Henkivallat, kuka selittäisi ...

pahavaihyväenkeli

Dan 10:
12 Ja hän sanoi minulle: "Älä pelkää, Daniel, sillä ensimmäisestä päivästä asti, jona sinä taivutit sydämesi ymmärrykseen ja nöyryyteen Jumalasi edessä, ovat sinun sanasi tulleet kuulluiksi; ja sinun sanojesi tähden minä olen tullut.
13 Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso, Miikael, yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista, tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö

Tässä on siis kaksi enkeliruhtinasta, Persian enkeliruhtinas, joka ilmeisesti oli pahan palveluksessa ja Miikael, Jumalan enkeliruhtinas, joka on Israelin kansan suojana. Nyt siis kysymykset:

Miksi Persialla oli paha enkeliruhtinas? Onko kaikilla mailla oma enkeliruhtinas? Millainen enkeliruhtinas on Suomella, Jumalan vai paholaisen? Milloin henkivalloissa jonkun maan enkeliruhtinas vaihtuu ja voiko se vaihtua? Mitä se tarkoittaa kansalle, jos sen kansan enkeliruhtinas on pahan palveluksessa? Mitä se tarkoittaa kansalle, jos sen enkeliruhtinas on Jumalan palveluksessa?

Onko kukaan tutkinut näitä asioita?

19

1704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkivaltojentaistelu

      Myöhemmin Danielin kirjassa mainitaan myös Jaavanin enkeliruhtinas, joka myös lienee paholaisen käskyläinen.
      Mikä oli se taistelu, kun tuo Danielin luokse tullut enkeli sanoi lähtevänsä taistelemaan Persian enkeliruhtinasta vastaan ja sitten joutuvansa Jaavanin enkeliruhtinasta vastaan taistelemaan? Oliko siitä historiallisesta ajasta kysymys?

      • Vanhempi_herra

        Enkeliruhtinaista Raamattu kertoo vain hyvin vähän. Siitä vähästä voidaan päätellä, että he ovat arkkienkelien tasoisia alempien enkelien johtajia, mutta suurin osa heistä on Paholaisen palveluksessa. Enkeliruhtinaat yhdistetään valtioihin, he hallitsevat valtioita ja kansoja.

        Voidaan ajatella, että enkeliruhtinaiden työn tulosta ovat kansojen erilaiset kansanluonteet, ideologiat, uskonnot, ajattelutavat ja yhtenäiskulttuurit. Enkeliruhtinaat muokkaavat kansoista tietynlaisia ja levittävät kansojen keskuuteen ajan hengen mukaista ideologiaa. Varmaankin Rooman valtakunnalla, Napoleonin Ranskalla, natsi-Saksalla ja Neuvostoliitolla oli taustallaan voimakkaita enkeliruhtinaita jotka antoivat kullekin valtakunnalle missiot ja visiot.

        Suomessa ovat aivan viime vuosina levinneet voimakkaasti maallistuminen, feminismi, seksuaalinen monimuotoisuus ja monikulttuurisuus. Niistä on tullut ainoaa hyväksyttävää ajattelutapaa - ajan henkeä. Samoin monissa muissa länsimaissa. Muutos on ollut erittäin nopeaa ja kaikki perinteinen on romutettu.

        Tuntuu, että Suomessa on tilanne henkivaltojen taistelussa se, että aiemmin maatamme suojellut Jumalan hyvä enkeliruhtinas tai arkkienkeli on jäänyt tappiolle taistelussa pahaa enkeliruhtinasta vastaan. Ajan henki leviää voimakkaasti ja sitä levitetään tarkoituksella. Näkymätön maailma syöttää ihmisille ajatuksia ja muokkaa kokonaisten kansojen asenteita.


    • Jaavanin ruhtinaan tulo oli Lännen tulo, Persiaan, Aleksanteri suuren johdolla (336 eKr. - 323 eKr.)

      Profeetta Daniel kirjoitti kirjat 500 luvun tienoilla eKr, Persian ja Meedian alueella jolloin, tuo Kauris (Jaavan) lännestä oli tulossa sinne.

      Tuo Jaavanin ruhtinas on myös tänään vahvana maailmassa, kuten tiedämme Lännen aseman maailmassa.

      • Vanhempi_herra

        Jaavanin on perinteisesti tulkittu tarkoittavan Kreikkaa, ei länttä.


    • iik-kka

      Kun kansan synnit tulevat täyteen,
      Jumala iskee, ja antaa käskyn,silloin iskee "paha" enkeli,
      Jumalan käskystä syntisen kansan niskaan.

      Ihmiset tehkää parannusta,,,RUKOILKAA vapahdusta.

    • Pedka

      Lännessä Jaavanin enkeliruhtinas tosiaankin on hallinnut maailmaa Aleksanteri Suuresta lähtien, joka muuntui muutamassa sadassa vuodessa Roomaksi, josta tuli antiikin Kreikan perillinen.

      Aleksanteri suurella oli Missio tuoda vapautta, sivistystä ja demokratiaa kansoille.
      Nykyisin sama henkivalta yrittää hallita maailmaa Yhdysvaltain johtaman liberaalien demokratioiden muodostaman maailmanvallan kautta hämmästyttävän samanlaisella agendalla.

      Idässä Persian enkeliruhtinas on kokoamassa joukkojaan uudestaan sen jälkeen kun osmannien valtakunta romahti. Venäjän päällä lienee oma henkivaltansa, joka pyrkii valtaan.

    • viisas-kysyy-neuvoa

      Oliskohan niin, että tämä maailma on annettu saatanan valtaan ja langenneet enkeliruhtinaat hallitsevat hänen apureinaan tiettyjä kansoja tai alueita?

      Voisiko Efe 6 henkivallat taivaan avaruuksissa liittyä jotenkin tähän aiheeseen?

      • futurismista

        Nämä "enkeliruhtinaat" edustavat mystifioitua historiankirjoitusta, menneitä suuria tapahtumia, joiden keskiössä on piskuinen Israelin valtakunta, jonka tulevaa loistoa uumoilevat kirjailijat kirjoittivat Danielin kirjaan sen loppuosan.
        Kaiken piti tapahtua jo kirjoittajien elinaikana joskus 100-luvulla eKr. Näin ei käynyt, vaan tuli uudet koettelemukset Rooman valtakunnan muodossa. Kansannousujen ja katastrofin, temppelin tuhon v. 70 jälkeen Danielin kirjan tutkiminen kiellettiin. Siitä huolimatta löytyi niitä, jotka edelleen odottivat Danielin kirjan "ennustusten" toteutumista. Syntyi futuristinen koulukunta, joka selitti ennustusten toteutuvan kaukaisessa tulevaisuudessa, koska Israelin kansan "tottelemattomuus" olisi estänyt ennustuksia toteutumasta. Myöhemmin tämä tapa selittää ennustusten toteutumattomuus jollakin reunaehdolla on ollut kristittyjen helmasynti ja siinä mielessä he ovat juutalaisten kanssa samassa kelkassa.


    • alfa123om22

      Eräs vaihtoehtoinen selitysmalli, joka perustuu siihen, että muutama sana on selitetty raamatussa.

      1. Mies joka saapuu Danielin luokse kultavöissä on Intian Krishna sillä häneen liittyy sana äänestä, joka on kuin vesien tai kansanjoukkoin pauhu. Krishnan puoli kannattaa Ahimsa periaatetta.
      2. Persian enkeliruhtinas on joko Gabriel, Mahdi tai Baabelin kuningas. Hän vastustaa Ahimsa periaatetta ja tahtoo tuoda Sharia lain tai Mooseksen lain voimaan maailmassa?
      3. Mikael on Krishnan ja Intian puolella, koska Israel ei voisi ottaa lakia vielä vastaan kun on niin paljon vapaamielisyyttä ollut tuossa maassa. Siksi Mikael ilmeisesti kannattaa enemmin Ahimsa periaatetta.
      4. Persian kuninkaat ovat arvoitus ja se minkä vuoksi Krishna on hyvää pataa heidän kanssaan. Ehkä eräs Persian kunikaista on Mahdi ja toivotaan hänen ratkaisevan tämän kiistan.
      5. Ihmisen kaltainen on vielä suurempi arvoitus.
      6. Kreikan enkeliruhtinas on ilmeisesti Aleksanteri Suuri.

      Tämä raamatun luku tarjoaa monia eri ratkaisumalleja kriisiin, joka on menossa. Eräiden tulkintojen mukaan 2028 tuleva Jumalan valtakunta on asettava lain ja liiton voimaan. Tai sitten sen tekee Antikristus. Joka tapauksessa tarvitaan puolueeton ratkaisu ja välitys. Sen saattaa tuoda Imaami Mahdi, jonka ratkaisu on ilmeisesti Jumalan tahdon mukainen ja se ilmoitus, jonka hän tuo on Jumalan tahdon mukainen.

      Tämä raamatun luku esittää siis kiistakysymyksen, mutta ei sen ratkaisua. Ratkaisun tuo mies, joka on valmistettu sitä varten.

      • pödystä

        Ja mihin tuo vuosiluku 2028 perustuu? Yleistähän väärille profetioille ja ennustuksille on että ennustus yritetään aina ennustaa juuri omalle ajalleen, mikä itsessään on läpinäkyvän naiivia.


    • 12__13

      "Miksi Persialla oli paha enkeliruhtinas? Onko kaikilla mailla oma enkeliruhtinas? Millainen enkeliruhtinas on Suomella, Jumalan vai paholaisen?"

      Itse uskon asian määräytyvän esn mukaan, päättääkö kansa olla uskollinen Jumalalle, vai hylkääkö Jumalan. Jos hylkää, valitsee tilalle jonkun muun kuin Jumalan enkelin.

      Tekojen perusteella näyttää siltä, että moni Suomessa on hylännyt Jumalan, ja pelko tai mammona näyttää olevan suurimman osan jumala.

    • ViimeinenVipunen

      Enkeliruhtinaat kuuluvat ns. hierarkiseen järjestykseen, jonka huipulla on Jumala. Jumalasta seuraavana ovat serafit-joiden tehtävä on ylistää Jumalaa-, kerubit ja valtaistuimet.
      Näistä seuraavina tulevat Vallat, Voimat...jotain tuonne päin.
      Enkeliruhtinas tarkoittaa myös alkukielessä arkkienkeliä, mutta kyseisessä Danielin kirjan kohdassa niin ei varmaankaan tarkoiteta. Arkkienkelit ovat ylienkeleitä, jotka saavat seistä Herran edessä. Näitä enkeleitä on perimätiedon mukaan seitsemän, joista kolme ovat Miikael (=joka on kuin Jumala), Gabriel ja Rafael. Arkkienkelit ovat kuitenkin tässä hierarkiassa vasta Voimien ja Valtojen jälkeen.

      En tiedä itsekään, mitä tuon kohdan enkeliruhtinas tarkoittaa, mutta kuten täällä ollaan sanottu, Saatana on maailman ruhtinas ja 1/3 Taivaan enkeleistä on hänen palveluksessaan. Mutta kansojen kohtaloita säätää Jumala yksin, joten enkeliruhtinas ajattelee varmaan kaikissa tapauksissa kansansa etua.

    • alfa123om22

      Vuosiluku 2028 perustuu seuraaviin seikkohin:
      1. Daniel 7 kertoo kuninkaasta, joka kukistaa kolme kuningasta ja nousee Korkeimman pyhien johtoon: Ajaksi, ajoiksi ja puoleksi aikaa. Hän muutta lait ja juhla-ajat.
      2. Ainoa johon tuo kuvaus kolmen keisarin kukistamisesta sopii on: Konstantinus Suuri. Hän myös otti Korkeimman pyhät eli Kristikunnan haltuunsa ja hän muutti lepopäivän lauantaista sunnuntaiksi ja teki lakiin muitakin muutoksia.
      3. Yksi aika on Danielin kirjan mukaan 490 vuotta, joten kolme ja puoli aikaa on 1715 vuotta.
      4. Kirkkohistoria kertoo puolestaan sen hetken milloin virallisesti alkoi Konstantinus Suuren ylivalta kirkon ylitse eli Milanon Edikti solmittiin 313 jKr.
      5. Kun lasketaan 313 1715 = 2028.

    • Setä.neuvoo

      Ilmestyskirjassa puhutaan Jumalan seitsemästä hengestä, seitsemän seurakunnan enkeleistä, ja seitsemästä enkelistä, jotka puhaltavat pasuunoihin.

      Mikael mainitaan kohdissa Dan 10, 12,
      1. Tess 4, Juuda,
      ja Ilm 12.

      Englanniksi aiheesta:

      https://www.studylight.org/commentary/jude/1-9.html

      Löytyi haulla:

      https://www.google.fi/search?q=studylight.org pantokrator&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:fi-FI:IE-Address&ie=&oe=&gfe_rd=cr&ei=p76tV7CPBoj37gTqiJmYAw#q=studylight.org archangel

      Minä en tiedä, ovatko nuo 7 enkeliä joiltain osin samaa kuin VT:n ilmaus "Herran enkeli", esim. 4. Moos 22:22 ja Joos 5-6. Eli en ota kantaa toistaiseksi kysymyksenasetteluun, oliko arkkienkeli Mikael jotain Jeesuksen ilmestymistä enkelihahmossa ennen inkarnaatiota Mariasta.

    • Saatana, murhaaja, valheen ja vääryyden isä, on hallinnut lopun ajan ihmiskuntaa jo vuodesta 90, kuten Johannes ilmoitti:

      "Me tiedämme olevamme Jumalasta, mutta koko maailma on Pahan vallassa."

      Jeesukselle eivät Saatanan rakentamat temppelit kelvanneet, ja siksi pääsi itse niiden jumalaksi:

      "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

      Tässä ovat nämä tämän kansan ikiomat Saatanan huoneet, eksytyskeskukset, joissa hyvin tehokkaasti suljetaan taivasten valtakunnan ovet ihmisiltä:

      adventistit
      aglikaanit
      agrigolalaiset
      alfaTVläiset
      arkkimunkkilaiset
      armonkalliolaiset
      baalbeklaiset
      babtistit
      birkittalaissisaret
      branhamilaiset
      cityseurakuntalaiset
      Daavidinhuonelaiset
      dominikaanit
      elämänsanalaiset
      elämänlähdeläiset
      eläväsanalaiset
      ekumeeniset
      exoduslaiset
      gnostilaiset
      henotesläiset
      helluntailaiset
      hengenuudistuslaiset
      heränneet
      esikoiset
      ilmestysmajalaiset
      ilosanomalaiset
      israelinystävät
      Jarinhotellilaiset
      Joosualaiset
      jehovalaiset
      Jeesuksen pyhän veren papit
      Jeesuksen ruumislaiset
      Jeesus on herralaiset
      kalamoslaiset
      katolilaiset kylväjät
      kansanraamattuseuralaiset
      kalleimman veren sisaret
      kansanlähetysläiset
      Kellonkartanolaiset
      koivuniemiläiset
      korpelalaisuus
      kotikirkkolaiset
      kulmakivenseurakuntalaiset
      kulmakiviseurakuntalaiset
      kuninkaansoturit
      kristilliset eläkeläiset
      kriisipalvelulaiset
      kotisatamalaiset
      liekkiläiset
      luterilaiset
      lähetysseurakuntalaiset
      luthersäätiöläiset
      lasarusveljet
      lähdekalliolaiset
      lännenhunttarilaiset
      maranatalaiset
      majakkalaiset
      metodistit
      missiomaailmalaiset
      mormoonit
      munkkiluostarin munkit
      nunnaluostarin nunnat
      nokialaismissiolaiset
      onewayhouselaiset
      ortodoksit
      pelastusarmeijalaiset
      patmoslaiset
      palatsiseurakuntalaiset
      paavalinsynodilaiset
      paratiisikotilaiset
      pikkuesikoiset
      priskillalaiset
      pyhänikolauslaiset
      perjantaikristuksellelaiset
      raamattupuhuulaiset
      radiodeiläiset
      rauhansanalaiset
      rauhanyhdistysläiset
      eli vanhoillislestadiolaiset
      ristiinnaulitut
      risteyspaikkalaiset
      ristiretkeläiset
      ropolaiset
      rukouspalvelulaiset
      rukousystäväläiset
      ruusuristiläiset
      ristiinnaulittulaiset
      saalemilaiset
      sadonkorjuulaiset
      sanansaattajalaiset
      sanajaylistysläiset
      sauluslaiset
      savenvalajalaiset
      scientologilaiset
      siloalaiset
      slevy:n miespapit
      slevy:n naispapit
      stefanuslaiset
      suomenraamattuopistolaiset
      teologisetinstituuttilaiset
      tabernaakkelilaiset
      takeitnowlaiset
      teologisetistuuttilaiset
      Timoteusyhteisöläiset
      totisestiparannetut
      tuomasmessulaiset
      totuudenystäväläiset
      tunnustukselliset luterilaiset
      torontonsiunaajalaiset
      uusheränneet
      uusapostoliset
      uusitoivolaiset
      uusiviiniläiset
      valon enkelit
      vapaakirkolliset
      vanhauskoiset
      vapaamuurarit
      viadolorosalaiset
      vineyardilaiset
      yhteyskristuksessalaiset
      yhteysliikeläiset
      yeshualaiset

      Tässä kaikki totuus näiden rosvojen luolien synnystä jollaisiksi Jeesus nämä nimitti:

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14135248/teuvo-suni-rosvojen-luolasto

      • Iuroboros

        Oletko Teuvo ihan tosissasi? Tuossahan on varmaan kaikki kristilliset lahkot? Mutta olet kyllä oikeassa siinä, että kauaksihan kristinusko on joutunut Kristuksen opetuksista


      • Iuroboros kirjoitti:

        Oletko Teuvo ihan tosissasi? Tuossahan on varmaan kaikki kristilliset lahkot? Mutta olet kyllä oikeassa siinä, että kauaksihan kristinusko on joutunut Kristuksen opetuksista

        Tuonkin jälkeen olen tuota listaa päivittänyt.

        Jos en oikeassa olisi, ei totuutta vähän väliä poistettaisi, eikä minua tällä tavalla vihattaisi ja herjattaisi:

        "Valehtelija, Teuvo Suni. Sinähän puhut täyttä sontaa ja valhetta, ja tuota
        väität Pyhän Hengen sinulle valaisseen. Armeijassa epäonnistuit.
        Hengellisellä alueella yritit menestyä, mutta sielläkin epäonnistuit myöskin,
        Seisot nyt elämäsi raunioilla!"

        "Paskat Teuvo!"

        "Oih saatanan orja ... ylempääkin sen saa selville mutta muutenkin olet täysin naurettava valehtelija muiden kirjoituksia hyväksikäyttäen oleva paskiainen !"

        "Olet täysi paska kuten saatanakin pahojen ominaisuuksiensa kanssa kuten moni ihminenkin!!!! "

        "Hyi vittu , hyi vittu .... oksetat ylimielisyydelläsi ja tuomitsemisellasi !!!! Jumalan oma ei tuollaista tee ja sen tiedän !"

        "Onko se aivopieru sellainen pieru, joka on valhetta mutta tuoksuu totuudelta?"

        "Melkoiselta paskakasalta vaikutat. Oletko uudestisyntynyt perkeleen perseestä?"

        "Haista pitkä paska valehtelija."

        "Sanasi arvo on yhtä paljon kuin toissavuotinen pieru, pelkkää sanahelinää."

        "hän vie sinulta totuuden tajun Sen jälkeen tunnet vain paskan hajun"

        "piiitkä paska
        Kerro osoitteesi, jospa tulisin sinne sitä haistelemaan."

        "Teuvon tekstit ovat syvällisiä! 
        Sillä ne ovat syvältä perseestä."

        "Nään rakas paskassasi puolukoita, ja persesilmässäsi pisamoita."

        "ÄläPuhuPaskaaTeuvo"

        "Olet kyrpäJooseppi."

        "Noutaja se tulee Teuvollekin. Porstuassasi kohta kolisee lähdön äänet.

        On aika tehdä valmisteluja. Katkera huutosi ei hyvää lupaa sinulle, vanhus."

        "Teuvo heiluu jo haudan partaalla.
        Onnitelkoot ken haluaa ."

        "Teuvo se naki viime viikolla unessansa nakuja, oli siina mustia kissoja ja saatanoita.
        Nain nakuja, nain nakuja viime yona huusi Teuvo!"

        "Teuvo Siitin: Kiitätkö sinä isääsi siitä että hän siitti sinut äpärälapseksi?"

        "Teuvo kehotti Penuelaa tyydyttämään itsensä pölyimurilla."

        "Penuela kirjoitti että sinulla on syöpä. Hän on hyvä opetuslapsi kun juoruaa kuten sinäkin.Eikö olisi korkea aika tehdä jo parannus?"

        "Kun kehut seurailevasi asioita niin mietipä mitä tarkoittaa prostata syöpä kohdallasi, kohta kongi kumahtaa ja jatkat vain herjaamisiasi. Olet kuin se katumaton ristinryöväri."

        "Likaista peliä Teuvo! Olet erittäin epäluotettava.

        Likaista peliä Teuvo! Ollet osoittautunut erittäin vilpilliseksi.

        Likaista peliä Teuvo! Valehtelet jatkuvasti.

        Likaista peliä Teuvo! Pelaat likaista peliä. Olet epäluotettava." 
         
        Savitaipaleen sutki

        Savitaipaleen santraappi

        Onko Teuvo laittanut kuvan takapuolestaan?"


    • Rosvojen luolia nuo kaikki ovat:

      "Jumala, joka on luonut maailman ja kaiken, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu ihmiskäsin tehdyissä temppeleissä.

      Häntä ei myöskään palvella ihmiskäsin, ikään kuin hän tarvitsisi jotakin - itse hän antaa kaikille elämän, hengen ja kaiken muun.

      Yhdestä ihmisestä hän on luonut koko ihmissuvun, kaikki kansat asumaan eri puolilla maan päällä, hän on säätänyt niille määräajat ja asuma-alueiden rajat, jotta ihmiset etsisivät Jumalaa ja kenties hapuillen löytäisivät hänet.

      "Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme. Ovathan muutamat teidän runoilijannekin sanoneet: 'Me olemme myös hänen sukuaan.'

      Koska me siis olemme Jumalan sukua, meidän ei pidä luulla, että jumaluus olisi
      samankaltainen kuin kulta, hopea tai kivi, kuin ihmisen mielikuvituksen ja taidon luomus.

      Tällaista tietämättömyyttä Jumala on pitkään sietänyt, mutta nyt sen aika on ohi, hän vaatii kaikkia ihmisiä kaikkialla maailmassa tekemään parannuksen."


      "Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala."

      Hän sanoi heille: "On kirjoitettu: 'Minun huoneeni on oleva rukouksen huone.' Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan."

      Jumalan tuomio, kun se ihmiskunnan kerran kohtaa, se alkaa juuri näistä Saatanan palvelijoillaan rakennuttamista jumalanhuoneista, joissa vuosisadasta ja -tuhannesta toiseen ihmisiä pidetään Saatanan orjina juuri noilla ihmiskäsin tehtävillä jumalanpalveluksilla.

      Siksi Raamatun viimeisimpiä Jeesuksen Kristuksen käskyjä on kutsua kaikki omansa pois noista Saatanan rituaalipalveluksista, ennen kuin hän saapuu ne tuhoamaan:

      "Sen porton ( näiden lopun ajan seurakuntien ) viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ( siis esivallat) ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään

      Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä, ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä öykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

      Tätä käskyä ei yksikään Jumalan jo paaduttama kykene noudattamaan, koska Jumalanlähettämän rajun eksytyksen vaikutuksesta tätä kehotusta rakkaan seurakuntansa jättämisestä pidetään Saatananasta lähteneenä. Vaikka tämä on yhtäpitävä Jeesuksen ja profeettojen ilmoitusten kanssa:

      "Kun Jeesus oli tullut ulos temppelistä ja oli lähdössä pois, opetuslapset tulivat hänen luokseen näyttääkseen hänelle temppelialueen rakennuksia. Mutta Jeesus sanoi heille: "Näettekö kaiken tämän? Totisesti: kaikki revitään maahan, tänne ei jää kiveä kiven päälle."

      "Kuulkaa siis: teidän temppelinne on jäävä asujaansa vaille."

      Näin oli Jumala ihmiskäsin tehdyt jumalanhuoneet lopullisesti hylännyt, ja näin käynyt toteen hänen profeetoilleen antamansa ennustukset:

      "Oman majansa hän tuhosi, hävitti puutarhansa, löi maan tasalle pyhäkkönsä. Juhlapäivän ja sapatin hän antoi unohtua Siionissa. Kauhistuttavassa vihassaan hän hylkäsi kuninkaan (siis esivallan) ja papit.

      Myös oman alttarinsa hän jätti, hylkäsi temppelinsä. Hän antoi vihollisen käsiin palatsit ja muurit.

      Herra oli päättänyt hävittää Siionin muurit. Tarkoin hän tiesi, mitä teki. Ei hän vetänyt kättään tuhoamasta: valli ja muuri itkivät kohtaloaan, yhdessä ne sortuivat."

      Miksi Jumala tällaisen teon teki. Sekin on selvästi ilmoitettu:

      "Herra päästi kiivautensa purkautumaan, vuodatti koko hehkuvan vihansa. Hän sytytti Siionin tuleen, poltti sen perustuksia myöten.

      Eivät uskoneet maan piirin kuninkaat, ei tullut kenenkään mieleen, että jonakin päivänä vainooja ja vihollinen tulisi sisään Jerusalemin porteista.

      Tämä tapahtui profeettojen syntien tähden, pappien rikkomusten tähden, he vuodattivat kaupungissa viattomien verta. Silmät sokeina he nyt harhailevat kaduilla veren tahrimissa vaatteissa. Vaatteita, joihin eivät saisi edes koskea, he kantavat yllään."

      Siksi Jeesus ei suostunut tähän Saatanan mahtavaan tarjoukseen, jolla hän suostutteli häntä näiden rakennustensa johtajaksi:

      "Kaiken tämän, koko maailman ja sen loiston minä annan sinun valtaasi, sillä se on annettu minun haltuuni ja minä voin antaa sen kenelle tahdo. Jos kumarrat minua, tämä kaikki on sinun."

      Jeesus ei kumartanut, mutta sitten tulivatkin paavit, kardinaalit, patriarkat, metropoliitat, arkkipiispat, piispat, papit, evankelistat, julistustyöntekijät, vanhemmistoveljet, saarnaajat, kaatajat, kastajat, kalamosset, johtomiehet, hoitomiehet, lähetysmiehet jne. 
      Kaikkein mahtavimmat arvonimet on Saatana antanut ortodokseille; Hänen Erinomaisuutensa, His Eminence, Hänen Pyhyytensä, His All Holines, Hänen Kaikki Pyhyytensä, His Beatitude, Hänen Autuutensa, Korkeasti Siunattu, Korkeasti Pyhitetty.

    • Jatkuu
      Ja ihme olisi ollut, jos ei tällaisilla arvonimillä olisi saatu paria miljardia ihmistä maailmassa uskomaan, että Kaikkivaltiaan Jumalan ja hänen Poikansa palvelijoita nämä kaikki varmasti ovat. Kun joka puolella maailmaa loistavissa temppeleissään häntä palvelevat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3630
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2982
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2880
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2758
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      23
      2663
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2455
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      2149
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1897
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      190
      1833
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1827
    Aihe