Uskonnot ovat suurta huijausta ja harhaa

iloinen_naurajaa

Uskonnot ovat suurta huijausta ja harhaa. Ne tekevät uhreistaan alistettuja, omaehtoiseen ajatteluun kykynemättömiä hölmöläisiä. Pastorit ja muut uskonnolliset johtajat riistävät alamaisiltaan sekä mielenterveyden että rahat.

On tärkeää, että me teemme pesäeron kaikkeen uskontoon ja alamme ateisteiksi.

Vain siten meistä tulee rohkeita itsenäisiä ajattelijoita ja saamme pitää itse kovalla työllä ansaitsemamme rahat. Sanotaan kaikki "ehdoton ei" kaikille uskonnoille!

Hyvää kesänjatkoa kaikille! :-):-):-)

41

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskonnotko harhaa? No voivat ollakin monessa asiassa - mutta että Jumalaa ei olisi olemassa on aika kummallinen väitös joka perustuu ajatukseen että täydellisyyttä ei ole olemassa .. ateistin mielestä on olemassa vain epätäydellisyyttä - aika epätäydellinen ajatus ... jo.

    • pyhpyh

      Sanomme ehdottoman EI sulle ja sun hulluudelles.

      • iloinen_naurajaa

        On normaalia vihata uskontoja! :-):-):-)


      • pyhpyh

        On normaalia vihata sinua.


    • kerettiläinen--

      Kiitos ja hyvää kesänjatkoa itsellesikin :-) :-) :-)

      /// On tärkeää, että me teemme pesäeron kaikkeen uskontoon ja alamme ateisteiksi. Vain siten meistä tulee rohkeita itsenäisiä ajattelijoita...///

      Olen kyllä hieman...tai oikeastaan aika paljonkin...eri mieltä kanssasi, sillä minä pystyn mielestäni kyllä aivan hyvin itsenäiseen ajatteluun ilman ateismiakin, mutta löytyy meiltä kyllä yhteinenkin "missio" eli www.eroakirkosta.fi , sillä uskomiseen ei tarvita kirkkoja.
      Sinäkin voit alkaa uskomaan ilman yhtäkään seurakuntaorganisaatiota ja niiden jäsenkirjaa, sillä taivaaseen on aivan suora yhteys ilman yhtäkään välittäjänä toimivaa virka- tai leipäpappia...mitäs siihen sanot...mielestäni kyllä aika paljon parempi "vaihtoehtotarjous" ateismille ja sakraalisille uskomusjärjestelmille...

    • Exadventistiparka

      "On tärkeää, että me teemme pesäeron kaikkeen uskontoon ja alamme ateisteiksi. Vain siten meistä tulee rohkeita itsenäisiä ajattelijoita ja saamme pitää itse kovalla työllä ansaitsemamme rahat."
      Ai niinkö. Aloitetaan tuosta rahasta. Jumala ei vaadi minulta lantin lanttia, joten saan aivan itse pitää itselläni ne rahat jotka olen saanut.
      Mutta tuo ateismi - osoittaako enemmistön tai median suosiman kannan omaksuminen "rohkeaa itsenäistä ajattelua" ? Ei. Se osoittaa että henkilö silloin käyttäytyy kuin sopuli, eikä uskalla ajatella omilla aivoilaan, vaan juoksee johtajakseen valitsemansa perässä vaikka tuhoon, kuten sopulilaumoilla on toisinaan tapana.
      Katsopa tämä videopätkä ja mietipä uudestaan, kumpi on viisaampi - se joka menee enemmistön mukana vai se joka oikeasti ajattelee omilla aivoillaan. Tänä päivänä maailma kulkee - tai oikeammin juoksee eteenpäin kohti tuntematonta ateismin ja tieteen sokaisemana... ja me kristityt edustamme toisinajattelijoita.
      https://www.youtube.com/watch?v=UEnrRvLr0Is

      • pyhpyh

        >> Ai niinkö. Aloitetaan tuosta rahasta. Jumala ei vaadi minulta lantin lanttia, joten saan aivan itse pitää itselläni ne rahat jotka olen saanut. <<

        Kymmenykset ovat Jumalan, joten olet varas.


      • Geenitutkimuksen mukaan maailman puut polveutuvat kymmenestä kantapuusta. Näin ollen yksi paratiisin puu oli pyhitetty Jumalalle. Voimme päätellä, että kymmenysliitto koskee jokaista Aatamin jälkeläistä.


      • yurki1000js kirjoitti:

        Geenitutkimuksen mukaan maailman puut polveutuvat kymmenestä kantapuusta. Näin ollen yksi paratiisin puu oli pyhitetty Jumalalle. Voimme päätellä, että kymmenysliitto koskee jokaista Aatamin jälkeläistä.

        Varmaankin voit laittaa linkin mainitsemaasi geenitutkimuksen tulokseen.

        En tietenkään tarkoita fundamentalistiuskovaisten sivustoja.

        Wikipediasta en löytänyt mitään pohjaa esittämällesi ajatukselle kymmenestä kantapuusta.
        https://en.wikipedia.org/wiki/Tree#Evolutionary_history


      • Kuulin jutun Radio Deistä, eikä mulla ole tarvetta epäillä tiedon oikeellisuutta. Kuten tunnettua mikään luomakunnan tutkimus ei voi kumota Raamattua, koska Raamattu on muuttumattoman Luojamme sana.
        Historia todistaa, että eliitti pimittää. Eliitillä on niin suuri tarve pimittää, että se on tappanut suuren määrän tiedemiehiä, ettei eliitin harjoittamat laittomuudet tulisi suuren yleisön tietoon.
        Toki eliitti on tappanut kehittämillään aseilla ja sodilla suuren määrän muitakin ihmisiä. Nytkin eliitti on sitä mieltä, että ihmisiä on liikaa ja se haluaa pudottaa ihmispopulaation puoleen miljardiin (0,5 mrd).
        https://www.google.fi/#q=nwo kills
        Maailman luonnonsäätiö (WWF) ei ole yhtä kunnianhimoinen kuin mädimmät eliitin jäsenet. Se jaksaisi sietää 2,77 mrd ihmistä.
        http://thegeorgiaguidestones.com/WWF.htm
        (Puna)vihreät ovat hirveitä. He vaativat väestön vähentämistä, mutteivät vaivaudu näyttämään esimerkkiä. Surkeaa sakkia.
        > Cut your carbon emissions by 10 percent, and do it again every year for 10 years; or else! <
        http://thegeorgiaguidestones.com/1010.htm
        10:10-liike toimii Suomessa.
        > 10:10-kampanjan idea on yksinkertainen: Kaikki osallistujat sitoutuvat pienentämään hiilijalanjälkeään kymmenellä prosentilla vuodessa. Suuret muutokset on helpompi toteuttaa, kun ne jaetaan pieniin osiin. Kymmenen prosentin päästövähennys vuodessa on helpompi suunnitella ja toteuttaa kuin esimerkiksi 80 prosenttia vuoteen 2050 mennessä. Kampanjaan voivat osallistua kaikki: yksityishenkilöt, perheet, oppilaitokset, pienet ja suuret yritykset, julkisuuden henkilöt ja poliitikot... Kaikki voivat pienentää hiilijalanjälkeään kymmenellä prosentilla. <
        http://1010finland.fi/
        Netti on nykyajan sampo. Käyttäkää.


    • Pastorit.ovat.loisia

      Pastorikunta on rahan- ja vallanhimoisia lahkojen paskiaisia. Kaksinaamaisia pellejä, joille pitäisi laittaa myllynkivi kaulaan ja upottaa valtamereen.

      • iloinen_naurajaa

        Minäkin inhoan pastoreita ja heidän teennäistä lässyttävää laupiasta ääntään!!! :-):-):-)


      • vaihtoehdot
        iloinen_naurajaa kirjoitti:

        Minäkin inhoan pastoreita ja heidän teennäistä lässyttävää laupiasta ääntään!!! :-):-):-)

        Parempi sekin, kuin Jeesuksen sanat.
        "Sinä kyykäärmeen sikiö, kuka teille on sanonut, että te voitte välttää tulevan vihan?"
        Siinä on pahempi ääni, koska Tuomari itse rienaajan siemenestä siinneille jakaa tuomiot Helvetin tuleen.
        Sitä ei voi jättää kuulematta, vaikka bushamnni on väittänyt, ettei sinunkaan pidä tulevaista vihaa uskoa.


      • myllykiviäRiittää

        No, pastoreille Herra laittaa oman tuomionsa kautta myllykivet, mutta oletko miettinyt oman myllykiven kokoa?
        Tuskin meillä on kivikauluksille jako-oikeutta, mutta Herralla on.
        Kaikki olemme syntiä tehneet, siis tuomion alaisia, myllytettäviä, mutta kuka on Herrassa kiven poistanut, niin tuskin hän jakaa kivikauluksia täällä.


      • Pastorit.ovat.loisia
        iloinen_naurajaa kirjoitti:

        Minäkin inhoan pastoreita ja heidän teennäistä lässyttävää laupiasta ääntään!!! :-):-):-)

        Pastoritkin inhoavat ja vihaavat sinua, koska et halua rahoittaa heidän makeaa ja helppoa elämäänsä.


      • verrannollisuutta

        Oletko ollut pastorina ja saanut makeutta ja helppoa elämää maistaa?
        Olisi mukava tietää, että kun ammatinvalintaa tekee, niin tietäisi mikä se makea ja helppous on, verrattuna johonkin.
        Onko se makeaa ja helppoa, verrattuna ateismiin, sekä siihen, ettei tarvitse viinaa läträtä. Jos vertaus on siihen, niin aivan varmasti.
        Usko on hunajaa ja sydämen vapaus, on helpotus.


    • uskovien.sairas.mieli

      Jumalten palveleminen ja niiden nimeä käyttäen kristityt ovat vain saaneet pahaa ja vahinkoa aikaiseksi planeetallamme. Ilman uskontoja maailmamme olisi täydellinen paikka elää. Vain mieleltään epävakaat ja sairaat voivat harhautua uskonlahkojen viettelyksiin.

      • puoliaonajassa

        Mielestäni suusi puhe on harhalaukaus, jos tätäpäivää lukee.
        Raamatullinen Jumala tarjoaa synnintekijälle vapautta, mutta maailman ihminen kaipaa viinaa, naisia ja orjana, kielivyönalla juoksemista kaupallisuuden perässä.
        Kauppamiehet maailmassa tarjoten synnintekijöille, niitä naisia esim. pakottavat ihmiskaupan liikkeelle ja se on karua kertomaa se, jo viranomaislähteissä.
        Siis eikös tämä maailma ole tänään sairas, harhautetaan mainoksilla ihmiset juoksemaan tyhjänperässä ja kuluttamaan siihen aikansa ja maailma saatuu asukkaittensa alla.
        Ilemisesti et tutki asiaa jokasuunnalta ja puheesi hieman on yksipuolista hokinaa, vai mitä?

        Uskoisin, että juuri tämä sairasmaailman kaupallisuus saa "isisit" kin elämään, koska syitä sen juuriin voisi tarkastella syvemmin ja monelta suunnalta, eikä vain pintaa raapasta. Eli kaupallisuuden ja haureuksien syvät ongelmat ovat saanet tavallaan tämän vihanmaljojen liemen kansojen juotavaksi.

        Eli ateismi todelliseen Jumalaan, johtaa siihen, että vihanmaljat täyttyvät ja sotia käydään. Siis epäuskoiset tarjoilevat toisilleen tämän "pahansa", koska maailmassa ei ole mitään hyvään, vaan se on tullut täyteen väkivaltaa asukkaittensa alla.


      • Tähän.on.tultu
        puoliaonajassa kirjoitti:

        Mielestäni suusi puhe on harhalaukaus, jos tätäpäivää lukee.
        Raamatullinen Jumala tarjoaa synnintekijälle vapautta, mutta maailman ihminen kaipaa viinaa, naisia ja orjana, kielivyönalla juoksemista kaupallisuuden perässä.
        Kauppamiehet maailmassa tarjoten synnintekijöille, niitä naisia esim. pakottavat ihmiskaupan liikkeelle ja se on karua kertomaa se, jo viranomaislähteissä.
        Siis eikös tämä maailma ole tänään sairas, harhautetaan mainoksilla ihmiset juoksemaan tyhjänperässä ja kuluttamaan siihen aikansa ja maailma saatuu asukkaittensa alla.
        Ilemisesti et tutki asiaa jokasuunnalta ja puheesi hieman on yksipuolista hokinaa, vai mitä?

        Uskoisin, että juuri tämä sairasmaailman kaupallisuus saa "isisit" kin elämään, koska syitä sen juuriin voisi tarkastella syvemmin ja monelta suunnalta, eikä vain pintaa raapasta. Eli kaupallisuuden ja haureuksien syvät ongelmat ovat saanet tavallaan tämän vihanmaljojen liemen kansojen juotavaksi.

        Eli ateismi todelliseen Jumalaan, johtaa siihen, että vihanmaljat täyttyvät ja sotia käydään. Siis epäuskoiset tarjoilevat toisilleen tämän "pahansa", koska maailmassa ei ole mitään hyvään, vaan se on tullut täyteen väkivaltaa asukkaittensa alla.

        Tämä päivä onkin erillaisten kristillisten lahkojen ja allahia kiljuvien sekopäiden maailma. Siksi olemmekin tässä tilanteessa, jossa meidät suomalaisetkin pakotetaan pian pukeutumaan johonkin uskonnolliseen kaapuun ja miehetkin kulkevat mekko ja huntu päässä. Tähän on tultu pelkästään siksi, että on hyväksytty uskonnon vapaus maassamme ja pölvästien liikkuminen vapaasti maasta toiseen. Kaikki uskonlahkot ja niiden saastainen toiminta tulisi kieltää laissa!


      • pyhpyh

        Tuota sun utopiaasi on kokeiltu. Sen nimi on "Ranskan vallankumous" ja sen aikainen ateistinen hirmuvalta, jossa veri lensi. Se siitä.


      • pyhpyh
        Tähän.on.tultu kirjoitti:

        Tämä päivä onkin erillaisten kristillisten lahkojen ja allahia kiljuvien sekopäiden maailma. Siksi olemmekin tässä tilanteessa, jossa meidät suomalaisetkin pakotetaan pian pukeutumaan johonkin uskonnolliseen kaapuun ja miehetkin kulkevat mekko ja huntu päässä. Tähän on tultu pelkästään siksi, että on hyväksytty uskonnon vapaus maassamme ja pölvästien liikkuminen vapaasti maasta toiseen. Kaikki uskonlahkot ja niiden saastainen toiminta tulisi kieltää laissa!

        Sinut pitäisi laissa kieltää.


      • pyhpyh kirjoitti:

        Tuota sun utopiaasi on kokeiltu. Sen nimi on "Ranskan vallankumous" ja sen aikainen ateistinen hirmuvalta, jossa veri lensi. Se siitä.

        Mikä olikaan Ranskan lahja maailmalle? GILJOTIINI. Raamattu ei erehdy. On tulossa suuri kristittyjen vaino. Merkit näkyvät jo. ISIS mestaa "vääräuskoisia" sumeilematta.
        Biblia (1776) Ja minä näin istuimet, ja he istuivat niiden päällä, ja heille annettiin tuomio; ja niiden sielut, jotka Jesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden MESTATUT olivat, ja jotka ei petoa kumartaneet eikä hänen kuvaansa, ja ei ottaneet hänen merkkiänsä otsiinsa taikka käsiinsä; ja he elivät ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
        Pian mestaus otetaan laajaan käyttöön jopa länsimaissa.
        https://www.google.fi/#q=fema guillotines


      • yurki1000js kirjoitti:

        Mikä olikaan Ranskan lahja maailmalle? GILJOTIINI. Raamattu ei erehdy. On tulossa suuri kristittyjen vaino. Merkit näkyvät jo. ISIS mestaa "vääräuskoisia" sumeilematta.
        Biblia (1776) Ja minä näin istuimet, ja he istuivat niiden päällä, ja heille annettiin tuomio; ja niiden sielut, jotka Jesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden MESTATUT olivat, ja jotka ei petoa kumartaneet eikä hänen kuvaansa, ja ei ottaneet hänen merkkiänsä otsiinsa taikka käsiinsä; ja he elivät ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
        Pian mestaus otetaan laajaan käyttöön jopa länsimaissa.
        https://www.google.fi/#q=fema guillotines

        Kuinka pian giljotiini tulee laajaan käyttöön länsimaissa? Onko minulla toivoa pysyä hengissä siihen asti?

        Mielestäni Ranskan rasittavin lahja ihmiskunnalle ei ole giljotiini, joka on aika marginaalinen ilmiö. Sen päihittävät mainiosti eksistentialismi ja poststrukturalismi.


      • Tähän.on.tultu kirjoitti:

        Tämä päivä onkin erillaisten kristillisten lahkojen ja allahia kiljuvien sekopäiden maailma. Siksi olemmekin tässä tilanteessa, jossa meidät suomalaisetkin pakotetaan pian pukeutumaan johonkin uskonnolliseen kaapuun ja miehetkin kulkevat mekko ja huntu päässä. Tähän on tultu pelkästään siksi, että on hyväksytty uskonnon vapaus maassamme ja pölvästien liikkuminen vapaasti maasta toiseen. Kaikki uskonlahkot ja niiden saastainen toiminta tulisi kieltää laissa!

        Niin... Ikuisuuskysymys. Kumpi oli ensin, muna vai kana?
        > Suomen hyvinvointi on Jumalan lahja uskoville ihmisille. Sitä mukaa kun uskovat ihmiset vähenevät, vähenee hyvinvointikin. <
        http://opsti.japo.fi/nwo.htm


      • v.aari kirjoitti:

        Kuinka pian giljotiini tulee laajaan käyttöön länsimaissa? Onko minulla toivoa pysyä hengissä siihen asti?

        Mielestäni Ranskan rasittavin lahja ihmiskunnalle ei ole giljotiini, joka on aika marginaalinen ilmiö. Sen päihittävät mainiosti eksistentialismi ja poststrukturalismi.

        Uskon laajamittaisten mestausten alkavan tempauksen jälkeen. Kaikki on ennustettu. Tietysti kandee kääntyä heti ja antaa elämänsä Vapahtajalle. Huomisesta ei ole varmuutta.


      • omalehmä
        v.aari kirjoitti:

        Kuinka pian giljotiini tulee laajaan käyttöön länsimaissa? Onko minulla toivoa pysyä hengissä siihen asti?

        Mielestäni Ranskan rasittavin lahja ihmiskunnalle ei ole giljotiini, joka on aika marginaalinen ilmiö. Sen päihittävät mainiosti eksistentialismi ja poststrukturalismi.

        Mitä vikaa eksistentialismissa on?


      • kuin.et.tietäisi
        omalehmä kirjoitti:

        Mitä vikaa eksistentialismissa on?

        Sen olemassa oleminen, tietenkin.


    • aatuitteherännyvai

      Jumalaan uskovat ovat yhteiskunnassa parhaita yksilöitä. He eivät juo eivät polta. Näin he eivät tue terveyttä vahingoittavaa teollisuutta. Päinvastoin antavat hyvää esimerkkiä. Heissä ei ole rattijuoppoja, he eivät häiriköi taajamissa. He eivät katso tv.tä joten pitävät mielensä terveenä ja turvassa median aivopesulta. He eivät kulje kaduilla huutelemassa hävyttömyykssiä ventovieraille, eivät anarkisoi. He pyrkivät terveeseen elämäntapaan ja katsomukseen joka on esimerkillistä. Elävät omissa rauhallisissa oloissaan. Nämä valittajat ovat anarkistisia pikkukakaroita, joiden aivot on jo pilattu median saasteella , pillereillä, kannabiksella ja viinalla. Toisten paremmuus vituttaa noita hylkiöitä jotka tiedostavat oman surkeutensa ja kykenemättömyytensä itse. Mene poju kotiis kasvamaan ja leikkimään hitleriä. Toivottavasti vastaasi astuu joku päivä uskovainen joka kuullessaan luentosi pyyhkii sinulla lattian.

      • iloinen_naurajaa

        Uskonto on erittäin vakava mielisairaus kuten kirjoituksesi selvästi osoittaa!!! :-):-):-) Siitä pitää päästä eroon vitun nopeasti.


      • nyt.mummon.iässä

        En ole uskovainen, silti en juo enkä polta, olen uskollinen puolisolleni, en varasta enkä kadehdi ketään koska minulla on kaikki tarvitsemani.
        Mikään luettelemistasi paheista ei liity minuun.
        Ainoa "vikani" on että en mieti mitään yliluonnollisia asioita jatka ylittävät ymmärrykseni. Jos Jumala on, hän on paljon fiksumpi kuin te uskovaiset kuvittelette, ei kostonhimoinen raakalainen joka nauttii ihmisten kiduttamisesta helvetissä. ei hän ole myöskään narsisti joka vaatii jatkuvaa palvontaa.


      • 2Moos 20:1-6 Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi: "Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Älä pidä muita jumalia minun rinnallani. Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.



    • Uskonnot - ja niitähän maailmassa riittää - voivat olla "harhaa" ja "huijausta". Mutta elävä usko Jeesukseen Kristukseen ei ole, vaan siinä on totuus.

      • iloinen_naurajaa

        Jeesus on vittu kuollut hahahahahahahaaa!!! :-):-):-)


      • Elämä on Jumalan käsissä. Kukaan ei tappanut Jeesusta. Hän antoi henkensä. Hiukan myöhemmin Hän nousi ylös ruumiineen päivineen. Nämä asiat ovat meille tuttuja, koska Raamattu tuli Suomeen jo kauan sitten:)
        http://saarna.1g.fi/saarnat//Kalevi_Lehtinen_18.mp3


      • Osaako joku lukijoistani pysäyttää pelkällä ajatuksen voimalla kehonsa voimalat?
        https://www.youtube.com/watch?v=6_2oN1oTK-g
        Hassua, että ateisti, joka ei luota Elämän Ylläpitäjään, uskaltaa nukahtaa. Nukkuessahan voi vahingossa unohtaa hengittämisen. Niin ja sydänkin voi pysähtyä, ellei jaksa valvoa ja katsoa sen perään:)
        Vakavaa. Elämä ei ole leikin asia eikä millään muotoa itsestäänselvyys.
        Apt 5:1-10 Mutta eräs mies, nimeltä Ananias, ja hänen vaimonsa Safiira myivät maatilan, ja mies kätki vaimonsa tieten osan hinnasta, ja osan hän toi ja pani apostolien jalkojen eteen. Mutta Pietari sanoi: "Ananias, miksi on saatana täyttänyt sinun sydämesi, niin että koetit pettää Pyhää Henkeä ja kätkit osan maatilan hinnasta? Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä? Et sinä ole valhetellut ihmisille, vaan Jumalalle." Kun Ananias kuuli nämä sanat, kaatui hän maahan ja heitti henkensä. Ja suuri pelko valtasi kaikki, jotka sen kuulivat. Ja nuoret miehet nousivat ja korjasivat hänet ja kantoivat hänet pois ja hautasivat. Noin kolmen hetken kuluttua hänen vaimonsa tuli sisään eikä tiennyt, mitä oli tapahtunut. Niin Pietari kysyi häneltä: "Sano minulle: siihenkö hintaan te myitte maatilan?" Hän vastasi: "Kyllä, juuri siihen hintaan." Mutta Pietari sanoi hänelle: "Miksi olette yksissä neuvoin käyneet kiusaamaan Herran Henkeä? Katso, niiden jalat, jotka hautasivat sinun miehesi, ovat oven takana, ja he kantavat sinutkin pois." Niin hän heti kaatui hänen jalkojensa eteen ja heitti henkensä; ja kun nuorukaiset tulivat sisään, tapasivat he hänet kuolleena, kantoivat pois ja hautasivat hänet hänen miehensä viereen.
        Ilm 9:1-6 Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman. Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta; ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan. Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää. Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.


      • iloinen_naurajaa
        yurki1000js kirjoitti:

        Elämä on Jumalan käsissä. Kukaan ei tappanut Jeesusta. Hän antoi henkensä. Hiukan myöhemmin Hän nousi ylös ruumiineen päivineen. Nämä asiat ovat meille tuttuja, koska Raamattu tuli Suomeen jo kauan sitten:)
        http://saarna.1g.fi/saarnat//Kalevi_Lehtinen_18.mp3

        Paskapää-Jeesus tapettiin ja hyvä niin. Päästiin siitä vitun ääliöstä eroon saatana!!!



    • vapausjaveljeys

      Suomessa oli viime vuonna 1576 henkilöä, jotka eivät olleet omasta mielestään mielisairaita vaan keskimääräistä älykkäämpiä.
      Tänä vuonna heitä on pikkasen vähemmän, koska vapaa-ajattelijoista erotaan suhteellisesti vielä enemmän kuin kirkosta.

      • syntipukkiJAkantelupukki

        Pieni on tuo uskonnollinen porukka Vaapaa-ajattelijat.
        Mutta, miksi facessa on "Kantelupukki" ei uskonnollinen , mutta nimi viittaa uskontoon, osasto???
        ts. syntipukki- on sama, kuin kantelupukki.

        https://www.facebook.com/kantelupukki?fref=nf

        Ateistien olisi hyvä käyttää omaa terminologiaa, jos ajatus on ateismista.


      • Käyskennellä.nokkavana

        No tuo 1576 henkilöä viittaisi vahvasti Suomen adventtikirkon tämänhetkiseen jäsenmäärään? Hulluus on siinä mielessä hullu juttu, että hullu ei omasta mielestään ole lainkaan poikkeava, vaan kaikki ympärillä käyskentelevät ovat enemmän tai vähemmän hulluja. Adventtikirkon piirissä tämän voi hyvin havaita kun adventisti katselee muita nenänvartensa yli ylimielisenä ja kaikkitietävänä neropattina.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe