Kokemukseni musta miehen kanssa

AnnaLiisaKyllikki

Aluksikaan en tiedä pitäisi kertoa tätä, mutta minusta tuntuu että asia on pakko jakaa. Olen pohjoisemmasta Suomesta kotoisin ja olin työmatkalla Helsingistä mikä oli hyvin epätyypillistä ammatissani. Olin Helsingissä vain yhden yö. Työkokouksesta lähdettyäni olin matkustamassa hotelliini bussilla. Viereeni istui tummaihoinen mies, hän oli pitkä ja raamikas. Tervehdin häntä ja hän katsoi minua suurilla avonaisilla silmillään sanoen kaiketi "Hi". Olin jäämässä bussista pois seuraavalla pysäkillä kun mies alkoi hieroa minun reittä ja eteni nopeasti häpyalueelleni. Ajattelin, että kuinka töykeää mutta samalla niin romanttisista. Tein eleen, että minun pitäisi poistua ja ja nousi seisomaan ja päästi minut ohitseen. Hymyilin vielä tapaamisemme lopuksi.

Tulin hotellille ja kuinka ollakaan tämä mies ilmeisesti asui samassa hotellissa, koska hän tuli koputtamaan ovelleni pian sinne saavuttuani. Olinkohan tipauttanut jotain pohdin. Hän tuli sisälle ja sanoi, että haluaa naida. Olin vähän, että mitähän tämä nyt, mutta samalla näin hänen pullotuksensa suorista housuistaan. Olin huomattavan kostunut. Menin sängylle istumaan ja riisuin mieheltä housut. Esiin tuli valtava penis. En ollut edes kuvitellut että sellainen voi olla olemassa. Se oli varmaan kyynärvarteni pituinen eikä sormeni yltäneet millään sen ympäri. En ole koskaan ollut niin himoissani kun aloin imeä sitä vaikka ei se oikein suuhun mahtunut. Nuolin kuitenkin koko kalun vartta ja se vain kasvoi entisestään. Olin jo täysin valmis seksiin ja mietin ehkäisyä. Ei ei ja ei, tätä tilaisuutta minä en voi pilata kondomilla vaan haluan tuntea tuon aitona sisälläni. Hän otti minun lähetyssaarnaajassa ja lopuksi takaapäin. Minun oli vaikea pidätellä nautinnonhuutojani, toivoin vain että koko hotelli ei kuulisi. Se oli taivaallista, en osaa paremmin kuvailla. Elämäni ylivoimaisesti paras kokemus. Tunsin kuin mies valutti siemenensä syvälle pilluuni. Pian aktin jälkeen hän lähti pois, ja jäin sängylle makaamaan. En nukkunut paljon sinä yönä, minun oli pakko masturboida useaan kertaan haaveillen tuosta mustan miehen kalusta.

Seuraavana päivänä palasin kotiin, olin käynyt Helsingistä ostamassa katumuspillerit, koska vaikka olimme jo aktiivisesti yrittäneet lasta aviomieheni kanssa jo kahden kuukauden ajan, järkeilin että eihän se kävisi päinsä, että lapsi olisi tummaihoinen. Illalla mies odotti minua jo innokkaana ja makuuhuoneeseen päästyäni makasi hän alasti peniksensä täysin erektiossa ja kuikutteli, että tehdään sitä lapsentekohommaa taas. Voitte vain kuvitella mikä olo minulla oli, olin eilen saanut uskomattoman herrasmiehen todella isoa penistä, haaveillut siitä masturboiden koko yön ja nyt mieheni haluaa naida minua huulirasva puikon kokoisella peniksellään. Pilluni oli vielä aivan tuon ihanan miehen lumoissa, todellisen miehen joka tietää miten käsitellä naista eikä pelkää näyttää sitä. Sitäpaitsi olin katumuspillereissä, koko seksi olisi turhaa. Kai minun oli pakko näytellä. Imin miehen kalua ja sovimme, että vähän ennen ejakulaatiota yrittäisimme laittaa sen pilluuni. En todellakaan juuri nyt halunnut tuota katkarapua sisääni pilaamaan vieläkin jatkuvia tuntemuksia eilisestä elämäni ihanimmasta ja romanttisimmasta kokemuksesta. Jatkoin kalun imemistä ennen laukeamishetkeä ja ei mies tuntunut siitä loukkaantuvan, koska tykkää laueta suuhun. Ja voi mikä tilkka sitä spermaa tuli, mustan miehen panosta pillustani valui varmaan kymmeniä kertoja enemmän laadukasta spermaa ja takuulla olisin tullut raskaaksi ellen olisi sitä ehkäissyt.

Minun piti kertoa tämä tarina, koska halusin jakaa ihanan kokemukseni tämän romanttisen miehen kanssa josta tulen varmaan haaveilemaan lopun elämäni.

6

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jgh

      En olisi kovin ylpeä saavutuksestasi, koska käyttäydyit huoramaisesti varattuna naisena. Petit miestäsi, joka on moraalisesti väärin ja sitä et saa enää tekemättömäksi.

    • Niin-kerta

      Sulla on pieni käsivarsi ka lyhyet sormet. Hotellihuoneessa ei ole makuuhuonetta.

      Totta on että joillakinmustilla miehillä on jopa 20cm.

    • seksineuvos

      Kyllä tällä yioppilasainekokeessa varmaan olisi se A tullut.Hauskasti siinä kaveri eläytyy naisen asemaan tarinaa kirjoittaessaan. Juttu on aika tökerö, mutta yrityksestä itse antaisin kouluarvosanan 6/10.
      Palsta on vain niin muutenkin trolleja täynnä ettei tänne kannata yrittää noin tökeröä tekstiä härnäämis mielessä. Hauskahan toi oli juuri huonon trolliyrityksensä johdosta ja tekstistä paitaa kirjoittajan peniskateus ja aiheelinenkin pelko miten paljon isommat kalut mustilla miehillä on. Näitä lisää kiitos.

      • Näsäviisas-homo-savo

        Paitaa aloittajan peniskateus? Onko se paitaan painettu "olen peniskateellinen"?


    • P.Barbara

      AIDS näkyy testissä parin kuukauden kuluttua. Kaikilla panopuilla se on.

    • askoavaa

      Oulun paksupoju taas nähny unia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7907
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1734
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      60
      1006
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      190
      928
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      803
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe