Subun käyttäjille kysymyksiä

beentherenotdonethat

Mieheni, tai siis nykyinen ex mieheni alko käyttää eka piriä, siitä siirty pirin/ subun/ bentsojen yhteiskäyttöön, suonensisäisesti vetää.
Siis tekeekö subu ihmisestä jotenkin täysin tunteettoman/välinpitämättömän, vai lakkaaks aivot toimimasta kokonaan...tjtn, mitä?
Kun kyseisestä ihmisestä tuli kauniisti sanottuna jonkun sortin ihmishirviö, käytös helvetin agressiivista, ns. millään ei mitään väliä, itselle ja muille vaaraksi. myös se jakso ihmetyttää kun vaikutti siltä, näin kokemattoman vaimon silmin että ko. aine vain paskentaa oloa, alko kauhee valitus ja narina kaikesta, kaikki huonosti yms. Eli ei vaikuttanu siltä että tulis mitenkää päin hyvä olo... No onneks lähin ennen ku lähti oma henkikulta... Ja eiks toi bentso-subu yhdistelmä oo elimistöllekkin hengenvaarallinen jossai määrin ainakin?
No, kiitos asiallisista vastauksista, ja tsemppiä kullekkin :)

3

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3a4w

      Aivot ei lakkaa toimimasta. Ihan järjissään on, mutta siitä tulee välinpitämätön, tunteeton. Omatunto ei kolkuta. Sitten tunteettomuuden vastapainoksi voi tulla sitä tunteiden purkausta, eli kiukuttelee, on vittuuntunut. Vieroitusoireissaan voi sitten olla epätoivoinen ja masentunut ja tavallaan sairas, eli sillä on niinkuin kunnon influenssaa vastaava olo.

      Ei se subu mikään kuolemantuomio ole. Kyllä ne ihmiset pysyy yleensä elossa ja ihan järjissäänkin, mutta siihen tulee kova koukku. Varsinkin kun on sekä piri että subu yhteiskäytössä niin se on aika kovasti huumeriippuvainen ja lopettaminen voi olla erittäin vaikeaa. Saattaa se silti joskus elämänsä aikana vielä lopettaa.

      Subuun ja bentsoihin voi kuolla jos vetää liikaa. Hengitys pysähtyy. Kokeneella käyttäjällä on tosin niin kova toleranssi että niissä on henki tosi sitkeässä. Lisäksi subu estää muita opiaatteja kuten heroiinia toimimasta, eli se ei voi ottaa niitä samaan aikaan. Siinä syy miksi subutex on korvaushoitolääke.

      • 3a4w

        Muutaman vuoden kun käyttää niin ei ne aineet sillä edes tunnu enää missään. Se tarvii ne subut, pirit ja bentsot tunteakseen olonsa normaaliksi. Vähän niinkuin tupakoitsija. On vaan kallis riippuvuus ja kallis riippuvuus vaatii rikoksia jne... Tunteettomuus ei kyllä välttämättä mihinkään poistu vaikka aineet ei tuntuis enää miltään.


      • beentherenotdonethat

        jees kiitti asiallisesta vastauksesta...tollaselta toi touhu vaikuttanukki..en vaa tajuu sitä subua, kun näyttäs mitä subun käyttäjien kaa ollu tekemisissä ettei niillä ees oo hyvä olla...no enpä mä sitä voi tietää...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2230
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1741
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1596
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1372
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      292
      1233
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1099
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1053
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      928
    Aihe