Todellinen pelko

Pois111

Kyllä itselläni ainakin oli Todellinen pelko toissa päivänä ollessani ulkoilemassa, lenkillä. Näitä ns.pakolaisukkoja oli laumoittain liikkeellä, ja se inhottava huutelu ja maiskuttelu oli KARMIVAA. Onko tosiaan näin ettei ole enää turvallista kulkea ulkona. Eikö heidän pitäisi käyttäytyä maan tavalla. Enkä ole ainut joka niitä pelkää.

34

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pysysisällävaan

      Kyllä sinun on paras pysytellä kotona vaan, siellä on turvallista, varsinkin jos turvalukko päällä. Koita saada joku naapuri hoitamaan kauppareissut, niin ei tarvia riskeerata menemällä kauppaan.

    • Palauttamaan.jo

      Ota matkaan kunnon verikoira ja päästä irti jos tulee vielä vastaan ja huutelevat. On saatanan kumma kun tuollaisia mutiaisia otetaan tänne elätettäväksi.

    • äitee123

      Kyllä tämä alkaa olemaan naisille ja lapsille jo aika pelottavaa :(

    • paksujaäksy

      Tällainen käyttäytyminen kuuluu arabikulttuuriin. Menkää maailman metropoleihin, siellä tää on ihan arkipäivää, esim. Pariisissa. Onneksi mua ulkonäkö suojelee, ei tarvitse olla huolissaan peräänhuutajista.

    • nmnmn

      tämä on vasta alkua odottakaa vaan mamujen suosijat ,johan ne on tapelleet ja tappelevat moneen kertaan,suapi poliisit tekemistä.

    • silmätaukisiellä

      Ei tarvtse sentään meidänkään ihan kaikkeen mukautua, jaolla suvakkeja. Tämä pakolaispolittiikka on ihan hanurista, oman maan kansalaiset yritetään vaientaa, syyllistämällä heidät vihapuheista, jne, vaikka kyseessä on AVUNHUUTO päättäjien puoleen. Toson, nämähän on kirjoituksista luettavissa, kuinka asiat etenee, ja mihin päättyy., jotan, ei tälle sikäli kukaan mitään voi, mutta silti toivoisi poliitikkojen näkevä oman kansan hädän, maahan tunkeutuvan rosvolauman edessä! Pysäyttäkää miesjoukot, ottakaa maahan oikeita pakolaisia, lapsiperheitä!

      • miukumakuhullustikäy

        Vaikea on uskoa suomalaisten olevan tuollaisia pelkureita. Noh, Kemppa on Suomen syrjälä, ei täällä ole ulkoisia juuri nähty, jokunen kotiryssä, siinä se. Varmaan tuo valtava pelko kumpuaa siitä. Uskotaan kaikkea, kunhan se vain on negatiivista, silloin se mielipiteenäkin on jo saanut todistuksen voiman.
        Joillakin näyttää elämän tehtävä olevan, vihan levittäminen, näyttää uppoavan hedelmälliseen maahan. Toki tällaisella foorumilla ei ole oikean maailman kanssa suurtakaan korrelaatiota.


    • poliisittyössään
    • malliakemijärvelle

      Turun Runosmäessä yleisöryntäys infotilaisuuteen turvapaikanhakijoista – ei yhtään matumyönteistä puheenvuoroa
      Turun Seudun mukaan tilaisuuteen sulloutui lähes 300 kansalaista.

    • salassatehdään

      screenshot-www.facebook.com 2015-09-29 23-09-10

      Lukekaa nämä 3 valmiuslakipykälää huolella. Kuntien itsehallinnon yli on nyt kävelty ja hallitus suunnittelee pakkolainsäädäntöä, jolla kunnan väestömäärästä 25% osuuden verran kunta on velvollinen ottamaan ns. turvapaikan hakijoita ja kun vapaita asuntoja ei ole, tulee valmiuslaki jonakin päivänä käyttöön.

    • armeijantehtäväkö

      Läntinen sivilisaatio, Suomi mukaan lukien, on kansainvaelluksen kohteena, joka muistuttaa yhä enemmän hunnien hyökkäystä Länsi-Roomaan. Tästä Perussuomalaiset ovat varoittaneet kansalaisia monia vuosia, mutta meitä ei ole kuunneltu, vaan on tuomittu rasisteiksi. Edellisille hallituksille ja erityisesti vihervasemmistolle kuuluu kiitos siitä, että nyt Suomi on helisemässä eikä loppua maahantulijoiden vyörylle näy.

      On ironista, että lakkautettuihin kouluihin, varuskuntiin ja sairaaloihin asutetaan maahanmuuttajia. Mihin majoitettaisiin 7000 kantasuomalaista asunnotonta?

      Terveydenhuoltojärjestelmämme on lujilla ja kuormittuu lisää jatkuvasti. Kestääkö se esimerkiksi tuberkuloositapaukset ja meille entuudestaan tuntemattomat epidemiat?

      Entä sisäinen turvallisuutemme? International Business Timesissa Libanonin opetusministeri Elias Bou Saab arvioi, että 2 prosenttia Eurooppaan nyt tulevista henkilöistä olisi Isis-jihadisteja. Jos näin on, meilläkin saattaa heitä olla jo satoja, erityisesti koska Suomeen tulevista kahdeksan kymmenestä on miehiä.

      Viime sodissa Suomen armeija puolusti maatamme: miehet rintamalla ja naiset kotirintamalla. Nyt varusmiehiä on komennettu kantamaan maahanmuuttajien, siis tulevien ikuisten eläkeläisten, matkatavaroita. On aikoihin eletty!

      • xpersu

        Kyllähän ne persut varoitti, ennen vaaleja, miten sitten kävikään. Nyt ovat hallituksessa hyysäämässä näitä pakolaisia tänne.
        Soini pakrottaa tyytyväisenä, "onhan hän ministeri." Saatana, että vituttaa katsoa sitä!


    • naurettavaatouhua
      • Näinpäs

        Niinpä. Ihmettelen vain,että miten musliminaiset saavat kävellä (ainakin täällä Turussa) burkhat päällä koko ajan ja väliajatkin???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • kusetustakokotouhu

      Junes Lokka oli tänään tarkastamassa miten meidän edistyksellinen rajavalvonta toimii. Ei mitään uutta absurstaniassa, ovet on auki ja tulijat ei lopu.

      Rajavalvonta on minusta käsitteenä väärä, koska rajaa ei valvota. Ehkä nämä käsitteet kertovat mitä on nykyään "rajavalvonta":

      Rajatarkkailua silmät kiinni.

      Olen vain töissä kahden maan välissä. Minulle maksetaan siittä, että en tee mitään.

      Minulla on lupa pysäyttää viinatrokarit, mutta ei ihmiskauppiaita.

      Esimiehenäni toimii SPR-rikollisjärjestön capo sekä hänen henchmanit valvovat, että en puutu mihinkää, en edes siihen, että Suomeen on kuljetettu aseita.

    • uhidioii

      Kemijärveläiset, jos turvapaikanhakijamiehet huutelee ja maiskuttelee teille naisille ,saati tytöille ja pojille kaduilla kulkiessanne, niin teidän pitää mennä ilmoittamaan siitä poliisille. Kyseessä on seksuaalinen häirintä, joka on rikos. Muutenkin kannattaa reagoida kaikkeen tuollaiseen siten, että ilmoitatte poliisille. Myös vastaanottokeskusta on syytä infota, heidän velvollisuus on kertoa thakijoille, miten maassa tulee elää. Juuri tänään uutisissa poliisi on tehnyt ulostulon, jossa kertoo, että vastaanottokeskusten läheisyydessä rikokset ovat kasvaneet ja rikosilmoitusten määtä kasvussa.

      • RauhoittukaaViimein

        Eihän Kemijärvellä mitään häiriöitä ole ollut. Eikä kait varasteltukkaan, saati sitten raiskattu. Onhan muualla tosissaan paljon pakolaisia, ja pärjättävä on. Kemijärvellä muutama ukko, ja koko Lappi on sekaisin.
        Mamut kyllä löytää sielä "lihaa" raiskaamattakin. Minusta vaan tuntuu että naiset siellä raiskaa tulijat, kun nuo ukot tuntuu olevan siellä melko saamattomia.


    • KokemustaOn

      Värjää tukka valkoiseksi ja mene kartsalle. Ota vain rahaa vähän mukaan. Jos tuot kotiin arabin, niin piilota arvoesineet ja rahat. Pojjat ovat vain lepäämässä ja rentoutumassa. Kova tavaran puute niillä on. Jos oot kauan ollut puutteessa, pyydä vaikka useampi kotiisi. Tarpeet tulee tyydytettyä molemmin puolin. Ei tartte pelätä, ei ne tapa, jos et heittäydy hankalaksi.

      • reebeldork

        Just just ihan noin


    • ysman

      Kyllä on jo menty pitkälle kun pelätään ulkomaalaisia! Olettako käyneet Rovaniemejä kauempana? Torvit!

    • effeffffff

      urheiluliikkeessä loppuunmyynti kempas,nyt halvalla ostamaan pesäpallo mailoja,,niille voi tulla käyttöä..

    • NytPelaataanKovillaPanok

      Kirjatkaa kaikki hyysärit heidän Nimensä ylös tulee aika kun tutkitaan kuka mitäkin on tehnyt.Se on näiden rikastuttajien tyypillistä käytöstä

    • Lapsukas

      On se ilkiää, kun lapsille maiskuttelevat. Ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin. Maassa maan tavalla, tai maasta ulos.

      Suomalaiset naisetkin joutuvat käyttämään huivia, jos lähtevät Lähi-Itään turistiksi.

      Joten mamu-ukot kuriin vaikka sitten väkisin.

    • vuosiaSeuraillut

      Kyllä se vaan niinon. Suomalainen on senverran tyrkky että mamuille kyllä on panemista, ainakin suuremmissa kaupungeissa. Kemijärvellä varmaan hankalampaa, koska vapaita naisia liene vähän. Joutuvat uurastamaan varattujen parissa silloin kuin toiset nukkuu.

    • Scare

      Olen asunnut Oslossa, Tukholmassa ja Lontoossa ja en ole ikinä pelännyt. Mutta jos lähtisin Kemijärvelle niin pelkäiset näitä julmia ja uhkaavia ihmisiä.

    • ÄläKuljePimeällä

      Ei tartte pelätä päiväsaikaan eikä paikoilla, joilla liikkuu ihmisiä. Uskon, että miesten kimppuun ei käydä. Sensijaan yksin liikkuvat naiset ja lapset voivat olla vaarassa. Kulttuuri heillä sellainen, että syypää on raiskattu. Voi olla, että eivät käy kimppuun, mutta se pelko, kun lauma miehiä tulee vastaan eikä näköpiirissä muita ihmisiä.Saa ikuiset traumat, jos vahinko pääsee tapahtumaan.

    • sieltäsetotuuspalj

      Maahantulijat joukkoraiskasivat “rajat auki”-aktivistin; vaikeni tapauksesta suojellakseen “aatettaan”
      Sanomalehti La Stampa kertoo, että nainen olisi halunnut ilmoittaa hirvittävästä rikoksesta poliisille, mutta hänen vasemmistolaiset aatetoverinsa saivat hänet lopulta vakuuttuneeksi, että jos totuus paljastuisi, se voisi vahingoittaa heidän utopistista unelmaansa maailmasta, jossa ei ole rajoja.

      06.10.2015 17:16, 26813 lukukertaa
      MVlehti 468x60

      Nuori nainen, joka on rajojen avaamista vaativa aktivisti ja työskentelee pakolaisleirissä Ranskan ja Italian rajalla, pysyi yli kuukauden ajan vaiti sen jälkeen, kun sudanilaiset maahantulijat joukkoraiskasivat hänet, koska “muut pyysivät minua vaikenemaan.”

      Screen-Shot-2015-10-06-at-11.50.20-640x480

      Naisen työtovereiden väitetään sanoneen, että rikosilmoituksen tekeminen olisi takaisku heidän taistelulleen rajattoman maailman puolesta.

      “Rajat auki” -aktivisti oli omistanut kuukauden elämästään maahantulijoiden auttamiseen. Hänen ryhmänsä oli sijoitettu Italian ja Ranskan rajalla sijaitsevan Ventimiglian Ponte San Ludovicoon, jossa rikos tapahtui. Asiasta kerrottiin mm. paikallislehdissä sekä suuressa valtakunnallisessa Corriere della Sera -lehdessä.

      Eräänä lauantai-iltana, kun lähistöllä pidetyissä juhlissa soitettiin kovaa musiikkia, nainen oli suljettu leirin suihkukoppiin. Afrikkalaisista maahantulijoista koostunut jengi raiskasi hänet siellä. Kukaan ei kuullut hänen avunhuutojaan kovalla soineen musiikin takia.

      Sanomalehti La Stampa kertoo, että nainen olisi halunnut ilmoittaa hirvittävästä rikoksesta poliisille, mutta hänen vasemmistolaiset aatetoverinsa saivat hänet lopulta vakuuttuneeksi, että jos totuus paljastuisi, se voisi vahingoittaa heidän utopistista unelmaansa maailmasta, jossa ei ole rajoja.

    • minämaksan
    • voivittumitäpaskaa
    • lakilakilaki
    • UniteFinn

      Olisiko aika perustaa puolue, jolla on vain yksi agenda: maahanmuuton rajoittaminen. Ei mitään abortteja vastustavia konservatiivikatolilais-Soineja vaan puhtaasti yhden asian puolue. Kannatan spn-avioliittoa, naisten ja miesten aitoa tasa-arvoa ja muita liberaaleja arvoja ja juurikin tästä syystä vastustan islamia (ja monia muita uskontoja). Meitä islam-vastaisia arvoliberaaleja on monia. Meillä ei ole aikaa oikeisto/vasemmisto/liberaali/konservatiivi-jaotteluun vaan ääni maahanmuuttoa vastaan on kerättävä yhteen. Yhteistyö arvokonservatiivien kanssa on paljon pienempi paha kuin islamin leviäminen.

    • Ripsipiirakka

      Kyllä se tumma bimperokin hyvältä tuntuu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2132
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      173
      1661
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1342
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1192
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe