Näin kannabis vaikuttaa

Jointteri

Varmaan joku kannabista käyttämätön haluaa tietää, miten kannabis vaikuttaa. Minäpä kerron, olen yksin kotona ja hetki sitten otin kukasta savut ja nyt mennään...

Olo on rento ja mieli positiivinen. Aistit valpastuu, kuin olis kirkkaampaa ja värit näkyy paremmin. Vaikutus nousee ja hieman päässä huippaa ja tuntee kuinka veri virtaa sormenpäissä asti, kuin pieni suihku omassa sisällä. Miellyttävä olo, mieli hyvä, ei ole paha olo eikä mielessä pyöri mitään skitsoja, päinvastoin, hyvä fiilis... Kävely tuntuu kuin kävelisi vähän kuin ilmassa, hassu tunne. Päässä pyörii kaikenlaisia hassuja juttuja ja että mitä musaa kuuntelis ja katselis tubesta. Mielessä jotain vanhoja juttuja 60-luvulta... kun osais kertoo ...(lähimuisti heittää selvästi, kuuluu asiaan)... Olo hyvin rauhallinen, saa olla just tässä ja nauttia olosta. Mieli leijailee musiikin mukana, voisko paremmin kuvaillakkaan, kun mieli vapaana, ihana huuma. Olen niin onnellinen ja tuntuu että rakastan koko maailmaa, koko universumia, ajatelkaa. Ehkä mennään nyt iloisessa mollissa laineilla, like that...

https://www.youtube.com/watch?v=DxBMWTgAbaY

Suuta kuivaa, varattuna oli viereen juotavaa, parit kulaukset aina välillä. Tekee mieli kaikkee naposteltavaa, jotain makeaa, vaikka viinereitä tai kakkua... en ala leipomaan, koska homma ei menis varmaan puikkariin, siis mitä mun piti tehdä jne... Kaikki näyttää hyvältä ympärillä, ei mitään paniikkia ja vaikka pilvessä olenkin, ymmärrän kaiken ympärilläni, ymmärrän jotenkin paremmin. Kuten jonkun kirjoitetun voi ymmärtää monella eri tavalla. Ilmeisesti persoonani huumorintajun vuoksi avautuu jutut myös humoristiselta puolelta. En tunne vihaa, mikä ihana rauha ja miten ihanalta musiikki kuulostaa.

Mielikuvitus jyllää ja musiikki taustalla lisää fiilistä. Ehdinko kaiken kirjoittaa ja muistaako pää, mitä suunnittelin hetki sitten, valttämättä ei... mitä mä suunnittelin. Ai niin, piti kirjoittaa, että pienessä pössyssä moniin ongelmiin löytyy ratkaisu, mieli ikäänkuin on laajempi, mielikuvitus laukkaa. Voin katsella rutisteltua nenäliinaa pöydällä ja siinä hauskoja kuvioita, sitä katsellessa aika menee rattosasti. Ei tee mieli minnekkäään, haluan olla vain tässä.

Pitää hieman skarpata kun kirjoittaa. Ihana tuhina päässä jatkuu samana, tasaista huminaa mennään... Olen aivan varma, että kannabiksen vaikutuksen alaisena on tehty moni upea taiteellinen mestariteos. Siihen kannabis on omiaan, Luovuus ja positiivinen fiilis huipussaan. Nyt tekisin erilaisen lintulaudan, mutta en viitsi. Katse pysähtyy aina välillä ja saattaa hätkähtää, että täh, ai niin ja juttu jatkuu. Olo edelleen rentoutunut ja kiva fiilis, ei mitään hätää. Tekee vaan mieli mässäillä.

Vaikutus alkaa laskemaan, aikaa savuista on n.2 tuntia. Yhtään tupakkaa en ole polttanut koko aikana, enkä ottanut alkoholia. Vielä humisee aika voimakkaasti ja leppoisa olo. Ei pahoinvointia, ei heikota, ymmärrän kaiken, mutta ajatus karkaa helposti tai jumittuu paikalleen. Mieli hosuu, että jotain pitäis, mutta mitä. Hyvä olo kutittaa vatsanpohjassa oikeesti. Musiikki vie 6-0. Musiikki ei pauhaa, vaan on just sopivan pienellä. Miten rentouttavaa.

Loppuhöyryillä mennään, aikaa mennyt n. 3-4 tuntia. Ei tee mieli lisää, se oli hyvää ja se riitti tältäerää. Olo hyvä, ei krapulaa, tuli maposteltua ja olo ei mikään virkee, mutta onnellinen, kuin hyvän rakastelun jälkeen. Siihen kannabis on hyvä mauste kertoo isot pojat.

Yhteenvetona sanottakoon, ettei tuo kannabis ainakaan minua saanut skitsoilemaan, retki meni hyvin ja mieli tiesi, missä mennään vaikka mielikuvitus antoi laajaa perspektiiviä siihen, mitä näen ja kuulen. Kuin olis palannut kevyeltä mielikuvitusmatkalta, jonne ovet on muutoin suljettu. Ei mitään krapulaa, ei pahoinvointia. Jää vain ihmetys, miksiei anneta terveellisempää vaihtoehtoa heille, jotka haluavat paihtyäkseen kannabiksen vaarallisen ja tappavan alkoholin sijaan.

Seuraavaksi saunaan ja ilta jatkuu normaalisti ilman kannabista. Ei tee mieli lisää, ei koukuta, kuten alkoholi. Aamulla herään ilman krapulaa ja morkkista. Virkeänä aamusta askareisiin.

22

1926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 212q2

      taas joku narkki keksii syitä miksi pitäisi myydässä r-kioskissa aineita!ja samalla mollaaa luultavasti alkoholia(en linkkiä klikannyt) alkoholi on suomalaisessa perinteessä tärkeä. se että neekerit ovat tuonneet kannabiksen suomeen ei tee siitä mitään perinnettä. suomalaistan perille se ei ainakaan ole toisinkuin alkoholi. mene narkki narkkaa vaikka hollantiin ainiin eihän sinulla ole varaa mennäkkään mennä koska kela ei maksa!Q!Q!!!!Q!!!!

      • a.k.u

        Mä en vaan ymmärrä, että mitä se on sulta pois, jos joku haluaa polttaa vaikka jointin. Esim. minä käytän kannabista ja muutamaa muuta laitonta päihdettä. Käyn kuitenkin töissä, enkä riehu kaupungilla, kuten jotkut juopot. Terveyspalveluita en ole huumeiden takia joutunut käyttäämään.

        Minun mielestä ihmisellä on oikeus päättää omasta elämästä ja tehdä mitä huvittaa, niin kauan kun ei loukkaa toisen ihmisen vapautta. Huumeita käyttämällä en ole vahingoittanut yhtäkään ihmistä. Päin vastoin minusta on tullut avarakatseiseinen ja suvaitsevainen ihminen, joka haluaa auttaa muita ihmisiä.


      • jointteri

        Voisit kirjoittaa hieman asiallisemmin, vaikka trolli oletkin.

        Ensiksi narkki on suonensisäisiä huumeita käyttävä, eikä kannabista käytetä suonensisäisesti. Mikäpä ettei, että R-kioskeissa myytäisiin marihuanaa tupakan ja alkoholin rinnalla. Se päivä vielä tulee, mutta siihen menee aikaa.

        Linkissä ei ollut mitään alkoholia mollaavaa, vaan Pussycat:n Mississippi alkuperäisvideo, letkeä biisi, kuten tunnelma eilen. Mitä taasen alkoholiin, sitä saakin ja pitää mollata. Itsellä on omakohtaisia kokemuksia, miten alkoholi voi viedä kuolemaan, sairaalassa kehittyi viha/rakkaussuhde alkoholiin. Otan silloin tällöin harvoin paukun pari itsekkin, enkä kiellä ketään juomasta, se on heidän oma asiansa, kuten pitäisi olla myös kannabiksen osalta, joka kuitenkin on terveellisempää ja turvallisempaa kuin alkoholi,

        Jos et viitsi etsiä tietoa kannabiksesta, sinun on turha kirjoittaa siitä mitään. Mutta jos kiinnostaa, niin lue toi wikipedian juttu. Asiallista lukemista muillekkin.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kannabis

        Tuo eilinen poltto oli kertaluontoinen eikä lisää tee mieli. En polta enää Suomessa siksikään, että se on täällä laitonta.Enkä suosittele sitä sen laittomuuden vuoksi, muuten suosittelisin sitä alkoholin tilalle, jos rentoutua haluaa, siihen sen on Luoja varmasti luonut, lääke- ja päihdekasviksi.

        Sinulle vielä 21q2, sinulle eiku kuulu kenenkään varallisuus, eikä se, että onko varaa matkustaa vaikka Hollantiin. Itse en ole käynyt hollannissa, mutta matkustelen lämpimään aina kun töiltäni ehdin, matkailu on yksi harrastuksistani ja jos matkakohteessa kannabis on sallittua, saatan nautiskella sitä lomallani sen kerran tai pari. Helppo olla myös ilman, koska kannabis ei luo riippuvuutta ainakaan minulle.

        Hauskaa alkavaa viikkoa, joo. :)


    • aamaammmmamw

      Jokainen narkki on kannabiksella aloittanut. kofeiini,tupakka ja alkoholi ei kuuluu huumausaine listalle vaikka riippuvuutta aiheittavat joten niitä ei lasketa.

      • doohh

        Niin paitsi käytännössä kaikki kokeilut laittomilla tehdään humalassa. Alkoholi jos mikä on porttikamaa.


      • rassaaPerseesi

        hah hah, lol..

        taas tuota hypoteesia, maailmalla kannabis vapautuu ja suomen persereijässä sitä vaan syytetään narkkiuttamisesta täysin imbesillien ja itsenäiseen ajatteluun kykenemättömien idioottien toimesta.

        alkoholi poistaa estoja, joten mitenkähän luulet, että kun humalassa ne suojamekanismit poistuu, niin aleneeko se kynnys joutua vaikka tasa-arvoisen homon raiskaamaksi, vai nouseekö se kynnys joutua tällaisen trendikkään tasa-arvoisuuden kohteeksi.

        Kannabiksen vaikutuksen alaisena ihmisen estot eivät poistu yhtään mihinkään, mutta alkoholi ne kyllä poistaa hyvinkin tehokkaasti.

        Päihdepolitiikkanne on syvältä hanurista, työntäkää se kaksinaismoralistinen idiotisminne takaisin v ittuunne.


      • g.a.n.ja

        Mä en ymmärrä näitä trolleja jotka jaksaa riehua tääl. Mut siltä varalta et oot vaan tyhmä niin kannabis ei todellakaan ole mikään porttihuume. Itse olen viihdekäyttäjä ja ensimmäinen laiton päihde, jota kokeilin oli amfetamiini. Olin silloin alkoholin vaikutuksen alaisena en muuten olisi varmaan sitä kokeillu.


      • Kaikkitietävä

        Entäs lääkkeet ja viina ja sitten tupakkaa siihen päälle?
        Ja illan aikana nämä useampaan kertaan?
        Seuraavana aamuna verenmyrkytys, eli suomeksi krapula?
        Oliko hyvä juttu? Alkoholi, nikotiini, kipu-tai rauhottavat mieliala lääkkeet!
        Sen tähden monet aloittaa seuraavana päivänä taas saman sampon!
        Aika lailla härski väite ettei nämä ole narkkia!! Voi helvetti..


    • eijarkea

      Ei koukuta mutta vedät silti? Idiootti.

      • NarkitOnIdiootteja

        narkit on idiootteja. minkäs sille voi.


      • Asiallista_keskustelua

        Juotko kahvia? Se koukuttaa saman verran kuin kannabis. Viina koukuttaa. Kovista huumeista ei kokemuksia.


      • TVkoukutaa

        Ei koukuta. Jos koukuttaisi niin varmaan löytyisi siitä maininta Dronabinol tuoteselosteessa? Eiks nii?

        Luonnollinen Cannabis Sativa on Schedule I listalla, siitä uutettu Dronabinol onkin sitten Schedule III listalla johon pääsee vain vaarattomat tai suhteellisen vaarattomat lääkeaineet. Mutta luonnollinen kasvi on kuitenkin vaarallisimpien listalla. Molemmat ovat ylipäätään millään listalla yhden ainesosan takia, nimeltään THC. Niin se sama ainesosa kasvissa = vaarallinen, uutettuna kapseliin = vaaraton tai lähes vaaraton. Odotan innolla että selität tämän. Tiedän kyllä ettet pysty, koska siihen ei pysty asiaan perehtyneet tutkijatkaan.


      • ryjftgu

        Kyllä se on psykologisesti koukuttavaa, mutta niin on moni muukin asia, esim. suklaa ja urheilu/penkkiurheilu. Kannabis "ei koukuta" tarkoittaa sitä, että siihen ei kehity fyysistä koukkua kuten alkoholiin, opiaatteihin tai bentsoihin.


    • kaikkitietävä

      Lopettakaa toinen toistenne haukkuminen, ja hakeutukaa kukin hoitoon, jos on siihen tarvetta!

    • Jumpra

      "Olo on rento ja mieli positiivinen"

      Jollakin se olo on ahdistunut ja pessimistinen.

      "Luovuus ja positiivinen fiilis huipussaan"

      Monella se luovuus tyrehtyy siihen mielen sekavuuteen ja ahdistukseen ja siihen ettei jaksa nousta sohvalta ylös.

      "ajatus karkaa helposti tai jumittuu paikalleen. Mieli hosuu, että jotain pitäis, mutta mitä."

      Tämäpä se, miksi moni ei saa vaikutuksen alaisena mitään aikaan.

      Eihän nuo kauheita haittoja ole ja kannabis voitaisiin ihan hyvin laillistaa, mutta ei se kaikille silti sovi, eikä tarvitse tietysti sopiakkaan. Eihän kaikille sovi alkoholikaan.

      • ewr45t6

        Noihin kahteen ensimmäiseen voi sanoa, että kyse on lajikohtaisista eroista sativa- ja indica-lajikkeidein välillä. Sativasta tulee se celebraalinen ja positiivinen pilvi, Indica on taas melkoisen jumittavaa ja saattaa tuntua ahdistavalta ja pessimimistiseltä. Tosin mielestäni indica-pilvikin kyllä muuttuu postiviisiksi aika pian, vaikka aluksi voi olla vähän ahistunut ja pessimistinen fiilis.


    • Termukki

      Kannabiksesta on todettu että on maailman vähähaittaisin päihde. Näin lienee olevan.

    • sääliksi_käy

      Kaverista näin miten vaikutti vuoden kuluessa. Ensin oli lapsekkaan innostunut. Sitten alkoi sulkeutumaan ja erakoitumaan. Päätin pitkän hiljaisuuden jälkeen ottaa yhteyttä ja käydä moikkaamassa. Kun epälin ettei huume tee hyvää, hän otti minua kurkusta kiinni ja raivosi ettei "pyhää yrttiä" saa halventaa. Sen koommin en ole tavannut häntä, mutta kuulemma miesparka on menettänyt täysin kosketuksensa yhteiskuntaan.

      • Piht

        :'D :'D pakko osallistua näinkin pitkän ajan jälkeen. 10 vuotta poltellut säännöllisen epäsäännöllisesti, kerran-pari vuodessa happoa ja kerran-pari vuodessa sieniä. Kyllä ihan faktat on selvillä ja ymmärrettävissä, jopa näillä "narkeilla" jotka käyttävät kannabista lähes päivittäin. :'D Ihan töissä käydään säännöllisesti, maksetaan verot, jopa nämä kannabista käyttävät "narkit" ;)

        Suurin osa satunnaiskäyttäjistä käy ihan töissä, ihmiset vain on ymmärtäneet, että haluavat boostata rentoutumista ja hyvää oloa, ilman että krapula pilaisi koko viikonlopun. ;)


      • Cilicia

        Miksi jälleen valehtelet? Etkö kykene vastustamaan kannabista ilman valehtelua?


    • Pate_xxx

      Noihin kolmeen ekaan vaikutukseen en osaa sanoa, kun en ole kuin vasta 15 vuotta polttanut muuta kuin rttä subjektiivinen kokemus. Kannabis ei kuitenkaan tee riippuvaiseksi eli addiktioi käyttäjäänsä, mutta jotenkin mieli aina pirteämpi ja ajatus juoksee ja kuitenkin välillä harhailee ja myös tökkii ja aamulla ei pahoinvointia niinkuin viinan kanssa, mutta johdonmukaisuus ja järkevyys pitkässä juoksussa selkeästi paranee kannabiksen myötä ja mietin että millainenhan sitä olisi jos olisi päänsä viinalla pilannut.

    • Vlpsquarrel

      Se riipuu ihmisestä kaikilla se vaikuttaa eritavalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe