Sarjassa muistettavat unet

mies.59

Lyhäisillä päivätorkuilla näin unessa naisen.
- Tässä nämä pyytämäsi bonuskupongit, sanoi

-------------------------------------------------------

Olin ulkona päivän Sisällä ollessani alkoi mukavasti ramaista. näin ehhkä muutan sekunnin torkahduksen. Missähän sukkani ovat tivasin.
- tässähän nämä sanoi samanoloinen nainen kuin edellä.

Mummoni näki usein torkahtaessaankin muistettavia unia. Isoveljeni samoin. Minäkin joskus.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arkielämässä sattuu monenlaisia asioita, jotka pyörivät mielessä nukahtamisen ja nukkumisen aikana. Nämä ajatukset muuttuvat unikuviksi ja yleensä ne unohdetaan. Joskus unet ovat hyvin elävän tuntuisia ja ne jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Unet jäävät mieleen koska niiden aikana on myös koettu voimakkaita tunteita, jotka eivät välttämättä vaikuta liittyvän unen tapahtumiin.

      Lyhkäisten torkkujen aikana nähdyt unet käsittelevät luultavasti satunnaisia arjen muistoja satunnaisessa järjestyksessä. Yleensä tällaiset unohtuvat heti tai hieman häräämisen jälkeen eikä niihin liity mitään voimakkaita tunteita tai oikeastaan minkäänlaisia tunnekokemuksia.

      Kertomissasi univäläyksissä saat molemmissa ikään kuin tahtosi läpi. Voidaan erikseen pohtia, että miksi juuri vanhahko naishenkilö toteuttaa tahtosi? Tässä voisi olla joku liittymä äitiisi, mutta näin vähäisen aineiston perusteella ei voi oikein tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

      Kaikkien unien taustalla ei ole salattuja muistoja menneisyydestä taikka oikukkaita ajatuksia nykyisyydestä. Monesti unet ovat vain arkisia ajatuksia nukkumisen aikana. Kenties näin on näidenkin unosten laita?

      • mies.59

        Liekö riittämätömän unen seurausta, että muistettavia univälähdyksiä näkee päivällä kun on aikaa rentoutumiseen.
        Voisi ajatella että piilotajunnalla on paljon kerrottavaa kun pitää välhin kuin välhin materiaalia pukata.


    • On sanottu, että ihminen näkee unia aina tietyssä vaiheessa nukkumisen aikana. Minulla on tapana torkahdella päivisin ja näen käytännöllisesti katsoen aina jotain unta näiden pikkutorkkujen aikana.

      Nämä unet ovat kuitenkin paljon hajanaisempia kuin öisin koetut ja niistä vaikuttaa puuttuvan ajatus kuvien takana. Torkkukuvia miettimällä saan kyllä aikaiseksi muistikuvia monistakin asioista ja voin muodostaa mielleyhtymiä niistä. Voi olla, että olen pitänyt niitä vähemmän tärkeinä, koska ovat vain torkkukuvia.

      On sanottu ja ajateltu, että ihminen nukkuessaan näkee unia vain juuri nukahdettuaan ja ollessaan heräämäisillään. Tällöin olisi sama, onko juuri nukahtanut vaiko nukkunut koko yön. Yön aikana aivot eivät kuitenkaan sammu ja ajatukset voivat kypsyä pikkuhiljaa ja saavuttaa kuvallisen muotonsa aamulla juuri ennen heräämistä. Tällöin niissä on tiivistyneenä paljon enemmän ajatuksia ja tunteita kuin torkku-unissa.

      Jos menemme takaisin uniisi, on niissä havaittavissa nainen ja esittämäsi tahto, jonka saat läpi. Tämä voi olla toive tai toteutunut seikka. En tarkoita, että olisit saanut jonkun rouvan poimimaan sukkasi lattialta vaan että jokin asia on mennyt toivomallasi tavalla taikka toivot sen menevän niin. Koska kyseessä on vanha nainen, tuo se väkisinkin mieleen liittymän äitiisi.

      Kenties olet saanut asiat toimimaan äitisi toivomalla tavalla. Muitakin tulkintavaihtoehtoja on, ne eivät kuitenkaan imartele.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe