4 smile mitä tulossa

elämäsekaisiin

Hei taas katsotko ihmissuhteet mitä tulossa?Terveys ja työ myös.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      En minä kyllä oikein usko, että sun miehellä toista naista on. Oon tässä hänen korttiriviään selannut ja täällä ei oo niin mitään toiseen naiseen viittaavaa..

      Sinä sen sijaan.., (ristiverinen nainen) oot pähkäilly jonkun asian paljastumista ja kasannut hartioilles hirveän taakan. Jollain tapaa aineelliset sopimusasiat näyttelevät omaa rooliaan tässä ja sitä, että ajattelet, että tämä oli sitten tässä. Pelännyt olet viestiä rakastumisesta.

      Sua ahistaa vielä jonkun aikaa ja itekses paljon asioita pohdit. Tässä on vaaleana naisena esiintyvä (lämminhenkinen aikuinen nainen, paljon elämää nähnyt) ja sitä, että sua puukotetaan nyt selkään. Kotisi saat oikeinpäin ja rakkautesi palannee. Ylpeä saat olla saavutuksistasi
      Jokin tulee vääjäämättä ja saattaa pikkusen ravistellakin ja tässä penäät oikeuksiasi. Sit saat kuulla jotain ja alat suunnitella tulevaisuuttasi uudella balanssilla, kohtalo kuljettaa kulkuasi eteenpäin.
      Huh.., sitte tulossa hirveä riita jonkun ristiverisen aikuisen miehen kanssa, mutta et hirveen vakavasti jaksa enää asiaan paneutua ja löydätkin harmoniasi. Varautunut olet kaikkeen, myös siihen että sulle ehdotellaan ties mitä ja joudut valintoja tekemään.
      Jokin tulee täysin puskista ja vi sinua kohti isoa muutosta. Tässä saatat joutua jättämään vanhat, kannattamattomat asiat - liittyy johonkin asiaan jossa oot kokenu jäänees 'rannalle ruikuttamaan.' Muutosten tuulet puhaltelevat myös aineellisissa asioissa ja jokin asia pitää tässä osata ratkaista ja se vellookin ajatuksiasi aikalailla.
      Vaalea aikuinen mies ja kilpailutilanne. Kaikki mahdollisuudet sulla on kyllä onnistua, mut sitten jokin viesti yllättää sut täysin ja koet sen aika vaikeana. Tilanne on haastava ja oot sen takia pikkusen tyytymätön.
      Uusi alku/uusi mahdollisuus ja menestystä, olkoonkin vaikka ihan kaikkea et sulatakaan. Tässä on joko virkamies tai henkilö, jolla on tekemisiisi suuri valta - mitä todennäköisimmin tuo jälkimmäisenä mainittu, sillä koet hänen kanssaan joko molemminpuolista viehätystä tai sitten hänen kanssaan muuten van kemiat on kohillaan. Harvemmin tavattu ystävä ja suurta onnea.
      Vaaleahko aikuinen mies ja kotiasiat, voi liittyä myös perintöasioihin ja työ näyttelee tässä jonkunlaista osaa. Stressi on kova, mutta olet päättänyt mennä - vaikka läpi harmaan kiven! Uutisia tulossa joltain sinulle läheiseltä ihmiseltä.
      Noh kuule.., et sinä sille mitään mahda, että luottamuksesikin alkaa palailla. Johtunee anteeksipyynnöstä/sovittelusta. Tosiasiat on tosiasioita ja jonkun ajan päästä pääset eroon jonkun viestin välityksellä, tuosta mieltäsi kalvaneesta asiasta.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiot. Kun pöly laskeutuu, istahdat kannon nokallesi soitintasi soittelemaan, katse kuuhun luotuna ja ajatustesi harhaillessa Herra ties missä. Varo liiaksi jämähtämästä paikoillesi - olkoonkin vaikka tässä kyseesä onkin joku vaaleahko nainen, jonka pikkusen petollisena koet. Nyt on oltava terävänä, sillä tää tulee vaatimaan sinulta kyllä rohkeutta/sisua, what ever.., mutta aurinko lämmittää säteillään elon taivaltasi ja olet se onnistuva/menestyvä osapuoli.
      Arvojen uudelleen settelua ja nyt sitten ne töppöset tiukasti maan kamaralle, ettet tee kuvitelmissasi kärpäsestä härkästä! Sinä, olet voitonratsusi satuloinut ja sinulla on kaikki syy olla onnellinen! Toivoakin riittää, olkoonkin vaikka levoton oletkin, nyt on tartuttava toimeen asiassa, joka on jo pitkään vallalla ollut. Se on menossa ihan hyvään suuntaan.

      • elämäsekaisiin

        voi KIITOS kun katsoit. perutin yhden miehen tapaaminen pari päivä sitten vaikka olin luvannut tavata hän pettyi miten näet sen nyt paha olo ja vielä rahaasiat miten käy?


      • 4Smile
        elämäsekaisiin kirjoitti:

        voi KIITOS kun katsoit. perutin yhden miehen tapaaminen pari päivä sitten vaikka olin luvannut tavata hän pettyi miten näet sen nyt paha olo ja vielä rahaasiat miten käy?

        En tiijä.., kun taisin kattoo väärään laatikkoon. Tän piti olla tuolle ihmiselle, jolla ei luottamusta vain löydy... nimimerkin alle,
        Katon sul jossain välissä...


    • 4Smile

      Otetaanpas uusiks sinulle: elämä sekaisin..

      Pikkusen täällä on huojuntaa ollut ja oot halunnu päästä eroon mieltäsi kaivelevista asioista. Myöskin iso muutos täällä on ollut, eli tahtoo sanoa, että vanhat kannattamattomat asiat kannattaa nyt jättää omaan arvoonsa. Kuoleman kortti yleensä tahtoo sanoa, että ellei mikään vanha kuole - ei mikään uusikaan voi syntyä. Myöskin, olet kulkenut elämässäsi kohden yhden vaiheen loppua ja uuden alkua. Kaikki tämä, on saanut alkiunsa jostain viestistä, jonka olet saanut, eri paikkakunnalta TAI jonkin aikaa sitten

      Täällä puuhaillaan jotain selkäs takana ja jopa vielä henkilön toimesta, joka näyttelee aika suurta osaa elämässäsi ja tässä tarvitaan nyt terävänäköisyyttä/päättäväisyyttä. Rahasopims asioita ja kohtalonpyörä raksuttaa tälle nyt omaa aikaansa. Peräti ravistelevakin tämä voi olla ja tätä sitten itekses paljon pohdit.
      Lieneekö tähän liittyy myös joku nainen, johon et kauheesti luota ja tilanne on aika haastava ja tää nainen voi olla myös sellainen, jota et joka päivä tapaa. Jotain sovittelua/anteeksipyytelyä tässä ilmassa roikkuu asiassa, joka tulee sulle kyllä täysin puskista ja penäät oikeuksiasi
      Kaikenlaisia voittoja ja suurta onnea ja täsä on joku 'hengenheimolaisesi' ja tiedotteita aineellisiin asioihin liittyen. Tää tulee eteesi, sinun itsesi voimatta siihen vaikuttaa ja tämän tiimoilta haalit hartioillesi turhan paljon kannettavaa.
      Jokin juttu myös paljastuu ja sinulla on nyt pitelemistä 'vierelläsi murisevan pedon' kanssa, tilanne kuitenkin on allinnassasi ja lopulta ratkeaa - tai se pitää ratkaista jotenkin. Tämä voi viedä sinut myös ennen tekemisiesi ratkaisujen äärelle ja kilpailu perin kovaakin voi olla. Nyt pitää huomioida vain faktat ja olla mahdollisimman järkevä/rauhallinen. Tässä on joku kypsään ikään ehtinyt nanen tai tää juttu on joku selainen, jossa mietit, onko aika tälle kypsä.
      Jokin yllättää sinut yks kaks ja saat uuden mahdollisuuden, vaikka sun on pikkusen vaikea mokomaa uskoakaan. Laitat kuitenkin 'tanssikengät' jalkaasi ja vipellät intoa piukassa, kurkkaa välillä jalkoihisikin, ettet kielekkeeltä putoa... Vaalea aikuinen mies ja sitä, että nyt pitää takoa kun se rauta on kuuma ja tehdä valintoja...
      Pikkusen sun pitää miettiä asioita uusiks, vaikka kuinka koet, et elämä hymyilee. Tää on liittyväinen jotenkin ulkopuolisuuden tunteeseen/työttömyyteen/yksinäisyyteen/osattomuuteen.. Riita on tulossa ja siihen liittyy ristiverinen aikuinen mies ja ahdistusta, mutta myös toivoa - liekö tämä sitten kaipausta??
      Uutisointia..,, etkä mahda sil mitään, et vaikka sua pikkusen nyppiikin - oot päättänyt edetä vakain aikein, ehkä mietit myös aloitteen tekemistä??? Tää stressaa sua ja koet tän vaikeana asiana ja sytämiä piisaa viimesessä kortissa, eli eiköhän kyse oo jostain ihastuksesta, jossa mietit uskallatko edetä.
      Kaikki syy iloon ja juhlaan ja balanssia. Kuun valossa elävät unet ja intuitiot ja vaivut jonnekin nirvanan tapaiseen, liittyen asiaan joka on jo jonkun aikaa kestänytkin ja jossa onnistumisen avaimia pitelet sinä. Uutisia vaaleahkoon naiseen liittyen.
      Ylpeä saat olla siitä mitä olet jio saavuttanut, koti/perheasioihisi liittyen. Työ/opiskeluasioita ja silkkaa onnea vaaleahkon aikuisen miehen kanssa ja muutosten tuulet tässä jo puhaltelevatkin, sillä kaikenlaisia ehdotelmia ilmassa sinkoilee.
      Nyt ihan rauhassa ja maltilla, kun kotisikin on oikeinpäin. Kovasti haluat suunnitella tulevaisuuttasi ja haluat välillä hengähtääkin. Menestystä ja ristiverinen nainen, romanssia pukkaa... ;)

      • elämäsekaisiin

        Kiitos 4smile. saanko vielä kysyä ottaako tämä nuorempi virkamies enää yhteyttää minun kun peruin treffit vai tuleeko uusi mies kuvioihiin? Saanko rahaasiat kuntoon?


      • 4Smile
        elämäsekaisiin kirjoitti:

        Kiitos 4smile. saanko vielä kysyä ottaako tämä nuorempi virkamies enää yhteyttää minun kun peruin treffit vai tuleeko uusi mies kuvioihiin? Saanko rahaasiat kuntoon?

        Tulin just kotti ja vedän nyt pikkusen henkeä.., huh että vanhuus tosiaan ei tu yksin!!!
        Palaan ku sydän lakkaa hakkaamasta tuhatta ja sataa..


      • elämäsekaisiin

        Hei katsotko vielä mitä tulossa, huomenna nähdään uudestaan hän ehdotti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe