Thaimaalaisten rehellisyydestä/epärehellisyydestä

Haddivaddi1500

Reilu viikko sitten Koh Lantan lautalta piti päästä Krabin lentokentälle. Minulle kerrottiin lautan lippupisteessä, että se ei maksa mitään. Olin ihmeissäni. No, siellä seurasin ihmisiä, joiden kuulin olevan menossa kentälle ja siellä olikin pakettiauto, johon porukkaa ohjattiin.

Laukut pakun perään ja 8 ihmistä sisään. Venäläinen porukka änkesi sisään, enkä mahtunutkaan autoon. Sanoin kuskille, että minun pitää saada laukkuni autosta. Kaveri selitti, että "Ei, ei, mene seuraavaan autoon, me ajamme samaa matkaa" ja osoitti seuraavaa pakua. No, minä ja muutama muu jäimme odottelemaan seuraavan auton lähtöä. Pienen hetken aikaa katselin jonnekin muualle, kun ei tarvinnut matkalaukustakaan enää huolehtia, muu porukka ähelsi jotain pakun perässä. Yhtäkkiä kaikki olivat kadonneet; en tiedä mihin katosivat, toiseen autoon varmaan.

Lähdin kyselemään, että mikä auto menee kentälle ja kun mitään ei tuntunut tapahtuvan, hyppäsin taksiin epäillen pahinta. En edes ehtinyt ottaa kuvaa pakusta, johon laukkuni jätin. Tunsin itseni todella typeräksi.

Kuten odottaa saattoi, lentokentän edessä ei näkynyt yhtään harmaata pakettiautoa, juoksin molemmat terminaalit läpi ja manasin tyhmyyttäni; sinne meni läppäri ja kaikki muut kamani. Näin yhden vartijan ja selitin kiihdyksissäni, että matkalaukkuni pakattiin autoon ja auto häipyi. Kaveri katseli minua ja epäilin ymmärsikö hän mitään puheestani. Sitten hän rauhallisesti osoitti terminaalin keskelle: siellä seisoi pakettiauton kuski matkalaukkuni kanssa! Uskomatonta! Hän selitti etsineensä minua joka paikasta ja ihmetelleensä, mihin häivyin. Ilollani ei ollut rajoja!

Minulle on kerrottu että thaimaalaiset ovat rehellisiä ja minä sain todeta sen nyt itsekin.
Onko muilla kokemuksia thaimaalaisten rehellisyydestä tai epärehellisyydestä? Mielelläni kuulisin omakohtaisia juttuja.

14

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • buriman

      Ehkä sulta meni jotain ohi mutta hyvinhän se meni. :). Noh, v.2010 oltiin kaverin kanssa menossa Laosiin Vientianeen, omalla taksilla. Matka ehkä puolivälissä kun tultiin illalla Khoratiin. Taksi pysähtyi monen toisen taksin luona ja kyseli majoitusta. Noin 2 tunnin jälkeen alkoi huumori ja juomat loppua ja ehdotin taukoa. Noh kuski sanoi että joo hän tietää ja sinne mentiin, pieni muovituolibaari, pikkurouvaihminen roudas ruokaa varmaan 10 hengelle ja hymyili vaan kun yritin toppuutella, mutta kun korillinen changia tuli pöydän viereen, hiljenin ja alkoi nälkä lähteä. :) Hetken päästä tuli 4 pikkurouvan sukulaistyttöä ja muutama ukko lisää ja tajuttiin kaverin kanssa että aha, bileet tuloillaan, taas. Kaikilla oli mukavaa, pehmeä peti löytyi, ja aamulla saatiin vielä kahvia aamupalan painikkeeksi. :) Elämä oli ihanaa Khap :)

      • buriman

        Lisään vielä, ettei tuosta maksettu siis pennin tai bahtin pyörylää! Oikeasti. Aamulla laitoin kyllä 1000bahtia yöpöydälle kiitokseksi mut mitään ei pyydetty. Rehellistä.:)


      • vilo

        tiedät varmaan ettei norsua myydä koreissa.loppukaneetti on krap,ei khap.nainenhan vastaa kha.ö puklum.raa trii savad!


      • vilo

        tuohon rehellisyyteen:thaikku ON rehellinen!siis perus thaikku.thaimaasta et pehmeää petiä löydä kuin hotellista,se oikea thai nukkuu lattialla.varmaan tiesit senkin.buddhasta nyt puhumattaakaan.


      • vilo

        thaimaassa ei juoda kahvia aamuisin,paitsi,hotellissa.tiesit senkin.puhun nyt thaimaasta,en phuketista,samui,samet,hyi hyi.etc.hyvin olet asioista perillä.tervetuloa asumaan Tänne!


      • buriman
        vilo kirjoitti:

        thaimaassa ei juoda kahvia aamuisin,paitsi,hotellissa.tiesit senkin.puhun nyt thaimaasta,en phuketista,samui,samet,hyi hyi.etc.hyvin olet asioista perillä.tervetuloa asumaan Tänne!

        Sinähän oot hölmö, missä lie asut, et ehkä Thaimaasa kuitenkaan...?? Vai enkö selvästi kertonut kuinka mulle käynyt...? Mitähän muuta se changi vois olla ku norsukaljaa? tosiaan Thait nukkuu pelkän bambumaton päällä mistä en niin tykkää. Vaan tämä ihana rouva kun oli järkännyt (järjestänyt) oikeat patjat ja ohuen viltinkin vielä, olin jo ihastunut rouvaan. Aamulla kun toi aamiaispöytään pannulla kuumaa vettä ja pikakahvipusseja olin myyty. :DD Ja kysehän oli Khoratin miljoonakaupungista siellä hmm, koillisessa you know? Khap niin mä sen aina sanon enkä muuta sitä kun kerran ymmärtävät, sitäpaitsi maaseudulla ehkä luulevat fallun ylpistyneen kun niin rrräää sorauttelee.... :)


      • HöpöhöpöViloTaas
        vilo kirjoitti:

        thaimaassa ei juoda kahvia aamuisin,paitsi,hotellissa.tiesit senkin.puhun nyt thaimaasta,en phuketista,samui,samet,hyi hyi.etc.hyvin olet asioista perillä.tervetuloa asumaan Tänne!

        Kyllä minun vaimoni ja hänen prheensä kahvia aamulla juovat. toki Nestlen pika kahvia. Ja joka ikinen aamu.


      • höpöhöpöViloTaas

        Lisätään vielä se että asuvat BKK ei Isaan


      • ytuydtrudty
        buriman kirjoitti:

        Lisään vielä, ettei tuosta maksettu siis pennin tai bahtin pyörylää! Oikeasti. Aamulla laitoin kyllä 1000bahtia yöpöydälle kiitokseksi mut mitään ei pyydetty. Rehellistä.:)

        oliko 1000 tuosta ylenpalttisesta palveluksesta mielestäsi riittävä...


      • 5000bahtia
        ytuydtrudty kirjoitti:

        oliko 1000 tuosta ylenpalttisesta palveluksesta mielestäsi riittävä...

        eli siis 26 euroa ?????

        maksaisitte kunnolla tuollaisesta vieraanvaraisuudesta hyväksikäyttäjät


      • vierasmaassa

        26 euroa riittää jossei asu Suomessa tai muussa kalliissa länsimaassa. vieraanvaraisuus ei missään ole rahassa mitattavissa eikä hinnoiteltu, jos on niin sitten ei ole kyse vieraanvaraisuudesta. ja 1000 bht on jollekin Thaimaassa vähän ja jollekin paljon, sielläkin on rahanarvossa eroja


    • vilo

      nim.merkkisi on buriman.lähellä olet.nähdäänkö i-mobile stadium.vaikka viikon päästä?

      • vilo

        edelleen.paikka on buriram,ei buriman.


    • kyllävaan

      Muista, että tuo toimii Thaimaassa, mutta älä helvetissä kokeile samaa esim. Turkissa.)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1915
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1363
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1098
    Aihe