun heille tulee tietoisuuteen se, että jäävät "kiinni", vetäytyminen on 100%:sta, lauma kääntyy poispäin samanaikaisesti (kun kellään ei olisi omaa tahtoa, uskallusta, arvoja tms.). Sellaista on kyllä hupaista seurata, mitä pelkästään muutama lause netissä voi ihmisissä vaikuttaa, kun ovat omaksuneet "kultti" foorumin ajatukset sellaisenaan.


      • vainoaminen
        voimerkkiä kirjoitti:

        No niinpäs olikin!
        Kun tätä ketjua on levitetty linkkinä useilla muilla palstoilla (vauva.keskustelupalstoilla ym. vastaavilla, joissa aktiivisia netissä roikkuvia, niin johan osui ja upposi, se, että ovat tuollaiseen foorumiin törmänneet (jossa keskitytään asioihin jonkun toisen ihmisen kautta) ja menneet "kultti" maiseen toimintaan mukaan ts. käyttäytyneet juurikin siten, miten "kulttiin" hurahtaneet yleensä toimivat (osa uponnut syvälle manipulointuina). He myös käyttäytyivät juuri sillä "jäätyneellä" tavalla kun heille tulee tietoisuuteen se, että jäävät "kiinni", vetäytyminen on 100%:sta, lauma kääntyy poispäin samanaikaisesti (kun kellään ei olisi omaa tahtoa, uskallusta, arvoja tms.). Sellaista on kyllä hupaista seurata, mitä pelkästään muutama lause netissä voi ihmisissä vaikuttaa, kun ovat omaksuneet "kultti" foorumin ajatukset sellaisenaan.

        Mitä on vaino?

        Vainoaminen on toistuvaa, ei toivottua yhteydenottamista, seuraamista, tarkkailua ja uhkaamista, joka on omiaan aiheuttamaan kohteessaan pelkoa ja ahdistusta. Vainoava käytös voi olla pienieleistä uhkaavaa vihjailua, säälimätöntä mustamaalaamista, tai se voi kärjistyä myös fyysisiin väkivallan tekoihin. Teknologiset sovellukset ovat nykyään aina jollain tavoin osana vainoamista. Vainoamisesta on tullut rikos 1.1.2014 alkaen.

        Parisuhdevainoaminen on lähisuhdeväkivaltaa, joka kärjistyy erossa tai eron uhatessa. Vainoaminen, kontrollointi tai alistaminen on usein alkanut jo parisuhteen aikana. Vainoamistapauksissa kärsijöitä on aina monia. Varsinaisen kohteen lisäksi erityisesti yhteiset lapset, läheiset, työkaverit, mutta myös itse vainoaja, jonka elämä kapeutuu pakonomaiseen pyrkimykseen pitää kiinni entisestä.

        https://www.turvakoti.net/site/?lan=1&page_id=254


    • miehinenmies

      Olen itse ollut oikeudessa todistajaksi kutsuttuna tämän tapaisen tapauksen jälkeen.
      Juttua kesti pitkään.Oli kyseessä pari jolla kaksi pientä tyttöä. Eron sytiä en ala tässä penkomaan.
      Mies muutti omaan asuntoon, ja nainen ja lapset jäivät entiseen kotiin. Siitä se hullunmylly sitten alkoikin! Mies oli kuin noiduttu, kyttäsi kirjaimellisesti yöt ja päivät ex-kumppanin asunnon ulkopuolella. Istui autossa tai oven takana rappukäytävässä. Valvoi ex:n joka ikistä liikettä, terrorisoi puhelimella, terrorisoi menemällä väkisin entiseen kotiin.
      Hänellä on sovitut tapaamiset pikkutyttöjen kanssa, mutta eivät he häntä kiinnostaneet vaan ex! Hän yritti lasten avulla saada ex:aa palaamaan, ja kun tämä löysi uuden kumppanin,mies sekosi täysin. Hän kävi kilpailijan kimppuun rautaputken kanssa ja hakkasi tämän. Siitä seurasi tietysti poliisiasia,ja se päättyi kuukauden hoitoon psyk. sairaalassa.
      Sieltä palattuaan hän jatkoi samaa. Lähestymiskielto oli, joten hän yritti värvätä tuttaviaan (mm. minua) istumaan yöksi rappukäytävään ja seurailemaan missä ex kulkee ja kenen kanssa.
      Hän ei saanut ketään puolelleen, joten alkoi ajella päämärättömästi öisin pitkiä reissuja. Itki ja porasi osaansa minulle. Järkipuhe ei auttanut.
      Hieman hän rauhoittui kun ex meni naimisiin toisen miehen kanssa. Kyttäily kylläkin jatkui.
      Ex alkoi saada paniikkikohtauksia ja ahdistui valtavasti. Lopulta he muuttivat 700 km päähän, ja saivat vielä yhden lapsenkin. Ja mies! No hänpä otti ja muutti myös! Nyt tosin seurailu ja kyttäys muuttui maltillisemmaksi ja peitellymmäksi.
      Tuossa välillä ehdittiin käydä siellä oikeudessa missä lähestymiskeilto tuli. Jouduin todistamaan kun tunsin heidät ja tapahtumat melko hyvin. Mies yritti vielä säilyttää kontaktin minuun, mutta sanoin itseni irti. Toivoton tapaus.

    • olipa

      jotenkin pelottavaakin luettavaa, vaikken noita pisimpiä jaksa/ehdi lukea kunnolla. Jäin ihmettelemään tuota Lauttasaaren ladyjen vastausta. Miksi vastasivat jollekin Anne-Marille, kun en tuollaista nimeä mistään viestistä löytänyt.
      Tuo Tiina myöskin on aika erikoinen, ainakin sivujensa perusteella. Joskus aiemminkin tällä palstalla on ollut sama linkki ja olen käynyt järkyttymässä luettuani hänen tekstejään ja nähtyäni hänen taidettaan..

      • Päivivain

        Ikävä-palstalla aivan kummallista juttua. En tajunnut riviäkään siitä, mitä jaksoin lukea. Voi hyvät ihmiset sentään.

        mnyt on kyllä mahtanu joku sekottaa ikävän ja ikävän :D


    • mielenvapaus

      Maailma on kaunis ja hyvää elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille ja mielen vapaus..

    • mitenkäy

      Menettääköhän stalkkaajat työnsä tällaisen käydessä ilmi? Voihan se vaatia aikamoiset oikeudenkäynnit, että kaikki osalliset joutuvat vastuuseen.

    • pikajuoksuun

      Hieno homma, hyvä kun tuli puheeksi =:-o

    • varokaa--

      Jos epäilette tällaista, kannattaa aloittaa todistusaineiston kerääminen heti! Rekisterinumerot hyödyllisiä, pidä todistusaineistoa siitä mitä teet ja sanot (jos näitä asioita ilmenee tuntemattomien sanomina tai kirjoittamina, tiedät kenen kautta asioiden on täytynyt kulkea). Ole luova, mutta huomaamaton todistusaineiston keräämisessä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe