Vauva lehdessä rankkoja faktoja steroideista!

tätäetnäePakkiksella

Tuolla Vauva lehden keskustelupalstalla oli tosi rankkoja juttuja hormonien sivuvaikutuksista. Tuon kun lukee, niin kyllä luulisi, että ainakin kaksi kertaa harkitsee alkaako roinaamaan.

"Onkohan miehesi joskus käyttänyt steroideja? Aika monella käyttäjällä alkaa ne alapääjutut ja sairas huumori menemään sekaisin niiden aineiden takia.

Oikeasti?? Mistä tämä tieto peräisin? On se käyttänyt joskus nuorempana, ei enää vuosiin. -ap
Ne steroidit ym. sekoittavat ihmisen päätä, ja monella niiden käyttäjällä on hyvin erikoisia mieltymyksiä seksin suhteen. Kun normaalille terveelle miehelle aletaan syöttämään lisää mieshormonia, niin kroppa alkaa käyttäytymään todella erikoisesti.
Eräälläkin pariskunnalla oli juhlat kotona ja humaltuneet vieraat löysivät dildon pariskunnan kaapista, mutta sitten selvisikin, että dildo olikin miestä varten, ei naista. Aika usein ne steroidit ym. alkavat muuttaman miehen käytöstä homoseksuaaliseen suuntaan.
Ja näitä esimerkkejä löytyy täältä Suomesta vaikka kuinka paljon, ikävä kyllä.

Siis nuo vaikutukset voi jäädä päälle vaikka käytön olisi lopettanut? Mies ei ole käyttänyt meidän kohta 5v seurustelun aikana enää mitään. Pornoa se katsoo, en tiedä tarkkaan mitä kaikkea eikä se mua niin ole kiinnostanutkaan. Meidän seksielämä on mun nähdäkseni ihan normaalia ollut aina, enkä ole huomannut homoseksuaalisia saati pedofiilisiä taipumuksia. Anaaliseksistä se pitää, ja se on mulle ihan ok koska pidän itsekin. -ap

No hyvä, että on lopettanut sen käytön, ja toivottavasti ei ole jäänyt mitään pahoja pysyviä vaurioita.
Liian monella on sellainen harhakäsitys, että ne kaikki sivuvaikutukset häviävät kun sen steroidien käytön lopettaa. Jos aivoihin tulee kemikaalien takia jotain pieniä tai isompia vaurioita, eivät ne yleensä korjaannu itsestään, ja se oma luontainen testosteronituotanto jollain palautuu vähän paremmin, jollain huonommin.
Melkein kaikki steroidien käyttäjät kertovat harrastavansa anaaliseksiä, joten kukin voi siitäkin tehdä omat johtopäätöksensä. Valtava määrä suomalaisia on kuollut noihin aineisiin, vaikka sitä moni ei halua tunnustaa. Mutta niin kuin sanoin, hyvä asia kun miehesi on päässyt niistä aineista eroon, ja pystynyt jatkamaan elämäänsä ilman niitä.
Yllätävän moni jää niihin aineisiin koukkuun.koska niissä on myös se ulkonäkökoukku, mitä tavallisissa huumeissa ei ole.
Näistä asioista puhutaan julkisuudessa aivan liian vähän, ja sen takia moni nuori tietämättään alkaa niitä myrkkyjä käyttämään. Ja tasapuolisuuden nimissä täytyy laittaa linkki myös niistä sivuvaikutuksista mitä steroideista ym. voi naisellekin tulla.
spotmebro.com/denise-rutkowski-bodybuilder-before-and-after/ "

http://www.vauva.fi/keskustelu/4514953/ketju/hyi_yak_mun_mies_sanoi_asken_kun_kulki_mun_selan_takaa_ohi_ja/sivu/2

15

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ManseBody

      Ei ole mikään ihme, että Mentula menee suihkuun aina yksin...

      Siinä on monelle nuorelle treenikaverille tullu ikävä yllätys, kun on Mentulan kainalossa menny suihkuun. Joskus on kuulemma ollu nuoret treenikaverit molemmissakin kainaloissa. Raakaa puuhaa.

    • Banimo

      Mua naurattaa ja säälittää ne naiset mitä muutamia tavannut, että mun mies käytti ennen steroideja, mutta ei enää. Miten ne voi olla niin taukkeja. Äijästä näkee paita päälläkin, että aineissa on.

    • Naisetkertovattotuuden

      Tuolla vauva lehden keskustelupalstoilla on kyllä hyviä kommentteja hormonien varjopuolista.

      "Mieheni hormoni-palettiin kuuluu myös samat aineet. Aggressiivinen, äkkipikainen, huono itsetunto, narsistinen, vaikeuksia muistaa sekä ymmärtää asioita. Herra tietää, millaisia annoksia piikittää ja mitä mömmöjä ne oikeasti on.

      Onneksi pian ex. "


      "En tiedä, mitä aineita tarkalleen käytti, mutta tiedän että käytti. On ex ja sittemmin myös vainaa alle 40 v iässä. Kuoli syöpään.
      Oli finnejä, mielialaheilahteluja ja huono libido. Haba kyllä kasvoi ja rauta nousi."


      "Tuli seinähullu

      Agressiivinen, nussii koko ajan, pahoinpiteli kaikkia mikä liikkui parin oluen jälkeen, sai raivokohtauksia, finnejä kroppa täynnä ja kun lopetti käytön niin muna ei seissyt enää lainkaan, ikinä. Vaihdoin."


      "Siis millaisten sikaniskajunttibodareitten kanssa te seurustelette? Mies kyllä pystyy saamaan sopusuhtaisen ja urheilullisen vartalon sopivalla lihaserottovuudella ihan pelkällä treenillä ja oikeanlaisella ruokavaliolla, joten ovatko miehenne jotain Bull Mentula -faneja?"

    • hyväpojjaat

      Vetäkää vaan sitä roinaa niin kohta vehkeet ei pelaa ja paskat on välillä housussa.

    • hsrt

      Höh aina kun menen katsomaan vauvelin herkullisia juoruja, 410 sisältö poistettu.

    • oikea.päätös

      Vauva lehden lukijat olivat aika järkyttyneitä tästä uutisesta, moni otti varmaan eron roinaa vetävästä poikaystävästään kun tuon luki.
      "Dopingin käytön seuraukset näkyvät myös urheilijoiden lapsissa. Tämän paljastaa Berliinin Humboldt-yliopiston kaksivuotinen tutkimus entisen Itä-Saksan huippu-urheilijoiden ja heidän lastensa terveydestä.
      Valtiojohtoisen dopingin seurauksena urheilijoille on syntynyt paljon normaaliväestöä enemmän niin fyysisesti kuin psyykkisesti vammautuneita lapsia. Saksalaistutkija Giselher Spitzer esitteli tutkimustaan Reykjavikissa Islannissa käynnissä olevassa Play the Game -urheilukonferenssissa.
      http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-1288338972625.html "

    • Mnayd

      Kyllä täytyy sanoa että ette tiedä hormoneista yhtikäs mitään kun näitä kirjoituksia täällä lukee. Sitäpaitsi luuletteko että ne vaikuttaa samalla tavalla kaikkiin ihmisiin ja jokainen käyttää yhtä suuria annoksia. Yhtään hormoneja aliarvioimatta voin sanoa ettei ne ole sen vaarallisempia kuin alkoholi tai tupakkikaan, kyse on muista seikoista kuten käytetyistä määristä ja palautteluiden väliin jättämisestä.

      Viina on viisasten juoma. Hormoneitten kans sama asia vaikka luulis sen olevan toisinpäin. Jokainen omalla vastuulla silti.

      • kossittelija

        hormoonien käyttäjistä tulee kaikista homoja

        menkää mettähommiin niin hapa kasvaa


      • ElämämmeHomoina
        kossittelija kirjoitti:

        hormoonien käyttäjistä tulee kaikista homoja

        menkää mettähommiin niin hapa kasvaa

        Jokainen mies on homo, kaikki ei sitä myönnä. Sinäkin synnyit homoksi. Tässä kieroutuneessa maailmassa on tullut järjetön käsitys, että miehen ja naisen pitäisi olla pariskunta ja sekstailla. Jumala loi miehet olemaan keskenään, rakastelemaan, pitämään hyvänä toista ja naisen ainoastaan synnyttäjäksi ja raskauden ylläpitäjäksi, jotta miehet voivat tänäkin aikana rauhassa naida. Järjetön kuvitelma, että miehen ja naisen tulisi naida keskenään, onhan se selvää, että miehen tiukka peräaukko on tehty naitavaksi. Tästä kertoi jo Jeesus kahdentoista homokaverin kanssa. Näin lukee Raamatussa ja Sanaan on uskominen.


    • LiikaaRiskejä

      Hormonien käytön mahdollisia sivuvaikutuksia: muutut ehkä homoksi, kakka tulee housuun kovissa treeneissä, sisäkalut tuhoutuvat vähitellen, aivot sulavat vähitellen, alapää veltostuu äkkikuoleman riski yli 20 kertaistuu. Joten miksi roinaat?

      • Loolanimmo

        Muuten samaa mieltä, mutta veltostuuko alapää. Eikö sen pitäisi olla toisionpäin jos kehoon laitetaan ylimääräistä testosteronia?


      • älkääkäyttäkö

        Ajanmittaan se ylimääräinen testo ym sekoittavat kropan toiminnan ja alapää ei enää toimi normaalisti. Joillakin myös alkaa seksuaalisuus muuttumaan bi/gay suuntaan kun kropassa on liikaa estrogeeniä hormonien käytön seurauksena.


    • aikakoviaaineita

      UP! Olipa rankka ketju

    • turinabol5mg

      Loistava ketju! Hyvä että joku on poiminut vauva-höpinöitten parhaita paloja.

    • 46cmkädenympärys

      Onneksi omaan hyvän itsetunnon, enkä tarvitse sen pönkittämiseen hormooneja. :)

      Olen myös sivusta nähnyt mitä ne tekee käyttäjilleen. Aivan latvalahoja kavereita nykyään. Onneksi noi roinaajat edustaa aika pientäosaa treenajista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe