Hauskinta maaseudulla? :)

iloeläämaalla

Lyhyesti: mikä on maaseudulla kaikkein hauskinta??! :-D

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ääliövajakki

      Hihihihihiii

    • bbtrbttr

      Katsella kuhilaita jotka normisti puitu jo kaksi viikkoa sitten ja katsella postilaatikolla mitä jännää laskua taas lähetetty ja pankinjohtajalle reissua.

    • onhauskinta

      Tuet

      • sosussaontuet

        Korvaukset


      • kuhilaspoika

        mikäs sun korvaus on?
        tukea saat elinkeinoosi


      • PUMMIJOPPELI

        NOOR, JOPPE TUKEE ALKROAHAN,,:)))))))))


      • faijasvelatvoudilla

        Mitäs jokellat nöösi?


    • Maallaviihtyvä

      Minusta täällä maaseudulla on parasta, että saa asua suhteellisen vapaasti ja halvalla. Ei me kaupungissa näillä tuloilla pystyttäisi näin asumaan. Ostettiin halvalla rintamamiestalo (8500€) isolla tontilla ja on rakennuksia, vanhaa navettaa ja muita kopperoita yllin kyllin. Edellinen omistaja oli tehnyt taloon uuden peltikaton ja me ei olla juuri maalauksia lukuunottamatta tehty tähän mitään remppaa. Puilla lämmitetään, sain ilmaiseksi Jämä Miniter 28 keskuslämmityskattilan, sillä poltellaan siellä öljypolttimen puolella klapeja, niin hyötysuhde on parempi. Puita saadaan kerätä metsistä polttopuiksi. Lapset käy kyläkoulua ja me tehdään töitä kotosalla vaimon kanssa, vaimo valtiolla etätöissä yläkerrassa työhuoneessaan ja minulla muita hommia, hyvin eletään. Hirvenlihaa ja lammasta on pakastimessa, kalaa tulee keväällä katiskalla ihan tarpeeksi, perunat omasta maasta. Marjoja ja sieniä poimitaan metsistä, marjapensaita on pihalla ja hedelmäpuita, joten niistäkin satoa. Ei ole valittamista elämässä. Tiemaksu satasen, jätemaksu puolitoistasataa euroa, kalastusluvat maksaa jokusia euroja, ei täällä kalliiksi elämä tule, kiinteistövero vanhasta talosta ei ole kummoinen. Kaupungista annettiin asunto vuokralle kaupunkitörsät maksaa sitä meille omaksi niska limassa, on sitten vaikka lapsille opiskelukämppää tulevaisuudessa valmiiksi maksettuna. Ostetaan ehkä toinenkin kämppä kaupungista sijoitusmielessä joltain opiskelupaikalta, saa vuokralaiset maksaa senkin kämpän meille omaksi.

    • franspoika

      ehkä se että rahaa tulee ihan vitustee tukina ja jokapaikasta ja silti saa huutaa naama punasena koko kiljulaivan kapteenila et köyhää ja surkeeta on.

      • Maallaviihtyvä

        Ei meille tule lapsilisiä kummempia tukia täällä maalla. Saatais ehkä asumistukea, mutta ei olla haettu, kun pärjätään ilmankin. Siis mitä tukia me nyt muka saadaan täällä maalla?


    • siistiisiistii

      Se että naapurit ei ole ihan vieressä, niinkuin pääkaupunkiseudulla. Pääkaupunkiseudulla on melkeenpä alle 1500m2 tontit ja maalla taas luokkaa hehtaarin tontit. Siis saa olla rauhassa omalla tontilla ihan miten tykkää.
      Se on siisteintä...

    • 13v_tyttö

      Voin pitää kanoja, kun naapurit on niin etäällä ettei kukon kieunta sinne asti kuulu. Koira voi olla aidattomassa pihassamme vapaana. Pakokaasu ei haise ja ei kuulu hirveää auton melua koko ajan, aina mennesdäni ulos ympärilläni avautuu kaunis maailma ja maisema. Talvisin ja syksyisin näen tähdet taivaalla, ja ulkona ei ole karmeaa väkijoukkoa, vaan ihmiset jotka nären ovat vain omaa perhettäni, ellei sitten joku harvinainen lenkkeilijä mene ohi tai ellen mene varta vasten ihmisiä etsimään. Keväisin ja syksyisin ulkona on ihana tuoksu. Muut eivät pidä hajusta, mutta minulle se on viime vuosina muotoutunut hyvin kauniiksi ja symboloi kotia ja rauhaa. Se on siis joku peltolannoite, kenties sianlantaa tai jotain. Kaupungit ovat ahdistavia ja minulla on toivoton suuntavaisto, mutta kotonani maalla tykkän olla ♥

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3300
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2852
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2676
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2628
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      21
      2514
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2345
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1813
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1757
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1620
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1476
    Aihe