PRIME SALES HUONOJA KOKEMUKSIA?

Azul90

Onko kenelläkään huonoja kokemuksia yrityksestä, Hakevat kesätyöntekijöitä. Olen kuullut että on ilmapiirin kanssa ja palkanmaksussa ongelmia, pitääkö paikkaansa?

39

19133

    Vastaukset

    • primeläinen

      Palkanmaksu tullu aina 1-2 viikkoa etukäteen jo tai siis työ sopimuksen mukaan kuun 15. päivä maksetaan ja palkat tullu aina tosiaan heti kuun alkupäivinä ainaki meille oulussa.
      Ilmapiiri on kyllä melkosen huumoripitoista ja välillä menee kyllä ylikin, ite oon tykänny mutta tiiän ettei kaikki tykkää ku tuntuu että mikään asia ei ole pyhää.

      oon ollu nyt usemman kuukauden ja kukaan ei oo kyllä palkka ongelmista ikinä puhunu ja vissiin hyvin menee ku muutetaan maaliskuussa isompiin tiloihin.

    • kuluttajavirasto

      suomen energiayhtiön sähköä myyvät ja sähköyhtiön ja tämänkin puhelinmyyntiyrityksen maineen jokainen tietää

      • anselmi123

        Luin tuosta sähkömyynnistä. Lähetetään asiakkaalle tarjouksia jotka muuttuvat tilaukseksi jos ei äly sitä erikseen purkaa. Eli siis huijataan. Tällainen kiero toiminta pilaa telemarkkinnoin maineen, olen itsekin tullut suht varovaiseksi jos puhelinmyyjä soittaa.

        Viime viikolla soitti eräs sukka/alusvaatemyyjä että laitetaanko ilmaista näytettä tulemaan, et sitoudu mihinkään. Idea homman taustalla on se että ilmainen näyteerä tulee mutta se jatkuu maksullisena tilauksena automaattisesti, asiakkaan pitää perua tilaus (ja ei varmasti onistu helposti). Eli vähän samaan tapaan kuin kusetussähkömyynti, ketkuilemalla saadaan tilaus aikaiseksi ja osa asiakkaista menee sitten halpaan.

        Omasta mielestä sähkösoppari on sen verran monimutkainen asia että sitä ei voi puhelimessa tehdä. Se pitäisi kieltää, samoin kuin tehtiin kai aikoinaan puhelinliittymä kaupalle.


    • Anonyymi

      Puhelinmyyjä soitti tuolta firmasta ja kysyi, että olenko yhtiön x asiakas ja onko minulla toistaiseksi voimassa oleva ostosopimus. Vastasin kyllä ja puhelu loppui siihen.
      Omituista.. 🤔

    • Anonyymi

      Kaikista firmoissa on aina omat hyvät ja huonot puolet.

      Työskentelin Primellä noin 10 v sitten. Hyvä fiilis jäi firmasta. Töitä sai kyllä tehdä, että tavoitteiseen pääsi, mutta ilmapiiri oli jees eikä palkanmaksun kanssa ollut mitään ongelmia.

    • Anonyymi

      Prime kusettaa kyllä esim takuupalkka mitä lupaa 1500-2000€ niin täyttä paskaa. 900€/kk takuupalkka siis oikeasti!

    • Anonyymi

      Provikat on max 22€/kauppa ja silloinkin sun pitää tehdä yli 150 kauppaa/kk että saat 22€ per kauppa!

      • Anonyymi

        Jumalauta, 150 kaupalla kuukaudessa 22€/kauppa provikkaa?? Ton 150 kauppaa nykäsee oikeesti vaikka silmät kiinni. Tahtoa peliin nii varmasti closaat 150/kk ja sit voit hymyillä. T: ~230/kk


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalauta, 150 kaupalla kuukaudessa 22€/kauppa provikkaa?? Ton 150 kauppaa nykäsee oikeesti vaikka silmät kiinni. Tahtoa peliin nii varmasti closaat 150/kk ja sit voit hymyillä. T: ~230/kk

        Yhtään ei riipu myytävästä tuotteesta eikä soittoaineistosta? Eihän se ole ko tehä 150 kauppaa XD


    • Anonyymi

      U s k o m a t o n t a paskaaaaaa!!

    • Anonyymi

      Myydään vaan sähkö eikä saa muita projekteja. Palkka jäänyt 2 kertaa maksamatta Hämeenlinnassa oli sillon ihan mulkku se blondi vetäjä haukkui työntekijätkin mennen tullen. KIERTÄKÄÄ KAUKAA

    • Anonyymi

      Ilmeisesti ainakin joillakin paikkakunnilla ihan pidetty työpaikka heidän mielestään jotka sinne jäävät koeajan jälkeen ja saavat myyntiä aikaiseksi.

      Kasvava firma ja laajentuu säännöllisesti mutta siinä on se kääntöpuoli että loppuuko hakijat joltakin paikkakunnalta ja senkin takia laajennetaan ja kohta lähtee toimistojen määrä tippumaan.

      Nyt on liikevaihto nousussa mutta ottaen huomioon pääasiallisen tuotteen (kotimaan energian sähkosopparit) ja sen tuotteen maineen joka on erityisesti liitetty puhelinmyyntiin ei kasvu voi jatkua samalla tavalla kovin pitkään.

      Pikkuhiljaa alkaa tarina työpaikasta kiertämään niin positiivisessa kuin negatiivisessa mielessä.. nyt kun on alkuvuodet käytetty kiva työpaikka PR:n luomiseen voidaan hissukseen himmailla.

      Kävin aikoinaan haastateltavana kun myyntialalle paluuta tein ja haastattelun aikana selvisi että ilmoitusten 1500€-2500€ pohjapalkoilla haetaan pääasiassa kiinnostuneita ... Pohjapalkka vuonna 2020/2021 on 6€/h (38h/viikko) eli 900€ kieppeillä bruttona ja provikat alkaen 20€ ja tuloksen parantuessa Max 40€.

      Parit alalla olevat tutut on firmassa tällä hetkellä ja hyviä että huonoja juttuja kuullut joka on ihan normaalia. Nykyisessä duunipaikassa on muutamia entisiä Primelaisia ja samaa tarinaa kuulen heiltäkin.
      Pääasiassa siirtyivät meidän toimistoon joustavampien työaikojen takia kun ovat eläköitymässä .

      Sen verran sanon että Prime Salesilla on oikeasti mahdollista päästä hyville ansioille olen palkkakuitit nähnyt sitä en epäile. Firman toimistot on myös oikeasti sellaisia missä itsekin varmasti viihtyisin taukotila ainakin meidän paikkakunnalla oli varsin pätevä ja työpisteet hyviä. Se on ehdottomasti piste heille verrattuna omaan firmaan meillä on vähän menneiltä vuosikymmeniltä osa firman toimistoista.. Toisaalta pomon kanssa ollaan puhuttu että jospa jatkossakin teen pitkälti etänä hommat niin tokkopa se toimiston verhojen design niin haittaa.

      Firma osaa PR:n tai no osasivst ulkoistaa sen hyvälle firmalle...

      Kokeilemalla se nykytilanne parhaiten selviää minulla sattui vaan niin että työllistyin ennen kuin Prime Sales vastasi ottavatko töihin kilpailevan firman palvelukseen jossa on vähemmän negatiivista mielikuvaa aiheuttava päätuote mitä myyn korkeampi takuupalkka... Huomattavasti tunnetumpi firma ja pidempään toiminut, isompi omistaja organisaatio takana jne.

      Kokeilkaa ihmeessä.

      Prime Sales on ainakin toistaiseksi niitä harvoja ok toimijoita alalla

      • Anonyymi

        Kaikki Pasastarille töihin! Muuttunut toisenlaiseksi nyt kun A lehdet osti Pasastarin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki Pasastarille töihin! Muuttunut toisenlaiseksi nyt kun A lehdet osti Pasastarin!

        Apua myymää


    • Anonyymi

      Ihan paskaa hommaa primellä en suosittele kellekkään hyi helvetti

    • Anonyymi

      .. on ikävää, että hyvinvointivaltion epätoivoisimmat joutuvat raapimaan kapean leivän pöytään toisia ihmisiä häikäilemättä huijaten..

      .. kävin Primella töissä hyvin lyhyen pätkän mutta homman paljastuttua huijaamiseksi lähdin pois hyvin äkkiä! homma oli sikamaisesti hinnoiteltujen sähkösopimusten pakkomyyntiä, kuukausimaksut ennen ensimmäisenkään kilowatin kuluttamista 15€/kk luokkaa.. kuka vaan löytää yksinkertaisella nettihaulla kuukausimaksuttoman sopimuksen! ja kirkkain silmin piti luvata ja vakuutella köyhille eläkeläisille säästöjä syntyvän, hyi helvetti!

      • Anonyymi

        myyntimiehen jaloin taito on kusettaminen :)


    • Anonyymi

      Onko Tornion toimisto keikahtamassa kumoon? Huhumylly velloo valtoimenaan... :]

      • Anonyymi

        Eipä siellä näytä hirveästi toimintaa olevan. Myyntipäälikkökin oli sellainen kummallinen pikkumies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä siellä näytä hirveästi toimintaa olevan. Myyntipäälikkökin oli sellainen kummallinen pikkumies.

        Eikö H ottanut töihin vai mikä syö? Olisiko sittenkin kannattanut siistiä se kaulaparta ja tulla haastatteluun selvinpäin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö H ottanut töihin vai mikä syö? Olisiko sittenkin kannattanut siistiä se kaulaparta ja tulla haastatteluun selvinpäin?

        jaa


    • Anonyymi

      Soittelevat yhtenään eivätkä ollenkaan välitä markkinointikielloista ja sanasta ei, häikälemätöntä ja röykeää toimintaa tältä firmalta

    • Anonyymi

      Täys kusetusfirma ja uuden esittelyn mukaan mukamas 5000€ kuukausitulot🤣🤣🤣🤣 niimpänii. Edes 2000€ ei saa, ellei nuole pomon persettä

      • Anonyymi

        Tavaraa pomolle niin alkaa palkkakuitissa ja elintasossakin jo näkymään, eikö vain? KYLLÄ VAIN! :>


    • Anonyymi

      Firma ei ole mistään kotoisin, mainostavat 5000€/kk palkkaa, ehkä myyntipääliköt tienaa sen verran mut myyjät ei ikinä tienaa enää tota summaa, paskanpuhumista kaikki mainokset alusta loppuun

    • Anonyymi

      Lopun ajat kai meneillään kun anellaan jo entisiä työntekijöitäkin mainostamaan firmaa. Hei haloo, sille on syynsä miksi porukka jättää uppoavan laivan.

    • Anonyymi

      IHME PASKA PAIKKA!! SOITELLAAN ESIINNYTÄÄN FORTUMINA JA YRITETÄÄN VIEDÄ IHMISTEN RAHAT!! ??

    • Anonyymi

      Mikäs siinä on kun nää myyjät ei ymmärrä mitä tarkottaa sana ei, se tarkottaa sitä ettei halua sitä sopimusta! Opetelkaa käytöstavat ja sanan ei tarkoitus! Minua ei kiinosta eikä tule kiinostamaan teidän paskat sähkösopimukset, lisäksi minulla on markkinointikielto niin voisitte lukea sen siitä mun numeron tiedoista ennenku soitatta!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe