Rajavartioasema venäläsiomistuksessa

lopenkyllästynyt

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/69477-julkisuudessa-riepotellun-rajavartioaseman-omistajat-asiasta-noussut-kohu-yllatti

Julkisuudessa riepotellun rajavartioaseman omistajat - "Asiasta noussut kohu yllätti"

On surkeaa ja hävettävää seurata Lappeenrannan tuntumasta puheita ja ilkeämielistä kommentointia. Jättäkää oikeasti venäläiset rauhaan. Eniten minua pelottaa se, että länsipropaganda surkeine Iltalehtien toimituksineen, jotka haluaa hurrit valtaansa, onnistuvat pelottelupolitiikalla villitsemään niinsanottua russofobiaa. Suomessa pitäisi pystyä tunnustamaan myös olemassa olevaa propagandaa ja selkeää venäläsivastaisuutta.

Venäläiset ovat muuttaneet töihin, koulua käymään, veroja maksamaan, juomaan baariin, syömään hyvin ja tarjoaa vielä "omat naisensakin" teille. Samaa kulttuuria joka on yhtä ystävällinen meille, ei ole missään naapurimaassa tarjolla, sen saatte uskoa.

Minulla on 2v. viisumi, satoja käyntejä Venäjällä takana näinä vuosina ja tiedän mistä puhun. Se kaikkien median lietsoma propaganda on Ukrainaa ja Balttianmaita koskevaa sotkua, ei suomalaisten. Ei todellakaan. Meillä ei ole mitään mietittävänä täällä. Putin on tervehdyksensä antanut erikseen Suomelle, jota ei uutisoitu.. se oli uudenvuodenpuhe 145miljoonalle ihmiselle tarkotettu. Sauli Niinistön kuuluisi hävetä puheitaan enemmin kun näitä vertaa keskenään. He toivoivat meidät bisneksille sinne maahan, Suomi ei vaikka on suurin kauppakumppani ollut tähän asti. Hurrit on sotkeneet meidän kauppamme ja politiikkamme Itä-Suomea myöden.

Tässä teille todiste kauppakumppanuuksista.

http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/ulkomaankauppatilastot/grafiikkaa/liitteet/Kuviot_2013FI.pdf

s. 36. Kattokaahan jos laskua on yhtään, niin se on Stubbin ja muiden hurrien aikaansaamaa kaikki.

Joten antakaa ihmisten rauhassa jo olla ja yrittää. Koko maapallon asiat ei kuulu meille, eikä niiden tarvitse heijastua yksittäisille yrittäjille. Pitäkää itse huoli omista asioistanne edes.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikiteeläinen

      Eipä siinä mitään. Liittykkää Kiteeläiset Venäjäjään ja pyytääkää Putleria apuun, kun suomalaiset noin törkeästi teitä kohtelevat. Siellä se riemu varmasti repeää ja mannaa sataa taivaasta sinullekin urputtaja. Saat samassa paketissa oikeuden ilmaista mielipiteitäsi ihan niinkuin nytkin ja samalla varmuuden, että sinua kohdellaan joka käänteessä oikeudenmukaisesti. Yritäpä hankkia venäläinen rajavartioasema itsellesi ja ala pyörittää yhtä tuottoisaa "pisnestä" kuin rehellinen vanjakin. Parempana kansalaisena tulet varmaan saamaan erityiskohtelun ihannoimasi hallinnon taholta. Mistä teitä urpoja oikein sikiää, joiden ajatus ei ulotu porstuata pidemmälle? Tsuhna on Tsuhna, vaikka voissa paistais.

      • tosiisänmaallinen

        Teillähän siellä Kiteellä ei muuta merkittävää ole ilmeisesti kuin pesäpallo. Siinähän lasketaan "kuolleita" ja "haavottuneita". Se on lähitulevaisuudessa arvokas taito ja osaamisesta on paljon hyötyä uuden hallinnon alamaisille.
        On hienoa, että pystytte tarjoamaan tämän tyyppistä "nouhauta" bye Suomipoika Putlerille. Mikäpä estäisi perustamasta Khl:llän tapaista "pökköpallo-liigaa" äiti Venäjälle. Sponsoriksi nippu oligarkkeja ja kas, uusi "Kiteen Kipakka brändi" valloittaa koko suuren Venäjän maan. Saat idean aivan ilmaiseksi ja voit saada ideasta vaikkapa Putlerin kunniamerkin.


    • pökköpalloilija

      No, missä nimimerkki "lopenkyllästynyt " luuraa? Veikö kissa kielen vai mikä ahistaa? Perustele hyvä nimimerkki hieman lisää kokemaasi häpeää venäläisten kohtelusta, kun heitä noin törkeästi sorretaan. Kerro samalla täsmällisiä lukuja, kuinka paljon sitä mannaa on satanut taivaasta ja kerro ihmeessä esimerkkejä "pisnesten" työllistävästä vaikutuksesta, jos olet noin varma asiastasi. Oletko varma edes siitä, saadaanko kiinteistöverot perittyä? Mistä lähdet veroja perimään, jos vennäänpoika päättää tehdä katoamistempun?

      Putinjuustoa alettiin myydä suomalaisille kolmasosalla aikaisemmasta hinnasta, kun pakotteet astuivat voimaan. Arvaa, kuka maksoi kaksi kolmasosaa tästä "kannattavasta" ulkomaan kaupasta aikaisemmin?

      Entäpä taxfree ostokset? Alvit palautettiin takaisin venäläisille rajalla ja Suomeen ei jäänyt latin latia verojen muodossa. Ainut menestyjä on kauppias, joka myy tietysti mielellään kelle tahansa niinkuin pitääkin.

      Jos kokonaisuus ynnätään, Suomi ei juurikaan hyödy millään tavoin nykyisestä kaupankäynnistä valtiona Venäjän kanssa.

      Kaupankäynnin tulee perustua yleisesti noudatettuihin kansainvälisiin sopimuksiin, joita molemmat osapuolet noudattavat.

      Valitettavasti tilanne nykyään on se, ettei vastapuoli halua noudattaa mitään sopimuksia, jos se katsoo ne itselleen epäedullisiksi.

      Pienen valtion on turha kuvitella muuttavansa isomman politiikkaa ja käytäntöjä.

      Varovaisuus on aina parempi kuin yltiöpäisyys. Nuoleskelu ei varmuudella auta, päin vastoin, se lisää entisestään isomman röyhkeyttä ja hyväksikäyttöhaluja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1922
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1505
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe