Tuomarin vala - ja vastuu?

lex-fin---

Tuomarin vala ja vastuu? (Liittyy ketjuun: Avoin Kirje kt Markku Laineelle...)

Oikeudenkäymiskaaren säädöksiä.

7 §
Tuomari vannokoon tämän valan: Minä N. N. lupaan ja vannon Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta, että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa tuomioissa tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja tuomitsen Jumalan ja Ruotsin lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia, enkä syytöntä syylliseksi taikka syyllistä syyttömäksi tee. Minä en myöskään ennen tuomion julistamista enkä sen jälestä ilmaise oikeutta käyville enkä muille niitä neuvotteluita, joita Oikeus suljettujen ovien takana pitää. Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena tuomarina, ilman kavaluutta ja juonia, niin totta kuin Jumala minua auttakoon ruumiin ja hengen puolesta. Älköön kukaan tuomarinvirkaan ruvetko, ennenkuin on näin vannonut.

11 §
Tuomarin pitää tarkoin tutkia lain oikeata tarkoitusta ja perustusta sekä tuomita sen mukaan, mutta ei vastoin sitä, oman mielensä mukaan. Maan tapa, jos se ei ole kohtuuton, olkoon hänellä myös ohjeena tuomitessansa, kun säädettyä lakia ei ole.

12 §
Jos tuomari ilmeisestä huolimattomuudesta tahi ymmärtämättömyydestä tekee väärän tuomion, menettäköön virkansa kokonaan tahi määräajaksi, tahi maksakoon rahasakon, kolmijakoon, aina asianhaarain mukaan, ja korvatkoon kaiken vahingon. Jos hän sen tahallansa tekee, vihasta ja ilkeydestä taikka ystävyyden, lahjain ja voiton tähden, menettäköön virkansa, saamatta sitä koskaan takaisin, korvatkoon myös vahingon, ja lahjat menkööt vaivaisille. Jos joku sellaisen väärän tuomion tähden menettää henkensä tahi kunniansa, menettäköön tuomarikin pahuutensa ja ilkeytensä takia henkensä tahi kunniansa.
_______________________________________________________________________________

Eli? 12. § mukaisesti, tuomari on vastuussa jälkiseurauksista, jälkipyykistä.

Jo vahingossa, taikka huolimattomuudesta tehty (väärä) tuomio synnyttää vastuun.

Käräjätuomari Markku Laineen tekemä tuomio 15/199 on sisällöltään, ei vain täysin puolueellinen PuhdistusTuomion yritys Kela-Koneiston hyväksi, Kela-Kuninkaan virkamiesten asian ja aseman ”pelastamiseksi” - vaan? Se on täysin räikeä ja härski tuomio Kelan tuottamusten uhria kohtaan.

Tuomion sisältö on järkyttävä näyttö. Se on tosiaan kuin Kela-Kuninkaan PääLakimiehen eepos, jossa käräjätuomari on ollut kuin työrukkasena, tottelemassa mitä Kuningas sanelee, ja allekirjoittajan kiltissä roolissa?

Ettäkö ”riippumaton” oikeuslaitos? Jos joku (tässä yhteydessä) sellaista väittää, sille nauravat harakat, harakoiden jätteet ja aidanseipäätkin.

Esimerkit rikollisesta ( puolueellisesta) tuomiosta ovat puistattavat.

Käräjätuomari on sivuuttanut kantajan ( Kelan uhrin) todisteet kuin tyhjää! Kirjalliset dokumentit, joissa kumoamattomat näytöt Kelan päätösvirheistä, hyvän hallinnon rikkomisesta, tahallisista teoista. Todistusteemoja on jätetty pois, todisteet vain hätäisesti mainitaan! Pöytäkirja on laiton, vastoin OK 22. luvun määräyksiä.

Mutta se Kelan aineisto? Kun Kelalla ei ollut MITÄÄN lainmukaisia todisteita, ei näyttöjä, vain pelkkiä ”selityksiä” - niin käräjätuomari-parka on tuomion puolustukseksi siteerannut tosiaan kuin PapuKaija Kelan tyhjiä ja laittomia ”selityksiä”. ”Kelan vakiintunut käytäntö”... Jne. Tuomio ei eprustu Lakiin, ei näyttöihin, eikä todisteisiin. Se nojautuu pelkkiin Kela-Kuninkaan selityksiin. Kuin Pikkukakaran puheisiin. Pojan koltiainen ampui ilamkiväärillä pikkulintuja ja joutsenia, mutta selitti huoltajille: Ihan Itsestään ne tippuivat ja kuolivat...
Lihava esimerkki:

Kun Kela-Kuninkaan Hoviväki on väännellyt ja käännellyt kieroon Vakutuusoikeuden lainvoimaista päätöstä, joka takaa valittajalle sairauspäivärahaoikeuden, ovat lukeneet sitä kuin piru raamattua, Kelan vastuun pakoiluksi... niin annas olla! Käärjätuomari otti oppia Kelan mallista!

Rupesi väittämään, ettei Vakuutusoikeus ole ottanut kantaa henkilötasolla, vaan yleisellä tasolla!
Järkyttävää pimeyttä, rikollista Vakuutusoikeuden päätöksen vääristely-yritystä. Mutta hyvä että on noin ”lihavaa” sontaa, niin jokainen jo hajusta osaa tunnistaa kierouden konstit.

Faktat? Kyseessä oli nimenomaan henkilökohtainen kannaotto! Henkilön tekemään valitukseen.'
Vakuutusoikeuden ratkaisu 3900/2012/3942 NIMENOMAAN lausuu oikeuden saraisupäivärahaan, ja siinä on NIMI, jolle tämä oikeus kuuluu. Ja päivämääräkin: 1.7.2009 alkaen...

Kun siis käräjätuomarin ressukka sekoilee noin paljon, ja tahallisesti! - ei mikään muukaan ko. Tuomion seikka saa mitään uskottavuuta.

Käräjätuomari Markku Laine on ottanut käsittämättömän riskin, koettaessaan pelastaa Kela-Kuninkan rötöstelijöitä. Oman uransa, maineensa, elämänsä. Mutta? Ehkä hän on saanut Kelalata sopivan bonuksen vaiv

18

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sesamapalstakyttä

      On se oman jutun häviö- vaikka ihan syystäkin - todella vaikeaa, ainakin eräälle tätä ketjua ahkerasti täydentäneelle "Kela-uhrille".

      Omasta puolestani onnittelen käräjatuomari Markku Lainetta. Ei varmasti ole ollut helppoa hoitaa MLH:n kaltaisen "oikeustaistelijan" hatusta vetämää ja tolkuttomasti pitkittämää juttua, vaikka se suoralta kädeltä arvioiden on ihan puuta heinää ollut. Veronmaksajana olisin silti sitä mieltä, että täysin potaskaa olevat jutut pitäisi voida siivota käriksen listoilta huomattavasti kevyemmin menettelyin. Ja sama pätee valitusasteisiin.

      • Luuseritasoa--

        sesama palstakyttä, on kuulemma yksi Kelan syytetyist:
        Kelan Hämeenlinnan toimiston apulaisjohtaja Toni Juselius, joka eri nimimerkeillä täällä mollaa MLH:a.

        Ja nyt onnittelee käräjätuomari Markku Lainetta, joka koetti päästää virkarikossyytteistä tätä Toni Juseliusta. Hyvä-veli-korruptiota... eihän saman kaupungin pikkuinen käräjätuomari VOI nousta Kela-Kuninkaan Hovin edustajaa tuomitsemaan! Se olisi ihme, niinkuin että kuu muuttuisi siniseksi!

        Veronmaksajien rahoista ei tässä ole lainkaan ollut surua. Valtio ole ole osallistunut kuluhin. Sinä puskasta-huutelija ( Toni Juselius) - koeta sinä vain istua siellä Kelan pallilla, äläkä sekoile lainmukaiseen oikeudenkäyntiin!

        Kun kehuit 1.10.2009 Kelan luukulla: "Olen juristi, ja tiedän mitä teen"--- niin opettele uudelleen persuoikeuksien 21 § säädös!

        Vaikka ryhdyitkin virkarikokseen niin, että lainmukaiseen sv-päivärahahakemukseen ei päätöstä tehty KAHTEEN VUOTEEN. - Sinun vAStuullasi, kun jankutit siinä toimistossa:
        - Me emme tee päätöstä tähän hakemukseen... (Eikä siis tehty, koskaan!)

        Vaikka ryhdyitkin tuohon rikoslain 40 9 § mukaiseen virkavelvollisuuden laiminlyöntiin, ja vAIkka kaverisi Markku Laine tahtoi Sinut päästää kuin koiran veräjästä, niin koeta muistaa, että tulet olemaan LOPPUIKÄSI virkarikoksesta epäillyn maineessa.

        Tuomioistuimet voivat tehdä mitä lystäävät, ja mistä Kelalta maksun saavat (!) mutta perusoikeuksien mukaista sananvapautta ei voida vaientaa. Kun on TÄYSI dokumentoitu näyttä Kelan syytettyjen virkarikoksista, se PUHUU lukijalla sitä totuutta, jota kt, Laine yritti piilottaa rikollisen tuomioasiakirjan laastarilla!

        MLH:lle ei oel lainkaan vaikeaa "hävitä" - päinvastoin! Erävoitto - tai tappio sodassa on vain osa sodankäyntiä. Totuus ja oikeus voittaa aina, ennemmin tai myöhemmin.

        Sellainen kansalainen kuin MLH; jonka rohkeus näkyy siinä, ettei hän kumartele enempää Kela-Kuninkaan kuin turmeltuneen tuomioistuimen rikollista vallankäyttöä, on toki harvinaisuus. Kaikkien kun pitäisi olle yes-yes-yes- kansalaisia, jotka alistuvat sorron ja likaisten menettelyjenkin edessä.

        Siteeraus: 31.01.2015 13:02
        ML
        "Kun luin nuo linkkisi täytyy sanoa, että Sinulla on juuri sitä rohkeutta, mitä tarvittaisiin enemmän...."
        ______________________________________
        Kuules palstakyttä. Olet luuseri ja häviäjien jengissä. Sinun äänesi ei kuulu missään eikä millään foorumilla. Mene vaikka lasten kanssan hiekkalaatikolle, taikka kiikkumaan!


    • niklas--

      xxx

    • KulissitKaatuvat

      Ei auta Kela-Kuninkaan konstit enää, Kela-Kuninkaan PetosRetki nousee kuin komeetta kaiken kansan käsissä katseltavaksi.

      Rikollisen tuomiovallan laastari ei paranna eikä puhdista Kela-Hovin rötöstelijöiden asiaa ja mainetta. SE on ja tulee olemaan heidän Tekojensa Mukainen. Todistettujen Dokumenttien ja asiakirjanäyttöjen pohjalla pysyvä!

      Onnittelut kuitenkin käräjätuomarin ressukalle hyvästä yrityksestä puhdistaa Kela-Kuninkaan Hovin kulisseja... Mutta mustalla pesuaineella, ei musta julkisivu valkaistu. Eikä vArsinkaan Kela-Kuninkaan kulissien takaiset rötökset.

      Eihän tämä ole ainoa? Sieltä löytyy petosta ja kavallusta, rahojen pimittämistä, omiin taskuihin keräämistä. Niinkuin KAIKISSA suurissa Hoveissa joissa Valtaa käytetään. Poliisit, ulosottomiehet, poliitikot, oiekuden tuomarit...

      Ei Kela-Kuningas ole poikkeus? On vain ajan kysymys, milloin Aarnio-syndrooman tasoinen hirvittävä laittomuus puhkeaa kansan silmille. Kelasta.

      Muurit jo murtuvat, eivät kestä. Eikä asioita auta rikollisen tuomiovallan rikolliset laastarit. Nyt asiat etenevät yhä vankemmalla tasolla.

    • masamasentunut

      "Jos tuomari ilmeisestä huolimattomuudesta tahi ymmärtämättömyydestä tekee väärän tuomion, menettäköön virkansa kokonaan tahi määräajaksi, tahi maksakoon rahasakon, kolmijakoon, aina asianhaarain mukaan, ja korvatkoon kaiken vahingon."
      -> Meidän tapauksessa huolimattomuus ja ymmärtämättömyys johti siihen, että oikeuskansleri antoi "huomautuksen tuomarille". Tuomari oli vastannut kirjallisessa vastineessaan, että "hänellä oli niin paljon töitä ja isäkin sairasteli ym.". Tuomio oli ala-arvoinen ja perustelematon. Koko oikeuslaitos vain peittelee omaa tilaansa antamalla tällaisia "huomautuksia", aivan pseudotoimintaa! Eli Suomessahan et oikeutta saa. Josko arvostelemme jotain itämaiden silmä-silmästä-tuomioita, ei tämä oma toimintamme ole sen kehittyneempää. Kuka voi tehdään työtään ilman perusteita. Ja tällaiset tuomarin valat, voi "hellan lumala sentään".

    • vtrikolliset

      Monikin varatuomari on istunut ehdotonta vankeutta, vaihtanut nimeä sen jälkeen ja nykyään ovat laillisia oikeudenkäyntiavustajia, mutta silti sama rikollinen tapa jatkuu ..

    • nähty-on---

      Nyt on kuulkaas tiukka paikka Kelassa & kelan jengissä!
      Enempää ei nyt. Mutta piakkoin....

      • Onnibonni

        Lol.
        Yeah right...


    • palstalainen---

      onnibommi taas runoilee huuhaata korvien välistä.... säälittävä puskajussi!

    • PärjätäänKyllä---

      Heips! Se Onninbommi tuntuu kovasti tykkäävän tuosta Kelan asiassa etenevästä tyypistä!
      Se kirjoittaa usein LOL.

      LOL- lyhenteellä voidaan sanoa englanninkielisiä ilmauksia

      * lots of love (suom. paljon rakkautta) ja
      * lots of luck (suom. paljon tuuria)

      Eli, kiitosta vain Onninbommille, joka antaa tunnustuksia!!!

      • Onnibonni

        Heh, monta nimimerkkiä, mutta niiden taustalla olla sama ääliö joka aina tahallaan väärinkirjoittaa nimimerkkini.

        Sanotaan näin, että nauran nauratteville jutuille. Laughing out loud (MLH, eli tämä väärinkirjoittaja, on kyllä sellainen pelle, että voipi todella olla ettei hän tiedä mistä LOL on lyhenne).


      • Onnipommi-kyttä
        Onnibonni kirjoitti:

        Heh, monta nimimerkkiä, mutta niiden taustalla olla sama ääliö joka aina tahallaan väärinkirjoittaa nimimerkkini.

        Sanotaan näin, että nauran nauratteville jutuille. Laughing out loud (MLH, eli tämä väärinkirjoittaja, on kyllä sellainen pelle, että voipi todella olla ettei hän tiedä mistä LOL on lyhenne).

        Onninbommi se vasta luuseri-pelle on!

        LOL- lyhenteellä voidaan sanoa englanninkielisiä ilmauksia

        * lots of love (suom. paljon rakkautta) ja

        * lots of luck (suom. paljon tuuria)

        Eli, kiitosta vain Onninbommille, joka antaa tunnustuksia!!!


        Koettaa puskasta huudella jotain, mutta saa naurut niskaansa!!

        Ehkä hän on kelan kaikkein halvimmalla taksalla herjaava nettikyttä???


    • lex-fin----

      Seuraajana voin todeta, että kelan ja sen kyttäystahojen ahdinko ja stressi nousee aina ylöspäin, kun se joutuu pelkoon : mitä tapahtuu? Nyt on taas aktivaatiota liikkeellä. Kelan uhrin mollausta, häpäisyä, sitten pilkkaamista LOL tyyliin. Eli? On melkoinen stressi kelakulissien takana. Syystäkin. Sillä se, mitä PALJASTUI 3.6.2015 istunnon perästä, Kelan todistajan K-L:n toimittamien "salaisten asiakirjojen" joukosta, se on viimeinen naula Kelan rötösarkussa. Hovioikeus ei voi "siunata" käräjäoikeuden rikollista "tuomiovallan laastaria", eikä mikään Laillinen Tuomioistuin taikka Lainmukaisesti toimiva tuomari!

      Kelan peli on pelattu tässä yhteydessä sellaiseen sumppuun, että sille on vain yksi ainoa tulos...

      Tosin Kelan rötös-pako-matka on ollut pitkä, jo kuusi vuotta alkaen 2009! Sen perimmäinen tarkoitus on ollut väsyttää uhri, jotta tämä luopuisi, jättäisi laillisten oikeuksiensa peräämisen... Psykologinen sodankäynti.

      Kaikki eivät ole luistettavissa, eivät nitistettävissä. Mutta kun se valtaosin "toimii" Kelan asiakkaiden kohdalla - tämä väsytys-ja uuvustushallinto - Kelassa on luisuttu väärään vallantuntoon! Faktaa on, että yksi pieni särö, pieni hiekanjyvä - voi pamauttaa rikki loistavankin saviastian, kun se pannaan kuumaan uuniin!

      Yksi ainoa pieni vika voi tehdä loistoauton, kalliin merkkikärryn - vaaralliseksi.

      Yksi ainoa virhe (laiton menettely tammikuussa 2009 Kelassa: väärennetyn hakemusasiakirjan ottaminen päätöksentekoon, kansalaiselta salassa, Raija Tuominen, syytettynä nyt HO:ssa) on johtanut tähän 6,5, vuotta kestäneeseen rintamaan!

      Kun tuota virhettä ei aikoinaan myönnetty, koetettiin kiusata ja savustaa kansalaista, joka sen virheen uhriksi ja seurauksiin joutui ---- nyt kärpäsestä on tullut jo härkänen!

      Kelan taholla on kuumeisia pohdintoja, miten voitaisiin tuon kiusallisen kansalaisen Ääni "vaientaa"... Ja yritystä on näkynyt, monta, monenlaista.

      Mutta totuus ei pala tulessakaan. Se pieni hiekanjyvä Kelan Kiillotetussa Koneistossa kyllä tulen kestää, mutta itse astia tulee poksahtamaan. Vääryys, hallintorikokset, valheet, ne eivät TULTA kestä. Eivät sitä stressin kuumuutta, jossa selityksillä ei enää pärjää...

      Kela on meidän veronmaksajien Palvelija. Ei kunkku. Ja Maksajat saavat täysin laillisesti valvoa Palvelijansa hallinnon laatua!

    • 710

      Eikös ole hassua jutella itse itsensä kanssa? Kirjoitustyylin kyllä tunnistaa, ei noin skitsofreenistyylistä tekstinoksennusta pysty peittämään.

      • Onni-pomminHerjaama

        710 --- miten niin jutella itsensä kanssa? Täällähän on tuttu kiva vakinimmari Onni-Pommi, joka on ottanut urpautkekseen haukkua, solvata, häväistä, pilkata tuota Kelan kynsiin joutunutta sitkeää kanslaista!!

        Niin herkkähipiäinen tämä onni-pommi puskajussi kyllä on, että otti herneitä nenäänsä siitä kun tätä onni-bonni pomminvarmaa nikkiä väänneltiin kieroon! Tällees se vaikertaa tuheri, katsokaa paria viestiä täältä taaksepäin:


        Onnibonni

        7.9.2015 20:05

        Heh, monta nimimerkkiä, mutta niiden taustalla olla sama ääliö joka aina tahallaan väärinkirjoittaa nimimerkkini.
        _______________________________________

        Nyt se on ottanu vieläkin enemmän hermoonsa, ja vaihtanut nimmarin numeroon 710. Kirjoitustyylin kyllä tunnistaa. Syistä joista ei tietoa, se VIHAA silmittömästi tuota Kelan uhria, oikeaa ihmistä! Sillä on paha patologinen trauma ja fixaatio.

        Se haukkuu tätä ihmistä "ääliö" ja koettaa netti-puoskari-tohtorin puskatuolilta leimata tätä ihmistä "skitsofeerinoksi" ja koettaa ylläpitää LOL- naurukomappaniaa, yksinään...

        No, faktat eivät siitä muutu. Terveet eivät ota vihakirjoitusten herjoja lukuun, ja lukutaitoiset osaavat tehdä arvioita, KUKA kirjoittaa asiaa.

        Tämä Onni-Pommi ei osaa sen vertaa lukea, että MIKä on tämän ketjun otsikko?
        Ja kun ei sitä osannut lukea, ei ole osannut siis kirjoittaa mitään Otsikon Aiheeseen liittyvää.

        No, hupinsa kullakin!

        Nyt tämä Onni-Pommin vihakirjoitusten kohde kyllä menee puolukoita keräämään...

        Eli, jos se helpottaa Onni-pommin pahaa oloa ja traumoja, eikä mikään ole parantanut, niin siitä vain jatkamaan sen kelan uhrin haukkumista. Siinä menee kyllä ruutia ihan hukkaan, se ei auta yhtään mitään, ei liikauta...


      • Onnibonni

        710 ei ollut minä.

        Ei muuten MLH:kaan ole kirjoittanut mitään rakentavaa. Enimmäkseen kyllä trollailen häntä, koska on hauska katsoa miten pienellä vaivalla saa hänet kirjoittamaan pitkiä, sekavia ja vihaisia vastauksia. Tykkään ajatella, että se on hyvä teko, kun MLH ei toivottavasti jaksa kirjoittaa ihan yhtä paljon viranomaisille kun hän tänne raivoaa.

        Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


    • eiHaittaaSE

      onnibommi se vaihtoi nimmariin 710 - kertovat...

      Tämä palsta ei näköjään sovi infantiileille, kiusanhengille. Mutta he eivät muutakaan hommaa keksi?

      MLh ei raivoa, vaan hymyssä suin ja kärsivällisesti kirjoittaa ASIAA, jota eräät eivät kestä. Voi olla ns. "oma lehmä ojassa".... ja ovat kiukkua täynnä.

      MLH kirjoittaa selkeää asiaa ymmärtäville, mutta joilla käsityskyky ei pelaa, he eivät käsitä mitään. Heille sopii lastenlehdet ja viihdevideot...

      Provokaatio ja yritys ärsyttää ei siis onnistu´mutta ASIAA löytyy aina...

      Kiusanhenget ovat itsensä vankeja, säälittäviä sellaisia. Hyvä on että tämä onnibommi tunnusti todellisen motiivinsa. Itse.

      Jos ei ole muita kiusaamisen kohteita, niin tälle Onnibommille ja hänen sivunikilleen 710 pitää suoda se himon asia: kiusaaminen.

    • gehenna---

      Tuomarit joutuvat kyllä lopunperin vastamaan. Mutta kun seisoo syytettynä vääristä tuomioista Maailmankaikkeuden Korkeimman ja Lahjomattoman tuomarin edessä, ainoa tuomio on helvetin tuli. Niin että viisas tuomari muistaa tuomarinvalansa...
      Jokainen saa tekojensa ja laiminlyöntiensä mukaan. Lopuksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe