Henkistä köyhyyttä

elovena-eeva

muslimeja ei tarvita suomessa. heti valmis 50% työttömyys kun naista ei nämä muslimimustasukkaiset miehet koskaan päästä töihin. olin kurssikeskuksessa ja eräs musliminainen tuli kurssille koska työkkäri pakotti, mutta mies tuli raivon vallassa seuraavana päivänä hakemaan huivipäisen kummituksensa pois mustasukkaisena syytellen ja raivoten, tämän jälkeen ei koko naista enää näkynyt. miesten käyttäytyminen on tullut minulle jo täysin selväksi olen käynyt egyptissä ja tunisiassa missä ne elävät vielä ihan pimeätä keskiaikaa. siellä ei naiset yksin kävele aina on mukana joku eno tai veli vahtimassa ettei muut miehet pääse nipistelemään. sitten kun tulevat suomeen ovat ihan ihmeissään kun naiset täällä kävelevät vapaasti, kuvittelevat niiden olevan jotain liikkuvia huoria. siksipä kuvittelevatkin somalimiehet että niitä voi mennen tullen raiskata.pohjanoteeraus oli tunisia en ikinä enää mene, ei vaikka maksettaisiin. otetaan mieluummin AHKERIA vietnamilaisia ja kiinalaisia maahamme.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rotu-realisti

      28.3.2015 18:01

      Brittilehti Daily Expressissä oli hyvä kirjoitus sharian leviämisestä länsimaissa:

      http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/566322/Leo-McKinstry-on-Sharia-law-Islamic-legal-code-in-Britain

      "Mikään ei kuvaa paremmin monikultturismin vaarallista, tuhoavaa vaikutusta kuin sharia-lain hiljainen leviäminen kautta yhteiskunnan.

      Kulttuurisen monimuotoisuuden kannattajat paapattavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta, mutta todellisuudessa heidän vaatimuksensa islamilaisen lakijärjestelmän hyväksymisestä Britanniassa edistää suvaitsemattomuuden ja epätasa-arvoisuuden raaimpia muotoja.

      On irvokasta, että ns. liberaalit, omahyväisine edistysmielisine mielipiteineen, tukisivat oikeusjärjestelmää, joka institutionalisoi tehokkaasti vainon, naisvihan, sorron, homofobian ja barbarismin.

      Kaikkialla maailmassa missä sharia toimii, se tarkoittaa riemuvoittoa raakalaismaiselle taikauskolle yli inhimillisen oikeudenmukaisuuden, demokratian ja vapauden tilalle mullahien hallintoa."

    • jarileino244
    • Koroljov

      Jos islamofobiasta tulee länsimaissa "mainstreamia", se kertoo vain siitä, että länttä hallitseva eliitti suunnittelee jotain sellaista, mitä varten sen on manipuloitava massoja etukäteen.

      • Illuminatin_kätyri

        "Länttä hallitsevan eliitin" ei mitenkään erityisesti tarvitse manipuloida massoja "islamofobiaan". Muslimit tekevät sen ihan itse, ja vieläpä omasta vapaasta tahdostaan.


    • kusessaollaan

      Muslimien maahanmuutto tarkoittaa suomeksi sanottuna väkivaltarikollisuuden lisääntymistä. Heimoyhteiskunnan ja Koraanin säännöillä pelaavat muslimit eivät pidä kantaväestön fyysistä koskemattomuutta suuressa arvossa. Jopa Suomessa, jossa maahanmuutto on ollut muuta Eurooppaa vähäisempää, muslimien rikollisuus on moninkertaista kantaväestöön verrattuna.

      Muslimien maahanmuutto on taakka myös veronmaksajalle. Ikääntyvä väestö ja kasvava joutilas maahanmuuttajaluokka rasittavat hyvinvointivaltion yhä hupenevaa rahoituspohjaa. Eurooppa ei ole pystynyt tarjoamaan muslimimaahanmuuttajille töitä, eivätkä he töitä haluaisikaan, eli he jäävät yhteiskunnan elätettäviksi.

      Pisteenä i:n päälle tulokkailla on myös vaatimuslista asioista, joihin isäntäyhteiskunnan pitää sopeutua. Muslimioppilaiden pitää saada vapautus koulun liikunta- ja musiikkitunneilta, eläinten rituaaliteurastus pitää sallia ja alkoholin myynti ruokakaupoissa lopettaa. Ja tuo on vasta alkua. Lopussa häämöttää islamilainen yhteiskunta sharia-lakeineen.

      Myös länsimaisen yhteiskunnan perusoikeudet, kuten sananvapaus ovat uhattuna, mikä parhaiten näkyi Charlie Hebdon toimitukseen tehdyssä terrori-iskussa pari kuukautta sitten. Profeetan kuvaaminen, arvostelu ja leikinlasku profeetan kustannuksella ovat jumalanpilkkaa, joka on kiellettyä. Islamin arvostelijat leimataan rasisteiksi ja islamofobeiksi ja heidän henkeään uhataan. Tarkoituksena ei ole vakuuttaa ketään islamin ja sen profeetan erinomaisuudesta, vaan yksinkertaisesti pelotella arvostelijat hiljaisiksi.

      Euroopassa lapsia syntyy kaikissa maissa vähemmän kuin kaksi aikuista naista kohden. Käytännössä tämä tarkoittaa, että väestö vähenisi luonnollista tietä ilman maahanmuuttoa. Muslimimaahanmuuttajien keskuudessa syntyvyys on naisen alistetun aseman ansiosta suurempaa, mikä tarkoittaa, että tämän vuosisadan loppuun mennessä muslimit luultavasti muodostavat väestön enemmistön osassa läntisen Euroopan maista.

      Tässä vaiheessa ei tarvitse edes mainita terrorismia, jota islamilaiset ääriryhmät käyttävät tavoitteidensa ajamiseen. Terrorismi ei itse asiassa ole läheskään niin paha asia kuin muslimien maahanmuutto, koska sitä vastaan poliisi ja muut turvallisuusviranomaiset pystyvät taistelemaan. Muslimimaahanmuuttoa vastaan kukaan johtava poliitikko ei uskalla sanoa halaistua sanaa, koska tällöin hänet leimattaisiin välittömästi rasistiksi, ksenofobiksi ja islamofobiksi. Ne, jotka uskaltavat tästä huolimatta avata suunsa, joutuvat elämään ympärivuorokautisessa poliisivartioinnissa.

      Laajamittainen muslimien läsnäolo Euroopassa tekee siis ei-muslimien elämän epämiellyttävämmäksi, kalliimmaksi ja fyysisesti vaarallisemmaksi, kuin se olisi ilman tätä läsnäoloa. Tässä tiivistyy muslimien maahanmuuton perusongelma.

      Euroopan ei-muslimeilla on siis täysin perusteltu syy olla huolissaan kehityksestä ja pyrkiä vastustamaan sitä. On täysin oikeutettua kysyä, mitä Euroopan muslimiväestön kasvu tarkoittaa meidän lapsille ja lastenlapsille. Saavatko he elää yhtä rauhallisessa ja vauraassa Euroopassa, kuin me olemme saaneet?

      Valitettavasti poliittinen eliitti ei tunnusta oikeutta vastustaa muslimien maahanmuuttoa, vaan pyrkii asettamaan kaikin keinoin edistämään suuren muslimiväestön syntymistä Eurooppaan.

      On siis aika vaihtaa eliitti. Muista äänestää huhtikuun 19. päivänä.
      Ilmianna
      Jaa

      ajat_muuttuvat

      23.3.2015 08:03

      Ranskassa äärioikeisto sai äänivyöryn vaaleissa. Rekyyli iskee odotetusti.
      Ilmianna
      Jaa

      tuttumies

      23.3.2015 08:10

      Joskus 1800-luvulla joihinkin Euroopan maihin on saapunut tataareja ja muita pienryhmiä, jotka ovat säilyttäneet islamin uskonsa, ehkä kotouttamalla sen. Tämä ei kuitenkaan toimi nyt ennusteen pohjana, koska tuolloin ei maahanmuuttajille jäänyt satelliittilautasen kaltaista napanuoraa lähtömaahansa ja sen valtakulttuuriin.

      Toisaalta kyse on myös uskonnollisen tyhjiön täyttymisestä, mistä voimme kiittää sekularisteja.
      Ilmianna
      Jaa

      höpöhöpö

      17.4.2015 09:14
      Uusi

      Eurooppa ei tarvitse yhtään noita murhaajia ja raiskaajia jotka puolustelevat noita tekojaan muka uskonnolla. Islam ei ole uskonto, se on suurten ihmismassojen hallintakeino jossa itse kansa hoitaa toisin ajattelijat pois päiviltä imaamien käskystä . Että silleen.
      Ilmianna
      Jaa

      Poistohukkaputkille

      17.4.2015 10:36
      Uusi

      Jos kerran vierasperäset kasvit ovat haitaksi Pohjolanluonnolle ja niitä ei saa päästää

      leviämään, vaan ne pitää tuhota ja hävittää.Samoin on myös vierasperäiset ihmiset ,jotka

      eivät kuulu eliöstönä maahamme,on poistettava ,ennenkuin ne lisääntyvät ja tuhoavat maamme.Esm:myös kanit ja kanadanmajavat ,mitä niistä on seurannut maalemme ja luonnolle.

      Jokaisella lajilla on oma paikkansa maapallolla,mihin heidät on tarkoitettu,ei niitä pidä levittää sinne,mihin laji ei kuulu tai siintä seuraa tuho.
      Kommentoi
      Ilmianna
      Jaa
      1 VASTAUS:
      Uusi

      höpöhöpö

      17.4.2015 10:39

      Luonnon järjestystä ei pidä mennä muuttelemaan. Että silleen.
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      höpöhöpö

      17.4.2015 11:49
      Uusi

      Ylös. Että silleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe