Karvainen pillu hameen alla

Lonkeroinen

(Lisää lonkerojuttuja toivottiin, joten täältä pesee!)

Se oli pitänyt minua vallassaan jo päiväkausia. Himo, joka ei jättänyt rauhaan. Naaraita. Naaraita kaikkialla ympärilläni. Kiimaisia pikku narttuja, joiden pikkuhousut huusivat tulla poistetuksi jalasta. Kiimaisia märkiä koloja, jotka voisin täyttää siemennesteelläni.

Kaikki oli muuttunut sen päivän jälkeen, kun kävimme työporukan kanssa sushilla. Jotain siinä ruuassa oli ollut. Olin herännyt yöllä hiestä märkänä ja huomannut niiden versovan selästäni... Kiimaisina ja jäykkinä, pahempina kuin yksikään aamustondis.

Siellä minä nyt kuljin, päivän paahtamassa terassihumussa ja koitin saada sen himon loppumaan. Oli vielä pakko pitää sitä saatanan kuumaa rotsia, ettei kukaan nähnyt niskastani vellovia lonkeroita. Kesähelteellä!

En tiedä, miten helkutissa päädyin siihen samaan sushimestaan. Muutama nigiri ja hiukka sakea naamaan. Jo helpotti ja alkoi kulkeminen kesäisessä Helsingissäkin tuntua helpommalta. Seurue puolituttuja bongasi minut terassilta, rotsiani vähän ihmeteltiin, mutta hei, bisseä naamaan ja elämä hymyilee jälleen.

Meitä istui se kahdeksan ihmistä onnettoman kiikkerän terassipöydän ympärillä. Kurkottauduin ottamaan bisseni, kun se pikku pimu sattui nojautumaan eteenpäin. Karkea työmiehenkourani puristui kaljatuopin sijaan pinkin topin peittämän kouraan sopivan tissin ympärille. Tahattomastihan sitä puristin ja tunsin nännin kovettuvan hikoavaa kämmenselkääni vasten, ennen kuin päästin irti.

En tiedä, miten helkutissa päädyttiin tämän saman mimmin kanssa baarikierroksen jälkeen johonkin puistoon. Tähtitornin mäkikö se oli vai mikä helvetti lie.. Muu sakki kaikkosi matkan varrella, kuka minnekin. Ryypättiin matkan varrelta tarttunutta halpaa kuoharia ja tyttö seisahtui katsomaan lähtevää Ruotsinlaivaa.

Illan mittaan himo oli kasvanut entisiin mittoihinsa ja katsellessani siinä tuota nuorta narttua lyhyessä hameessaan, ne ottivat vallan. Saatoin tuntea uusilla ulokkeillani, miten ne löysivät tiensä ulos takkini alta ja kiertyivät kosteina tytön nilkkojen ympärille.

"Mitä helv...?" Tyttö kikatti hyvässä humalassa ja oli vähällä kaatua.

Sain häntä vyötäisiltä kiinni, mutta kehoni liikkui jo omia aikojaan.. Kähmäisin hikisellä kourallani takaa päin hameen alle ja tunsin, ettei tytöllä ollut lainkaan pikkuhousuja jalassaan. Kourin nuorta kiinteää pakaraa ahnaasti ja tunsin tuttua painetta housuissani ja samalla härskisti niskassani, moninkertaisena. Munani lisäksi jokainen lonkeroni kaipasi tyydytystä, tulla tyhjätyksi tuohon naitavaan pikku olentoon.

Ilmeisesti jonkin sorttisessa himokkaassa kännissään tuo nuori muija ei pahemmin vastustellut, kun ohjasin hänet tieltä näkösuojaan pensaiden taa. Sain viimein heitettyä naurettavan hikisen rotsini veks ja heitin sen maahan. Jonkinlaisena herrasmieheyden rippeenä kellistin naisen selälleen takkini päälle. Lonkeroni askartelivat ylävartalon kimpussa, luikertelivat topin sisään ja nussivat tyttöä tissien väliin limaisina ja liukkaina. Pojat, se tuntui vietävän hyvältä!

Minua kiinnosti enempi alakerta ja kumarruin kurkkaamaan tytön hameen alle, missä odotti vieno kiharainen pehko. Tyttö kikatteli, kiemurteli ja voihki lonkeroiden käsittelyssä... Käärin kaksi niistä hänen reisiensä ympäri ja levitin niitä, jotta saatoin työntää kasvoni lähemmäs haistamaan tuota ihanan kiimaista vakoa, jonka näin olevan jo aika märkänä.

Pillukarvat kutittivat nenänpäätäni, kun työnnyin maistelemaan pillun ihania mehuja. Työnsin kieltäni sisään tiukkojen häpyhuulten välistä kostaan makeantuoksuiseen vakoon. Tunsin kieleni venyvän pitkäksi ja paisuvan. Työnsin sitä ahnaasti syvemmälle tytön voihkiessa ja maistelin hänen sisuksiaan pitkällä lonkerokielelläni.

Tyttö alkoi täristä orgasmin kourissa ja muuttuneen kieleni läpi kulki mälliaalto tytön sisuksiin. Muita lonkeroitani, se tärkein mukaanlukien, ei oltu kuitenkaan vielä tyydytetty. Vedin kieleni ulos pillusta, se lyheni ja sain vedettyä sen normaalisti suuhun. Maistelin pillumehua ja oman spermani rippeitä suussani hetkisen.

Seuraavaksi käänsin tytön ympäri niin, että hän oli kontillaan perse pystyssä minuun päin. Avasin sepaluksen ja vapautin melani. Asettelin komeudessaan jöpöttävän kaluni liukkaan pikku pillun suulle ja survaisin sen kerralla sisään. Kiihottava tuntemus sai pari lonkeroani laukeamaan tytön rintojen väliin.

Aloin ottaa häntä lujaa takaapäin ja samalla tyydyttämättä jääneet kaksi lonkeroani tunkeutuivat tytön suuhun ja pikku peppureikään. Kourin pannessani tytön spermastani märkiä rintoja ja tunsin kiimaisen tiukan pikkupillun sykkivän kaluani vasten. Samalla tunsin tytön hennon märän suun ja tiukkaakin tiukemman anaalin kahden lisäpenikseni työntyessä niihin.

Tyttö ynähti ja koitti pyristellä pois, mikä sai minut laukeamaan kaikkiin kolmeen reikään yhtä aikaa. Lonkerot veltostuivat, vetäytyivät niskaani ja katosivat. Pedon himo oli hetkeksi tyydytetty. Oma kaluni sykki vielä tytön pillussa kiihkeän panon

9

2298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lonkeroinen

      (Jatkuu)

      ...jäljiltä. Lopulta vetäydyin tytön päältä ja hän käpertyi takkini päälle. Yritin normaalin ihmisen tavoin asettua siihen viereen, mutten voinut. Outo levottomuus valtasi minut ja häivyin.

      Askeleet suuntautuivat meren rantaan ja ennen kuin ehdin ajatella mitään, olin loikannut kylmään veteen! Tavasta, miten jouhevasti liikuin vedessä, pinnan alla, tajusin, etten ollut enää täysin ihminen. Omien himojeni vallassa oleva mustekalamies. Lonkerohirviö.

      Joitakin hetkiä myöhemmin huomasin, miten hyödyllisiä tarttumalonkerot ovat laivan kyytiin kiivetessä...

    • Rapaja

      Lisää!! Täähän on aivan mahtava :)

      • Lonkkunen

        Juu, jatkoa seuraa.. Hyviä lonkerotarinoita on netissä suomeksi ihan liian vähän, pakko panna oma panos peliin :D


    • boooooooooring

      On kyllä niin kuivaa luettavaa että oikein yskii pölyä,lopeta jo.

      • Lonkkunen

        No menepä lukemaan jotain, mikä miellyttää tai.. Kirjoita itse sellainen. Ei oo pakko lukea, jossei nappaa. XD


      • Lonkkunen

        Tai no.. Jos saat tästä valittamisesta jotain kiihoketta niin kukin tyylillään.. :D


      • Nimikirja

        Mukavaa luettavaa !!! Idiootit pysyköön hiljaa


    • Pidän kovasti.

    • Uulalaa1

      Ehdottomasti lisää tällaista tekstiä! Todella hyvin kirjoitettu ja osuu juuri sopivasti omaan makumaailmaan ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe