Näin Suomessa tänään!

sssqqqqq1

Seuraavat 4 vuotta mennään suu säkkiä myöten. Tämä koskee siis köyhiä. Niin on menty tähänkin asti, mutta leipää on sentään saatu köyhimpienkin pöytään. Tosin väärällä tavalla. On ruokittu pääomaa, kun olisi pitänyt panna ne maksamaan, joilla on varaa sekä myös ne, jotka eivät maksa veroja ollenkaan. Se, että tätä vajetta korjataan ottamalla pääomalta lisää lainaa on todella hölmöläisten touhua: lainata nyt niiltä, jotka eivät maksa verojaan, vaan kiertävät ne. Sitten maksetaan korkeat korot vielä näistä vipeistä - se on kuin tuplavoitto pääomalle. Kukahan mahtaa ymmärtää tämän systeemin? Ns. talolousasiantuntijat eivät tätä koskaan tuo esille. Joko he eivät ymmärrä, miten taloutta pyöritetään tai sitten heillä on oma lehmä ojassa.

Lainaus alla:

"Miksi samaan aikaan on otettu lainaa valtiolle ja laskettu veroja. Ei tunnu järkevältä! 25:een vuoteen valtio on velkaantunut noin 0:sta jo yli 60:een prosenttiin kansantuotteesta. Tämä on tietoisesti harjoitetun politiikan syytä. On haluttu samaan aikaan elättää pankkeja ja pääomaa julkisilla varoilla. Sehän elää nykyisin pelkillä koroilla ottamatta pienintäkään riskiä! Nämä lainathan ovat riskittömiä lainaajille, koska veronmaksajat ovat takuumiehinä. Tämä toiminta on ollut hyvin tarkoituksellista ja harkittua.

Tämä on eräs syy niin Suomen kuin Euroopankin investointilamaan ja sen myötä talouteen. Miksi lähteä investoimaan ja sijoittamaan riskikohteisiin, kun tällä tavoin saadaan kunnon tuotto ja lisäksi ilman riskejä. Talous ei elä eikä kasva, koska pääoma saa rahaa koko ajan valtioiden budjeteista ottamatta riskejä.

Pääomaa on yllämainittujen lisäksi ruokittu Suomessa monin eri tavoin: mm. Kela-maksun poistolla , yhteisöveron alennuksella EU:n pohjalukemiin ym. muilla yritystuilla.

Sanoisin, että ottava käsi on niin kauan ojennettuna, kun löytyy poliitikkoja, jotka tuota kättä ruokkivat. En usko, että nytkään päästään irti tästä pysähtyneisyyden tilasta, koska hallituksessa on 2 puoluetta, jotka tätä politiikkaa ovat ajaneet ja haluavat nyt vain voimainsa tunnossa vahvistaa sitä.

Suomi ei lähde nousuun köyhien tukien leikkauksilla. Valtion velkaa ei olisi pitänyt päästää syntymään veronalennuksilla. Veroissakin on ammottavatottavat erot. Joku maksaa (palkansaajat ja eläkeläiset), joku saa helpotuksia (pääoma) sekä suuryritykset jotka kiertävät veronsa eli eivät maksa mitään."

2

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persu_pettää_aina

      Kokoomus pettää veronalennuksilla. Petokseen kuuluu myös palkkaveron alennukset, koska ne katetaan sotuleikkauksilla. Vero-aleesta ei siten ole lainkaan kysymys.

    • huolettaaEUta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe