Kysymys isäksi tulleille!

Appelsiinipuutarha

Huhuu miehet, onko teillä seksi loppunut lasten syntymään? Vai onko tullut vain pitkä tauko? Oletteko kestäneet asian, pettäneet vai miten olette ratkaisseet ongelman? :)

37

72

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sddfgty

      Työnnetty löylykauha perseeseen

    • Käsityöläinen6

      Oikeestaan totaalisesti. Ennen tuli harrastettua päivittäin mutta ei enää peitto heilu kun n. 3viikon välein. Käteen se on pakko paukauttaa tai hakea muualta sitä mitä ei kotoa saa, se on vaan surullinen fakta että terveessä parisuhteessa pitää olla seksiä.

      • Hmm...Kolmen viikon välein on kuitenkin suht usein verrattuna totaaliseen selibaattiin? :) Kuinka useit sitten haet seksiä muualta?


      • Käsityöläinen6
        Appelsiinipuutarha kirjoitti:

        Hmm...Kolmen viikon välein on kuitenkin suht usein verrattuna totaaliseen selibaattiin? :) Kuinka useit sitten haet seksiä muualta?

        Niin, se riippuu miten paljon tarvitsee ja mihin on tottunut. En juurikaan, muutama hairahdus on tullut muutaman vuoden sisään. mitkä kyllä kaduttavat. Vahvan tahdon omistan mutta tilaisuus tekee varkaan. Kyllä toi runkkaaminenkin alkaa puulta tuntua jossain vaiheessa... Ja puhuminen ei auta, aina löytyy tekosyitä.



      • yöksss
        Appelsiinipuutarha kirjoitti:

        Haluaisitko vaihtaa ajatuksia spostissa? [email protected]

        Oot kyl säälittävä lumppu


    • sddfggy

      No voi voi tajutkaa nyt älypäät että naisille riittää vähempi mulle riittää kerta viikkoon se jyystäminen ei vaan kiinnosta

      • Edu-2

        Niin ja sehän tietysti ratkaisee mitä sinä haluat, toisen halut on sitten ihan sivuseikka.
        Yrittäkää nyt älypäät tajuta että PARIsuhde pitää sisällään kaksi ihmistä ja molempien tarpeet pitäisi tyydyttää mahdollisuuksien mukaan, muuten koko suhde saattaa olla entinen.


    • M47___

      10v tauko tuli. Onneksi on jo ohi....

    • panopekka

      Ei taukoa vain kohde vaihtui

    • difjdefueh

      On vähentynyt jos vertaa siihen kun lasta pantiin alulle. Vaimo oli jatkuvasti jalat levällään vonkaamassa. Normi tilanteeseen ei ole vähentynyt ehkä jopa lisääntynyt. Seksi on muuttunut ei loppunut. Nyt pitää käyttää aika ja paikka aina hyväksi kun lapset eivät ole paikalla. Kyllä tilaisuus käytetään aina hyväksi. Kesäisin tulee ulkonakin touhuttua. Tulisko sitä keskimäärin 2-3 kertaa viikossa pantua ja siihen päälle vielä suihinotot eri paikoissa ja tilanteissa. Nyt lapset ovat 9 ja 12 vuotta joten ovat usein kavereilla joten aikaa on aikuisten leikeille. Molempien tarpeet pitää tyydyttää eikä aina voi sanoa ettei kiinnosta ja päätä särkee.

    • Vetäkää-näppiin

      Suomalainen pariskunta harrastaa seksiä keskimäärin kerran kahdessa viikossa. Kaikki jotka muuta väittää kusettaa tai puhuu jostakin kesäloman krapulapanoista, jotka on siis 1kk 12kk:sta.

      Yleensä se tunari, joka ei osaa naida, valittaa kun ei saa.

      • difjdefueh

        En minä ainakaan väitä etteikö Suomalainen pariskunta harrasta seksiä keskimäärin kerran kahdessa viikossa. Tämä pitää varmasti paikkansa mutta ei se tarkoita sitä etteikö joku pariskunta elä kokonaan ilman seksiä tai että toisessa parisuhteessa pannaan kuin kanit. Kukaan ei ole väittänyt muuta. Keskimääristä huolimatta meillä on jonkinlaista toimintaa suihinottoa, käsihoitoa, panemista jne jne melkein päivittäin tätä ei muiden Suomalaisten keskimäärät muuta mihinkään.


    • yökssss

      Onko ap huora joka koittaa kalastaa viattomia perheenisiä tätä kautta.

    • M.59

      Raskauden aikana 0 kertaa. Synnytyksen jälkeen 1,5 vuotta taukoa.

    • mekkk

      Ei ole tarvinnut ilan olla ja aikoinaan tein naselleni selväksi mitä parisuhteeltahaluan ja on myös itse seksuaalisesti aktiivinen- 2-5 kertaa seksiä viikossa on hyvä määrä ja nuorenpana joskus 3 kertaa päivässä ja se siitä. Sitten vielä naiset ihmettelee mihin ne mieht häviää jos seksi ei luista tai sitä on liian vähän.

      • Tuo on kyllä jo sikapaljon. :O


      • mekkk
        Appelsiinipuutarha kirjoitti:

        Tuo on kyllä jo sikapaljon. :O

        Ei se nyt paljon ole kun nuorempana sen aikansen naisen kanssa sekstailotiin 3 kertaa päivässä eli aamulla ennen töihin tai opiskeluun menoa ja päivällä kun tultiin kotiin ja illalla ennen nukkumaan menoa ja vielä siten että kun alettiin niin tehtiin 1-3 kolmekertaa ja se siitä.


    • qwweerttyu

      2 kertaa vuodessa on ollut tahti. Eipä paljon naurata...

    • taukoilu

      Tulii piiiitkä tauko ja noin miljoona tekosyytä. Hankin sitten vakin joka halusi useammin kuin minä ja pyysi lisää.

    • 5u4

      Kyllä se niin on että kun lapsi/lapset on saatu maailmaan niin naisten kiinnostus seksiin lopahtaa totaalisesti. Sen verran ollaan puhuttu porukoissa että se joka muuta väittää, valehtelee.

      Mitäs siinä sitten... Loppu onkin kiinni siitä haluaako viettää uskollista elämää vai etsiikö kiiltoa silmäkulmaan. Tarjokkaita on koska tietävät että ukkomiehistä ei tule riesaa.

      • Intohimokas

        Väitän muuta enkä todellakaan valehtele.


    • sfsfsf

      Kyllä meillä pannaan vaikka lapsia on kaksi. Ei ole kummankaan menoa haitannut. Nautimme toisistamme ja rakastelemme pari kertaa viikossa.

    • Toisinaan_tekis

      Meillä juttu on niin, että haluja olis kyllä mutta kun pari poikaa pyörii nurkissa niin sopivat saumat on usein tiukassa. Pikapanoille olis toki mahdollisuus, mutta kun halut olis kunnon pitkään sessioon niin ei vaan pysty. Joten jos kerrankin viikossa onnistuu niin pärjäilee... Toisinaan parikin - siitä on pidetty kiinni ettei tyystin puutteeseen jää kumpikaan. Jotenkin se van taitaa olla niin, että halut ja mahdollisuudet ei aina kohtaa ja kun ihminen on melko sopeutuvainen otus, niin halutkin myötäytyy olemassa oleviin mahdollisuuksiin. Toisaalta kun kummallakin kuitenkin on haluja olemassa ja aikaakin toisinaan, niin mikäpäs hätä tässä...

    • iskä49

      Pitkä tauko juu, lasten syntymän jälkeen. En tiedä vielä kuinka pitkä tauko on kun tauko vaan jatkuu... Nuorin menee rippikouluun. Oisko aika lempata tuo pihtaaja?

      • selsylady

        Juu ei taida haluta enää. Kai nyt sentään joskus aina sekstaatte


      • iskä49
        selsylady kirjoitti:

        Juu ei taida haluta enää. Kai nyt sentään joskus aina sekstaatte

        Aivan liian harvoin, tänä vuonna vasta 2 kertaa. Mulla ois haluja ja vehkeet toimii mutta turhaan. Ehdotin joskus että vedettäis vaimolta hormonikierukka pois, sehän voi myös viedä halut. Eipä se keskustelu johtanut mihinkään. Niinkuin ylensäkään seksistä keskustelu vaimon kanssa. Turhaa yksinpuhelua.


      • seksylady
        iskä49 kirjoitti:

        Aivan liian harvoin, tänä vuonna vasta 2 kertaa. Mulla ois haluja ja vehkeet toimii mutta turhaan. Ehdotin joskus että vedettäis vaimolta hormonikierukka pois, sehän voi myös viedä halut. Eipä se keskustelu johtanut mihinkään. Niinkuin ylensäkään seksistä keskustelu vaimon kanssa. Turhaa yksinpuhelua.

        Juu täytyy kyllä sanoa et jos oisin tänä vuonna saanu vaan kaks kertaa oisin varmaan tullut hulluks. Ehdota vaimolles että jos saat panna jotain halukasta naista ku häntä ei kerran kiinnosta.


    • Isäxkolme68

      On tullut pakollinen tauko kaikkien lasten (3) syntymän jälkeen. On ratkaistu ongelma niin, että on muulla tavalla sekstailtu. Noin kuuden viikon jälkeen rakasteltu normaalisti. Eihän tuo ole oikeastaan edes ongelma.

    • Äitiihminen

      Vastaan nyt kahden (2 ja 5 vuotiaiden) lapsen äitinä, että muksun syntymän jälkeen menee kyllä hyvä tovi (n2kk) kun ei miehen jalkoväli kiinnosta. Vaikka meillä molemmat on syntyny sektiolla niin kyllä kaikki muu kiinnostaa paitsi seksi. Mutta kai siinä hulluksi tulee jokainen jos se selibaatti loputtomiin jatkuu?
      En oikein meinaa uskoo että kenenkään vaimo pihtaa 15 vuotta? Kyllä se sen seksin jostain hakee, luuulen? :)

    • 4xpaappa

      3 lapsen jälkeen lyhyt luonnollinen tauko, raskausaikoina tosi pitkälle hommailtiin. Sitten vaimoilla alkoi kaikensortin vaivoja jotka helpotti leikkauksessa.
      Nyt molemmat 50 ja seksiä riittää eikä pelkona lastensaanti. Muksut on poissa kotoa ja kaikilla niilläkin lapsia. Hyvä että oli itse ajoissa asialla.

    • 357746hf

      Kyllä on seksi vähentynyt lasten syntymän jälkeen valitettavasti. Mutta käsi käy aina tarpeentullen ja pitää kalun suht tyytyväisenä...

    • Samatongelmat

      Meillä on seksiä varmaan 1krt viikossa välillä ei edes sitä.. Lapsi kohta 2v
      Ja onhan se myönnettävä että ihan perseestä se on. Panisin itte vaikka aamuin illoin mutta toki pitää laittaa asiat tärkeys järjestykseen.. Lapsen kanssa ei on kyllä mitenkää yksiselitteistä tuo arki ei sitä itekkää aina jaksa. Sitä yhteistä aikaa pitäis vaan saada jotenki kummasti saada järjestettyä

      • Saharaksi

        Kuulostaa tutulta tuo että asiat tärkeysjärjestykseen kun ei jaksa. Vieläkin, vaikka lapset on isoja, joskus vaan arki väsyttää niin paljon että vaikka kuinka panettais niin kumpiki nukahtaa sekunnissa kun sänkyyn pääsee :D Sitten kun on kahdenkeskistä aikaa, pannaan kyllä ku kanit.


    • Saharaksi

      Sori kun naisena vastaan, mutta piiitkä kuiva kausi oli. Se loppui vasta kun pienin lapsi oli ehkä vuoden, nukkui yöt, muutettiin isompaan asuntoon ja arki rullasi helpommin, lisäksi heitin pillerit mäkeen. Tuon kuivan kauden ajalta itsellä puuttuu paljon muistikuvia asioista joita mies kuitenkin muistaa. Ilmeisesti siis ei ole voimavarat riittäneet seksin harrastamiseen :/ Nykyään on halujen suhteen osat melkein toisinpäin, itse tarvin enemmän...

    • Kyllä se loppuu kuin seinään, mutta onneksi avo-exää raha kuitenkin edelleen jaksoi kiinnostaa. Sitten pillulla kiristämistä toistakymmentä vuotta. Lopetin sitten seksikaupat, lähdin lätkimään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1723
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      197
      790
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      97
      759
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe