Unijukalle katsontapyyntö

Ikätyttö

Työpaikkani ihmissuhteet hieman sekaisin ja supistuksia tulossa, miten minun käyt, jatkuvatko työt?

Aikamiespoika on pitkällä sairauslomalla, onko sairaus todellista vai onko kysymys jostain muusta? Miten hänen työt ja perhe-elämä jatkossa?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      Kenenkään terveydentilaan en ota suoraan kantaa. Se ei ole näitten korttien tarkoitus tutkia kenenkään terveyttä. Mutta katsotaan muut asiat.

      työ
      sauvojen 3: Sauvojen 3 kehottaa yhteistyökykyyn sekä kykyyn toimia luonnollisesti oli
      tilanne loppujen lopuksi minkälainen tahansa. Kun asiat ovat tasapainossa niin se tuo yhteenkuuluvuuden tunteen. Sinun olisi myöskin hyvä saada puhua työpaikan nykytilanteesta jollekin, mahdollisesti jollekin aivan ulkopuoliselle. Sauvojen 3 kertoo myöskin siitä, että sinun voisi olla hyvä miettiä konkreettista luontosuhdettasi, mennä vaikka luontoon rentouttamaan itseäsi.


      katsotaan nyt sitten tuota aikamiespoikaasi, hänen työasiat
      narri: Jokin elämänvaihe alkaa ja uusi päättyy. Koskaan ei pidä tuomita ketään, on oltava optimisti. Pitäisi uskaltaa ottaa uusia askelia, laskelmoimatta toisten kustannuksella. Jokainen hetki muuttaa myöskin tulevaisuutta, pitäisi elää tässä hetkessä. Narri voi toki negatiivisessa mielessä tarkoittaa myöskin jonkinlaista teeskentelyä tai laskelmoivuutta.

      pojan perheasiat
      miekkojen 3: Joitakin asioita on ollut pinnan alla. Toisaalta kaikki tunteet on lopulta kuitenkin elettävä. Täytyy uskaltaa "näyttää haavansa", että ne voisivat alkaa paranemaan. Tunteet ovat lopulta ankkuri, jotka kertovat meille elämästä, niitä ei voi jättää kokematta vaan lopulta ne tulevat pintaan.

      Sanoisin kyllä tämän perusteella että pojan tilanteeseen vaikuttavat muutkin asiat, joitten vuoksi hän on lomalla. Mutta kuten totesin niin en itse sairauteen ota kantaa.

    • Ikätyttö

      Kiitos Unijukka15 katsonnasta.

      Saisinko vielä tarkennusta töiden jatkon osalta sekä itselleni että pojalle. Molemmilla on pitkät työsuhteet.

    • Unijukka15

      sinun työasiat, täsmennys:

      miekkojen 2: Eteen avautuu vaihtoehtoja. Ja parempi on valita aina se vaihtoehto, joka johtaa pitkällä aikavälillä tasapainoon. On siis mahdollisuus sekä eheyteen, että epävarmuuteen.
      Tämän perusteelle sanoisin, että työpaikkasi asiat ovat vasta varmistumassa, tuntuu että eletään "kahden vaiheilla". Täytyy siis vain toivoa parasta.

      poikasi työasiat, täsmennys:

      miekkojen 5: Elämän tosiasioitten hyväksyminen ja ainutlaatuisuutensa ymmärtäminen. Se että "vertailee" itseään muihin ei johda mihinkään.
      Miekkojen 5 kertoo myöskin, että elämässä ei ole voittajia tai häviäjiä.

      Minulle tulee mieleen "kilpailutilanne" tai jokin asia jota pojaltasi on vaadittu, ja joka on johtanut lopulta uupumukseen. Ja se on sitten laukaissut asioita.
      Kysyin vielä liittyykö poikasi tilanteeseen joku tietty henkilö tai henkilöitä ja kortti joka nousi oli kuu, joka liittyy siihen että pitää osata kuunnella vaistoaan.
      Se kertoo luultavasti, että kukaan tietty henkilö tai "kilpailija" ei ole tilanteen takana, mutta kyseessä on kuitenkin taustalla jonkinlainen stressi tai uupumus.

    • Ikätyttö

      Unijukka15, kiitos paljon lisätulkinnasta. Pojan tilanteen tunnistan vastauksestanne. Hänellä on sellainen työ, mikä vaatii fyysisen kunnon jatkuvaa ylläpitoa, ja nyt kun sairaudet ovat heikentäneet yleiskuntoa, hän kokee työn stressaavana.

      Oma tilanteeni on tavallaan auki (siis kahden vaiheella), koska työpaikallamme on yt:t alkamassa, eikä mitään vielä ole päätetty. Pelonsekaisesti jännittää, jos vaikka pakotetaan jäämään eläkkeelle ennen aikojaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe