Hyvää syntymäpäivää sinulle Rakkain

Haistakeeuittu1

Näilläkö sanoilla pitäisi toivottaa kaikki sarkastista ivaa ja ylemmyydentuntoista jeesustelua tarjoavat asiakkaat tervetulleiksi kassoille? Pientä rajaa, terveisin alistettu ja pilkattu asiakaspalvelija sisä-savosta!

16

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiakasss

      vaikka olisi kuinka huono päivä niin se ei saa näkyä ammattitaitoisen asiakaspalvelijan työssä, ammattitaitoinen asiakaspalvelija on aina iloinen, asiallinen ja ottaa asiakkaan huomioon ja hoitaa joka tilanteen neutraalisti ja diplomaattisesti

      • Iloinen_asiakaspalvelija

        Olen tehnyt erittäin pitkän uran asiakaspalvelijana, ja äärimmäisen harvoin törmännyt ikävään asiakkaaseen. En ole koskaan törmännyt epämiellyttäviin asiakkaisiin. Iloiset ja aurinkoiset keltapaidat erottuvat aina edukseen asiakasjoukosta, ja heidän palvelemisekseen olen ja olen aina ollut valmis tekemään enemmän kuin mitään - mutta olenkin tällainen you only live once -tyyppinen työntekijä. Nyt, urani ollessa jo ehtoopuolelle, olen kuitenkin antanut itselleni vapauden olla tarjoamatta lainkaan palvelua kulissipuolen maalareille, oman kuvansa dissaajille, pers-suomalaisille käännyttäjille sekä mieleltään epävakaille ja -luotettaville menneessä eläjille. Näiden kohdalla kävin painamassa takahuoneessa taikanappia ja saan heidät kaikki yksitellen katoamaan heposen pyllyyn. Ensi kesälle odotan aurinkoa, vapautta hymyillä jälleen ja uusia mielenkiintoisia asiakkaita.


    • huijatuuuprakkaaa

      Kassakaisia on moneen junaan, toiset kohteliaita ja iloisia, toiset sellasia että antavat oman luonteensa tulla näkyviin kassalla, mikä ei ole hyvä juttu! Aivan sopimattomia asiakaspalveluun! mielummin vaikka robotti kassalle joka hoitaa hommansa ja antaa asioida rauhassa elintarvikkeensa eikä huutele omiaan. Minkälainen esimies palkkaa öykkymöykky luonteen kassalle, no sellanen joka on itsekkin öykkymöykky.

    • Filosofiaakansalle12

      Seura hakee kaltaistaan näissäkin asioissa. Oikeassa olet. Onneksi asiakkaat osaavat nykyään jo äänestää jaloillaan eivätkä koe pakoksi asioida huonosti käyttäytyvien liikkeissä. Kyllä se elämä opettaan. Tosin asiakaskaan ei saa provosoida tahallaan, asiakaspalvelija ei ole näkymätön ja olematon kaluste vaan ihan inhimillinen olento. Sattunut joskus vaan onnettomasti väliin kun jollakin huono päivä. Mutta aurinkoa ja iloa kaikille tasapuolisesti - elämä opettaa! Välillä saattaa syyt olla hyvinkin perustavanlaatuisissa käsityksissä ja oletuksissa joita ei ajatellut olevankaan.

    • SeOikeaAsiakasPalvelija

      Voi, kun kaikki asiakkaat OIKEASTI osaisivat kertoa, mikä on asia ja mitä he haluavat. Oikeaa palvelijaa ei saa hyppyyttää oletusten ja vihjailujen perusteella hulluuteen saakka. Vaikka olisi kuinka tärkeä ja jopa avainasiakas niin silti. Tulee paljon surua ja murhetta. Olisi ihanaa, jos osattaisiin katsoa silmiin ja sanoa mitä oikeasti halutaan. Tavaran voi jättää liikkeeseen jos ei miellytä, kukaan oikea palvelija ei jätä jälkeensä tyytymätöntä asiakasta ja ymmärtää että tilaaminen ei ole vielä ostamista. Uskaltakaa avata suunne!

    • huiiiiiiiiiihuiiii

      kyllä noita huh huh töykeitä kassaakkoja on nähty,huutavat ja melskaavat ennen kuin asiakas on edes avannut hiljaisesti suutansa sanoakseen päivää.mikä himskura sentään siinä että näitä riittää kassoilla??, eihän sellaseen kauppaan vittsi edes mennä missä muija kassalta huutaa jo ennen kun edes on koria kerennyt ottaa. Kyllä tätä on tapahtunut ja ihan ilman sen kummempaa syytä.

    • syyyslehtinenmaassa

      NO, se on se käkriäis asenne trendi mikä on jäänyt päälle joillein hahahaaaaaa

    • LoppujenLopuksi

      Onneksi, edelleen, asiakkaat ovat täysin vapaita valitsemaan liikkeensä missä asioivat.

    • SeOikeaAsiakasPalvelija2

      Kiinnostava keskustelu - johon voisi lopuksi todeta, että aika aikaa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin:D loppujen lopuksi, on asiakkaan häpeä jos alkaa kiusamaan - ehdottomasti jos kauppa ei kinosta niin pitää jättää väliin eikä tunkea jonojen ohitse vaatimaan ja viisastelemaan. Se ken siellä joutuu palvelemaan, on vain se joka siinä nyt sattuu olemaan. Turha alkaa viisastelemaan, parempi on silloin kääntyä oikeasti ympäri ja häipyä. Anyway, hyvää syksyn jatkoa kaikille meille tässä työssä joutumaan oleville, ja itse toivon kovasti että oppisin kuinka ilkeilyt ja asiakkaiden sterssipäässään latelemat ikuisina samanlaisina pysyvät huumoripläjäykset saisi vain valumaan omasta selästään kuin se kuuluisa vesi hanhen selästä. Aina tässä työssä kuitenkin voiton päälle jää, olen huomannut. Palkinto tulee hyvinkin odottamattomina hetkinä ja sellaisessa muodossa mitä ei ole osannut odottaakaan. Tsemppiä meille jatkoon!

    • kauppasekannattaa

      Oli asiakas kuka tahansa tepsukainen ja selvinpäin niin ihan normaali kätäntö että palvellaan ja myydään asikkaan hakemia tuotteita, ei kai sellasta nyt täällä tapahdu että selvistäpäin oleva ajetaan ovelta ulos ja pois? Se olisi jo aika sairasta toimintaa ja jotain sellasen kassaämmän päässä on pahasti vialla. Enpä usko että kauaa sellanen kaupankäynnin hidaste pyllyäsä kassapallilla hinkkaa.

    • oivaaasoimaaa

      Näin on, kaikki sellaset ämmänräpyläiset joutas asiakaspalvelukursille ja vieläpä kahteen kertaan että muistaa perus neutraali palvelu on valttia eikä sotketa koti asioita,vanhoja kaunoja, pärstävihaa, menkkoja kassapalvelun!

      • Selkeääkuinmikä

        Huh huh - kyllähän se asiakas on yleensä se provosoiva osapuoli. Tässä ketjussa syytellään nyt ihan väärinpäin ja käännellään asiat tahallaan nurinpäin.


      • Wrackpäkspoks

        Kyllä valitettavasti noita ihan äksykäisiä ja töykimyksiä on, mutta onneksi aika vähän. Hyvä reipas ja asiallinen palvelu sellasta sen pitää olla, eikä pärstäkertoimen mukaan taikka muun höpö höpö puoluekannan mukaan eritelyä tai vittuilua, sillä tällästäkin pikku pikku nussijais kylässä tapahtuu. Ihmetellä saattaa onkohan se sittenkään sellasen kaupan toiminta?


      • Ihmetelläpitääkyllä

        Joo, ei kait nyt kaupoissa eritellä puoluekannan mukaan? Missä näin muka tapahtuu, voisi kirjoittaja antaa jonkinlaisen esimerkin? Vaikuttaa jo suhteellisen sairaalta ajattelulta että asiakkaita eritellään puolueiden mukaan, tuskin sellaista tapahtuu edes pienemmissä kylissä kuin Suonenjoki. Ei taida olla ihan enää suhteellisuudentaju mukana ajattelussa.


    • joulumieltä

      kaikista ei tule tyranneja, toiset ovat luonostaan soveliiampia ja tunneälyisempiä kuin toiset kassakaisiksi.piste. Se joustavuus ja kimmoisuus youu know.

      • Kyllä_Kyllä

        Tämä taas on tottakin todempi kommentti. Joustavuushan on pakollinen ominaisuus kaikilta jotka hommaan lähtevät. Onneksi asiakas ei ole enää kuningas, ja näin voi naksauttaa vaikka porttikiellon äyskivälle porsaalle:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe