romaniuskonto

pusi

Onko suomen romaneilla oikeus syrjintään omaa väestöäsnsä kohtaa, missä on raamatullinen sanoma heidän kohdallaan, vaan onko romaneilla erillainen raamatullinen usko ,joka antaa erityisen vapauden harjoittaa syrjintää ja rakkaudetoomuutta toisiansa kohtaan. Romanit on rikkaita he ovat pilkkoneet suomen alueet keskenään niin ,ettei tilaa ole asua kohta kenenkään missään .

suomen romanit ovat ylpeitä ja sydämettömiä omaa kansaansa kohtaan, heidän ei tarvitse piitatata rakauden käskystä lainkaan. Heillä on oma kulttinsa ,jota he palvovat oma jumalansa ja omat tavat,perinnäissäännöt, vessassa käynti on häpeätä ja raskaana oleva nainen täytyy mahaansa piilottaa ,ettei raskaus näy. se on myös häpeää,koska se tehty niin kuin lapsia tehdään.

Uskovat romanit eivät uskalla olla erimieltä ,eikä olla tienraivaajia tätä tyranni kulttuuria ja väääriätapoja vastaan. kaunistellaan ja valehdellaan,kuinka romaneilla on hienoja tapoja. Lapset eivät saa murrosiässä kaulailla ja halata vanhempiaan enään,eikä puhua omista ongelmistaan,koska sekin on häpeää. romanit ovat saditisia toisiansa kohtaan ja säälimättömiä, kukaan ei saa asua rauhassa missä haluaa ,paikat kielletään ja jos ei niitä totella niin tulee tappouhkausia. Tätäkin suurta valhetta romani uskovat allkirjoittavat. ei aivan kaikki,mutta suurin osa väestöstä.

Jumalalla ja Jeesuksen käskyn annolla ei ole mitään tekemistä,koska romaneilla on oma aivopesty valhellisuus ja kierotunut puolustus ,olevinaan kulttuuri, ei kulttuuri saa olla pakottamista ja pelolla hallitsemista.

Helluntai iskelmät ovat muotia ja läpättävät pulsongit ja lakritsi kengät,se joka pukeutuu erilailla on kauhistus. väkivalta ja väärät kultit jotka on palvonta menoja ,on mielestäni kaukana lähimmäisen rakkaudesta. Suomen romani ei muista enään ,kun sen esivanhemmat kerjäsivät leivän ja asuivat saunatiloissa ja teltoissa ,nyt ollaan ylpeitä ja kenenkään ei anneta sua rauhassa,paikkoja omistetaan ,mielestäni yksikään romani ei ole tätä maata viljellyt ja lapiota heilutellut, paitsi konnunsuolla ja Hämeenlinnanvankilassa siivonnut kätäviä, romanimiehet pelkäävät vankilassa ja ovat ihan kusisukassa. siellä ei kukaan määrää näistä paikkoja.

Valtaväestö ja uskovatseurakunnat pitäisi herätä tästä valheenmyllystä, romaniteivät halua olla muutoksessa mukana, joka on omista vääristä tavoista riisumista ja antaa jokaiselle arvon elää omaa elämää.

5

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräsjoka

      Et taida tietää mistään mitään luulet tietäväsi mutta et tiedä

      • voivoi

        tottahan sinä tiedät,se koira älähtää
        johonka kalikka osuu


    • herrassa

      Niin paljon totta ja niin paljon väärin ymmärrettyäkin

    • soske

      tää on faktaa,kukaan ei puhu asioita puolustellaan

    • Edistys.tarpeen

      Monet romanit jo käyvät koulut loppuun, opiskelevat ja saavat tietoa muistakin kuin romanikulttuurista. Miksi he jättävät asiat tuohon tilaan? Miksi eivät rupea ajamaan kehitystä ja ymmärrystä romanien keskuuteen? miksi eivät torju näitä syrjinnän ilmiselviä osoituksia?
      Ja jos ja kun romanikulttuuri on niin tärkeä heille, miksi on unohdettu ne vaikeat ajat, joista romanit ovat selvinneet? Kodittomuus, kiertolaisuus, köyhyys ... Pukeutuminen ei ole ollut kauankaan lakerikenkää ja pulisonkia, vaan pussihousut ja jatsarisaappaat, nahkainen takki ja lippalakki, naisilla mustat samettihameet, esiliinat ja kirjavat röijyt, lapsi huiviin kiedottuna rinnan päällä, niskaan solmittu huivi hiusten peittona.
      Onko se vanha aika tarkoituksella unohdettu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      77
      2325
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1801
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      170
      1689
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe