Haapavesi-lehti ei ole puolueeton lehti

Häpeäksipuolueettomuudel

Tämän todisti jälleen lehden päätoimittaja Katariina Anttila kirjoituksissaan. Katariina ei näytä poloinen itsekään ymmärtävän politiikan demokraattista olemusta. Tai toisaalta hän on itse niin kepulainen, että tunnekuohussaan antoi tunteilleen vallan kirjoittelussaan. Kovin keskustalaisesti leimaantuivat kaikki kirjoitukset. Kepun Halla-Aholta kyllä mielipide kysyttiin, mutta vastapuolta ei vaivautunut haastattelemaan heidän näkemyksistään. Toiminnalle löytyy hyvin vankat perusteet ja ne tuotiin kokouksessa selvästi esille. Kyseessä ei ollut farssi vaan puhdas mielipiteiden ilmaisu äänestyksen muodossa. Heikin kommentoinnista lehdessä kyllä löytyvät farssin ja diktatuurin ainekset. Valtuutetut pakotetaan äänestämään toisten määräminä vaikka eivät ole missään vaiheessa saaneet olla mukana ehdokasta valittaessa. Tämä on jo törkeää lain ja äänestäjien halveksimista. Rouva Anttila puolestaan voisi journalistina edes yrittämään lehden päätoimittajana puolueettomaan journalismiin. Haapavesi-lehden tilaajille puolestaan toivon harkintaa lehden jatkotilauksia ajatellen jos edustat mitään tahansa muuta aatetta kuin keskustan aatetta. Miksi tilaisimme kepulaisten propagandalehteä ja vielä maksaisimme tästä roskasta lähes 100 euroa vuodessa. Lehden tilaamatta jättäminen on paras kannanotto Katariina Anttilan tämänpäivän kirjoitusten kaltaisille kirjoituksille.

KP24 voisi vaatia lehtensä päätoimittajalta korkeampaa moraalia tasapuolisuuden suhteen artikkeleiden kirjoittamisessa, sen sijaan että suosii keskustaa samalla halveeraten muiden toimintaa joka pohjautuu täysin kuntalakiin ja on jopa suotavaa. Henkilövaalit ja suljettu lippuäänestys henkilövaaleissa on demokratian peruskivi. Siinä ei pääse ulkopuoliset tahot painostamaan luottamushenkilöitä tahtonsa vastaiseen toimintaan, kuten nyt on tapana. Katariina Anttilan kokeneena journalistina olisi pitänyt nähdä tämä oikeana vapaana demokraattisena menettelytapana. Kolumnistaan käy ilmi että Anttila pikemmin puolustaa ja oikeuttaa keskusjärjestölähtöisen saneluun perustuvan päätöksenteon.

44

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pääkköne12

      Näkeekös tuon kirjoituksen jostain netistä?

    • Lampaatpakotetaan

      Ei tietoa. R-kioskilta voi ostaa lehden jos niitä on jäljellä tai käydä kirjastossa lukemassa. Siis tämän päivän lehti. Kertoo keskustan toimintatavasta enemmän kuin mikään. Kiitos Heikin lausuntojen. Vihdoinkin tuli todistetusti esille, että kepuvaltuutetut ovat vain pakotettuja käskyläisiä.

    • ÄänestänytOlen

      Enpä ollut takarivissä tätä poliittista kenttää katselemassa, joten en osaa arvostella, kuin yhtä asiaa, joka on todennettavissa äänestys tuloksessa. PerusSuomalaiset ehdotti Ilkkaa, mutta sitten kukaan omasta väestä ei häntä äänestänyt! Mikä tämän viestin sanoma on meille äänestäjille? Muutosta halusin tähän yhteiskuntaan, mutta jotenkin tuntuu, että ääni meni täysin hukkaan valtakunnantasolla ja nyt myös kuntatasolla. Miten yritätte Persut kotikunnassa saada pettymykseni selitettyä ja poispyyhkäistyä?

      • Valtasokaisee

        Saahan sitä ehdottaa. Ilkka muuten äänesti Erkkiä ja niin tekivät 3 vasuriakin. Ei Ilkan tarvitse itseään äänestää, kun ei ollut ehdokkaanakaan. Tämähän vain todistaa, että ilkka noudatti keskustan kantaa. Hae vikaa muualta. Ja kepun taustatoimintaa et saa tekemättömäksi gaikka kuinka yrität. Sen on itse keskusjärjestön puheenjohtaja Heikki Halla-Aho julkaissut lehdessä. Repikää siitä ja ihmetelkää kepun vaalitoimitusta. Kepu ei päästä itsenäisesti ajattelevia viisaita miehiä eikä naisia päätösten ytimeen. Sinne pääsevät vain hiljaiset ja kuuliaiset kuten Ooti, Hellu, Anjusha, Madias,... Jotka tekkee juuri niin kuin Heikki lehdessä ilmoitti heidän pitävän toimia. Keskity sinäkin joka äänestänyt olet siihen sisäiseen ongelmaan jonka Heikki meille auliisti kertoi


      • vouhkaanaoot

        Voi sinua valehtelijaa.... ILKKA oli ehdokkaana, koska persu häntä esitti.
        Johan sinä meitä tyhmiksi luulet! Ite oot TYHMÄ ja TOLVANA.
        Katariina kirjoitti juuri niin kuin asiat etenivät valtuuston kokouksessa.


      • keskityoikeisiinasioihin

        Piruako sinä ILKKA täällä meuhkaat Keskustasta, kun kerran loikkasit kepusta.
        Tee siitä PERSUPUOLUEESTA parempi, siinä sulla ois oikeata tekemistä!


      • ihmetellätäytyy

        Minäkin olen ihmetellyt??? Mitä se Ilkka tuota Keskustaa niin muistaa ja puhuu siitä
        jatkuvasti. Taitaa olla katumoissaan kun lähti Keskustasta. Mutta ei Keskusta varmaankaan ota takasin...eppäilen. Kyllähän sillä Ilkalla on tekemistä sielä omassa nykyisessä puolueessakin. Ainakin ääntä pittää.


      • kukkoluuruu

        Justiinsa. Eikö sitä sanotakin. Että siitä puhe mistä puute!


      • Suoraselkäinen
        kukkoluuruu kirjoitti:

        Justiinsa. Eikö sitä sanotakin. Että siitä puhe mistä puute!

        Saattaa mennä toisin päin. Kepulaiset näkevät mitä on olla ihminen joka seisoo sanojensa takana. Jospa sieltä lähtisikin kepusta muutama alistettu johonkin toiseen puolueeseen. Näin säilyisi itsekunnioitus


      • mietippä

        Niin, Tiiätkö sinä mitä tarkoittaa sanojen takana pysyminen, alistettu ja itsekunnioitus? Mietippä tarkkaan .


    • otalääkkeesiajoissa

      aloittaja...oot tosiaan aivan sairas

    • tosimieskentältä

      Katariina ei ole kepulainen. Eikä persu (sitä en ihmettelekään!).
      Kylän viisaimmat persu-vasurit Jussi ja esko vois tietää Katrun puoluekannan.
      Heiltä tulee tosin sutta ja sekuntaa.... (hämäräksi jää, niin tarkootanki) Terkkuja Katrulle!

    • Valehtelijoidenklubi

      Kyllä kirjoittelu oli tosi kepumaista ja vain toista osapuolta kuultiin. Rimanalitus Katariinalta. Ja kyllä nyt voitte keput katsoa Heikkiin ja itseenne. Heikki ei valehtele. Valtuutetut pakotetaan äänestämään ilman omaa mahdollisuutta vaikuttaa. Antin aika on ohi ja kohta varmaan Heikinkin.

    • Tilaamnenloppuu

      Katariinan kirjoitukset puhukoot puolestaan. Olivat niin läpimätiä kepulaisten nuolemisjuttuja että kuvottaa. Ei näytetä saavan tasapuolista kerrontaa kun päätoimittaja on selvästi puoluekantainen ja puolueellinen. Tuo asioita esille kepun näkökulmasta muista piittaamatta. Lehden maine puolueettomana lehtenä rapisee kuin hapankorppu. Ei siinä mitään. Pitäköön keput lehtensä. Me ei keput lopetamme lehden tilaamisen, kiitos lehden päätoimittajan. Onneksi voi valita. Seuraava tilaus on Pyhäjokiseutu

      • eihyvältänäytä

        Tässä se taas nähtiin . Itsevaltiaale/diktaattorille käy vain sellaiset asiat, jotka häntä miellyttää tai hänelle sopii. Kaikkien pitää tehä niin kuin hän sanoo-tahtoo-haluaa. silloin on kaikki hyvin ja ne ovat "oikeita ihmisiä".


      • Eiköniin

        totuus kirpaisee...


    • Kepulainenlehti

      Katariina olisi voinut tai olisi pitänyt kysyä myös pienten puolueiden edustajien kannanotto, miksi näin toimittiin. Sitä rouva ei tehnyt, vaan jo pääkirjoituksessaan osoitti poliittisen jantansa jatkosta puhumattakaan. Toivottavasti lehden levikki pienenee niin, että joutuu kortistoon mokoma.

      • outonäkemys

        Kaikkiko pitää persuilta kysyä , mitä saa tehdä, kirjoittaa jne.


    • Ilimanaikuinenlehti

      Meillä lopetettiin lehden tilaaminen juuri samanlaisista syistä

    • Iltisnetissäriittää

      Haapavesi-lehti on muutenkin vailla sisältöä. Ei sitä enää juurikaan luettu viimeisinä aikoina ennen kuin lopetettiin tilaaminen. Nopeasti selattiin läpi ja sitten saunanpesän sytykkeeksi. Ei ole lehteä ikävä tullut. Elämä jatkuu

    • Poisjoutaa

      Kp24 voisi hyvinkin aloittaa säästötoimet konsernissa lopettamalla tämän tyhjänpäiväisen poliittisen lejden

    • Lopetantilaamisen

      Päätoimittajan uskottavuus on mennyttä. On ollut jo kauan sitten.

    • tämäeiolenormaalia

      NO VOI VOI, eikä päätoimittaja kehunu ileä. Sinä olet kuin uhmaikäinen kakara.
      Et voi saaha kaikkea mitä haluat. Kepu sitä , kepu tätä. Kuule hanki oma elämä.
      Ja tee siittä persupuoleesta niin hyvän kuin haluat.

      • Vainoharhaisuus

        Sinullahan on oikein ilemania. Luuletko tosiaan että kaikki sinun mielipiteenvastaiset kirjoitukset on persujen rai ilen tekemiä! Voi sinua raukkaa. Oletko itse heikki joka munasit itsesi haapavesilehdessä? Ja nyt sinua vainoharha vainoaa. No, syystäkin.


    • itsevaltias

      Oikein. Minäkin olen lukenut jonkin verran näitä. hm. Panin merkille, että aina on muissa syy kuin ilkassa . Onko tämä tosiaan normaalia.

      • Kepupolvillaan

        Heitäppä joku kommentti missä syy olisi ollut ilkassa? Taitaa rajoittua keskustalaisten mielessä siihen, että ilkka ei juokse kepun käskemänä. On siinä ilkassa tosi mahtava mies kun koko kepusakki pelkää sen esille tuomia asioita. Kai pelkäätte jo omaa varjoakin


      • minämäärään

        Sehän on aivan totta. Koko Haapaveden pitää juosta Ilkan perässä, jopa lehden toimittajienkin. Jos lehdet eivät kirjoita niin kuin revot haluavat niin siitä ei hyvä seuraa. Ja hahhaa ja huhhuu. Että pyhimyskö? Noin hyvää vitsiä en ole kuullutkaan
        aikoihin. USKO JO EN OLE heikki. Ja älä luule liikoja itsestäsi. Aika mielenkiintoista. Mitenhän Haapavedelle on seuloutunut kaksi huonosti käyttäytyvää miesopettajaa.
        Eikö sitä pitäisi olla esimerkillinen ja näyttää hyvää esimerkkiä lapsille ja nuorille.


      • sitävoimiettiä

        Siinäpä hyvä kysymys?


    • puolueellinen

      Perusta oma lehti niin ei ole pakko NARISTA

      • Teuvos

        Oes muute naseva lehen nimi toi NARISTA ;)


      • nillittäjät-lehti
        Teuvos kirjoitti:

        Oes muute naseva lehen nimi toi NARISTA ;)

        Voisi vielä parantaa lehen nimeä olisi vaikka Narisevan Nillitykset!


    • Puolueellinenlehti

      Oikein keskustalaista. Jos lehti mainostaa itseään puolueettomana sen pitää myös käsitellä asioita puolueettomasti. Päätoimittaja lähti itse ottamaan kantaa hyökäten pienryhmiä vastaan. Väittipä vielä että olisi kaivannut äänestäjänä perusteluja tapahtuneelle. Päätoimittajan korvat vaatisivat ilmeisesti perusteellista puhdistamista kun ei kuullut perusteluita joita ennen äänestämistä esitettiin. Ei kuullut ei, mutta päinvastoin leimasi asialliset perustelut tavanomaiseksi valittamiseksi. Perusteluista ilmeni että keskusta itse on toiminut tavalla jota ei voi suvaita. Henkilöiden nimeämisey etukäteen valtuustoon ja hallitukseen olivat vain yksi asia. Kuntaliitosselvitystyöryhmiin nimittäin keskusta otti nimeämisvallan itselleen myös pienryhmien osalta. Kyllä valtuustoryhmille kuuluu itselleen nimetä edustajansa poliittisiin toimielimiin. Keskustalaisten mielestä he eivät tässäkään asiassa ole toimineet väärin vaan se on heille normaalia toimintaa. Pienpuolueiden toiminta oli täysin hyväksyttävää, suotavaa ja lain mukaista. Keskustan oma ylimielisyys oli toiminnan takana

      • persu-nillityslehti

        Siihen Narisevan Nillitys lehteen ei sitten hyväsyttäs mitään vasta väiteitä?


      • Nariseva-Nillitys
        persu-nillityslehti kirjoitti:

        Siihen Narisevan Nillitys lehteen ei sitten hyväsyttäs mitään vasta väiteitä?

        Milloinkahan ilmestyy ensimmäinen painos tuosta Narisevan Nillitys lehdestä? Soinikin puhui noista nillittäjäjistä ei oikein tykänny niistä!


      • eiilmaiseksikään

        Ei muuten kiinnosta. Jäisi tilaamatta.


    • Kepunillittää

      Noilla perusteilla Haapavesi-lehti on kepulaisten nillityslehti. Ei hyväksy vastaväitteitä.

      • persujen-nillitys

        Eihän keskustalla ole syytä nillittää kun saivat 100% äänistä, persulla on aihetta nillitykseen kun saivat vain 0%äänistä!


      • tyhmätyhmempityhmin

        juridinen kikka jolla vastarannan keput sai edes äänestyksen aikaiseksi ettei hyvävelit kävele omienkin yli ja mitä sinä teet? No itket persujen perään kun keput tappeli keskenään. Miten sinä voitkin olla KAIKESTA noin pihalla?


      • nili-LOPPUTILI-tys
        persujen-nillitys kirjoitti:

        Eihän keskustalla ole syytä nillittää kun saivat 100% äänistä, persulla on aihetta nillitykseen kun saivat vain 0%äänistä!

        Kerroppa kuinka paljon haapaveden kepuilla on valtaa tällä hetkellä? Minä kerron se on 100%. Kysymys. Kuinka paljon haapaveden kepuille jää valtaa kun Sipilä nuijii pöytään maakuntamallin? Neljäkymmentä vai neljäkymmentäviisi%? PERSUT KIITTÄÄ JA KUMARTAA KEPUA joka kohta vie kohta kepuilta vallan omista kylistään. Älä revi pelihousujasi naurattaa.


      • sekavaa-nillitystä
        nili-LOPPUTILI-tys kirjoitti:

        Kerroppa kuinka paljon haapaveden kepuilla on valtaa tällä hetkellä? Minä kerron se on 100%. Kysymys. Kuinka paljon haapaveden kepuille jää valtaa kun Sipilä nuijii pöytään maakuntamallin? Neljäkymmentä vai neljäkymmentäviisi%? PERSUT KIITTÄÄ JA KUMARTAA KEPUA joka kohta vie kohta kepuilta vallan omista kylistään. Älä revi pelihousujasi naurattaa.

        Olipa sekava nillitys ei mitään faktaa noo eihän persuilta sitä ootettakaan!


      • paitsi-että

        em:t faktat oli oikein lehden sivuilla ja sinä skitso näet taas persuja joka puolella. Naurattaa älä luikero nilittäjä revi taas pelihousujasi.


      • persut-petti
        paitsi-että kirjoitti:

        em:t faktat oli oikein lehden sivuilla ja sinä skitso näet taas persuja joka puolella. Naurattaa älä luikero nilittäjä revi taas pelihousujasi.

        Lehden sivuilta näin että persua oli esittetty valtuuston puheenjohtajaksi mutta saikin nolla ääntä äänestyksessä, tämä ihmetyttää kun keskusta voitti kaikki äänet!


      • RAUTALANGASTA
        persut-petti kirjoitti:

        Lehden sivuilta näin että persua oli esittetty valtuuston puheenjohtajaksi mutta saikin nolla ääntä äänestyksessä, tämä ihmetyttää kun keskusta voitti kaikki äänet!

        "tyhmätyhmempityhmin
        5.7.2015 17:36
        juridinen kikka jolla vastarannan keput sai edes äänestyksen aikaiseksi ettei hyvävelit kävele omienkin yli ja mitä sinä teet? No itket persujen perään kun keput tappeli keskenään. Miten sinä voitkin olla KAIKESTA noin pihalla?"

        - Hienoa jos osaat lukea mutta älä vaivaa itseäsi mokomalla koska et ymmärrä lukemaasi. Keput tappeli keskenään mutta sinä et näe metsää puilta vaan itket tapojesi mukaan persujen perään.


      • jahas----
        sekavaa-nillitystä kirjoitti:

        Olipa sekava nillitys ei mitään faktaa noo eihän persuilta sitä ootettakaan!

        Juoppo näkee pikku-ukkoja joka puolella sinä persuja. Menehän maaten itkemään itsesi uneen että jaksat aamulla nousta rutiininomaisesti avaamaan ranteitasi suomi24lla. Aloitat noin kuuden maissa aamulla ja sama lallatus jatkuukin sitten puolille öin vain alkaakseen seuraavana aamuna uudestaan. Persuja siellä persuja täällä.

        Ihan sama vaikka avauksen aihe olisi onko nimiehdotuksia kissanpojille sinä ryömit kolostasi itkemään persujen perään...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      1992
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1427
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1285
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      66
      1194
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      112
      1090
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1020
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe