Riihimäelle lapsiperheen muutto?

Muutosedessä

Asumme Hyvinkäällä ja olemme muuttamassa isompaan asuntoon. Katsottu sekä Hyvinkäältä että Riihimäeltä. Riksussa edullisempi hintataso omakotitaloissa(ja muissakin kyllä). Mitä alueita suosittelette? Korttionmäki, Vahteristo , näitä mietitty kun paljon kohteita ollut myynnissä vuoden sisällä. Hyvinkäällä työt.Kannattaako muuttaa :) ?

28

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tepsukka66

      Kyllä se kannattaa, Korttionmäestä esim. pääsee helposti Hyvinkäälle ja omakotitalo alueet on kyllä ihan hyviä asuin alueita.

    • ent.riihimäkeläinen

      Riihimäellä on Vahteristo, Korttiomäki, Taipale ainakin kivoja omakotitalo alueita. Rauhallisia, mutta koulut ja kaupat suht lähellä. Maalais rauhaa jos kaipaa niin Taipale ehdoton ykkönen.

    • muuttoa

      Mitenkäs Parmala? Ja onko tulossa joku iso liittymä (Valion uusi tehdas tms) johonkin...?

    • rilla-milla

      Hirsimäki on rauhallista vanhaa ok talo aluetta, jonne ei tule uutta rakennuskantaa . Kivat hiekkatiet ja hyvä Eteläinen koulu alueella , helppo tie Hyvinkäälle tai rautatieasemalle hiukan yli km. Kävelymatka kaikkialle Riihimäellä .

    • OikeaOmakoti

      Pitkällä tähtäimellä olisi kai paras rakentaa/rakennuttaa toiveidensa mukainen uusi ja varmasti homeeton koti ja katsoa ettei ole lähellä Ekokem, entiset kaatopaikka-alueet ym haitat. Aikaa myöten niden haitat todennäköisesti vaikuttavat kiinteistöjen arvoon aika merkittävästikin myös Riihimäellä. Ja vielä parempia on isot lähellä kaupungin palveluja olevat haja-asutustontitn niitäkin on tarjolla, joille saa rakennusluvat. On sitten myöhemmin varaa osa tontista vaikka myydäkin ( 5000m2 -1000m2=4000m2) ja tilaa jää, ja alkujaankin niissä vapaampi rakennusmahdollisuus omien toiveiden mukaan ilman kaavamääräyksiä. Tehkää juuri teidän perheellenne sopiva koti

    • rixupiksu

      Parempi kun pysytte siellä Hyvinkäällä. Riihimäellä lapset kasvavat kieroon ja heistä tulee kusipäisiä kakaroita jotka ennemmin tai myöhemmin sortuvat huumeisiin.

      • japexi

        Hyvä rixupiksu olet aivan oikeassa =))

        T. Jape Hyvinkää


    • muutosedessä

      Tietääkö joku kertoa Parmalan alueesta,kuuluuko esim.liikenteen melu,millainen alueena...?Lapsiperheitä siellä tuntui olevan ja uusia,kivoja koteja. Rakentaminen ei ikävä kyllä taida olla meille vaihtoehto parin pienen lapsen kera...

    • kotikyläkö

      Vaikea kai Parmalasta hiljaista saada kun vieressä nykyiset moottoritie ja 130-tie ja voivat ne aikojen kuluessa levitäkin. Eikö siellä ole myös jonkinlainen voimalinja, ainakaan lapsille se ei ole terveellinen ja jos on esim sydämen tahdistin ym laitteita tulee linjan lähelle lääkäriltä porttikielto alueelle. Ainakaan minä en niin haitalliselle alueelle muuttoa edes harkitsisi. Sama koskee Ekokemin ja Korttionmäki-Vahteriston alueita.
      Rakentaminen nykyaikana lapsiperheillekin melko vaivatonta, täysin valmiita taloja saa 1-2kk toimitusajalla autolla tuotuna, jos ei rakennushaluja









      p

      • rautarouva

        Nyt taidat puhua voimalinjan suhteen ihan omiasi. Jos sen läheisyydessä asuminen olisi kuvauksesi mukaan noin vaarallista, että oikein lääkäri kieltää tahdistinpotilailta voimalinjan läheisyyden, eivät kyseiset henkilöt voisi oikein missään liikkua, koska niitä voimalinjoja on tässä Suomenmaassa ristiinrastiin.
        Onko sinulla jotain faktaa- tutkimustuloksia- voimalinjan lähellä asuvien ihmisten tai luonnon terveydentilasta?
        Mikä mahtaa olla terveysriski vaikkapa noiden älypuhelimien suhteen, joita joka muksulla tuntuu olevan ja joita myös ahkerasti käytetään?
        Varmuuden vuoksi voi pelätä kaikkea, niin joku saattaa osua oikeaankin!
        Parmalassa ei tällä hetkellä ole mitään voimalinjaa, mutta suunniteltu on kulkevaksi Parmalan sivuitse.


    • muuttoedessä

      Tuosta voimalinjasta en ollut kuullut.. Mikä sitten tekee vahteriston ja korttionmäen alueista haitalliset...?

      • SuojelijaRimpi

        Korttionmäen alla muhii vanha kaatopaikka,tai enemmänkin se jää sinne mäen taakse....ja sinne on kipattu mitä messevämpiä aineita..... Joskus oli asiasta oma ketju oikein,mutta ei nyt äkkiä löydy.Googlella voit yrittää kaivella tietoa jos haluat tietää enemmän.


      • Siitälisää

        Googleen--->>> Korttionmäen kaatopaikka.Sieltä tulee tietoa jos jonkin moista.


    • rautarouvanviereltä

      ei tietysti ole pakko uskoa, mutta kysypä TAYKS:in sydänyksikön lääkäriltä missä tahdistimen kanssa voi oleilla, teidenvarsilla linjojen viereltä pikimmiten ohi sisälä autossa eikä puhettakaan mistään marjan-/sienien keruusta eikä kyläilykehotusta taloon voimalinjan vierellä. Kyllä linjan viereen tuli porttikielto

      • höpönmutulöpön

        Sinulla se näyttää olevan niin vankkaa tietoa, että varmasti voit ilmoittaa tietolähteesi, esim. tämän TAYKS:n sydänyksikön lääkärin tieteellisen, kirjallisen tutkimustuloksen po. asiasta. Vai olisiko esim. STUK:lla jotain asiaa selkeyttävää tutkimusta?
        Kuten ilmoititkin,pakko ei todellakaan ole uskoa, mutta tuollaiset karmeat terveysriskit on kyllä pakko tuoda myös todistettavasti esille...siis se on sinun tehtäväsi väittämiesi todentamiseksi.
        Oletko ottanut selvää, millainen on Rixun mm. Petsamonkadun loppupään seudun asukkaiden terveydentila? Siellä on asuttu vuosikymmenet voimalinjan välittömässä läheisyydessä. Alueella on koti myös monella lapsiperheellä. Sen alueen asukkaat muodostuvat vauvasta vaariin, jotenka eiköhän jollakulla saata olla jopa sydämentahdistin!


    • Fillaroijako

      No polkupyörän nopeusmittari, kanssa sekoilee voimalinjojen läheisyydessä.Eikä muuten ole mikään pilipali mittari vaan ihan kunnon Suunto.Joten en ihmettele jos tahdistinkin renais,koska taitaapi olla vähän herkempää tavaraa.

      • roijopoko

        Ai kamalaa! Ihan hirveetä! Että sillee sekoilee voimalinjojen läheisyydessä!


    • haittapaikkoja

      voimalinjojen säteilyistä netissäkin paljon tietoa, samoin kännykkämastoista ym säteilevistä. Ota selvää ja lue ihan itse, tuskinpa säteilyasioitakaan ihan tyhjän takia Suomessa ja maailmalla tutkitaan koko ajan. Eikä kai sinua mikään estä kysymästä TAYKS:in sydänyksikön kantaa, siellä tahdistimia ihmisille laitetaan ja ohjeistetaan. Säteilyjen perusteella uusi isompi 400 100kW linja siirrettiin pois asutuksen keskeltä uuteen paikkaan pois Juppalan tienoolta.

      Myytäviä melko uusiakin ok-taloja ilmaantuu kai helpoiten sellaisilla alueilla, missä on ilmennyt jotain aika merkittävääkin ei toivottua, ja aika paljon, jos ja kun kotoaan lähdetään ...

    • marttimiettinen

      älä muuta tänne suomen persreikään.

      • memmuli64

        Juuri näin, samaa mieltä..ankeempaa paikkaa saa hakea.


    • muuttoedessä

      Kiitos vastauksista..

    • Suosittelen_

      Peltsi kutsuu lapsiperheitä. Lähellä asemaa ja keskustaakin. Rauhaisa nukkumalähiö.

      • 13.6.2015

        Niinpä niin. Juuri nyt on runsaasti myynnissä niin kolmioita kuin muutama neliökin.


    • RiksussaVuodesta2006

      Kiva pieni kaupunki kaikin puolin, mukavia ihmisiä myös. Lyhyet etäisyydet, vilkasta kulttuuri-, urheilu- ym toimintaa. Patastenmäki ja Uhkola myös kivoja, rauhallisia alueita lähellä keskustaa. Olen asunut Hyvinkäällä aikoinaan yli 20v, Riksuun olen asettunut jäädäkseni

    • japexi

      Älkää nyt hyvänen aika sentään vaan hiirimäelle muuttako!

      T. Jape Hyvinkää

    • cityjorma

      Kannattaa selvittää terveyskeskus ja sairaalapalvelut. Sillä Hyvinkää on HUSin aluetta ja saatte parempaa hoito kuin Hämeessä.Riihimäellä ei ole mitään ja Hämeenlinnassa on vain ekan vuoden kandeja arvuuttelemassa.

    • muuttoedessä

      Kertokaapa vielä pohjankorven alueesta? Rauhallista ja vähän enemmän matkaa keskustaan, muttei mahdoton kuitenkaan. Päiväkoti js koulu löytyy läheltä sekä pikkukaupunki/kioski? Sen verran ainakin tiedetään :)

    • muuttoedessä

      * pikkukauppa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe