soinin kunta hirtti itsensä pihlajalinnaa,

tietämättömät

Nyt kun terveysuudistus kaatui tässä maassa ja uhka terveyskeskusten häviämisen osalta katosi niin mitä tekee soini? kunnan rahoista 80 prosenttia on yksityisen osakeyhtiön käsissä eikä päätösvaltaa yhtiössä soinilla ole. Kannattaako koko kuntaa olla tuon 20 prosentin takia? ettei nyt vaan soinilaiset päättäjät olisi hätäilleet pahemman kerran! tuskin edes tajutaan mitä tehty?

21

1179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • effica

      Se taso millä Alajärven terveyskeskus toimii, on suorastaan ala-arvoista. Miten voi olla mahdollista, että sähköisen e-reseptin uusiminen kestää yli viikon. Muualla sen saa samana tai seuraavana päivänä. Kyllä nyt voisi tulla tähän päivään. Kyllä ne syyt on ihan todelliset miksi on lähdetty kilpailutukseen. Kyllä virkamiehillä ja päättäjillä täytyy olla jonkinlainen vastuu siitä minkälaista palvelua tuotetaan. Huonompaan suuntaan ei kyllä enää voida mennä.

      • oooops

        Alajärvelle ei saada enää edes suomenkielentaitoisia lääkäreitä, jospa reseptien kääntäminen suomeksi kestää niin kauan? Kandien/tulevien lääkäreiden suosikeissa harjoittelupaikkojen suhteen Alajärvi ei ole edes TOP 200-listalla....


      • outoa
        oooops kirjoitti:

        Alajärvelle ei saada enää edes suomenkielentaitoisia lääkäreitä, jospa reseptien kääntäminen suomeksi kestää niin kauan? Kandien/tulevien lääkäreiden suosikeissa harjoittelupaikkojen suhteen Alajärvi ei ole edes TOP 200-listalla....

        Minkä takia Alajärven lääkäreille ei saa aikoja vaikka niillä ei ole potilaita olen itse tarkistanut asian odotus aula tyhjä lääkäri huoneessaan yksin ainakin tunninverran Alajärveläiset varmaan tietää?


      • juahannustakaikille

        Lopettakaa tuo eripuran ja riidan kylväminen, se ei johda mihinkään . Näin ulkopuolisen mielestä tilanne vain kärjistyy.Täällä on muutama henkilö joka lietsoo riitaa,menkää itseenne.


    • älykkö

      Totuus on että nyt soinilaiset haukkuvat itseään. Perusturvalautakunnassa on valtaa käyttänyt Soini ja Vimpeli yhteensä 8 jäsentä.Alajärvellä on vain 4 jäsentä. Ja kaikenlisäksi perusturva on tehnyt juuri Niinkuin Vimpeli ja Soini on tiluksissaan halunneet. Ongelma on ollut vain se ettei soinilla ja vimpelillä ole rahaa maksaa kuntalaistensa kuluja koska kuntie tulot ova ölykkö.

      • Tietävä

        Nimim.Älykkö!
        Katso ltk.n päätöksiä,mitä Alajärveltä on yhteistyön aikana karsittu ja vertaa sitä yhteistyösopimukseen!
        Sopimuksen mukaan Vimpelissä Oma terveyskeskus / kuntoutusosasto/Järviseudun sairaalan psykiatrinen osasto .
        Ennen yhteistyötä Vimpelissä /kaksi lääkäriä /kaksi hammaslääkäriä/oma vuodeosasto/Järviseudun sairaala tuotti noin 300000€ meidän perusterveydenhuollon pussiin rahaa kaikki on ajettu alas ja menot ovat kyseisellä yhteistyön aikana nousseet noin 30 %!
        Nyt yksi lääkäri/hammaslääkäri kolmena päivänä /Järviseudun sairaala lopetettu/kuntoutusosasto siirretty Alajärvelle,että revi siitä huumoria!


      • Hokki

        Vimpelissä on tasan tarkkaan kaikki ne palvelut jotka Vimpelin valtuusto on perusturvaltk:lta tilannut. Järviseudun sairaalan vimpeliläiset ajoi alas ihan itse antamalla rakennuksen kunnon rapistua sellaiseksi, ettei AVI hyväksynyt rakennusta enää hoitolaitokseksi siinä kunnossa.

        Olkaa rehellisiä. Älkääkä aina hakeko syyllisiä naapureista.


      • käytinkoululaista

        Me täältä vimpelistä käydään alajärvellä lääkärivastaanotolla, iltaisi ja viiknloppuisin. ja hyvin toimii. Alajärvellä on peräti 9 eri lääkäriä


    • taantumus

      Soini ja Vimpeli ovat olleet koko ajan jarrumiehiä.....Soini myi itsenäisyytensä ja uhrasi Vimpelin.....onneksi järjestää nyt lehtimäkisille palveluliinenteen ja saavat vastineena suuren Lehtimäkisen yrittäjän kuntaan:)

      • mäeltä

        Eikä yhtään Lehtimäkistä perusturvalautakunnassa. just näin temokratia pelaa.


      • pomopiilossa
        mäeltä kirjoitti:

        Eikä yhtään Lehtimäkistä perusturvalautakunnassa. just näin temokratia pelaa.

        olihan se johtaja mäeltä...


      • Ehkä

        Ehkä Soini kuitenkin pelasti Vimpelin?


      • mummeli70
        Ehkä kirjoitti:

        Ehkä Soini kuitenkin pelasti Vimpelin?

        Niin todennäköisesti kävi,tai ainakin avasi Vimpelin päättäjien silmät kuntaliitoksen suhteen.Kannattaa harkita tarkkaan ja kiertää Alajärvi kaukaa.Vimpeli menetti jo tarpeeksi paljon Alajärven yhteistyön aikana.Nyt olisi pikkukunnille suurten ponnistelujen aika,vaikka se voi olla jo myöhäistä.SOTEA kannattaa seurata suurennuslasin kanssa tehtäessä omia päätöksiä.


      • äläpureruokkivaakättä

        Miksi kannttaa kiertää alajärvi kaukaa? Alajärvi maksaa aina muiden sotkut vuodest atoiseen ja tuossa on kiitos pelastuksestanne.


    • allukas

      Tiesitkö että Suomen sairain väestö asustaa Soinissa Ähtärissä Lehtimäellä Tuore tilasto. miten se on mahdollista

    • lääkärit

      Sisäsiitos näkyy

      • Vinettoa

        Alajärven körtti uskonveljet ja sisaret. Ei ole veri vaihtunut vuosisatoihin kun pitää serkkujen kanssa sukua jatkaa. Banjonsoittajia kyllä sikää. Siinäpä seuraavaaviin euroviisuihin ainesta. Sitten ne siellä ihmettelee, että herran jestas, mikä se siinä.


    • onnexolcoon

      Sairain väestö?
      Eikös tuo Lehtimäki kuulu ALAJÄRVEEN?

    • mäelta

      Paalivuoreltako se perusturvajohtaja oli?

    • yksinkertaisuus

      Soini lähtee pian nousuun kun alueelle siirtyy lehtimäkeläinen yritys. Vastineeksi Soini järjestää palveluliikennettä lehtimäeltä Soinin kirkonkylän monipuolisten palveluiden äärelle......miten käy lehtimäen kauppojen:):):)

      • gonorreA

        Soini on kuin kusitippa hepin päässä...tippuu ravistaessa maahan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe