Kehitysvammanen lukittu huoneistoon

MBfarmari

Naapurissa on nuorehko kehitysvammen jota ei viedä ulos ollenkaan,ainakaan viikonloppuisin yksinhuoltaja ei vie häntä minnekkään.Viikolla en tiedä käykö ulkona kun olen töissä.Kelle voisi tehdä ilmoituksen?

43

781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nuapur

      tutustuppa naapuriis ni voit vaikka ite ulkoilla välillä ko henkilön kanssa!

    • kehhari

      Menehän sinä vammainen hoitoon.

    • Hyväkunpuutut

      Sossulla on oma henkilö, joka hoitaa kehitysvammaisten asioita. Netistä löydät yhteystiedot. Onnea matkaan yrityksessäsi.

    • 385

      Voit kokeilla ottaa yhteyttä Riihimäen kaupungin vammaispalveluun.

      Kyllä mielestäni on ihan hyvä puuttua asiaan. Jos vanhempi ei ehdi/jaksa ulkoiluttaa lastaan, voisi olla paikallaan yrittää saada nuorelle henkilökohtainen avustaja, joka voisi auttaa ulkoilussa ja viedä harrastuksiin. Ehkäpä vammaispalvelut voisi vaikka ottaa yhteyttä äitiin, kunhan kerrot havainnoistasi.

    • HeimonenLeena

      Eivät tarvitse ulkoilua. Oikea paikka sisällä ja poissa silmistä.

      • Hyväkunpuutut

        Provonhan tuo HeimonenLeena luultavasti heitti!!! Mut olet heitollasi osoittanut olevasi tosi tyhmä kun edes viitsit vaivautua moiseen lausumaan!!!!!


      • pilkkaako

        Onko kyseinen henkilö koulun rehtori???


      • Herajoelta
        pilkkaako kirjoitti:

        Onko kyseinen henkilö koulun rehtori???

        Samaa mietin


    • Sisälläkivoiollapihalla

      Entä jos tämä kehitysvammainen viihtyy paremmin sisällä kuin pihalla?

      • Hyväkunpuutut

        Nimimerkkisi kertoo jo paljon.


    • Ettäkehtaat

      Parempi kun pidät omista asioista vain huolen.Eikö siinä ole jo tarpeeksi hommia.Suosittelen älä puutu.Hanki oma elämä.

    • lähimmäisenrakkaus

      miten riihimäen vammaispalveluun saa yhteyden?
      vammaisten asioita todellakin pitäisi hoitaa, epäkohtia on paljon.ei auta se, että teljetään vammaiset kotiin neljän seinän sisään. tarvitsevat ja ansaitsevat huolenpitoa ja hoivaa.
      kunpa joku ottaisi vammaisten asiat kunniallisesti hoitaakseen!

      • ole.varovainen

        sukunimellä löytyy muurari


      • Niinimaa

        Apua löytyy www.kukkahattu.fi\suvakki\homo


    • vazer

      Edelleen vammainen lukittuna sisälle, "isä" ei ota koskaan auton kyytiin.

      • ettei.kosteta

        Ilmoita sinne vammaispalveluun, mutta kiellä kertomasta, että sinä teit ilmoituksen.


      • kumpitaluttaa

        pekonen ulkoilluttaa yöllä. älä puutu pisneksiin


    • Turhakkeez

      Kovasti toisten asiat kiinnostaa ja ollaan tekemässä ilmiantoja tietämättä asiasta yhtään mitään ja nimettömänä tietenkin. Kovaa ollaan uhoamassa niinkauan kun oma nimi pysyy salassa.

    • keharinisä

      Mitä jos menisit kysymään tarvitsevatko he apua. Jos sinulla aikaa vahtia niin ehdit varmasti avittaa heitä.

    • kaikkihan.tietää.kuka

      Parempi sisätiloissa. Gangstalging ei ole niin pahaa. Minä tiedän kokemuksesta.

      • naamani.on.tuttu

        Jaaha. Nikkiä käyttää muutkin, en ole minä nyt ollut asialla, mutta nyt olen.
        Itse asiassa kotona on gs terveydelle vaarallisempaa.j Tulee jos jonkin pituista sädettä ja aaltoa. Myrkkyjä ollut tänä vuonna käytössä kahta lajia. Olen saanut niitä sisuksiini kaurapuuron, pakastetun sämpylän palan, kaakaon, hiilihapotetun pulloveden ja kahvin seassa, ainakin. -Kun tässä funtsin, saattaa tulla mieleen muutakin. Niistä on tullut samantien äkilliset, kovat vatsakivut, ihan on pistänyt kiemurtelemaan patjan päällä. -Sitä en tiedä, miten toisen myrkyn olen sisääni saanut. Mutta laji on sama kuin huhtikuussa 2014. Yksi asia, josta varmaksi asian tiedän, on peilikuva. Olen tavallisesti sellainen punaposkinen mummo. Sisälläkin on väriä naamassa. Ja hyvin pian ulkona on kunnolla punaiset posket. Tämä myrkky saa aikaan sen, että naama on sisällä ihan harmaa, jotenkin roikkuva.Ulkona muuttuu valkoiseksi. Odottelin tuleeko taas lyijyn harmaita isoja läiskäalueitakin naamaan. Ei tullut. Oli niin paljon pienempi annos. jne. -Eli kyllä on kehitysvammainen vaarassa sisätiloissa. -Ulkona kun ei liiku yksin, ei voida oikein vanhemman seurassa ollen autoillakaan jahdata, esim. vaikka yrittää yht'äkkiä vauhdilla peruuttaa päälle. Ja kun ei itse aja autoa, ei voida yrittää tahallaan aiheuttaa liikennevahinkoa. Ja kun ei itse hoitele asioitaan eri firmoissa, ei voida juoksuttaa ylimääräistä.Stalkata muuten voidaan käyttäymisen tasolla joka paikassa. Irvistelyn, pahat äänensävyt ymmärtänee. Muu vittuile voi mennä ohi. -Mutta jos on yhteys muurariin, ei taideta uskaltaa.


      • MitähänMyrkkyjä

        Käsittääkseni ihmisen myrkyttäminen on rikos. Eikä toisen kotiinkaan pitäisi olla luvallista luvatta mennä. Jos se kehitysvammainen on lukittuna johonkin huoneeseen, voidaan nämäkin hommat hänelle tehdä. - Toivottavasti asuu turvallisemmassa talossa kuin minä. Minähän asun monikerrospöpilässä, kuulemma. Itse nimittäisin rikollisten pesäpaikaksi.


      • narsistin.hovi

        Pöpilä sikäli, että joukkopsykoosissahan nämä ovat.


      • tutkija.olen

        Vielä selvennykseksi: ei ole "skitsofreenistä" tehdä havaintoja ja huomata asioiden ajallinen peräkkäisyys tai samanaikaisuus. Tiedän, ettei ajallinen yhteys todista syy-yhteyttä. Mutta on ihan tervettä tehdä hypoteeseja siitä, mistä voisi olla kyse.

        Esim. Kun tulen lenkiltä ja juon aamulla avaamastani lähdevesipullosta, huomaan ja ihmettelen: onpas kummallisen voimakas maku. Ja sen jälkeen sitten iskee voimakas kipu ylävatsaan. Ja tämä tapahtuu useita kertoja. - Tein kokeita: rupesin juomaan lasista sulkeakseni pois sen mahdollisuuden,että pullon päässyt leivän muru ja syljen amylaasi olisivat tehneet yhteistyötä.-Ei vaikutusta.- Mutta kun lenkille lähtiessä piilotin pullon, palatessa maistui laimealle, mauttomalle. Jos jätin pullon olkkarin pöydälle, palatessa usein oli voimakas maku. Maistoin vain,en enää niellyt. Huomasin jotakin muutakin, mikä liittyi siihen, maistuiko pahalle, jne.

        (En selitä tässä, miten elektronisella häirinnällä on aihetettu ihmisille vatsakipuja, pahoinvointia ja oksenteluakin heti jonkun ruoan tai juoman nauttimisen jälkeen, ja toistuessaan saatu epäilemään sitä, mitä on mahaansa niellyt. Tämänkin mahdollisuuden selvitän.) -Pikku hiljaa selvittelen juttua ja hankin itselleni tutkimustietoa asiaan liityen.-Siihen asti epäiltyjen listalla on lähin mahdollinen.


      • kerääntyvätkö.elimiin

        Tuli kirjoitettua tämä viesti vähän väärään ketjuun, nyt uudestaan

        HELLARIT, DEMARIT, MUURARIT TAI MISSÄ PORUKASSA TÄMÄ MYRKYTYSVASTAAVA PIILESKELEE,
        voisitko kertoa, millä tämä harmaa naama sisällä, valkoinen ulkona ja tietenkin kauhea väsymys saatiin aikaiseksi nyt ja pari vuotta sitten.

        Ihan mielellään myös se välittömät kovat vatsakivut aiheuttanut.

        Voit käyttää tor-selainta tai jotakin julkista konetta, kun kirjoitat tänne.

        Ja kun nyt niin läheinen yhteistyö Hoolinnan porukoiden kanssa on, niin varmaan tiedät millä ne Marie-keksit myrkytettiin. -Ei muuta kuin koko myrkkylista samalla kertaa.


      • ihmeellistä.kummallista

        Ehkä kannattaisi kysellä e-häirinnän vastaavalta, ovat he tehneet jotakin tässä asiassa.
        Kysyin peacepinkissä, voiko e-häirinnällä saada aikaan pahaa makua välittömästi, kun jotakin suuhun pistää. -Kuulemma makuhermoihin voi vaikuttaa. Vai olisiko teillä hyviä selityksiä seuraaviin:
        Suodattelin itselleni aamulla kahvin. Ensimmäinen siemaus ja hätkähdin: kauheaa, apua, kuinka kahvi voi maistua tällaiselle. Sylkäisin pois. Maistui vahvan tunkkaiselle ja mullan maulle. -Heitin kaikki pois. Uusi vesi ja purut. Sain ihan hyvän makuista kahvia aikaiseksi.(Voisi olla joku luonnollinenkin selitys, ja niin olisin ajatellut ennen tätä myrkkykautta.)
        Toisena päivänä kaadoin lasiin luomumaitoa (Vpvm,kaukana). Ensimmäinen kulaus suuhun ja samantien tiskialtaaseen. "Kauheaa, kuinka maito voi maistua tällaiselle, sama tunkkainen mullan maku, lievempänä vain. Viemäriin. Aloitin uuden purkin.Ihan hyvän makuista (eli mautonta) maitoa.(Se voimakas maku lähdevedessä on erilainen, tulee mieleen viemärinaukaisuaine.)


      • aikaolikin

        vasemmisto tullut järkiinsä vihdoinkin


      • mihin.olen.syyllinen

        Jos ihmisen myrkyttäminen on järkiinsä tulemista, niin on minun suhteen ollut järjissään jo kauan.Mutta kun kiduttaminen on niin kivaa kansanhuvia, on tappaminen viety vain 11 asteeseen, se 12 olisi tappanut. On annettu toipua. Sitten pari päivää olla rauhassa ja taas kimppuun.

        Miten olisi julkinen kivittäminen torilla?

        Ja myrkyttäminen on vain yksi monista taktiikoista.

        SIIS VASEMMISTON EDUSTAJA JULIKISESTI KANNATTAA VINOAMSTA JA MM.MYRKYTTMISIÄ. ANTAA TULLA OIKEIN NIMIÄ.


      • poloniumiako.seuraavaksi

        No onpas kirjoitusvirheitä. Herra P itärajan takana ne myrkytykset taitaa.


      • muuta.puuhaa.nyt

        Tarkennusta: ilmeisesti su.28.2.2016 olen sitä "harmaa"myrkkyä saanut. Siitä ei tule vatsakipuja, ei heti huomaa ,kun on elimistöönsä saanut.
        Kirjoitan, ehkä, myöhemmin tarkemman selostuksen ensi päivistä


      • myrkyttäminen.rikollista

        Katson parhaaksi kirjoittaa luetteloa vasinki alkuajasta.

        - Su 28.2. oli koko päivän voimakas sirinä. Pistin sen piikkiin,että jo aikaisin illalla olin väsynyt. Meni jo aikaisin patjalle lepäilemään.

        Klo 20.00 jouduin voimakkaan elektronisen hyökkäyksen kohteeksi. Kohdistui vatsaan. Pompahdin, heilahdin , raajat heiluivat ja menin kippuraan voihkimaan kovia vatsakipuja. Kesti jonkin aikaa.

        -Patjalle jäin ja aamulla herättyäni olin voimaton. Minulla oli pesutupa varattuna, minkä varausvihosta oli saattanut nähdä. Päätin sisulla hoitaa sen.

        -Kun klo 07 aikaan menin rappukäytävään, naapurin hellarikotiäiti ryntäsi sinne myös. Ylhäätäpäin katsoi nenänvartta myöten. (Oma tulkinta:kuin tuomion enkeli, joka katsoi,että olen saanut ansaitsemani rangaistuksen.)

        -Lähes joka kerta, siis usein, hän oli pihalla kytiksessä, kun jouduin edestakaisin kulkemaan. Uein työni naamansa ihan lähitäisyydelle ja tarkasteli silmiä.

        -Ap:llä ei ollut sirinää. Sen jälkeen tavanomaisesti.

        -Olin pari päivää aivan voimattomana patjalla. Huono olo muutenkin.

        -Joskus torstaina pystyi olemaan jo jkv.pystyssä. Kun to tai pe katsoin peiliin, kauhistui vetelää harmaata naamaa.Kun stten selvisin tekemään pienen kävelyn ulkona ja palattuani katsoni peiliin, näin sen vitivalkoisen naaman Tiesin, mistä oli kyse.
        -En vieläkään palautunut täysin myrkystä edeltävään kuntoon.

        -Voi olla että jotakin on vielä tehty, tai sitten ei. Itsesuojeluosasto on vähän herkillä.

        En lähtenyt tutkituttamaan itseäni. En voi käyttää terveydenhuollon palveluita.


      • jätkät.porskuttaa

        Anteeksi kehitysvammainen. En yhtään tiedä, kuka olet,mutta kaikki te olette puolustuskyvyttömiä. Saatta sinullakin olla lääkettä päässä.


    • ylös.esiin

      Ettei kysymykset hautautuisi

      • vastauksia.ei.kostoa

        samasta syystä nosto


      • Anonyymi
        vastauksia.ei.kostoa kirjoitti:

        samasta syystä nosto

        vammaisasia on tärkeä, mutta niin on minunkin


    • KiinnostunutMinä

      Mikä on tämän päivän tila vammaispalveluissa Riihimäellä? Saako apua ja neuvoja tarvittaessa?

    • rikollisten.riksu

      MITÄHÄN KEHITYSVAMMAISELLE KUULUU? Onko jo päässyt ulos, kun on kesä.

      MINULLE KUULUU PAREMPAA. En heti uskaLtanut kirjoittaa. Näköjään arvelen sen "harmaa"myrkyn saaneeni 28.2.2016 sunnuntaina. Myrkyn vaikutuksen kuvausta edellä.
      Vielä viime viikonloppuna olin kalpean , suunnilleen koko ajan , välillä vielä pahemmin. Harmaan kalpeus väistyi, tilalle tuli hieman kellervä kelmeys. Mietin, joko on maksa hajonnut vai olisiko hieman aurinko vaikuttanut.
      Rusketun normaalisti nopeasti. Nyt en lainkaan. Paitsi lopulta alkuviikosta, kun tulin uimarannalta,kasvojen iho tuntui oudolle. Katsoin.Oli punakka. Muuttui ruskeaksi. Kolmessa päivässä yht'äkkiä rusketuin.Muutenkin on tavanomainen väri naamassa. Ei tule vielä punaisia poskia ulkona kävellessä.
      Nyt meni 3,5 kk tähän toipumiseen. V.2014 toivuin 2 kk:ssa. Nyt kyllä esitinkin epäilyjä, että saatan saada ylläpitoannoksia.

      Ennen sen myrkyn saamista teatteria kirjaston lehtisalissa. Sisään rynnisti tämän taloyhtiön ex-pj. päällään samanlainen musta toppatakki kuin minulla, mustat housut ja pipo. Matki liikkumistani ja eleitäni. Pääasia: poskille oli maalattu punaiset pyörylät.Ihmettelin, mikähän tämänkin matkimsen tarkoitus on. -Nyt arvaan, muistutettiin, että nyt minulla on punaiset posket, mutta ei enää huomisen jälkeen.

      NO NIIN VIISAAT: mikä on tällainen kalpeaksi tekevä myrkky, joka estää pigmentoitumisenkin (eli ruskettumisen.)

      • Anonyymi

        Ruskettumiselta välttyy parhaiten tarpeeksi peittävällä vaatetuksella...


    • Anonyymi

      Vähän näitä myrkkymuisteluja.

    • Anonyymi

      Käytin hyväkseni tätä ketjua, piilotin tänne viestini itseeni kohdistetusta myrkyttämisestä.
      Piilotin toiseenkin ketjuun, mutta sieltä viestini poistettiin jälkeenpäin.

    • Anonyymi

      Jokohan tuo olisi päässyt pois huoneistosta?

      • Anonyymi

        Eiköhän viidessä vuodessa. Hyvä muistuttaa viranomaisia.

        Minä en ole päässyt vainostani pois. On myrkytetty sen jälkeenkin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe