Kokemuksia valmennuskursseista?

MeiksiS

Aluksi ajattelin etten valmennukurssia käy (lähinnä turhaa rahastusta ja köyhiä sorsitaan ajatuksen takia), mutta kirjoja lueskeltuani alan jo tulla toisiiin aatoksiin... Aaltoon tähtään. Maksan kurssin itse eli mitään viiden tonnin ubertakuukurssia en ole ottamassa mutta noissa noin 500-1500 e kursseissakin on jo valinnanvaraa... Alueena pks eli ainakin Helsingissä ja Espoossa kursseja järkättiin. Valmennuskeskus vaikutti nopealla vilkaisulla kalleimmalta, mutta hintahan ei takaa laatua, myös esim. ekonomivalmennus ja huippuvalmennus vaikuttivat ihan päteviltä.

Eli jos jollain on kokemusta kauppatieteiden valmennuskursseista niin kertokaahan. Tai muuten vaan tietoa kurssien eroista, hyödyistä jne. Onko hinta tosiaan se laadun mittari vai miten nää menee :) Haluun kumminkin varmaan "läsnäölökurssin" enkä pelkkiä itseopiskelumateriaaleja.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • läsnäolokurssilainen

      Helpon ja halvan läsnäolokurssin saat kirjastosta. Meet sinne istumaan ja kuvittelet, että olet kurssilla ja että ne ihmiset siellä on kurssilaisia mutta yksi on opettaja. Ja sitten istut vaan ja katselet. Välillä voit kirjoittaa vihkoon jotain. Sitten ensi vuonna voit hakea oikeasti lukemalla ne kirjat ja itseopiskelumateriaalit. Sitähän se vaatii. Tassimo tai muu keitin kannattaa ostaa niin jaksaa.

    • MeiksiS

      Kirjastossa istuminen nyt ei vaan pahemmin sitä kouluun pääsyä auta, kun ihan tosissaan sinne olen tänä vuonna hakemassa. Vaikka on sielläkin aikaa tullut vietettyä, pelkän istumisen ja kuvittelun lisäksi toki pääsykoekirjoja päntäten.
      Eli oisko jollain ihan järkeviä kommentteja aiheeseen :) ?

    • kkttt

      Jos Hentusella on vielä tilaa (mitä epäilen) niin ehdottomast sinne! Hentusen valmennuskurssi on ylivoimaisesti kaikista paras!

    • pänttäri93

      https://summis.fi/osasto/paasykoe/
      Kannattaa tutusta sivustoon. Tuolla myydään kurssimateriaaleja edullisesti ja myös pääsykoematskuja. Ite olen käyttänyt ja todennyt hyväksi :)

    • Kauppatieteilijä

      Itse suosittelen ehdottomasti ostamaan jonkin verkkokurssin tai pelkästään itseopiskelumateriaalit. Itse koin pääsykokeisiin lukiessani varsinaiset "oppitunnit" täysin turhiksi. Jos nyt hakisin uudestaan, ymmärtäisin että tunneilla istumiseen ja sen lisäksi paikanpäälle matkustamiseen käytetty aika olisi ollut paljon arvokkaampaa käyttää itse kotona opiskeluun. Tai kirjastossa. Miten kukin tykkää. Itseopiskelumateriaalin tiivistelmät ja harjoitustehtävät taas koin erittäin hyödylliseksi. Suosittelen että teet niitä harjoitustehtäviä ja harjoituskokeita niin paljon kuin vain jaksat, aina kyllästymiseen asti! Muista että koe on puhtaasti motivaatiokoe.. Tsemppiä lukemiseen!
      T: Aallon kylteri

    • boooooo

      Kyllä kurssi on hyvä käydä, avaa asioita hyvin mitkä pelkkää kirjaa lukiessa saattaa jäädä epähuomiossa opettelematta kunnolla. Esim: taloustiedossa mm. jos katsotaan missä monopoli kohtaa kysyntäkäyrää se maksimoi voittonsa, ja mihin asettaa hintansa ei avaudu kaikille niin hyvin pelkästää kuviota ja kirjan esimerkkiä katsomalla! Ne avautuu paremmin kun joku on selittämässä! Myös se tuo lisämotivaatiota ja säännölisyyttä lukemiseen! Kurssit maksavat maltaita, mutta ikävä fakta on se, että joka vuosi niihin kouluihin päässeistä suurin osa luultavasti on käynyt jonkin sortin valmennuskurssin. (Tämä on myös hesarissa artikkelin muodossa todettu asia.)

    • Tosituumi

      Asiahan on niin, että ne, jotka muutenkin panostavat opiskeluun ja menestyvät, panostavat myös valmennuskurssiin ja pääsevät minne haluavat.

      Välinpitämättömiä ei valmennuskurssikaan auta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3757
    2. 208
      3039
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      175
      1380
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1334
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe