NYT JOHANNA TUKIAINEN HAUKKUU SOMALIT

pirihuorallaonasiaa

" Rikollisia ovat mm.somalit jotka joukkoraiskaavat naisia Suomessa, tms.täysin absurdi koko aihe, enkä lähde siihen nyt! "LÄHDE: SEISKA BLOKI.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rasisti-Tucs

      Koko bloggaus 25.5. (7L):

      "TUKHOLMA ON UPEA KAUPUNKI! -- Tällaista väriloistoa kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan toukokuun alun aikana. Meillä oli silloin showkeikkaa, emmekä päässeet lähtemään Ruotsiin.

      Koko maailma on täynnä ihan mielettömän upeita paikkoja! Ja kun tulee paha olla, niin suosittelen psalmeja! Ne ovat hyvin lohdullista luettavaa. Tottakai minua loukkaa se, miten väärän kuvan media on antanut minusta ja osa ihmisistä vielä tosissaan uskoo siihen!

      En ole mikään "taparikollinen", kyseessä oli täysi vaino! Rikollisia ovat mm. somalit jotka joukkoraiskaavat naisia Suomessa, tms. täysin absurdi koko aihe, enkä lähde siihen nyt! Johanna Tukiainen.” Lähde: http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/TUKHOLMA-ON-UPEA-KAUPUNKI-/1073252

    • väkivaltaa

      Oho, hyväksyt siis heidän tekemät raiskaukset?

    • hyi_saatana

      Läski pöntsö narkkari prostituoitu talousrikollinen väkivaltarikollinen betonibillu lusija selittää mitä selittää ei kannata enää edes viihteeksi tulkita sen lässytykset

    • Paardilallero

      Tunkeroinen kirjoitti osin totta. Se ei ole totta, etteikö hän olisi taparikollinen, koska siitä päättää oikeuslaitos, ja tiedämme Tunkin saaneen useita tuomioita ja lisää on luvassa. Somali-osio sen sijaan on totta. Joukkoraiskaavat somalit ovat rikollisia. Mutta, tuskin jokainen joukkoraiskaukseen syyllistynyt somalineekeri olisi taparikollinen! Taparikollisuusteen tarvitaan useampi rikostuomio, kuten esim. Tunkin tapauksessa.

      • 11metallimuija

        Ne jotka raiskaavat ansaitsevat tuomion, mutta jonkun kansanryhmän luokitteleminen nippuun ja yleistävä leimaaminen joidenkin tekeminen rikosten takia on väärin ja rasististista.Tuksun pitäisi pitää se ruma etanaturpansa kiinni.Hänkö joka on taparikollinen , niin hänenkö pitäisi päästä kuin koira veräjästä kun ei ole tappanut eikä raiskannut.( ei ole vielä onnistunut tappamaan ketään.)
        Ämmä on pelkkä haiseva jätsesäkki, ruma niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.Koko Tukiaisten perhe on sairas kun Madame postaa Sollentuunasta irvokkaita kylpykuvia pornahtavasti tissejään hypistellen.Ja papparainen otti puheeksi saksalaiset eläinbordellit joissa asiakkaat saavat höylätä eläimiä. Eipä normaaleissa suomalaisperheissä oteta lounaskeskusteluissa esille eläinbordelleja eikä muitakaan perverssioita. Entäs Tuksun lesboshow eräissä rapujuhlissa kun Julialle piti tilata ambulanssi, mitä papparainen katsoi poliisi uniformu päällä ensihoitajien hämmästyksesksi.Kaikenmaailman pornahtava pelleily vuosien mittaan kuten lesboshowt, sylitanssit ja pornoposeeraukset poreammeesa mitä normaalit vanhemmat eivät sallisi lainkaan kotonaan käytävän.
        En puolusta lainkaan rikollisuutta enkä raiskaajia, mutta Tuksu lähtee vertaamaan rikoksia ja vähättälee omaa rikostaustaansa, ikäänkuin se olisi vaan harmitonta keppostelua.Ämmä on ilkeä ja vittumainen ja soisin, että muuttais nyt sinne ulkomaaseen kun täällä Suomessa vaan rikolliset saavat kulkea vapaana ja viatonta herrankaritsaa jahdataan eikä edes Jeesus auta poloista.


      • Paardilallero

        Olet aivan oikeassa, mitä muutoin kirjoitat "haisevasta mätisäkistä", mutta ei Tunkion tekstistä voi ehdottomasti väittää, että hän yleisti kaikkien somppuloisten olevan raiskaajia! Hän kirjoitti: "Rikollisia ovat mm. somalit jotka joukkoraiskaavat naisia Suomessa.." Tuossahan Tunkio kertoo somaleista, jotka joukkoraiskaavat. Eihän hän muista ko. kansan edustajista puhu sanaakaan.


      • Game-Over

        Mitään ei ole enää tehtävissä.


    • Glamourvankimme

      Johanna Tukiainen on äärirasistinen henkilö, joka kuuluu visusti vankilaan, siis pois normi-ihmisten keskuudesta.

    • Rasisti-Tucs

      Näin Rasisti-Tunkki laittaa siis lisää tulta liekkeihin:

      ”Somalijoukkoraskaajat saivat EHDOLLISTA!!!

      Luin ensin Jasminin blogin ja juttelin jo aiemmin aiheesta isäni kanssa Tukholmassa. Siis MISTÄ LÄHTIEN joukkoraiskaajat saavat ehdollista vankeutta, ja minua yritetään tyrkyttällä tyrkyttää oikeasti vankilaan??? Eikö se jo riitä että suoritin erinomaisesti yhdyskuntapalvelun ja itseasiassa sekin oli liian kova tuomio minulle.

      Olen syyllistynyt rattijuoppouteen vuosia sitten ja maksanut siitä kovan hinnan ja yhteiskunnalle sovittanut sen. En ole koskaan kuullut että kukaan joutuisi vankilaan "laittomasta uhkauksesta" ja jostain baaritappelusta...... siis WHAT?

      "Laiton uhkaus" oli lavastettu ja baaritappelu klo.4.00 yöllä oli sellainen johon osallistui usea eri ihminen ja minua hakattiin, mutta tottakai nimeni takia mut halutaan kiusanteon takia syylliseksi. Vaikka pieraisin väärään suuntaan, niin hyvä etten käsirautoihin joudu heti siitäkin.

      Ja tässä on ihan oikea Johanna, syntynyt nähtävästi väärään maahan. Somalit sitten suosioon, koska raiskaus on heille "ylpeys" ja "kuuluu kulttuuriin" kuten eräs ministeri laukoi!” (7L, 24.6. klo 03)

      • Oppiipahan-olemaan

        Eiköhän jokin somaliporukka anna Tunkille jonkinlaisen opetuksen tästä lausunnostaan.


      • paaveli77

        Somaliporukka saa Suomen míehiltä opetuksen, kävikö sua höyläämässä somali kun noin pilde märkänä puolustat ?


    • Räjähtänyt-mamu

      Rasistinen ja yksioikoinen Johanna Tukiainen jälleen vauhdissa:

      ”Elämä ei pääse tylsäksi! :)
      Ihana välitön, ystävällinen ja kansainvälinen ilmapiiri Ruotsissa: blondeista pidetään vaikka maahanmuuttajat ovat räjähtäneet käsiin.

      Suoraan sanottuna heitä ei pysty enää hallitsemaan.

      Vanhempani ovat hyvin huolissaan tietyistä terroristiryhmistä ja väkivallasta: juuri vähän aikaa sitten Västeråsin Ikeassa muslimit olivat murhanneet hyvin raa'alla tavalla ruotsalaisen isän ja pojan.

      Heidän kulttuuriinsa kuuluu mm. myös naisten silpominen, raiskaukset, ja täysi primitiivisyys ja sadismi. - Johanna

      Ps. Esim.sana "muslimi" ei ole rasistinen sillä hehän ovat muslimeita. Tottakai joukosta löytyy todella hyviä ja sydämellisiä ihmisiä myös.” (7L, 15.8.15)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe