Tornion Oikeusaputoimisto?

A.Wittunen

Paljon on puhuttu Tornion oikeusaputoimiston kyvyttömyydestä hoitaa asioita edes välttävästi.
Miksiköhän Tornion kunta ylläpitää moista asiakkan huijaustoimistoa (näin leikkausten ja säästämisen aikaan) pystyssä verovaroillamme, kun toimet ovat totaalisen ala-arvoista ja asiakkaan kannalta tuhoisaa ???
Monin kertaisesti parempaa, asiallisempaa ja osaavampaa palvelua kun saa OIKEILTA asianajajilta ja näin asiakkaalla olisi myös mahdollisuus voittaakin juttunsa.
Tällaiset pelkkiä juoppoja edustavat oikeusaputoimiston avustajat, kuten ainakin eräs kuiva itsekeskeinen tuittuilija kotikunnassamme, omaavat varsin alkeelliset kyvyt ja siitä on harmiksemme monilla huonoja kokemuksia.

11

1256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Krooh

      Voithan toki lain mukaan itse edustaa itseäsi. Siitä vain rohkeasti kehiin. Jos häviää, niin ei tartte kuin katella itseään peilistä.

      • No höpö höpö! Jos oikeusaputoimiston henkilökunta nauttii oikein palkkaakin, kyllä sn pitää saada jotakin aikaankin palkkansa eteen, pelkkä toimistoissa haiseminen, ei ole palkan arvoista touhua !


        Late Lapista.


    • synkätpilvet
    • kuivaVittuen

      Vasaran alle vain koko turha ammattitaidotonta sakkia sisältävä pulju. Onhan noita tärkeämpiäkin palveluja meiltä leikattu jo pois. Verovarojemme haaskausta moinen turhia palveluja tarjoava kunnan suojatyömaa

    • Olipa siinä toimisto!! Voi hyvänen aika! Asioden hoito oli aivan ala arvosta!Miten tuomosia toimistoja voi olla!! .Käytöstava täysin hukassa. Miettikää ihmiset toisenkin kerran ennenkuin menette sinne. EN SUOSITTELE KELLEEN!!!!!

    • hoxhoxhox

      Ei ole muuten kaupungin vaan valtion rahoilla ylläpidetty laitos, siis nämä oikeusaputoimistot. Varmaan sekin Torniosta pian viedään pois, niin kuin kaikki muutkin. Saa olla valittajat sitten tyytyväisiä.

      Todennökäisesti haukkujat ovat vastapuolija, jotka ovat hävinneet keissinsä ja niitähän on paljon. Oikeusaputoimistoa ei tarvitse kenenkään käyttää, sitä saa mennä asiakkaaksi, minne itse haluaa.

    • säästöä-turvaa-kiitos

      Mainitsempa tähän minäkin asiaa kokeneena.

      Ko. putiikin sulkeminen olisi kaikille parhaaksi (paitsi tietenkään ko. puljun rahastavalle ja luonnevikaiselle leikkijuritille).
      Tornion oikeusaputoimisto ei ole tuottanut muuta kuin ongelmia ja surua kaupungin asukkaille, lapsista aikuisiin.
      Aivan käsittämättömän epämääräistä toiminta on ja totaalisesti järkeä vaille olevia tekoja toinen toisen perään. Siinä ei ajeta asiakkaan etuja, vaan joitain omia tai pienen sisäpiirin pyrkimyksiä. Sopimuksia asiakkaan tietämättä, törkeää välinpitämättömyyttä ja ammattitaidottomuutta. Sitä pitää sisällään tämän toimiston "palvelut".
      Tämän vuoksi ihmiset ovat lähes aina jääneet vaille oikeutta ja hävinneet itsestään selvätkin juttunsa, näiden rahastavien ja lahjattomien edustamina. Ottakaapa selvää.
      Onhan kaupungissa oikeitakin asianajajia, jotka osaavat asiansa hieman eritasolla.

    • Raitapukupäälle

      Tällainentapaus
      Zubierin elämä on ollut rikkinäinen, MS-diagnoosin hän sai vankilassa.
      Hänet tuomittiin vuonna 2001 törkeästä tuhopoltosta, tuhopoltosta, vahingonteosta ja väärän hälytyksen tekemisestä kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen.
      Zubier myöntää väärentäneensä todistuksen menetetyistä ansioista ambulanssifirmassa Ruotsissa ja kertoo, ettei ollut kyennyt tekemään töitä ennen Turun tapahtumia.

      – Olin sairauslomalla MS-taudin takia.
      Rullatuolissa ollut jo vuosia

      HuijariMitalisti
      Turun terrori-iskun sankari Hassan Zubier ei ole ensihoitaja – myöntää myös valehdelleensa rauhanturvapalveluksesta
      Ruotsin Sosiaalihallituksesta kerrotaan Aamulehdelle, että Hassan Zubierilla ei ole minkäänlaista voimassa olevaa lisenssiä toimia terveydenhoitoalalla Ruotsissa. Zubier myöntää myös, ettei vastoin aiempia väitteitään ole koskaan palvellut rauhanturvaajana missään operaatiossa.
      UUTISET23.08. 12.06 Päivitetty 15.58

      Kävelevä mies pyörätuolissa?!

      Totuus-hukassa
      Jas tällaiselle valehtelijalle presidentti myöntää urhoollisuus mitalin. Mutta niinhän se on, että myös nämä poliitikot saavat kaikenlaisia mitaleita kyseenalaisista ansioistaan, samanlaista sakkia molemmat.

      Kenen hengen pelasti? Kukaan ei tiedä!

      • älyäläjätä

        Jos on noin kova halu kirjoittaa pitäisi olla älyä kirjoittaa oikealle palstalle. Tuskin kuuluu Tornion oikeusaputoimistolle


    • 1huijattu

      Tosi on, että tuo epäoikeusaputoimisto Torniossa on karmean ammattitaidoton ja asiaksasta polkeva putiikki, ilkeine ämmineen. Toinen huijarinilkki, ko. alalla on se ekonomi-juristina itseään mainostava läski sika

    • oikeudettomat

      Siinä tosiaan on normaali oikeuskäsite kaukana, tässä Tornion pienen piirin rahalla sopimisessa ja vääryyden vaalimisessa. Ei paina lastenkaan tulevaisuus tässä itsekkäässä touhussa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe