Kauniilla ei suruja muka?

PikkuMehiläinen

Valitin tuossa juuri kaverilleni, kun minulla ei ole yhtään onne arakkaudessa, ja taa stulin jätetyksi... Hän heti teilasi tunteeni sanoin: kehtaat oikeasti vielä valittaa, saat kenet vaan kun olet niin sairaan kaunis...

Ilmeisesti en sitten saa ketä vaan, jos se kenet muka sian jätti minut! ja se tuntuu pahalta, siitä huolimatta että joku tuntematon mies kuolaisi kadulla vaikka heti perään!

En valita ulkonäöstäni, vaan olen siitä todella, todella kiitollinen, mutta mistä johtuu että ihmiset joskus kuvittelevat että kauniiilla muuten olisi elämässä, tai edes rakkaudess ayhtään helpompaa? No kun ei ole!

Ja suru sattuu ihan huolimatta siitä, katsooko miehet pitkään vai ei... rakkaudessa ja oikeassa parisuhteessa kun on vähän muustakin kyse, kuin siitä että näyttää hyvältä... ihan kuin minulla ei olisi muka oikeus valittaa suruistani, ja mieskokemuksistani... koska olen "kaunis".

Jos se kauneus takaisi pelkän onnen niin tuskin mitään valittelisinkaan! Älkää olettako että jollain kauniilla olisi yhträän helpompaa kuin sinullakaan!!

On eri asia saada paljon huomiota miehiltä, kuin saada aitoa rakkautta keneltäkään!!!

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ätmel

      Tätäkään ongelmaa ei olisi, jos valitsisit kerrankin kiltin ja kunnollisen miehen.

    • Kilttiatm

      Vali vali, kaunis nainen saa kyllä miehen koska vaan. Olet vain nirso eikä sinulle kelpaa kunnollinen mies vaan etsit sitä komeaa todella jännää jännämiestä. Et saa aitoa rakkautta koska et halua tutustua meihin hyviin miehiin jotka eivät petä eikä olla väkivaltaisia.

    • lillerö-

      Joo ei kauneus ongelmia taio olemattomiin. Ei edes miesongelmia kun ihmissuhteissa on kuitenkin niin paljon erilaisia muuttujia (mitä täällä ei kyllä älytä ollenkaan).

      • PikkuMehiläinen

        Juu, ja ei vaan täällä, vaan ylipäätään ihmisillä näyttäisi olevan ajatus, että pelkkä kauneus olisi jokin kortti ihmissuhdeonneen. Että "kaunista" ei pidetä samalla rimalla muiden ihmisten kanssa. Kuitenkin se oikeasti on niin, vaikka jossain baarissa näyttäisikin olevan toisin (kun kaikki piirittää kaunotarta).

        Itselleni on nyt tullut niin paljon haavereita ja muuta, etten oikein enää jaksa uskoakaan aitoon rakkauteen. Se on kuitenkin se mitä haen. En panoja, en seikkailuja, vaan aitoa kestävää rakkautta. Ei jaksa enää edes aloittaa mitään kun ei se jatku kuitenkaan. Kaunilla voi olla vielä enemmän häntäheikkejä, jotka seksualisoi kauniin, eikä näe häntä enää ihmisenä.


    • ijbhkjbkh

      Mitä on "aito rakkaus"?

      Noh, eiköhän sulla ole taas jo kohta joku siinä vierellä lohduttamassa :)

    • nainenmmm

      Kerrankin asiallinen kirjoitus, allekirjoitan kaiken.
      Jos ihmisillä ei olisi tunteita vaan ainoastaan silmät, voisi kaunis ollakin aina suhteessa. Mutta ne tunteet on kauniillakin naisilla eikä naiset voi olla barbaroita kuten täällä harhaisesti kuvitellaan. Tunteet estää sen.

    • ruma-ätmi

      Lähdetkö treffeille?

    • kokeile.edes.kerran

      Kuten jo sanottua valitse ensi kerralla se ujo hiljainen hyväsydäminen mies niin ei varmasti mene poikki miehen puolesta..

      • nnnnainen

        Elämä olisi helppoa jos voisi vaan valita kenestä tykkää ja sitten olla sen kanssa onnellinen. Valitettavasti ei toimi näin.


      • atännä
        nnnnainen kirjoitti:

        Elämä olisi helppoa jos voisi vaan valita kenestä tykkää ja sitten olla sen kanssa onnellinen. Valitettavasti ei toimi näin.

        Näinpä.


      • juupaseipäs

        Jokaiselle ujolle, hiljaiselle ja hyväsydämiselle miehelle kelpaa kuka vaan kaunis nainen? Ei varmasti kelpaa.
        Eikö muka tällaisella miehellä ole omia toiveita naisen luonteenkin puolesta? Eikä tässä ole kyse että naisen pitäisi olla juuri luonnevikainen. Kyse on miehen ja naisen luonne eroista ja arvoista.
        Ketjun valittavat pojat luulevat että kauniin naisen kanssa kaikki on suurta rakkautta. Sekoitatte oman alapäänne toiminnan ja ne rakkauden tunteet toisiinsa.
        Ei riitä että vain saa jonkun, laadulla on todellakin väliä.
        Nainen saa vaatia mieheltä rehellistä kohtelua itseään kohtaan. Aivan samalla lailla mieskin.


      • nnnnainen kirjoitti:

        Elämä olisi helppoa jos voisi vaan valita kenestä tykkää ja sitten olla sen kanssa onnellinen. Valitettavasti ei toimi näin.

        Valitettavan totta, mutta pitäisi olla itsestäänselvyys, ihmettelen tosin miksi ei kaikilla näin ole tai eivät ainakaan tunnu asiaa oikein aidosti sisäistävän...


      • juupaseipäs kirjoitti:

        Jokaiselle ujolle, hiljaiselle ja hyväsydämiselle miehelle kelpaa kuka vaan kaunis nainen? Ei varmasti kelpaa.
        Eikö muka tällaisella miehellä ole omia toiveita naisen luonteenkin puolesta? Eikä tässä ole kyse että naisen pitäisi olla juuri luonnevikainen. Kyse on miehen ja naisen luonne eroista ja arvoista.
        Ketjun valittavat pojat luulevat että kauniin naisen kanssa kaikki on suurta rakkautta. Sekoitatte oman alapäänne toiminnan ja ne rakkauden tunteet toisiinsa.
        Ei riitä että vain saa jonkun, laadulla on todellakin väliä.
        Nainen saa vaatia mieheltä rehellistä kohtelua itseään kohtaan. Aivan samalla lailla mieskin.

        Hyvin sanottu, jos ihminen on "fiksu" suhdeasioissa, niin nämä ihan itsestäänselvyyksiä, jos tätä ei tajua, ilman "kantapään oppia", niin sitten vain kokeilemaan, toivon tosin ettei tule liian iso karikko eteesi, että selviät siitä opista........

        nm. kokemuksesta viisastunut "kantapään" oppija. ;D


    • Ätmi-sinkku

      Onhan se surullista kun nainen on jännämiehen patjana ja sitten jännämies jättää.

    • IsoMehiläinen

      Miten sinulle nyt kävi ja miten on yleensä käynyt onko vika ollut miehissä vai miten olet itse käyttäytynyt tilanteissa?

    • 10plus9

      Oikeassa olet että kauniilla ei ole sen helpompaa löytää pysyvää kumppania, koska kauniit vaativat vastaavasti paljon enemmän komeutta kumppanilta. Ja ne niille todella komeille se kauniskin on vain yksi kaunis kaikkien muiden saatavilla olevien kauniiden joukossa.

      Niinpä kaunis tai komea tulee yhtä helposti jätetyksi. Mutta se vain johtuu siitä että on kriteerit ovat olleet vastaavasti paljon korkeammalla.

      Niin ja vaikuttaahan se luonnekin... Jos on kaunis mutta luonnevikainen, niin kyllähän se ero voi tulla silloinkin.

      Silti kauniilla on rakkaudessa melkoinen etulyöntiasema - jos vain pystyisi tyytymään johonkin muuhun kuin siihen parhaaseen.

      • EiOleHelppoa

        Hyvännäköinen mies allekirjoittaa tämän ja ymmärtää aloittajaa täysin.


    • HerääPahvi

      Sellasta elämä on. Paskaa tapahtuu. Kaunis lärvi ei suojaa elämän paskuudelta.

      • EiOleHelppoa

        No sehän oli juurikin aloittajan pointti!!! Hän vaan halusi nostaa asian esille, että kauniisiinkin sattuu.. jotkut ei vaan naamakateudessaan voi sitä käsittää vaan päätyvät itse asiassa loukkaamaan lisää.

        Herää itse!


    • rttrrt

      Miun on jotenkin helppo kuvitella se tilanne, että kaunis ihminen kiinnostaa monia, mutta ei se kiinnostus ole välttämättä muuta kuin himoa tai pelkkään ulkonäköön perustuvaa. Samalla tavalla kuin rikkaiden voi olla vaikea tietää onko heistä kiinnostunut henkilö oikeasti kiinnostunut hänestä vai rahoista, niin kauniin ihmisen voi olla vaikea sanoa onko toinen kiinnostunut pelkästään hänen ulkonäöstään. Sikäli olettaisin, että vaikka taviksen näköisillä ja vähävaraisilla ei olisi yhtä paljon kysyntää kuin edellämainituilla, niin ainakin on todennäköisempää että heistä kiinnostuneet ovat oikeastikin heistä itsestään kiinnostuneita.

      • PikkuMehiläinen

        Kiitos että sanoit tämän, se on juurikin asian ytimessä. Ihanaa, että osa tuntuu heti ymmärtävän mistä tässä on kyse...

        Siis on ihan psykologinen fakta, että ihmien yleensä kiinnostuu (ihan automaattisesti) ns omantasoisesta, ulkonäöllisesti, ihmisestä. Joku kaunis voi olla ihan unelmakamaa jollekin itseään paljon ns rumemmalle miehelle, mutta oman tasoisilleen yksi monien joukossa. Eli se asetelma pysyy aina vakiona kaikennäköisten, oloisten ja luonteisten ihmisten seassa kuitenkin.

        ja monet antaa ohjeeksi ottaa sitten se ei-niin-hyvännäköinen mies joka ei sitten jättäisi un on niin kiitollinen kauniista naisesta. Noh, on olemassa tutkimuksiakin, jotka näyttävät, että jos pareissa on paljon epäsuhtaa, niin se aiheuttaa usein alemmuudentunteita, mustasukkaisuutta, epävarmuutta ja muita tekijöitä suhteessa. En edes tiedä haluaisiko mie stodella sen naisne joka ulkonäkönsä puolesta saisi jotakin muutakin, ja sitten mies joutuu aina ns pelkäämään että nainen menee.

        Ja lisäksi, ei ihminen VOI kuin tiettyyn rajaan asti valita sitä kenestä tykkää tai kiinnostuu. Se vaan vähän joko on tai ei ole.

        On olemassa järkiliittoja, jotka vaan muodostetaan siitä huolimatta kokeeko kumppanin viehättävänä tai onko hänestä kiinnostunut, mutta en tiedä kuinka onnellisia sellaiset järjestetyt systeemit oikeasti ovat?

        Minun mielestä kumppanista töytyy myös tykätä.

        Tosin, sne olen oppinut että kaunis naienn ei petä yhtä helposti kuin kome amies. Koska miehellä on suurempi vietti levittää siementään, ja hiukutus on liian suuri, jos siihen kokoajan tarjoutuu mahdollisuuksia. eli komeat miehet usein eivät halua sitoutua, osa ei halua koskaan. Max yhdeksi vuodeksi kerrallaan yhtene naiseen, sitten jo halutaan vähän virkistävää vaihtelua, kun ekat ongelmat alkaa tulla kuvioon.

        Kuten joku sanoi, kauniita pidetään helpommin käyttötavarana, ksoka usein se kauneus sekoittaa miehen pään, mutta ei kauneus ole sellaista mikä saa miehen kiintymään. Nainen taas usein luulee miehen raakstavan itseään jos mies on "hullaantunut" naisesta, ksoka nainen ei (ainakaan minä) hullaannu pelkästään seksistä, vana muista tunteista.

        Ei minulal kuitenkaan ole sinänsä mitään kummempaa kriteeria, kuin että haluan tykätä ja viehättyä miehestäni, ja olla samalla aaltopituudella hänen kanssaan, kokea yhteenkuuluvuuden tunnetta, eikä niitä voi tuosta noin vain valita. Sellainen joko on tai ei ole.


    • 138

      Niinpä, minäkin olen hyväkroppainen hyvännäköinen mutta niin vaan suhde kaatui muutaman kuukauden jälkeen :/

    • sinkkumies39

      Kauniit on niin pinnallisia että ei ihme kun pettyvät aina. Kukaan ei ole täydellinen mutta naiset vaatii täydellistä. Nainen kuvittelee komean miehen olevan se unelma mies vaikka se usein on pelimies joka vaan käyttää naisia patjana. Suomessa ei kovin pitkään sitouduta yhteen kumppaniin, ei ainakaan ne keillä on kysyntää kuten niillä pelimiehillä. Jos et valitsisi miestä ulkonäön perusteella niin voisit saada aitoa oikeeta rakkautta.

    • 7plus1

      Juuri eronneena surut ovatkin niin vahvasti pinnassa koska on menettänyt rakkaansa ettei auta vaikka kuinka muut vastakkaisen sukupuolen edustajat huomioisivat. Mutta odotas aloittaja kun menee kuukausia-vuosia ja alat päästä exästä yli niin johan muiden huomio tuntuu positiiviselta. Sensijaan perusmiehet joutuvat eron jälkeen olemaan pitkään ilman naisten huomiota ja suru ja masennus senkun jatkuvat.

    • rumamies-

      Kauniit naiset voi valita ja naiset yleensä voi valita ovatko sinkkuja vai ei. Mies ei voi valita koskaan, vähänkin ruma tai tavis mies voi joutua olemaan ilman naista vuosikymmeniä. Hyviä miehiä on paljon mutta eivät kelpaa ulkonäöllisesti naisille, eivät kelpaa edes samantasoisille naisille.

    • EiOleHelppoa

      "Ja suru sattuu ihan huolimatta siitä, katsooko miehet pitkään vai ei... rakkaudessa ja oikeassa parisuhteessa kun on vähän muustakin kyse, kuin siitä että näyttää hyvältä... ihan kuin minulla ei olisi muka oikeus valittaa suruistani, ja mieskokemuksistani... koska olen "kaunis"."

      Ymmärrän. Ja ne pitkät katseet, jatkuva huomio, kehut itseasiassa jopa jalustalle nostaminen alleviivaavat kauneuteen liittyvää paradoksia. Miksi ihmeessä olen niin surullinen/en saa/en saanut rakastaa/minulle tärkeä ei arvostanut minua - kun kaikkien muiden mielestä olen niin ihana ja mitä vielä.

      Multa tultiin ihan hetki sitten kysymään yhden 15v nuoremman tuttavanaisen toimesta, että kuinka sä et ole onnistunut löytämään itsellesi ketään vaikka olet ihan helkkarin hyvän näkönen, hyvässä kunnossa ja aivan ihana ihmisenä? Niin.

      Jälkikäteen tarkasteltuna exvaimoni oli minua joka suhteessa "alempitasoinen". Jälkikäteen selvisi, että hän oli ollut sisimmässään koko ajan kateellinen ja ihan varma, että jonain päivänä rakastun johonkin kauniiseen naiseen työpaikalla tms. Potenut salaa alemmuuskompleksia ja mustasukkaisuutta takiani. Hän korjasi surkeaa itsetuntoaan pettämällä. Ja minä rakastin häntä yli kaiken.

      "Kauniit on niin pinnallisia että ei ihme kun pettyvät aina."

      Kaunis nainen kerää haluamattaankin kaikkien huomion ja ihailun (tai kateuden). sinkkumies39 kaltaiset katsovat kaunista naista ja samaan aikaan hokevat, kuinka tämä on niin pinnallinen. Ai kuka on? Sitä paitsi kauniin oletetaan olevan itserakas, itseriittoinen, pinnallinen, kylmä, joten kaunis tulee tuomituksi todella helposti. Hän ei saa mitään anteeksi, tai niin kuin aloittajalla hänellä ei saisi olla murheita kun eihän hänellä niitä voi olla, koska hän on niin kaunis. Kuka on pinnallinen? Kauniit eivät automaattisesti ole yhtään sen enempää pinnallisia kuin kukaan mukaan.. Ja uskon, että kauniilla voi olla jopa parempi kyky nähdä toisen kauneuden takana jotain sellaista, mitä muut eivät näe.

      Tasapaino ja tasavertaisuus on avainsana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe