Ystäviä netistä?

Fetus

Deittipalveluja on pilvin pimein, mutta ei yhtään paikkaa ihmisille, jotka etsivät vain ystäviä. Toki ystäviä voi etsiä deittipalveluidenkin kautta, jos kärsivällisyys riittää sietämään seksiä havittelevia perverssejä. Olen hyvin epäsosiaalinen ihminen, joten ihmisiin tutustuminen tai edes keskustelun aloittaminen on ylitsepääsemätön este. Internetissä tutustuminen on helpompaa, kun ei tarvitse esiintyä omalla naamallaan, joten voi vapaammin puhua kaikesta, eikä tarvitse koko ajan miettiä sanomisiaan.

Internetissä ei kuitenkaan ole paikkoja missä tutustua muihin samankaltaisiin ihmisiin. Kaikki keskustelupaikat ovat täynnä trolleja, joiden tavoite on tuhlata omaa vapaa-aikaansa tekemällä pilkkaa muista. Teini-ikäisille ja sitä nuoremmille paikkoja on enemmän tarjolla, mutta nuorille aikuisille, kuten minulle, kaikki paikat ovat deittailua varten.

Huoh.

Oletteko onnistuneet löytämään ystävän internetistä ja kuinka onnistuitte siinä? Entä suhteita, jotka ovat saaneet alkunsa nettiystävyydestä?

20

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muttamutta

      Itse olen löytänyt pari ystävää netin kautta. Olen introvertti ja en oikein tykkää liikkua suuressa ihmispaljoudessa, joten netin välityksellä se tutustuminen on ollut helppoa.
      Ollaan kirjoiteltu, soiteltu ja jopa tavattu. Se tapaaminen ei vaan ole samaa, kun ystävän kanssa, joka asuu samassa kaupungissa, kun itse. Nämä mun netistä saamat ystävät asuu kaukana sieltä, missä itse asun.

      • Tutustuin teini-ikäisenä muutamaan tyyppiin netin välityksellä, joista yhdestä tuli jopa mulle hyvä ystävä. Se ystävä on kuitenkin jo historiaa ja olen nyt alkanut etsimään uudestaan tuttavuuksia, mutta se ei enää olekkaan niin helppoa.

        Kun tutustuimme tämän ystävän kanssa, niin asuimme kaukana toisistamme. Tapasimme toisiamme tosi harvoin, koska olimme niin nuoria ja ei ollut varaa matkustella. Lopulta kuitenkin elämä ajoi meidät samaan kaupunkiin ja sen jälkeen olimme lähes koko ajan keskenämme.


      • muttamutta

        Täällä netissä saa aina tai no melkein aina suhtautua tietyllä varauksella ihmisiin. Osallistun välillä keskusteluihin täällä Suomi24:lla, muuallakin kuin tässä osiossa. Joskus on keskusteluita siirretty spostiin ja siitä on lähtenyt yhteydenpito jatkumaan.
        Itselläni ei ole ystäviä tässä kaupungissa, jossa asun ja "vanhemmalla" ikää niitä on vaikeampaa enää saada. Ei se mahdotonta ole, mutta vaikeampaa.


    • n82nen

      Samaa olen itse miettinyt . 32 v naispuolinen olen.. elämässä tulee muutoksia kun kaikki saa vauvoja tms.. jotenki yksinäistä tuntuu.. Pidän ihmisten kanssa olosta.. jotenki kivaa olisi pitää tyttöjen iltaa . Kokata jotain hyvää, ehkä joku drinkki tms.. jutella ystävälle vähä kuin kaikesta.. samat intressit ois kiva.. iha perus juttu niinku ulkoilu jne.. alkoholia ei jaksa humalahakuisesti enää. . Jotenki ajattelen et osaa kiva niinku jossai Välimeren seuduilla kun ihmiset ottaa realisti ystävien ja perheen kanssa.. nykyää jokaisella nii kiire että ehkä kolmen viikon päästä kahville ? Selvä ! Vedän sudet itsekseni sit. Et tähä tyyli. N82

      • n82nen

        Sufeet siis


    • Pelottelevaakin

      Näin ikääntyneenä olen usein haeskellut esim: kaveria kirjoitteluun , sehän onnaa näillä sivustoilla . Mutta moinen ei sytytä aikuista naista , hassua mielestäni .

    • ckckckckckckck

      Kokeile ni tiiät

    • Kävi_tuuri

      Löysin joitakin vuosia sitten täältä suomi24:sta kirjoitteluystävän, hän vaan ilmaantui kuin tyhjästä, eikä pitänyt pahana että kirjoitin hänelle :)

      • Etsivä_löytää

        Sama täällä ihanan ystävän kirjoittelun merkeissä olen löytänyt ja uskon, että tulisimme juttuun muutenkin, mutta välimatka on esteenä.

        Mutta se on kyllä totta, että jos laitan naisena kirjeystävä ilmoituksen niin vastauksia tulee lähes yksinomaan miehiltä, enkä parisuhdetta ole etsimässä vaan ystävää. Naisista taas ei tunnu saavan enää oikeaa ystävää, sitä mennään niin pinnallisissa aiheissa, ettei sitä loputtomiin jaksa tai sitten pyritään lähinnä kehuskelemaan ja itse kaipaisin niitä aitoja ihmisiä ystäväksi. Miehen kanssa on helpompaa kirjoittaa, mutta he tuntuvat hakevan pelkästään parisuhdetta tai iloa avioelämään. Hämmästyisitte naiset jos tietäisitte kuinka usea aviomies hakee mailikaveria.

        Kuitenkin, kyllä netistä on mahdollista löytää mukavia ihmisiä kunhan löytää ne jyvät akanoista.


      • Kävi_tuuri

        Niin olen mies ja hän nainen.


      • Etsivä_löytää

        No, ehkä teillä on ollut tuuri tai olette hakeneet samoja asioita. En kiellä, etteikö ystävystyä voisi miehenkin kanssa, mutta useimmiten se kuitenkin on niin, että miehille ei riittäisi pelkkä kirjeystävtyys.


      • Kävi_tuuri

        Miksi mies ei saisi haluta suhdetta ?


      • Etsivä_löytää

        Saa toki haluta jos nainenkin on miestä etsimässä, mutta yleensä miehet eivät edes vaivaudu ottamaan selvää onko nainen sitä etsimässä. Itse olen etsinyt pelkkää ystävää, mutta vastaajat ovat miltein seuraa hakevia miehiä.
        Melkein uskon, että netissä on helpompi hakea parisuhdetta kuin ystävää.

        Alkuperäisen kysymyshän oli, että mistä löytää ystäviä?


      • Kävi_tuuri

        Niinhän se kyllä oli :p Mistä päin olet, tai no onko tuollakaan kysymyksellä merkitystä jos vain ystävää etsii:)?


    • Sorrentoon

      On se vaan kumma! Mitä yksinäiset tekevät talvella? Kevät kun vähänkin häämöttää, tarvitaan ystävä. Mitä sille ystävälle tehdään tai miten sen/hänen käy kun tulee talvi, kylmää ja pimeää. "Kesäkissojako" ovat ystävät?

      • Mulle ainakin tulee keväisin sellainen olo, että pitää tehdä jotain hyödyllistä elämässä. Syksyisin ja talvisin voi masentua, kun kaikkialla on pimeää, kylmää ja märkää.


    • norto

      En ikinä usko, että Internetin välityksellä saisi ikinä ns. tosiystäviä! (virtuaalista pelleilyä!) Jotkuthan väittävät löytäneensä Netinkautta myös elämänkumppanin, mutta itse en usko siihen. Olen joskus kokeillut.

      • jvoku

        Mää löysin netin kautta elämänkumppanin ja aviossa ollaan ja hygin on mennyt :-)


      • jvoku

        Hyvin siis :-)


    • Nvm55

      Muutamaan vuoteen en ole enää netin kautta hakenut edes kirjoittelukaveria, on sen verran huonoja kokemuksia. Suurin osa vastauksista oli tyyliin "elän kylmässä liitossa ja...." tai sitten suoraan sanottiin että on petikaveria vailla ja lähes kaikki vastanneet oli sanojensa mukaan varattuja.....joten ei kiitos, sitten oli myös näitä "äitihahmoa" hakevia huomattavasti itseäni nuorempia......
      Tulin siihen tulokseen, että täältä ei kannata hakea minkäänlaista seuraa....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe