Khao Lak vai Krabi?

Neuvoton

Kumpaa kohdetta suosittelette keski-ikäiselle pariskunnalle joka ei enää bailaa mutta kaipaa kuitenkin elämää ympärilleen. Kauniit maisemat ja rannat taitavat löytyä molemmista kohteista mutta kummassa on esim. parempi ostos- ja ravintola tarjonta? Entä onko hintatasossa eroa? Kun on pitkästä aikaa reissuun lähdössä, haluaisi kovasti onnistua paikan valinnassa.

15

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SameSame

      Makuasia. Yksi tykkää yhdestä toinen toisesta kohteesta. Krabissa enemmän palveluita.

    • pirkko48

      Krabin Ao Nangia tarkoittanet. Siellä enemmän elämää. Khao Lakissa halvempaa. Krabilla tavaratalot lähellä Krabi Townissa. Khao Lakissa pitää matkata Phuketiin shoppaamaan. Tosin markkinat on kolme krt vkossa.

      Me ollaan oltu kolme kertaa Khao Lakissa ja matka taas varattuna. Meille riitti kerta Ao nangissa.

      • Neuvoton

        Kiitos kommenteistanne. Pirkko48, mikä sai teidät valitsemaan Khao Lakin Ao Nangin sijaan kun molemmat kohteet olette kokeneet?


    • Pirkko48

      Suurin syy se, että upealle rannalle päästäkseen Ao Nangissa piti aina lähteä pitkähäntäveneellä jonnekin. Koimme sen vähän tylsänä. Rakastamme pitkiä rantakävelyjä ja Khao Lakissa siihen on upea mahdollisuus! Me olemme aina majoittuneet Bang Niangilla, joka on hiljaisempi kuin "keskusta" Nang Thong, jossa on enemmän kauppoja ja ravintoloitakin. Rakastamme rauhaa, emmekä kaipaa mitään biletysmeinikinä. Ei noiden väli ole kuin 3-4 kilsaa, joten helposti pääsee vaikka rantaa pitkin kävellen päivällä tai lavataksilla. Bang Niangin ravintolat tosin riittävät meille, mutta supermarketissa ja optikolla käydään aina kerran pari loman aikana ja ne löytyvät sieltä keskustasta.

    • sawade

      Olen ollut kolme kertaa Khao lakissa ja kerran Krabilla ja tykännyt molemmista. Khao lakiin ollaan rakastuttu ja lasten kanssa siellä on helpompaa kun rannalle ei tarvitse lähteä pitkähäntäveneellä. Ollaan oltu Nang thongin alueella, joka on isompi kuin Bang niang kyllä, mutta vielä kuitenkin pieni ja rauhallinen keskusta. Ei siis löydy biletysmeininkiä sieltä ;) Mikä sopii meille hyvin. Me ollaan puolestaan tykätty, että voidaan hotellilta kävellen mennä keskustan pääkadulle kauppoihin ja ravintoloihin eikä aina tarvitse lavataksia liikkumiseen. Muutaman kerran loman aikana ollaan sitten ajeltu lavataksilla Bang niangiin markkinoille ja syömään. Khao lakista on helppo tehdä myös retkiä. Me ollaan käyty Tachain ja Similanin saarilla, Khao sokin kansallispuistossa ja Cheow lanin tekojärvellä (upeita paikkoja), läheisessä Lamrun luonnonpuistossa ja kalaretkillä.

    • mukda

      Täällä myös Khao Lakin suosittelija! Kaksi kertaa Krabilla, ja kaksi kertaa Khao Lakissa, ja taas Khao Lakiin matka varattuna.. :)
      Me olemme 30-40v pariskunta, tykkäämme rauhasta mutta myös hyvästä ruuasta ja sopivasta ostostarjonnasta. Khao Lak on aivan ihana paikka, ei yhtään tyttöbaaria tai vesijettejä rannalla. Palveluita on, mutta myös rauhaa. Mopon kun vuokraa, näkee vaikka mitä. Rantaviivaa voi kävellä vaikka koko päivän, sitä riittää!
      Mekin olimme Bang Niangin rannalla, ja viimeisimmän kerran nyt maaliskuussa Mukdara Beach hotellissa ja sinne menemme uudestaan ensi vuonna.
      Krabin Ao Nang on aika pieneen tilaan rakennettu turistikylä. On kauppiaita, tyttöbaareja, liikennettä. Siellä en uskaltaisi mopoilla. Ja tosiaan hienoa rantaa pitää lähteä aina hakemaan lähisaarilta. Toki, nähtävyys se Krabikin on ja varmasti myös sinne tulee joskus uudestaan lähdettyä.
      Mutta khao lak on ehdoton suosikki!,

      • KaikissaBaareissaOn

        Kyllä siellä Khao Lakissakin baareja on jossa baarityttöjä on. Haittaako se on itsestään kiinni.


    • Neuvoton

      Aina vaan vaikeammaksi muuttuu, molemmissa tuntuu olevan puolensa. Krabin maisemat houkuttaa mutta myös Khao Lakin upea ranta ja hotellien sijainti. Täytyy varmaan arvalla vetää! Kiitos kaikille vastauksista!

      • Krabinrannat

        Mikä Krabin rannoissa on vikana , voi jopa uida turvallisesti ja katsella hienoja vuorentapaisia.Pohjoiseen voi kävellä rantoja pitkin niin paljon kuin jalat sietää.
        Ihmisiä tosin on ja palveluita. Jos on ihan lataus kunnossa niin kl:ssä enemmän eristyksissä.


      • Neuvoton

        Olen ymmärtänyt että Krabilla on lähdettävä saarille löytääkseen hyvän rannan, olenko siis kuitenkin ymmärtänyt väärin??


      • KatsoTäältä

      • merelle6
        Neuvoton kirjoitti:

        Olen ymmärtänyt että Krabilla on lähdettävä saarille löytääkseen hyvän rannan, olenko siis kuitenkin ymmärtänyt väärin??

        Ao nangin ranta on sinällään ihan jees. Kyllä siinä voi makailla ja uida ihan hyvin. Meidän mielestä on mukava ajella pitkähäntäveneillä saarille ja railayn rannoille, mukavaa ajan kulua ja komeita maisemia. Tietysti pienten lasten kanssa se on rehjuumista. Meiltä pisteet Krabille.


      • Pirkko48
        Neuvoton kirjoitti:

        Olen ymmärtänyt että Krabilla on lähdettävä saarille löytääkseen hyvän rannan, olenko siis kuitenkin ymmärtänyt väärin??

        No jos vertaa Khao Lakin 15 km pitkään upean rantaan, ei se Aon Nangin ranta ole läheskään samanveroinen. Paratiisirannan löytääkseen on lähdettävä pitkähäntäveneellä kauemmas.


    • Mielipiteeni on tietenkin puolueellinen. Nytkin kirjoitan Brizan koneella khao lakista. Valitkaa Krabi. Khao lakkiin voi koukuttua. Etenkin jos tulee toukokuussa, kun on tosi niukasti turisteja, ja hinnat kohillaan. Brizankiin alle kolmenkympin. 2 vk ei viel sadetta kuin iltaisin joitakin kuuroja. aurinko paistanut kaiket paivat, kuumaa on enempi kuin talvella, ja harvat matkailijatkin erilaisia. Thaikuilla lomaa toukokuussa. Tuntuu ihan erikohteelta kuin pahimpaan sesonkiaikaan. Altailla ei paljon muita ole nakynyt.

      Mut itsestahan se on kiinni. Hienon loman voitte taatusti pitaa kummassa tahansa. Mita noihin nahtavyyksiin tulee, niin mopo alle ja vuorille taalla ajelemaan, niin melkoset on vaatimukset jos ei nakymat merelle ole riittavat. Samoin taalla on komeita maisemia muuallakin kuin merelle. Sellasia viidakoita ja sademetsaa ettei paremmasta tietoa.

      Krabista ei tieda juuri mitaan, kerran juhlissa poikennut, mut khao lakissa taatusti liian montakertaa kaynyt. Ensivuonna on kyl pakko paasta tanne taas .

      Terveisia kuitenkin kaikille khao lakin ja thaimaan ystaville.

      • SääSammakko

        Tietenkään ei vielä sadetta. Sadekausihan alkaa normaalisti elokuussa ja päättyy marraskuun alussa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe