2nd Chance Oy?

KuntalainenNumeroX

Onko kukaan kuullut tuon nimisestä yrityksestä koskaan? No ei, koska siitä ei löydy minkäänlaista muuta viittausta nettiin kuin uutisoinnissa, jossa kerrottiin, että maahanmuuttovirasto on 2nd Chance Oy:n kanssa sopinut pakolaisten majoituksesta Hartolan entiseen yläkouluun ilmoittamatta edes kunnalle asiasta? Haiskahtaa todella oudolta?

Onneksi Hartolan päättäjät käyttivät tervettä järkeä jäädyttäessään asian.

Nyt minua kiinnostaisi tietää; kuka oli ilmoittanut maahanottovirastolle Hartolan pakolaiskiintiöstä ja paikasta minne nämä majoitetaan?

Ja mikä on 2nd Chance Oy?

Asiallisia vastauksia toivoen

22

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KuntalainenNumeroX

      Ja vielä sekin, että TE-toimisto oli ilmoittanut kolmesta uudesta työpaikasta Hartolan pakolaiskeskukseen ennen kuin kunta oli edes päättänyt asiasta tai kuntaa oli edes informoitu asiasta?

      • syyriansomali

        Kuka Hartolassa oli luvannut tilat pakolaisille? Onko joku ylittänyt valtuudet? Mistä yritys tiesi tulla tänne? Nimet esille tänne.


    • Tukkasorsa

      >BIBOLIINOS

      K.Kuikkako se siellä huutaa?

    • Mökki_kaupan

      http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8796001_fi.htm
      http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8796000_fi.htm
      http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/8795999_fi.htm

      Ei maahanmuuttovirasto informoi kuntapäättäjiä näistä, paitsi että, kuntapäättäjät taisivat siunata tämän vanhan koulurakennuksen myynnin tulevalle vastaanottokeskusyrittäjälle. Työpaikkojen alkupäivistä voisi päätellä, että keskus avautuu 7.10.2015. Yritys on perustettu 30.9 ja samana päivänä jätetty työpaikkailmoitukset. Onnea Hartolan yrittäjille ja naisille, todennäköisesti reilut 200 nuorta miestä tulossa piristämään arkeanne!

      Tyhjillään olevat kunnan omistamat rakennukset ovat huomisen potentiaalisia vastaanottokeskuksia kaikkialla Suomessa. Vanhojen melko usein homeessa olevien rakennusten purku maksaa kuntalaisille suunnilleen yhden vuoden lämmityskulun verran. Tätä voivat kuntalaiset miettiä äänestäessään vaaleissa.

      • EiVoiMennäNäin

        Ei muuta voi kuin ihmetellä NOPEUTTA joissakin asioissa. Nimittäin nuo antamasi linkit antoivat vielä eilen iltapäivällä ilmoituksen, että "sivua ei löydy" tmv. Ja sitä ennen ne oli juuri poistettu. Nyt ovat näköjään tulleet takaisin ja hienovaraisesti muokattuna, mutta aikaa hakea kyseisiä paikkoja on vain kaksi vuorokautta. Ja työ alkaa 7.10. Ja valtuutetut sanovat, että on liian vähän aikaa tehdä päätöksiä - ja puhuvat jopa totta. Mielestäni kunnanjohtaja Oleniuksen alkuperäinen ehdotus oli hyvä, eli Hartola ottaisi n. 10-20 pakolaista (tai miten se nyt olikaan) ja että kyseessä olisi perheitä, ja OIKEITA pakolaisia. Onko todellakin niin, että kunnanpäättäjiltä on viety KAIKKI oikeudet tehdä päätöksiä! No seuraavat kysymys, vastatkaa te viisaammat: KUKA nämä oudot päätökset 250:n pakolaisen sijoittamisesta on oikeasti tehnyt ja mitä Hartola tästä hyötyy.


      • Mökki_kaupan

        Kuntapäättäjillä on edelleen absoluuttinen valta päättää, miten vanhoja kunnan kiinteistöjä myydään, vuokrataan tai puretaan. Tämä vanhan koulun muuttaminen pakolaiskeskukseksi on 100 % kunnanvaltuuston päätös. HE JÄRJESTIVÄT HARTOLAAN VASTAANOTTOKESKUKSEN.

        Varmasti sieltä tulee valitusulinaa, ettemme tienneet mitä yrittäjä aikoo kiinteistöllä tehdä - ainoa rahastusmahdollisuus ympäri maan vanhoilla suurilla kouluilla on turvapaikanhakijoiden täyshoitola. Tämä tieto on ollut heillä varmuudella ennen myyntipäätöksen tekemistä. He halusivat ja saivat Hartolaan vastaanottokeskusken! Laittakaahan kiitokset oikeaan osoitteeseen.


    • Ssffgg

      Tuollaisten firmojen kanssa kun aletaan toimimaan niin ainakin kuntaa kustaan silmään pahasti.

    • Jouzalainen

      Onko tämä pakolaiskeskukseksi esitetty koulu sama mikä oli juuri vasta huutokaupan?

      • asdsadagdgf

        Juuri se.


      • Jouzalainen
        asdsadagdgf kirjoitti:

        Juuri se.

        mutta eihän sitä kauppaa ole vielä valtuustossa edes hyväksytty, ainakaan en löytänyt pöytäkirjaa


      • JotenkinNiinKai

        en minäkään ole nähnyt että olisi mutta voihan kohteen käyttötarkoitusta silti suunnitella, ja kaiketi sen takia ei valtuusto voinut vielä päättää pakolaiskeskuksen perustamisesta...


      • Jouzalainen
        JotenkinNiinKai kirjoitti:

        en minäkään ole nähnyt että olisi mutta voihan kohteen käyttötarkoitusta silti suunnitella, ja kaiketi sen takia ei valtuusto voinut vielä päättää pakolaiskeskuksen perustamisesta...

        tarjouksen tehneen ennakoivan näkyvän toiminnan luulisi olevan punainen vaate osalle valtuuston jäsenistä, ei vaikuta kovin fiksulta toiminnalta jos haluaa tarpeeksi jaa ääniä
        tosin jos tarpeeksi rikotaan muotoseikkoja niin valittajat saavat ilmaa siipiensä alle ja kauppa saattaa myöhemmin peruuntua, ehkä se onkin tässä tarkoituksena. Ostaja käärii muutaman vuoden vuokrarahat ja jättää lopuksi kunnalle loppuun kulutetun kiinteistön .. ja byebye


      • JotenkinNiinKai

        ei kun sori, siis tarkoitin tuossa edellisessä kommentissa tietenkin että kunnanHALLITUS ei voinut tehdä esitystä...


      • JotenkinNiinKai
        Jouzalainen kirjoitti:

        tarjouksen tehneen ennakoivan näkyvän toiminnan luulisi olevan punainen vaate osalle valtuuston jäsenistä, ei vaikuta kovin fiksulta toiminnalta jos haluaa tarpeeksi jaa ääniä
        tosin jos tarpeeksi rikotaan muotoseikkoja niin valittajat saavat ilmaa siipiensä alle ja kauppa saattaa myöhemmin peruuntua, ehkä se onkin tässä tarkoituksena. Ostaja käärii muutaman vuoden vuokrarahat ja jättää lopuksi kunnalle loppuun kulutetun kiinteistön .. ja byebye

        "Ostaja käärii muutaman vuoden vuokrarahat ja jättää lopuksi kunnalle loppuun kulutetun kiinteistön .. ja byebye"

        Näinpä juuri voisi hyvinkin käydä, tai jos huonosti kävisi, siis. Politiikka on mielenkiintoista peliä juuri sen vuoksi, että kaikkea arvaamatonta voi tapahtua. Melkein kuin shakkia pelaisi.


      • Jouzalainen

        Avoimuutta toivoisin kuntien taholta näihin pakolaisten vastaanottamisiin, se edistäisi positiivista asennetta jos kuntalaisten mielipiteet saisivat olla mukana päätöksenteossa.
        Kunnat ovat käärmeissään jos valtion taholta määräätään kunnan tahtoa vastaan, luulisi näin heidän ymmärtävän mitä mieltä kuntalaiset ovat sos ja kun kunnanhallituksen taholta määrätään samalla tavoin.


    • egtqeygqt
    • LisätietoaYrityksestä
    • fhhhfddfgddsf

      veikeätä että hain tuota työpaikkaa ja sitten tuli nimetön tekstiviesti, luonnollisesti koska työnantajakin oli salainen mol sivuilla.
      kerrottiin että työpaikkaa ei tule

    • rf2t24

      Koska se koulu puretaan maantasalle keväällä.

    • KVkjekje

      Nyt opettamassa tietokonekoodausta Ruotsinpyhtään pakolaisille, lue lisää LOVIISAN SANOMIEN sivuilta, jotenkin haiskahtaa.

      • NukkUMAN

        Mikä siinä haisee ?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe