Islam ja luterilaisuus perustuu perintöön !

Mohikaani_27

Islam ja luterilaisuus on samalaiset uskonnot perustaltaan, ne on perimys uskontoja. vauvasta alkaen hoetaan ja opetetaan, että allah on jumala, vaikka ei sellaista jumlaa ole olemassakaan.
* Samoin luterilaiset teologit uskottelee vanhemille, että vauvan pitää kastaa, jossa vauva sitten uudestisyntyy, ja tulee Kristuksen omaksi, noinhan ei asia oikeasti ole, vaan se on islamiin verrattava rituaaliuskomus, jolla ei ole Raamatullista pohjaa, niin kuin ei islamillakaan. Molemmat on pakkouskontoja, isät ja äidit määrää sen rituaalin, ja se on perinnöllistä suvuissa etenevää uskomusta, ei mitään oikeasti pelastavaa uskoa, samoin kuin ei islamissakaan.
* Sillä erolla, että luterilainen voi tulla uskoon myöhemmin, kun alkaa itse ajattelamaan ja saa kuulla evankeliumin, miksei myös islamiuskoinen, mutta sille se on vaikeusasteessa 1-10 =9 ! Koska islamin täytyy vaihtaa allah tosi Jumalaan, ja se on se komastuskivi, jota Jeesus on allahin uskoiselle.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sry

      Minä olen kyllä tavannut myös helluntailaisia, jotka ovat opettaneet lapsilleen, että Raamattu on pyhä kirja ja että Jumala on olemassa.

      Eihän mitään uskoa peritä syntymässä, vaan ne opitaan. Sinäkin olisit muslimi, jos olisit syntynyt johonkin toiseen kulttuuriin.

      Vain häviävän vähän aikaa on ollut olemassa monoteismia, pyhiä tekstejä jne. Ne ovat varsin uusia trendejä ihmiskunnan taipaleella.

      • * No niihän tulee opettaakin, " Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa ! Eihän oikeassa otettamisessa mitään pahaa voi olla. Islam vaan on kokonaan ihmisestä lähtöisin, ei ole mitään allah-jumlaa, joka olisi ihan kuin joku vaihtoehto ainoalle tosi Jumalalle, taivaan ja maan Herralle ? Helluntailaiset, eikä varmaan luterilaisetkaan, opeta lapsiaan vihaamaan kaikkiea muuta, paitsi allahia ? Ja kuitenkin se on ihmisuskonto, ihmisen aivoista saanut syntynsä, ei siis mikkään olento millään tavalla, sama kun kumartaa puupölkkyä, yhtä varmasti ei allahkaan kuule. Islam ja luterilaisuus on yhtä siinä, että molemmat alultaan perustuu valheeseen, allahia ei ole olemasskaan, vauvakaste, jonka papisto piispoineen väittää uudestisynnyttävän ihmisen, on yhtälailla valhe, kuin allahin olemsaa olo. Tässä e on samalaiset, johtaa ihmiset harhaan, heti alusta alkaen. Kumpikaan ei ole totta.


      • Samaa_settiä
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * No niihän tulee opettaakin, " Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa ! Eihän oikeassa otettamisessa mitään pahaa voi olla. Islam vaan on kokonaan ihmisestä lähtöisin, ei ole mitään allah-jumlaa, joka olisi ihan kuin joku vaihtoehto ainoalle tosi Jumalalle, taivaan ja maan Herralle ? Helluntailaiset, eikä varmaan luterilaisetkaan, opeta lapsiaan vihaamaan kaikkiea muuta, paitsi allahia ? Ja kuitenkin se on ihmisuskonto, ihmisen aivoista saanut syntynsä, ei siis mikkään olento millään tavalla, sama kun kumartaa puupölkkyä, yhtä varmasti ei allahkaan kuule. Islam ja luterilaisuus on yhtä siinä, että molemmat alultaan perustuu valheeseen, allahia ei ole olemasskaan, vauvakaste, jonka papisto piispoineen väittää uudestisynnyttävän ihmisen, on yhtälailla valhe, kuin allahin olemsaa olo. Tässä e on samalaiset, johtaa ihmiset harhaan, heti alusta alkaen. Kumpikaan ei ole totta.

        Hiukan ontuu tuo logiikkasi. Mistään jumalasta ei ole todisteita. Ei Islamin, luterilaisuuden, helluntailaisuuden tai minkään muunkaan uskonnon.

        Ellet sitten laske todisteiksi ihmisten henkilökohtaisia kokemuksia, luonnon "luojaa" tai muuta sellaista, joka vuorostaan sopii todisteeksi mistä tahansa edellä mainistusta uskosta.

        Itse suhtaudut asiaan niin, että luterilaiset ja muslimit ovat ehdottomasta väärässä. Juuri samoin toimivat luterilaiset ja muslimit. Kaikki muut ovat väärässä, paitsi oman uskonnon edustajat.

        Olette kaikki aivan samanlaisia.


    • ioooi

      "opetetaan, että allah on jumala, vaikka ei sellaista jumlaa ole olemassakaan."

      Eikö? Nytkö se on todistettu?

      • * Ei ole koskaan todistettu, että allah olisi jumla. Kristinuskon Jumala on nähtävissä kaikkialla, ja tärkein todistus Jumalalsta on Hän Poikansa, ja se, että Hän elää, vaikka oli kuollut, Jumalan Poika nousi ylös haudastaan, ja elä aina ja iankaikkisesti. Allahista ei ole ainuttakaan todistetta, että se olisi jotenkin joskus ilmestynyt tai ilmoittanut itsestään jotain, eihän olematon voi olla olemassa, se on vain islam uskoisten aivoissa, jonne se iskostetaan vauvasta lähtien, se on muslimien pakkomielle, täysin kasvatuksen tulos, ei he itse ole sitä koskaan valinneet, vaan aina peritään kotoa. Samaten kuin juutalaisuuskin, arabit ja juutalaiset ovat veljeskansat, Jaakobin Israel, Jumalan valittu kansa, ja esaun omavalintaisen uskonnon perijät, . Tämä Israelin Jumalan ja esaun jälkeläisten , Elian Jumala ja pakana uskontojen papit koettelivat, kenen Jumala on Jumala, joka vastaa tulella. Elian, eli Israelin Jumala vastasi tulella, niin että vesikin tavallaan paloi, eikä ainakaan estäsnyt palamista. Epäjumalan palvelijain jumala ei sanonut mitään, ei niin tuulenhenkäystä havaittu, vaan papit viilteli itseään ja huusivat, baal vastaa meille, mutta ei ääntä ei vastausta. Minusta tämä taisto osoitti kuka on tosi Jumala, ja Hän on Israelin Jumala, Raamatun Jumala. Baal vaan on saanut uuden nimen allah ! Kuollut hengetön epäjumala !


      • qazzaq
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ei ole koskaan todistettu, että allah olisi jumla. Kristinuskon Jumala on nähtävissä kaikkialla, ja tärkein todistus Jumalalsta on Hän Poikansa, ja se, että Hän elää, vaikka oli kuollut, Jumalan Poika nousi ylös haudastaan, ja elä aina ja iankaikkisesti. Allahista ei ole ainuttakaan todistetta, että se olisi jotenkin joskus ilmestynyt tai ilmoittanut itsestään jotain, eihän olematon voi olla olemassa, se on vain islam uskoisten aivoissa, jonne se iskostetaan vauvasta lähtien, se on muslimien pakkomielle, täysin kasvatuksen tulos, ei he itse ole sitä koskaan valinneet, vaan aina peritään kotoa. Samaten kuin juutalaisuuskin, arabit ja juutalaiset ovat veljeskansat, Jaakobin Israel, Jumalan valittu kansa, ja esaun omavalintaisen uskonnon perijät, . Tämä Israelin Jumalan ja esaun jälkeläisten , Elian Jumala ja pakana uskontojen papit koettelivat, kenen Jumala on Jumala, joka vastaa tulella. Elian, eli Israelin Jumala vastasi tulella, niin että vesikin tavallaan paloi, eikä ainakaan estäsnyt palamista. Epäjumalan palvelijain jumala ei sanonut mitään, ei niin tuulenhenkäystä havaittu, vaan papit viilteli itseään ja huusivat, baal vastaa meille, mutta ei ääntä ei vastausta. Minusta tämä taisto osoitti kuka on tosi Jumala, ja Hän on Israelin Jumala, Raamatun Jumala. Baal vaan on saanut uuden nimen allah ! Kuollut hengetön epäjumala !

        Minä en näe Jumalaa missään. Näen ainoastaan luonnon munimuotoisuuden joka on evoluution tulosta, kuten myös ihminen. Jumalia ei ole täällä päin näkynyt.


      • * Siinäpä todistuksesi Jumalan olemassa olosta !


      • samaa_settiä
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Siinäpä todistuksesi Jumalan olemassa olosta !

        Tuo on todiste myös muslimeille. Aivan samoja todisteita käytätte.


    • EvLutEnVarmastiMuslimi

      Voi herranpieksut. Ensimmäistä kertaa kuulen helluntailaisten opettavan, että islam ja luterilaisuus ovat jotakuinkin sama uskonto.

      Hellareitten ylimielisyys ja täysi hengellinen sivistymättömyys saa aina uusia opillisia muotoja!

      Olen vuosikymmeniä kuullut hellareiden kristillisten kirkkojen vastaista valhepropagandaa, mutta nyt kyllä Mohis (helluntaisaarnaaja) löi entiset ennätykset. Edes Manninen, tai Antturi ei väittäneet moista, vaikka kristillisten kirkkojen vastaisia olivatkin.

      • * Lue nyt uudestaan, että löydät yhtymäkohdan, miksi luterilaisuus ja isalam ovat " kaksoset"! Allah on valhe jumala, eikä vie ketään taivaaseen ta paratiin, niin kuin he väittävät. Luterilaisten vauvakaste on valhe kaste, se ei vie ketään taivaaseen, niikuin ei vie allahikaan ! Vain Raamatun Jumalan pellastussuunnitelma, sitä noudattaen, voimme pellastua ! Allahia, enempää kuin vauvakakstettakaan ei löydy Raamatusta, joka ainut on Jumalan sanaa !


      • Ev.lut.krisuli
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Lue nyt uudestaan, että löydät yhtymäkohdan, miksi luterilaisuus ja isalam ovat " kaksoset"! Allah on valhe jumala, eikä vie ketään taivaaseen ta paratiin, niin kuin he väittävät. Luterilaisten vauvakaste on valhe kaste, se ei vie ketään taivaaseen, niikuin ei vie allahikaan ! Vain Raamatun Jumalan pellastussuunnitelma, sitä noudattaen, voimme pellastua ! Allahia, enempää kuin vauvakakstettakaan ei löydy Raamatusta, joka ainut on Jumalan sanaa !

        Luin uudestaan.

        Mistä te helluntailaiset aina tempaisette "luterilaisuuden" vihanne kohteeksi? Toisaalta mielistelette ja esiinnytte, kuin "meillä olisi sama usko". Ei todellakaan ole. Kristinuskossa mikään ei ole niin kaukana toisistaan kuin helluntailaisuus luterilaisuudesta. Jo Lutherin aikana anabaptistit alkoivat hyökätä Lutheria vastaan, vaikka oli Lutherin uskonpuhdistuksen ansiota, että anabaptismi yleensä mahdollistui, Lutherin siivellä, samalla salassa evankeliumia vastaan. Helluntailaisuus on opillisesti lähellä katolilaisuutta, siinä on samoja piirteitä.

        Kun muuan anabaptistikäärme lähestyi Lutheria yrittäen mielistellä häntä, (kuten hellarit tänäpäivänä luterilaisia), Luther ei yhtään antanut periksi, vaan sanoi suoraan: "meissä on eri henki." Yhtäällä te olette lirpunlärpyn, toisaalla, selän takana puhutte vastaan.

        Katolilaisia vastaan te ette niinkään hyökkää, sillä oma oppinne on vapaamuurareiden, osin katolilaisuuden oppeja hyödyntämä ja rakentama uususkonto, eräänlainen vapaamuurariuden ja room.kat.kirkon "herätyskristillinen" muoto.

        Tästä löytyy faktaa, kun viitsii etsiä, esim. netistä.

        Huomasin tämän ketjun uskonnot-otsikoissa, muutoin en välittäisi täällä kirjoitella, mutta kun panettelette kristinuskoa, on aiheellista joskus vastata ja tuoda tosiasioita esiin, tosiasioita, jotka te olette itsestänne ja taustoistanne pyrkineet visusti salaamaan.


    • HuippuOnSaavutettu

      Nyt on sitten tuokin syytös kuultu. Mitään rajaa ei ole tuossa vihassa luterilaisia kohtaan. Alkaa olla aika vaikea kokea yhteyttä tuollaisten saarnaajien kanssa. Se yhteyden rikkominen tapahtuu näiden ivaajien omasta tahdosta. Tuollaiseenko se teidän "ei perinneuskonto" sitten ihmisen ajaa? Teillähän ei ole mitään perinteitä ja omia tapoja, vaan kaikki on spontaania aina ja jatkuvasti. Ne jotka ovat toisin todistaneet vain valehtelevat teidän syntilistoistanne ja muista ihmisjärkeilyopeista.
      Todistatte väkevästi olevanne raamatullisia, mutta onpa joukossanne jopa useita Jumalan kolminaisuuden kieltäjiä. Seurakuntanne on täynnä opittuja perinteitä. Myös Raamatun ulkopuolelta tulevia asioita ja oppeja. Niin pitkään ne eivät häiritse ketään, kun ei aleta huudella toisiin seurakuntiin tuollaista soopaa mitä aloittaja tekee. Silloin on pakko puolustautua. Katso ja hämmästy! Nyt sitä verrataan jo muslimeihin...

      Meneppäs vielä kerran tuon saarnasi kanssa sinne Herran eteen ja käy neuvottelu. Saarnaa sitten uudestaan.

      • * Ei tämä ole mitään vihaa ! Eikö ole jo aika kirkonkin päästä eroon valheesta, jolla on hallinnut kansaa, pakko vauvakasteella. Jos osoitat vauvakaksteen Raamatulla Jumalan sanan opetuksen mukaiseksi, kadun sanojani tomussa ja tuhassa ! Kirkko on johdattanut periaatteessa kansaa harhaan koko olemisensa ajan. Opetuksella, että ihminen syntyy uudesti vauvakasteessa, ja sehän on VALHE !, Niin että ei tässä ole mitään vihaa luterilaisia kohtaan, mulla on ysäviäkin luterilaisten joukossa. Jos se pisäisi paikkansa, koko suomenkansa olisi uudestisyntynytä väkeä, onko sinun miellestä, missä se näkyy ? Eikä tätä mielipidettäni pidä sekoittaa yleisesti helluntai-seurakunnan mielipiteeksi. Puhun ihan vain omissa nimiissäni, ei kukaan ole minua valtuuttanut helluntai-seurakunnan edustajaksi tälle palstalle. Tämä on palsta, jossa jokainen voi ilmaista OMAN mielipiteensä. Ja Raamatun mukaan on juuri niin kuin kirjoitin. Mitä hyödyttää kirjoittaa jotain loruja, kun kyse on iankaikkisesta elämästä, eikä vain luterilaisuuden ja helluntailaisuuden eriävistä mielipiteistä. Vauvakaste vaan ei pelasta ketään, siitä on kyse, ja vain Raamattu voi osoittaa tien iankaikkiseen elämään, ei kirkko eikä mikään yhteisö itsessään, ellei se opeta Jumalan sanan mukaan !


      • AnnaMunKaikkiSietää
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ei tämä ole mitään vihaa ! Eikö ole jo aika kirkonkin päästä eroon valheesta, jolla on hallinnut kansaa, pakko vauvakasteella. Jos osoitat vauvakaksteen Raamatulla Jumalan sanan opetuksen mukaiseksi, kadun sanojani tomussa ja tuhassa ! Kirkko on johdattanut periaatteessa kansaa harhaan koko olemisensa ajan. Opetuksella, että ihminen syntyy uudesti vauvakasteessa, ja sehän on VALHE !, Niin että ei tässä ole mitään vihaa luterilaisia kohtaan, mulla on ysäviäkin luterilaisten joukossa. Jos se pisäisi paikkansa, koko suomenkansa olisi uudestisyntynytä väkeä, onko sinun miellestä, missä se näkyy ? Eikä tätä mielipidettäni pidä sekoittaa yleisesti helluntai-seurakunnan mielipiteeksi. Puhun ihan vain omissa nimiissäni, ei kukaan ole minua valtuuttanut helluntai-seurakunnan edustajaksi tälle palstalle. Tämä on palsta, jossa jokainen voi ilmaista OMAN mielipiteensä. Ja Raamatun mukaan on juuri niin kuin kirjoitin. Mitä hyödyttää kirjoittaa jotain loruja, kun kyse on iankaikkisesta elämästä, eikä vain luterilaisuuden ja helluntailaisuuden eriävistä mielipiteistä. Vauvakaste vaan ei pelasta ketään, siitä on kyse, ja vain Raamattu voi osoittaa tien iankaikkiseen elämään, ei kirkko eikä mikään yhteisö itsessään, ellei se opeta Jumalan sanan mukaan !

        Helluntailaisten opetus pelastumisesta on yhteneväinen katolisen kirkon oppeihin, vaikka kastenäkemys on erilainen. Vanhurskauttamisoppia saarnaavat oikein vain todella harvat. Yleensä sekoitetaan aina lakia evankeliumiin ja siksi julistuksessa ei ole voimaa. Juuri kukaan ei painota evankeliumia Jumalan voimana, vaan ykkösaihe on vältellä tiettyjä syntejä. Käsitys synnistä on pintapuoleinen ja siksi ymmärrys armosta on hyvin vajavainen. Armosta oikein julistavia pilkataan synnin suosijoiksi ja löysälaisiksi ja hykerrellään omassa ylpeässä tyytyväisyydessä. Todistetaan omasta raamatullisuudesta, mutta edes pelastus armosta ja vain armosta ei kelpaa monellekaan, vaan aina tulee siihen perään "mutta". Onneksi tunnen myös niitä helluntailaisia joille armon valtava suuruus on avautunut. Heidän kanssaan koen yhteyttä, vaikka aina omiensa parissa heistä ei pidetä, kun veljeilevät meidän luterilaistenkin kanssa.
        Kyllä täällä on jatkuvasti käynnissä luterilaisten parjauskampanja, mistä tämä ketju mauttomuudessaan on hyvänä esimerkkinä.

        Tämä on oma mielipiteeni.

        Suomen ev.lut. kirkko itsessään on hädin tuskin enää seurakunnaksi sanottava. Se on ihan tuuliajolla ja hullumaksi menee. Mutta siellä missä vanhurskauttaminen oikein julistetaan on useimmiten luterilainen saarnamies asialla. Se on minulle luterilaisuutta. Kirkko menee mihin menee.

        Ps. huutomerkkien viljely ja ISOLLA kirjoittaminen tulkitaan usein huutamiseksi. Pienempikin paasaaminen riittää ja voisi toimia todisteena siitä, että vain kerrot omaa mielipidettäsi, etkä kirjoittele tunteen vallassa.


      • Ethän sinä tunne helluntailaisuutta lainkaan, sillä ei ole mitään tekemistä paavin kirkon kanssa, vanhurskautuminen on uskonkautta Jeesuskeen saatu lahjana, ilman laintekoja, yksin armosta, ettei kukaan kerskaisi, siinä pääpiirteittäin h-herätyksen vanhurskautunis oppi ! Oletko jotenkin katkera helluntailaislle ? Olen ennenkin huomannut nimimerkkisi katkeruutta helluntai-herätykseen. Oleko entinen katkeroitunut helluntailainen ? Enkä minä ole huutanut, mistä tuollaisen valeen keksit ? Yksi ainoa sana, VALHE, piti kirjoittaa isolla, mutta ei näytä sittenkään menevän tajuntaan, jos luotat vauvakaksteen uudestisyntymään, olet yhä synneissäsi. Usko nyt, niin ei kenenkään tarvitse sitä sulle huutaa !


      • * Ei sitten ääntä ei vastausta ? Mitä nyt sanot, et mitään, koska annoit valheellista tietoa helluntai-herätyksen vanhurskauttamis opista, joka on sama kuin Raamatussa, eikä suinkaan paavin harhoja.


      • HerranAvullaKestää
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Ei sitten ääntä ei vastausta ? Mitä nyt sanot, et mitään, koska annoit valheellista tietoa helluntai-herätyksen vanhurskauttamis opista, joka on sama kuin Raamatussa, eikä suinkaan paavin harhoja.

        Älä ole niin kärsimätön. Aina ei pysty olemaan koneen ääressä. Vastaus tulee kyllä.
        Huomasitko, että oikein erotin tektistänu erilleen yhden lauseen? "Tämä on oma mielipiteeni." Et tainnut huomata. Edelleen syytät valheista, mutta anna mennä vaan.

        Olen kuullut niin lakihenkisiä opetuksia pelastumisesta, että pysyn edelleen mielipiteessäni. Virallinen oppi (onko sellaista?) tuskin sisältää paljonkaan tuota mistä kirjoitin, mutta käytännön opetuksessa sitä olen kuullut. "Pelastus on armosta, mutta..."

        Maailmalla on alkanut vapaista suunnista liukumaan varsinkin äärikarismaatikkoja katolisen kirkoon piiriin. Se on fakta. Riippumatta siitä onko taustamme vapaissa suunnissa tai luterilaisuudessa, niin meidän tulisi keskittyä pysymään vanhurskauttamisopissa totuudessa.

        Kirjoitukseni oli tietoinen näpäytys takaisin päin. Se oli provosoiva, koska aloituksesi oli tarkoituksellisen provosoiva. Luterilaisetkin uskovat syntyvät uudesti Jumalan Hengestä, eivät perinteen kautta, eivätkä niin luule. Uskonnollisuutta on kaikissa seurakunnissa. Toimintamalleja ja perinteitä jatketaan ja niistä pidetään hampaat irvessä kiinni. Jokainen rehellinen näkee sellaista myös omassa kotiseurakunnassaan.

        En ole nykyinen enkä entinen helluntailainen. Minulla on helluntailaisia ystäviä. En käytännössä lajittele uskovia seurakuntataustan mukaan, mutta kun huomaan lankohenkeä ja lajittelua, niin joskus saatan sivaltaa sanallisesti takaisin. En ole myöskään katkera millekään seurakunnalle. Useissa olen vieraillut.


    • luterilaisuus ei tunnusta shitlamia. Ei mitenkään.

      • * Hyvä kun ei tunnusta ! Mikä se muuten on, tuo, "shitlamia" ?


      • Islam = shitlam moskeija = moskeida hesalaisia suomennoksia (siel tiedetään nää äh äh ähkyyt)


    • gfgdfgdgdg

      Ei voi kuin nauraa näille päätelmille, joissa toisen uskomus on hevonkukkua ja oma uskomus on totta, vaikka molemmilla täysin sama todistusvoima. Eli puhdas nolla. Kaikki uskonnot ovat perinneuskontoja, niitä pitää opettaa jotta ne pysyvät hengissä, koska ne ovat ihmisen keksimiä ja keinotekoisia. Ilman opettamista nämä teidän "jumalat" eivät ikinä tulisi kenellekään edes mieleen, mitä se kertoo fiksulle ihmiselle?

      • * Tuo ei pidä paikkaansa ! Elävä usko perustuu tietoon, eli Jeesukseen, persoonaan, ei mihinkään oppiin, jonka ihmiset on kirjoittanut! Voit saada elävän uskon sydämeesi, vaikka et olisi lukenut Raamattua sanakaan. Usko vaan Jumalan Poikaan, tunnusta Hänelle syntisyytesi ja syntisi, käänny katumuksessa Hänen puoleensa sydämen uskossa, ja sinä synnyt uudesti Ylhäältä, Jumalan Hengen kasteessa, ja tämän jälkeen voit pytää kastetta veseeä, uksovien, Raamatullista vesikastetta, sitä, mikä on opetettu Raamatussa. vauvakaste ei ole Raamatussa ! Ei, vaikka kirkossa onkin, aseta nyt nämä kaksi auktoriteettia eteesi, ja kumpaa Auktoriteettia tahdot uskoa, Jumalaa, vaiko kirkkoa ? Jumala ei tunnsuta vauvakakstetta, kirkko tunnustta ja on kirkon oma kaste jonka sen liberaali teologit on väsänneet ja viiasastelleet omaksi kadotuksekseen !
        * Raamattu nimittäin sanoo, että ne, " Jotka vääristävät Sanaa, tekevät sen omaksi kadotuksekseen"!


      • Samaa_settiä
        Mohikaani_27 kirjoitti:

        * Tuo ei pidä paikkaansa ! Elävä usko perustuu tietoon, eli Jeesukseen, persoonaan, ei mihinkään oppiin, jonka ihmiset on kirjoittanut! Voit saada elävän uskon sydämeesi, vaikka et olisi lukenut Raamattua sanakaan. Usko vaan Jumalan Poikaan, tunnusta Hänelle syntisyytesi ja syntisi, käänny katumuksessa Hänen puoleensa sydämen uskossa, ja sinä synnyt uudesti Ylhäältä, Jumalan Hengen kasteessa, ja tämän jälkeen voit pytää kastetta veseeä, uksovien, Raamatullista vesikastetta, sitä, mikä on opetettu Raamatussa. vauvakaste ei ole Raamatussa ! Ei, vaikka kirkossa onkin, aseta nyt nämä kaksi auktoriteettia eteesi, ja kumpaa Auktoriteettia tahdot uskoa, Jumalaa, vaiko kirkkoa ? Jumala ei tunnsuta vauvakakstetta, kirkko tunnustta ja on kirkon oma kaste jonka sen liberaali teologit on väsänneet ja viiasastelleet omaksi kadotuksekseen !
        * Raamattu nimittäin sanoo, että ne, " Jotka vääristävät Sanaa, tekevät sen omaksi kadotuksekseen"!

        Elävää tietoa on myös Muhammed.

        Et sinä pääse sitä karkuun, että kaikki Lähi-Idän uskonnot - omasi mukaan lukien - ovat samaa alkuperää. Kaikki pelkkiä ikivanhoja mytologioita.


      • Samaa_settiä kirjoitti:

        Elävää tietoa on myös Muhammed.

        Et sinä pääse sitä karkuun, että kaikki Lähi-Idän uskonnot - omasi mukaan lukien - ovat samaa alkuperää. Kaikki pelkkiä ikivanhoja mytologioita.

        Kyllä percele omia uskontoja rakentaa ja niissä on hirveä tuhon voima joka voimme nähdä toinen maailmansodan aikana mitä hitlerin sota ja usko sai aikaan. Myös musliimien ISAS usko on hirveä ja tuhoisaa ja tappaa oma porukka parhaillaan.

        Suomeen nä tulee . Koska siellä taistelussa on kerrottu miten on suomessa on valloitettu päättäjien paikkoja avustajien kautta jotka ohjaa maahan ainoastaan musliimeja ja tällä hetkellä valtaosa heistä tulee somaliasta. Suomi viedään nyt valhen avulla !!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe