Talmudin Hullut Opetukset!

Follow_The_Madness

Koska EU ja muukin maailma on suurelta osin Talmudistien ylikansallisen ja yksityisen korkovelan orjuuttamaa, on syytä tietää minkälaista "viisautta" näiden raha-oligarkkien "pyhissä" kirjoituksissa on. Tuossa linkissä on asiasta kerrottu:

http://www.come-and-hear.com/dilling/chapt05.html

"Haureus/aviorikos on sallittu alaikäisen vaimon kanssa, tai ei-juutalaisen vaimon kanssa. Tekosyy on että alaikäinen ei vielä ole aikeuinen (man), ja ei-juutalainen EI OLE IHMINEN. Talmud kumoaa Raamatun lait.

"Adultery is permitted with the wife of a minor, and wife of a non-Jew. (See Exhibit 53) The pretense is that a minor not being a "man" yet, and the non-Jew having non-human status, Talmudically, the Biblical law does not apply. "

18

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgrdhh

      Eihän tuo ole mitään uutta, se on ihan Abrahamilainen perusopetus että Juutalaisten/Islamin tai kristinuskon ulkopuoliset ihmiset ovat arvottomia, se on kaikkien kolmen uskonnon perusopetus.

      • Ajatteleminen_Sallittua

        Miksi valehtelet? Kristinuskossa muut eivät ole arvottomia, ja heille levitetään evankeliumia koska ovat arvokkaita, ja halutaan pelastaa.

        Talmudilaisessa Juutalaisuudessa ei-juutalaiset ovat oikeasti määritelty arvottomiksi joita voi "oikeiden sääntöjen" mukaisesti mm. kohdella kuolettavasti tai kansanmurhaavasti.

        Islam on mielipuolen maantierosvon satuilua ja houreilua. Oli kätevää käyttää esim. enkeli Gabrielin nimeä kun joku kyseenalaisti Muhammedin väitteitä joiden tarkoitus oli massamurhailla, ryöstää ja raiskailla. Tuossa otetta asian suhteen, Seudut joille Muhammed saapui sotureineen, niistä tuli verisiä anarkioita:

        http://alisina.org/?p=328

        "..When they went to the mosque, the saw him there. He told them that the Jews were plotting to kill him by throwing a stone on him from the top of the wall. When his companions expressed their surprise because they did not notice anything strange, he told them Gabriel had informed him.

        Anyway, using that excuse he demanded that the Bani Nadir leave, leaving all their wealth for him. He actually wanted to massacre them all, but give in to Abdullah ibn Ubay who told him he won’t let him kill his allies. The Bani Nadir were exiled and Muhammad took possession of all their wealth alone, 100% of it. He argued since Muslims did not have to fight, and the Jews surrendered all their spoils belonged to him personally..."


    • From_The_Horses_Mouth

      Talmud ja ei-juutalaisten murhaaminen:

      "Goy voidaan murhata hapen puutteeseen, niin että laitetaan tiiviiseen huoneeseen tai kammioon jolloin happi loppuu jossakin vaiheessa. On synti jos huoneessa on kynttilä jolloin kynttilän liekki syö happea ja nopeuttaa kuolemaa"...

      "Murder by suffocation is permissible. Here shyster hairsplitting is inserted in the Talmud, it being permissible to seal up a neighbor in an airtight "alabaster chamber," providing one does not put in a lighted candle to help eat up the oxygen, but merely allowing the victim to expire by breathing the oxygen up himself unaided, this is acceptable. (See Exhibit 86 from Sanhedrin 77a-77b of the Talmud) ..."

      Lisää ei-juutalalisten tappo-menetelmiä jotka ovat sallittuja esim. Goldman Sachs -yhtiön johtajille, koska he ovat Talmudisteja:

      -Sitominen niin että kuolee nälkään
      -Sitominen niin että kuolee kylmään
      -Sitominen niin että leijona hyökkää (tämä on sallittua, ja syy on se että ko. henkilö ei olisi muutenkaan voinut voittaa leijonaa.
      -Sitominen niin että tämä kuolee auringopistokseen
      -Sitominen niin että hyönteiset purevat kuoliaaksi. Talmudin mukaan, koska ne mitkä purevat sitoessasi, ja ne mitkä purevat kuoliaaksi ovat eri, niin sitoja on kokonaan syytön.
      -Kuoppaan heittäminen, sinne jättäminen kuolemaan
      -Nuolen haavoihin tappaminen. Tämä on ok, sillä uhri voisi järjestää jonkun hakemaan voidetta haavoihinsa, ja näin voisi jäädä eloon.
      -Hukuttaminen on myös sallittua. Muista toki noudattaa Talmudia, että uhrin pitää matkata veden mukana jonkun verran ennenkuin hukkuu, silloin olet syytön.

      http://www.come-and-hear.com/dilling/chapt05.html

      PS. Monet seikat viittaavat siihen että Suomen lakimiesten/naisten DemLa -järjestö on nykyään talmudistien hallussa, merkittävissä määrin.


      " ..Throwing your neighbor into a pit and leaving him to die there. (See Exhibit 86)
      Killing your neighbor with arrow wounds. (See Exhibit 86) Shooting the neighbor with an arrow is acceptable, since if there is balsam for sale somewhere, he presumably could have sent for some and thus have been cured instead of dying. (See Exhibit 86) ..."
      -

      • gehehehteheh

        KYSEESSÄ siis ei ole kaikki juutalaiset- tavalliset juutalaiset on ok -vaan talmud-fasistit- ne vallassa olevat ateisti-fasisti-pankkiirit ja isoraha joka määrää kaiken. Ne kasaarit tai jotku vihaa tavallisia oikeita jeesus-uskovia juutalaisia, ja oli se pankkivaltamjoka nosti Hitlerinkin ja rotupuhtausopin.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/2147104/hollywood-ja-juutalaiset
        Hollywood - väkivallan ytimessä

        maailmaa väkivaltaistetaan tehokkaasti ja se palvelee tietysti juutalaisten asiaa koska hehän haluavat ottaa kaiken oveluudella ja tarvittaessa väkivalloin.
        Siihen talmud antaa luvan.

        Toinen Talmud-fasistinen Hollywood satanismi on sukupuolisuuden korostaminne- jokia filmissä rakastelukohtauksia monia minuutteja- tätä ja väkivaltaa ollut jo kohta 1000 vuotta aivopesuna kansopille- kolmas piiloviestinä tuotu- esim Hollywood peroxidiblondit- eli arjalainen- natsi-aate.

        http://www.jewwatch.com/jew-entertainment-hollywood-jews.html
        ^Puolustusvoimien lippujuhlapäivänä 4.6.2016 puetaan päälle leijonaa osoituksena isänmaallisuudesta ja siitä että sotiemme veteraanien uhrausta osataan vielä arvostaa. Monelle kansallisten symbolien käyttäminen on arkipäivää mutta jos yhtenä päivänä kaikki osoittaa arvostavansa Suomea ja Suomen itsenäisyyttä. https://www.facebook.com/events/765473516919096/

        vääryyksiä, koska
        tämä on tulevaisuus:

        Sana, jonka Jesaja, Aamoksen poika, näki Juudasta ja Jerusalemista. Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne. Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana". Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan. Jaakobin heimo, tulkaa, vaeltakaamme Herran valkeudessa.

        ongelma EI ole juutalaiset- vaan pankkikasaari-sionistit?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/2147104/hollywood-ja-juutalaiset

        jotka omistaa koko maailman- 1% omistaa 90 prossa maailmasta...

        talmud on rasistinen?

        http://www.heinola.org/~patato/makow44.html

        mutta juutalaiset on vain uhreja eli tykinruokaa tälle pankkieliitille?

        Olen samaa mieltä "ZION" poliittisista edustajista,tavalliset juutalaiset eivät
        välttämättä ole edes samaa mieltä maailman-vallasta.Ortodoksit taas ovat
        oma lukunsa,joiden päämääränä on jonkinlainen taivaallinen hallitus ?
        Siionisteilla ei ole minkäänlaista uskonnollista perustaa.pelkkä poliittinen
        vallankaappaus kaikilta vapailta mailta.Siinä on meillä peloittava järjestö.
        Heidän edustajiaan on jo paljon Suomessakin,pitäkää varanne !

        aamosrexEIKÖjeesusREX
        aamos anderssonin poika vai?

        http://www.heinola.org/~patato/cef.html

        ps- ruotsissäätiö kulturfondet-forum-jne- näyttää koko helsingille katuseinämaalauksissaan piiloviestit- jotka siis ovat osa Hlollywood ja massa media- aivopesua! Katsokaa ja ymmärtäkää.

        Ei se ole mikään "valtiosalaisuus".Hollywood on erikoistunut historiallisten
        tosiasioiden vääristelyyn,hyötyäkseen niistä rahallisesti.Maa on vaarassa
        koska yksi "heimo"on vallannut kaiken tiedonnan,omiin tarkoituksiinsa nojaten.
        Kyseenalaisilla varoillaan he ovat valloittaneet maapallon tietotoimistot.
        Viimeisin uhka tulee heiltä,niitä vastaan jotka ovet kriittisiä ilmaston muutoksista.Uhkaavat jo lakisyytteillä,koska syytteistä on heille suuret tulot.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/3226932/hollywood---vakivallan


    • JewIsEnemyOfChrist

      Ei ihme että mm. Matteus käräytti juutalaiset fariseet ja kirjaoppineet saatananpalvojat. Pieni ote Matteuksen evankeliumin 23 luvusta:

      ".."Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te maksatte kymmenykset jopa mintusta, tillistä ja kuminasta, mutta laiminlyötte sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeudenmukaisuuden, laupeuden ja uskollisuuden. Näitä teidän pitäisi noudattaa, noita muitakaan unohtamatta. 24 Te sokeat oppaat! Hyttysen te siivilöitte, mutta nielaisette kamelin!

      25 "Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te puhdistatte maljanne ja vatinne ulkopuolelta, mutta mitä niissä on sisällä: riistoa ja hillittömyyttä! 26 Sinä sokea fariseus, puhdista malja ensin sisältä, muuten sitä ei saada ulkopuoleltakaan puhtaaksi!

      27 "Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te olette kuin kalkilla valkaistut haudat. Ulkopuolelta ne kyllä ovat kauniita mutta sisältä täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa. 28 Samalla tavoin tekin olette hurskaita ulkonaisesti, ihmisten silmissä, mutta sisältä täynnä teeskentelyä ja vääryyttä. .."

      PS. sittemmin nämä talmudistit on dumpattu yli sata kertaa eri kansallisvaltioista, juutalais-nausena seurauksena. Kansat yksinkertaisesti saivat tarpeekseen löyhkäävästä ja kierosta saatanallisuudesta.

    • sdsgsfsgsgsg

      kummasti se vaan katoaa tv-kritiikki, kun kertoo tvn ja Hollywoodin levittävän viihteessä talmudilaista väkivalta-oppia?

      http://www.heinola.org/~patato/cef2359.html

      onko liikaa että suomi24 - palstalla joku lukis sen?

      Aikamoista sensuuria- kuin Neuvostoliitossa aikoinaan.

      joka leffa ja ohjelma sisältää väkivaltaratkaisun- jo 100 vuotta , joka ohjelma- ja milloinkaan ei kristiilistä ajatusmaailmaa- sensijaan myös salatieteet ja henkimaailma yhteydet aika yleisiä- usein hiukan piilossa... Satanisti talmudilaista saatanan-pakana oppia?

      • hollywoodTALMUDjuutalais

        KYSEESSÄ siis ei ole kaikki juttalaiset- vaan talmud-fasistit- ne vallassa olevat ateisti-fasisti-pankkiirit ja isoraha joka määrää kaiken.

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/2147104/hollywood-ja-juutalaiset
        Hollywood - väkivallan ytimessä

        maailmaa väkivaltaistetaan tehokkaasti ja se palvelee tietysti juutalaisten asiaa koska hehän haluavat ottaa kaiken oveluudella ja tarvittaessa väkivalloin.
        Siihen talmud antaa luvan.

        http://www.jewwatch.com/jew-entertainment-hollywood-jews.html
        ^Puolustusvoimien lippujuhlapäivänä 4.6.2016 puetaan päälle leijonaa osoituksena isänmaallisuudesta ja siitä että sotiemme veteraanien uhrausta osataan vielä arvostaa. Monelle kansallisten symbolien käyttäminen on arkipäivää mutta jos yhtenä päivänä kaikki osoittaa arvostavansa Suomea ja Suomen itsenäisyyttä. https://www.facebook.com/events/765473516919096/

        vääryyksiä, koska
        tämä on tulevaisuus:

        Sana, jonka Jesaja, Aamoksen poika, näki Juudasta ja Jerusalemista. Aikojen lopussa on Herran temppelin vuori seisova vahvana, ylimmäisenä vuorista, kukkuloista korkeimpana, ja kaikki pakanakansat virtaavat sinne. Monet kansat lähtevät liikkeelle sanoen: "Tulkaa, nouskaamme Herran vuorelle, Jaakobin Jumalan temppeliin, että hän opettaisi meille teitänsä ja me vaeltaisimme hänen polkujansa; sillä Siionista lähtee laki, Jerusalemista Herran sana". Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan. Jaakobin heimo, tulkaa, vaeltakaamme Herran valkeudessa.

        ongelma EI ole juutalaiset- vaan pankkikasaari-sionistit?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/2147104/hollywood-ja-juutalaiset

        jotka omistaa koko maailman- 1% omistaa 90 prossa maailmasta...

        talmud on rasistinen?

        http://www.heinola.org/~patato/makow44.html

        mutta juutalaiset on vain uhreja eli tykinruokaa tälle pankkieliitille?

        Olen samaa mieltä "ZION" poliittisista edustajista,tavalliset juutalaiset eivät
        välttämättä ole edes samaa mieltä maailman-vallasta.Ortodoksit taas ovat
        oma lukunsa,joiden päämääränä on jonkinlainen taivaallinen hallitus ?
        Siionisteilla ei ole minkäänlaista uskonnollista perustaa.pelkkä poliittinen
        vallankaappaus kaikilta vapailta mailta.Siinä on meillä peloittava järjestö.
        Heidän edustajiaan on jo paljon Suomessakin,pitäkää varanne !

        aamosrexEIKÖjeesusREX
        aamos anderssonin poika vai?

        http://www.heinola.org/~patato/cef.html

        ps- ruotsissäätiö kulturfondet-forum-jne- näyttää koko helsingille katuseinämaalauksissaan piiloviestit- jotka siis ovat osa Hlollywood ja massa media- aivopesua! Katsokaa ja ymmärtäkää.

        Ei se ole mikään "valtiosalaisuus".Hollywood on erikoistunut historiallisten
        tosiasioiden vääristelyyn,hyötyäkseen niistä rahallisesti.Maa on vaarassa
        koska yksi "heimo"on vallannut kaiken tiedonnan,omiin tarkoituksiinsa nojaten.
        Kyseenalaisilla varoillaan he ovat valloittaneet maapallon tietotoimistot.
        Viimeisin uhka tulee heiltä,niitä vastaan jotka ovet kriittisiä ilmaston muutoksista.Uhkaavat jo lakisyytteillä,koska syytteistä on heille suuret tulot.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/3226932/hollywood---vakivallan


    • hhhhhsshd

      Uskontokriittinen valistusajattelija Denis Diderot syytti Encyclopédiessä Talmudia auktoriteettiuskosta ja taikauskosta. Vastaavia mielipiteitä oli Voltairella ja d’Holbachilla.[76]

      Keskiajalta alkaen jotkut kristityt ovat väittäneet Talmudin sisältävän vihaa ja halveksuntaa kristittyjä ja Jeesusta kohtaan sekä säädyttömyyttä ja moraalittomuutta. Vastaavanlaisia väitteitä ovat esittäneet myös jotkin islamilaiset ja sekulaarit tahot.[77] Esimerkiksi yhdysvaltalainen antisemitistinen poliittinen aktivisti David Duke pitää Talmudia juutalaisen ylivallan oppina.[75][78]
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Talmud#Sensurointi_ja_arvostelu

      • Anonyymi

        Halla-aholaiset kokoomuspersut siirtämässä suomea abrahamilaiseen lakiin eli abrahamin aikaan jolloin ei jeesus ollut tuonut vapautta kaikille- vaan juutala-fasistinen diktatuuri hallitsi kuten nykyään USAssa...


    • eeaegqegegeg

      pois tollanen vihalahtarit

      http://www.aamulehti.fi/kulttuuri/minisarja-perustuu-karmivaan-tositapaukseen-viha-ajoi-kymmeneen-murhaan/

    • hehrhwhwrr
    • multikultti
    • Jewishlam

      Jokaisen pitäisi lukea Wikipediasta artikkeli Richard Coudenhove-Kalergista. Tässä on tärkeimmät kohdat:

      "Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen vuoksi. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella. "

      "Sen sijaan että Euroopan juutalaiset olisi tuhottu, Eurooppa vastoin omaa tahtoaan jalosti ja sivisti tämän kansan tulevaisuuden johtaja-valtioksi tämän keinotekoisen valintaprosessin kautta. Ei ihme että tämä kansa, joka pakeni ghetto-vankilasta, kehittyi henkiseksi ylimistöksi Euroopassa. Sen vuoksi laupea sallimus tarjosi Euroopalle uuden aatelisen rodun hengen armolla. Tämä tapahtui hetkellä kun Euroopan feodaalisesta aristokratiasta tuli rappeutunut, ja kiitos juutalaisten itsenäistymisen. "

      Näissä linkeissä on erittäin tärkeää tietoa juutalaisista:
      http://josministries.prophpbb.com/topic13933.html
      http://dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html

      Juutalaisten määrä neuvostohallinnossa:
      https://www.youtube.com/watch?v=7bSAB5OPkwQ

    • wsxcvf

      Suomessa ja pohjoismaissa, euroopassa ja koko maailmassa, juutalaisista ei ole harmia. Kyllä harmi on ihan muissa kun Juutalaisissa. Juutalainen kansa, oli se sitten missä maassa tahansa, ei ole toisten elätettävänä niin kun eräät. Se kansa on ahkeraa, omillaan toimeen tulevaa väkeä. Sitä väkeä ei tarvitse pelätä, toisin kun eräitä.

      • Sitäsuntätäheh

        Hölmöjä ideoita kyllä suoltavat siinä missä hyviäkin. Vastuu on kuulijan ja uskojan. Heh.


      • hehheee

        Aivopestyn lahkolaisen naiivia höpinää sinulta? Juutalaisethan ne juuri pitkälti orkestroivat tuota multikultipaskaa ja massamamutusta kaikkialla lännessä hyödyllisten idioottiensa vihervasurien ja osingoille hieman pääsevien mamubisneksenvääntäjäkapitalistien avulla. Ählämit, nekrut ja muut kehitysmaista tänne roudattavat ovat vain heidän pelinappuloitaan hajoita ja hallitse-projekteissaan.


    • Varmuusparasta

      "Suomessa ja pohjoismaissa, euroopassa ja koko maailmassa, juutalaisista ei ole harmia....."

      Pirukaan ei ota selvää, mikä juutalainen on aito ja vaaraton, let god sort them out.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2012
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      145
      1448
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      124
      991
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      802
    Aihe