Vi*un puhelinmyyjät

Sarppis

Joka jakson katsoneena täytyy sanoa että sarja huononee jakso jaksolta. Eilinen jakso oli täysi pohjanoteeraus. Ainoa topikki oli se kuinka Jere ja Miksu olivat sitä mieltä miten Jeren pitäisi päästä panolle. Ei sillä etteikö sitä asiaa olisi puitu jo muissakin jaksoissa mutta se vaikutti olevan ainoa aihe eilen. Myöskään eilen ei näytetty ite puhelinmyyjän työstä mitään. Ainoa klippi oli se kun tämä "prinsessa" Maria kiroaa kuin merimies siitä kuinka tyhmä se uusi spiikki on.

7

2412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hullut.lukkojentaakse

      Ihmettelen suuresti miksi joku katsoo vähä-älyisille tarkoitettuja sarjoja.

      • Sarppis

        Halusin herättää keskustelua ko. sarjasta, en saada kysymyksiä siitä miksi katson sitä, tai miksi sinun mielestäsi joku katsoo muita vastaavia "vähä-älyisille" tarkoitettuja ohjelmia.


      • No_tuossa
        Sarppis kirjoitti:

        Halusin herättää keskustelua ko. sarjasta, en saada kysymyksiä siitä miksi katson sitä, tai miksi sinun mielestäsi joku katsoo muita vastaavia "vähä-älyisille" tarkoitettuja ohjelmia.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13547126


    • dfsfdsfddsf

      Itse katson ihan yksinkertaisesti sen takia, että tulee kiva fiilis kun tajuaa kuinka tyhmiä iso osa muista ihmisistä on. Varmastikin käsikirjoituksella on osansa, kun mietitään kuinka jaksoissa hölmöillään, mutta noita vajakkeja on riittämiin ihan "oikeassa elämässäkin", niin en ollenkaan epäile sarjan henkilöiden tyhmyyttä.

      Miksu on kyllä huvittava tapaus, tuommoinen kaikentietävä pätijä, jonka on osattava ja tiedettävä kaikki aina pikusen muita paremmin. Tunnen samanlaisen henkilön omista piireistäkin ja tällä henkilöllä on AINA mielipide ja fakta hallussa asiassa kun asiassa. Tai niin hän yrittää uskotella muille, tod.näk itselleenkin.

      Viimevuonna kysyin häneltä muka tietämättömänä, että eikös se Teemu Selänne pelannu vuos takaperin San Josessa ja kuinka tällä meni? Vastaus oli että "kyllä, siellä se pelas. Teki melkeen maalin/peli ja oli liigan kovimpia pistemiehiä". Ei hyvä tavaton kuinka vaikeaa oli pitää pokkaa. Miksu vaikuttaa aivan samalta, ilmeisesti luulee aidosti olevansa muita fiksumpi jakaessaan elämänohjeitaan, vaikka todellisuudessa hän on se porukan tyhmin.

      Miksun tyhmyys on ihan hauskaa, mutta sen Jeren kattominen menee jo ihan överiksi - älytön myötähäpeä. Ei tee mitään muuta kun jauhaa jatkuvasti kuinka jokatoinen muija on ihan vitun upee ja ois kiva päästä vetelemään, vaikka kaveri on ihan käsi naisten kanssa. Miten on pokkaa jauhaa asiasta kameralle? Sama kun joku keihäänheittäjä uhois jatkuvasti heittävänsä 130m ja voittavansa joka kilpailun, mutta ei olisi koskaan edes kokeillu heittää keppiä. Joko tämä on todella tyhmä kaveri, tai sille maksetaan ihan vitun paljon itsensä nolaamisesta.

      Se lepakko taitaa olla oikeasti ainut jossain määrin järkevä tyyppi noista ruutuaikaa saavista.

    • ei_voi_olla_totta

      Mikä ihmeen otus se turvonnut plösö muija siellä sarjassa oikein on? Paksuna ilmeisesti sille espanjan mamulle? Niillekin kelpaa ihan mikä reikä tahansa...hohhoijaa.

      Muija vetää röökiä ketjussa. Käsi ylös kuka haluaisi olla se vauva joka noille idiooteille syntyy? Senkin retardin on kiva tulevaisuudessa jossain apu-apu-koulussa katsoa videoita tästä tv-sarjasta kuinka äiti poltti tupakkaa ja miksi hän on nyt kehitysvammaisena bassonsoittajana jossain PKN-tyylisessä punk-bändissä. Ziisus sentään että tommoset saa ihan ilman lupia tehdä lapsia. Mä sinä jätkänä syöttäisin muijalle jotain raskaudenkeskeytystabuja tauotta.

      • Neemujen.paratiisi

        Tommoista se on nykyään. Väestöliitto ja RFSU neuvontapalstallaan suosittelee naiset emansipoitumaan tupakan, viinan ja nee-kereiden avulla. Ruotsilla on ala-asteen koululaisille jo kuvitetut oppikirjatkin, joissa nee-kerit vetävät valkoisia ruotsalaisia tyttöjä. Googleta, jos et usko.


    • hölökynkölökyn

      Just katon tätä viimeistä jaksoa, huh huh, on pistetty mistään mitään tietämättömät nuoret muka myymään jotain joka ei nyt varmana mene kaupaksi. Sitten todetaan ettei sinusta taidakkaan olla tähän...eikö se olisi jo aiemmin pitänyt testata...No kai tämä on ihan vitsillä tehty että jos sattuisikin nappaamaan. Säälitää nuo nuoret mut julkisuuden kipeys niin suuri että suostutaan mihin vain. Näkivätpähän moalimoaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2058
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1962
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      149
      1563
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe