Playa del americas Teneriffa

Seija08

Hei!

Playa del americas Teneriffa on minulle uusi kohde ja haluaisinkin kuulla ravintola- ja kauppasuosituksianne. Monesti olen törmännyt Kanarian saarten kohteessa ongelmaan, että moni ravintola on miltei identtinen toisten ravintoloiden kanssa ja niitä ravintolahelmiä on vaikeaa eroittaa muiden ravintoloiden joukosta.

Tjäreborg on avaamassa talvikaudelle uudistetun hotellin Ocean view, entinenn Bonanza. Millaisella paikalla hotelli sijaitsee ja onko kenelläkään hotellista kokemuksia uudistusta ennen tai uudistuksen jälkeen. Kuulisin myös mielellänne muita kokemuksia ja suosituksia tekemisestä Americas:ssa.

Seija08

20

629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnnuOla

      Huom! Playa de las Américas

      Kyllä parhaimmat ravintolat ovat Los Christianoksen puolella sivukaduilla. Siellä on monia tapaspaikkoja. Minusta on paljon mielekkäämpää tilata useita tapasannoksia jaettavaksi pöytään kuin että jokainen tilaa oman pääruuan. Ja paremman makuisiakin ne tapakset on kuin joku tyypillinen kala/kana/liha-annos perunoilla.

    • siammall

      Kuulisin mielelläni kokemuksia uudistetusta Oceanview hotellista. Toivottavasti remontti valmistuu ajallaan. Olemme menossa kyseiseen hotelliin marraskuussa. Sijainti on todella hyvä, olemme olleet Americasissa useita kertoja.

      • SeaSun

        En ole ollut Americasissa kertaakaan, mutta marraskuussa majoitun kahdeksi viikoksi juuri Oceanview-hotelliin. Viivyttelin varaamispäätöstä, ja mielestäni keskeisemmät paikat ehdittiin myydä loppuun. Eikö vilkkain city kuitenkin ole Americasin ja Christianosin välisellä akselilla?


    • Elämän-paikka

      "Eikö vilkkain city kuitenkin ole Americasin ja Christianosin välisellä akselilla?"
      Ei ole mitään "vilkkainta cityä", sillä kaikki elämä keskittyy rantaa reunustavalle tielle/kadulle kilometrien matkalle, ja joillakin kohdilla siitä sisämaahankin on jonkinlaista elämää hieman. Voit kävellä kilometrikaupalla pitkin rantaa "elämää" etsien. Sisämaahan ei kannata juurikaan mennä, koska siellä on vain vuoria.

    • Bonzu

      Me ehdimme olla Bonanzassa 2 kertaa. Joulukuussa 2014 ja maaliskuu 2015. Ja nyt olemme menossa uudistettuun versioon. Lyhyt matka rantakadulle. Loistava sijainti ja rauhallista. Marketti ihan noin 300m päässä. Huoneemme oli molemmilla kerroilla yksiö. Tilava ja toimiva. Keittiö oli jees. Kaikki tarpeellinen. Tosin emme itse kokaneet lainkaan, mutta tulipa tutkittua. Toki Bonanza oli jo aikaa ja ikää nähnyt, joten kuluneisuutta oli. Ei haitannut meitä. Siivous toimi loistavasti. Valoisa kylppäri. Iso peili ja iso taso. Siitä plussaa.
      Bonanzan aikana oli valittavissa aamianen tai puolihoito eli aamiainen ja illallinen. Nyt on valittavissa jopa all inclusive.
      Hotellin aamiainen oli runsas. Sillä sai päivän käyntiin. Muut ateriat syötiin mitä mili teki eri ravintoloissa. Mä olen niin kauhean huono muistamaan ruokapaikkojen nimiä. Rantakadulla casinon vieressä heti siinä oikealla on 2 kelpo ruokapaikkaa vieritysten. Joissain paikoissa tuli käytyä parikin kertaa. Ja käynyt niin, että eka käynti oli loistava ja toka kerta sit pettymys. Eli lyhyesti ollut kiinni ihan siitä mitä tilasi ja kuka sen teki. Onnistuiko vai tuliko huti.
      Hotellilta sain ennen kortin, jolla sai yläportin oven auki ja siitä oli lyhyt matka kävellä suoraan Costa Adejen puolelle.
      Me olemme kävelleet kohdetta suuntaan jos toiseen. Pitäneet juoma- ja ruokataukoja. Nauttineet kohteesta, lämmöstä ja laatuajasta.
      Mielenkiinnolla odotan mitä remontti ja uudistus tuo hotellille.
      Ja lopuksi niin iso kiitos kuuluu hotellin ystävälliselle ja avuliaalle henklökunnalle. Ja plussaa se, että hotelli on lapsivapaa.

      • GreenPepper

        Bonzu, kuuluuko läheisen ison tien liikenneäänet hotelliin?


      • Bonzu
        GreenPepper kirjoitti:

        Bonzu, kuuluuko läheisen ison tien liikenneäänet hotelliin?

        Ei ole häirinnyt. Meillä on aina ollut huone altaiden puoleisessa päädyssä.
        Tiedä miten sinne toiseen päätyyn kuuluu äänet.
        Mut mun kokemuksella hotellista usemman reissun ajalta niin vastaan ei kuulu.


      • Oceanview

        Ei kuulu tien äänet.


    • Ekuku

      Hyvät ruokapaikat oli pari vuotta sitten jotka jäi mieleen Mamma Rosa ja Marttiini. Huhtikuussa taas niihin vähintään kerran jos ovat vielä olemassa.

    • Matkaava

      Onko joku ehtinyt jo käydä uudistetussa hotellissa? Oliko valmista?

    • Pauliinakase

      Hei!

      Millaset säät ovat olleet Americassissa nyt? Sadetta on pitkään ennustettu mutta aina näyttävät siirtyvän eteenpäin.

    • Oceanview

      Nyt on käyty uusitussa Oceanview (ent. Bonanza) hotellissa ja kannatti. Hotelli on remontoitu nätisti, suurelta osin mukavasti ja siististi. Palvelu vastaanotossa, ravintolassa ja baareissa on hyvää ja hotellin puhtaudesta huolehditaan hyvin. Paikkahan on rinteessä joenuoman länsipuolella muutama sata metriä rannasta ihan linja-autoaseman lähellä. Siam Park ja Siam Mall on kivenheiton päässä. Hinta/laatu-suhde hotellissa on hyvä. Kaikista huoneista näkyy altaille ja parvekkeelta näkymä matalampien rakennusten yli merelle ja viereiselle saarelle. Mitä korkeammalla (hotellihuoneet alkavat 3 kerroksesta ja päättyvät 9 kerrokseen) on huone sitä huikeammat on myös näkymät. Samoin kattoterassilta, jossa on pienehkö poreamme. Hyvät, uudet ja siistit vaaleat aurinkotuolit sekä katolla että alhaalla altaalla. Suuri osa ravintolan tarjoamasta ruuasta on hyviä. Huoneissa on ilmainen tallelokero.
      Mitä olisi sitten voinut olla vielä vähän paremmin: Huoneiden WC-/suihkutilat ovat kirkasta lasia ja hyvin pienesti osin maitolaseilla peitetty vain suihku ja istuin. Saattaa aiheuttaa jossain kohdin hankalia tilanteita, kun eteiseen näkyy aikas paljon, mitä ko. tilassa tapahtuu - yksityisyyttä ei ainakaan ole liikaa, mutta uudenlaista sisustustyyliä ehkä sitäkin enemmän. Istuskelin itse siinä pöntöllä, kun siivooja soitti ovikelloa ja astui samalla eteiseen sisälle. No, ehkä olemme molemmat mukavampiakin hetkiä kokeneet tässä maailmassa kuin tuon katseemme kohtaamisen. Joitakin asia saattaa häiritä, toisia ei - halusin vain kertoa ettei tämä "läpinäkyvyys" tule yllätyksenä. Myös kattoterassilla olisi saanut olla pieni terassibaari, nyt janojuomaa sai hakea alhaalta allasbaarista. Pitsat eivät ole kokin parasta osaamisalaa - jätä väliin - paitsi jos haluat syödä uunissa paistettua juustoa melko paksun kerroksen. Ruokalista on viikossa syöty pariin kertaan läpi - se oli voinut olla vielä vähän runsaampi ja monipuolisempi. Muuten aamiais- ja alkupalapöytä olivat tosi hyviä sekä myös jälkiruuat. Tjäreborg (oppaat) olivat ystävällisiä ja auttavaisia - monta plussaa heille, kiitos!
      Yhteenvetona matkasta, säästä, paikasta ja hotellista jäi huippukiva mieli - lähtisin uudestaan vaikka heti.

    • Hei_löysää_vähän

      Missä on lähin oksennuspussi? Kuka kestää lukea tuollaista suitsutusta. Samanlainen tusinahotelli joita on Teneriffalla satoja.

      • Posetiivari

        Oletko käynyt?


    • Perhelomailija

      Parempi ravintola: El Molino Blanco. Edellyttää pöytävarausta.

      • gauchotar

        Propsit Molino Blancolle, käytiin viime viikolla. Kallis mutta ruoka todella hyvää ja tunnelma mahtava. Laulava kokki on jännä nyanssi.

        Nostaisin lisäksi hyvien ravintoloiden joukkoon muutamia rantakadun "ei niin kiillotettuja" mestoja, joissa ruoka edullista ja hyvää:

        Litoral - Vista Sur ostarin kupeessa, usein täynnä, mutta todella hyvää ruokaa
        La Barca - Kalaruoan ystäville hyvä vaihtoehto, sijainti rannalla hieno iltasella
        Vilaflor - Playa de las Americasin suunnassa (pieni ravintola rannassa), hyvä ruoka


      • Himpulaq

        La barcan kaniini-annos on aivan loistavaa.kuten palvelukin.


    • GreenPepper

      Vuosikaudet toimineen Mamma Rosa, MichaelAngelo ja La Rana ovat laadukkaita.

    • VirallinenValvoja

      Ja taas...voi ei!

    • Kaisu_79

      Hyvä hotelli kyllä, mutta liikenteen äänet kuuluu tosi paljon hotellin toisen päädyn huoneisiin...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe