omituinen episodi

nalle.peloton

Perussuomalaisessa puolueessa. Rohkea (?) kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti hiljattain monikulttuurisuutta vastaan korostaen uljasta suomalaista rotua.
http://www.hs.fi/politiikka/a1440553575377

Olli Immonen omasta aloitteestaan pyysi puoluetta järjestämään tiedotustilaisuuden, jossa Immonen itse omasta halustaan lätkäisi itselleen kahden kuukauden rangaistuksen. Tilaisuus oli puoluetoimistossa.
Itse halusi eroa ja määritteli rangaistuksen suuruuden! Saa nähdä suostuuko puolue Immosen vaatimuksiin.
Omituinen manooveri.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jueso

      Eduskuntaryhmästä erotetaan yleensä jostain syystä. Tällä tempulla Perussuomalainen puolue halunnee yhtyä Immosen rotuajatteluun ja olettaa pääsevänsä poliittisesta vastuusta.

      • Turhaa höpinää koko touhu sen Immosen tekstin ympärillä. Luin sen alkukielellä eikä siinä mitään rotuajattelua edes ollut. Immonen vain ilmoitti taistelevansa suomalaisuuden puolesta ja sitähän meidän jokaisen tulee tehdä. Tänne tulijat pitää kotouttaa jotta ei tarvitse samasta syystä jatkaa matkaan mikä heidät tänne on tuonut. (kotouttaa = suomalaistaa).

        Kotouttaminenhan ei tarkoita naaman valkaisua eikä käkkärätukan suoristamista vaan yleisen suomalaisen elämäntavan omaksumista, se kumartaako Mekkaan vai jonnekin muualle on yhden tekevää kunhan siihen ei ryhdy liikenteessä kesken kaiken.

        Tuollaisella poliittisella lyömisellä johon jotkut syyllistyivät ei heidän osakkeensa nouse kansan silmissä vaan se sataa suoraan persujen laariin jos ei muuten niin säälistä.

        Omien hyvien ja kannatettavien ajatusten esiintuominen on varmasti paljon tuottavampaa kannatuksen kannalta kuin muiden mollaamisyritykset.


    • Väärä_paikka_tuolle

      Miksi kirjoittelet PerSujen asioista tänne? Tämä on SKP:n eli kommunistien palsta.
      Vikaa lukutaidossa? Vikaa luetun ymmärtämisessä?

      • PerusS on uusi työväenpuolue jolla korvataan taantumuksellinen lilliputti SKP. On siis ihan syytä tuoda uutta työväenpuoluetta esiin tällä palstalla.


      • rirex
        Työeläkeläinen kirjoitti:

        PerusS on uusi työväenpuolue jolla korvataan taantumuksellinen lilliputti SKP. On siis ihan syytä tuoda uutta työväenpuoluetta esiin tällä palstalla.

        PeruSS on juuri sitä ihteään papparaiseni.


      • rirex kirjoitti:

        PeruSS on juuri sitä ihteään papparaiseni.

        Lyön vaikka vetoa jotta PerusS puolueessa on työmiehiä enemmän kuin SKP:n riveissä eli kumpi on oikea työväenpuolue?

        Vaikka PerusS eroaa ajatuksiltaan SKP:sta niin kyllä se silti on työväelle eikä mikään tässä maailmassa saa enää suuria joukkoja uskomaan kommunistien toimivan työmiehen eduksi, he toimivat ainoastaan aatteensa/uskontonsa eduksi!

        PerusS, Kokoomus ja Keskusta ovat tämän päivän työväenpuolueet ja SDP vielä hieman sinnittelee. SKP ja sen serkut ovat joutuneet historian kaatopaikoille. Vai onko SKP:llä edustusta missään missä valtakunnan päätöksiä tehdään?


    • wersho

      Persussuomalainen puolue ei halunnut tuomita natsismia ja rotuoppeja. Se lienee takana. Halla-ahon siipi, joka hallitsee puoluetta sanoi, että Immosta ei saa tuomita. Siksi keksittiin itsetuomitsemisen metodi. Kulttuurivihamieliset voimat ovat vahvoilla ja "työmies" Putkonen toikin yhteydessä listan niistä, jotka nostivat haloon ihmisvihamielisyyttä vastaan. Monikulttuurisuuden maailman puolustajat olisivatkin vihanlietsojia. Ilmiö on uusnatsilainen tyyli - esittää natsismin vastustajat natseiksi.

    • ähkys

      Perussuomalaisten ja Immosen päämääristä.
      Unkarissa valtaa pitää persujen sisarpuolue. Unkari rakentaa muuria Serbian vastaiselle rajalle pakolaisten pääsyn maahan estämiseksi. Unkari linnottautuu muurien sisälle ja yhtäältä ottaa kovat toimet vapaata matkustamista vastaan. Ex pääministeri Peter Boross esittää avoimesti, että etnisesti vääriä ihmisiä maahan ei sallita. Hän liputtaa uljaan puhtaan unkarilaisen väestön erinomaisuudesta. immonen samoin. Persupuolue samoin mutta nostamalla suomalaisuuden erityiseksi.
      Halla-aholaiset katsovat kaihoten ruotsidemokraatteihin - monikulttuurisuuden vastustus tulisi olla päällimmäistä politiikkaa.

    • arnko

      "Putkosen listasi näin: Eero Heinäluoma, Antti Rinne, Tytti Tuppurainen, Ville Niinistö, Pekka Vennamo, Juha Suoranta, Atte Jääskeläinen, Li Andersson, Erkki Tuomioja, Henna Virkkunen, Antti Vuorenrinne, Kimmo Grönlund ja Jan Sundberg."
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/perussuomalaisten-putkonen-immos-kohusta-mitaan-rikosta-ei-ole-tapahtunut/5281194

      Perussuomalainen puolue vapautti Immosen ja listasi sen sijaan "vihanlietsojia".
      Listassa on tunnettuja demareita, vasemmistoliittolaisia ja jopa Pekka Vennamokin. Kuuntelin Pekan haastattelun ja hän tuomitsi jyrkin sanoin Immosen artikkelin fasismina. Kaikki noista nimistä ovat yleishumaaneja erilaisia ihmisiä hyväksyviä kansalaisia. Perussuomalainen puolue otti käyttöön SVL:n uusnatsien taktiikan. Heitä kritisoivat leimataan natseiksi.

    • nisss

      Ex- kansanedustaja Isko Soukola eroaa perussuomalaisesta puoleesta. Hän jättäytyy Hämeenlinnan valtuustossa sitoutumattomaksi.
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/is-ex-kansanedustaja-soukola-jattaa-perussuomalaiset/5268348

      Soukola puhui eduskunnassa vastakkaista kuin Immonen ja Halla-ahon porukka. Hän kritisoi poliisin määrärahojen leikkaamista kuvaten sitä siten, että rikkaiden turvallisuudesta ja oikeuksista pidetään huolta mutta köyhät jäävät sivuun. Vai painostettiinko Soukola eroamaan, koska hän ei ole immoslainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe