Inglesiin joulukuun alussa 4 Kaverusta.

4jätkää

Eli ollaan lähdössä kaveriporukalla Inglesiin , mitkä olis kivoja tutustumis kohteita 30-40v miehille päiväsaikaan. Iltaelämä kiinnostaa tietysti myös. Vinkkejä.

5

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xyz.x

      Yumbo ostari, siellä on kaikki homppelit.

    • santelmo

      bussilla las palmasiin , ankkuriin oluelle ja sitten vanhan kaupungin huorakadulle, hyvä ja halpa mesta , niin ja sitten takaisin ankkuriin.

    • Pervoretket

      Just ja ne "rengastukset piiloon",niin ollaan taas poikamiehiä.Älä sitten tuo
      satiaisia lahjaksi vaimollesi,sitä on vaikeaa selitellä perheellesi.

    • Hiekkadyyni

      Las Palmasissa toki on ihan päiväsaikaankin paljon katseltavaa ja tutustumisen arvoisia paikkoja. Shoppailu paikkana myös hyvä, tosin lähempänä Inglesiä myös ostoskeskus Vecindariossa jossa myös ostoskekuksen ympärillä paljon kauppoja. Ilta-aikaan ollut välillä hivenen levontonta aluetta. Päivällä retkipaikkana on mukava myös Palmitos Park, tosin olen käynyt kyseisessä paikalla joitakin vuosia sitten ja metsäpalo aiheutti sen jälkeen joitakin tuhoja ja paikka oli suljettuna korjausten ajan. Paikallinen bussiliikenne toimii hyvin ja on melko halpaakin, joten kannattaa hypätä bussiin ja tutustua muihinkin paikkoihin kuin Iglesiin. Ingelisin iltaelämä on melko vilkasta ja tarjolla kaikille jotakin. Matkatoimistojen retkille kannattaa osallistua jos haluaa nähdä lomakohteestaan muutakin kuin hotellit ja baarit. Retkiä järjestää myös paikalliset ohjelmantarjoajat. Saaren luonto ja kylät ovat näkemisen arvoisia, jolloin saaresta jää mieleen muutakin kuin turistien valtaamat hotellialueet. Kannattaa nauttia siitä lämmöstä ja lempeästä säästä jota saari myös tarjoilee. Taksilla liikkuminen on myös edullista eli jos ei huvita jaloin liikkua kannattaa hypätä taksin kyytiin. Maspalomasin alueella on Faron majakka, hiekkadyynit ja rantaa pitkin voi kävellä aina Inglesiin asti. Baareja löytyy rannalta jos haluaa välillä huilailla. Melonerasin alueella voi ihastella upeita hotelli kokonaisuuksia ja golfiakin voi pelailla mikäli tuntuu kiinnostavalta lajilta. Huvipuistokin löytyy Melonerasin lähettyviltä. Eli kyllä alueella on paljonkin nähtävää. Merellä voi harrastaa monia vesilajeja ja infoo löytyy kohteessa niin oppailta kuin hotellissakin. Mukavaa lomaa kaveriporukalle.

    • Inghottis

      Puerto Ricon lomakaupunkiin kandee mennä bussilla. Matkaa sinne noin 25-30km. Bussilippu muistaakseni noin 4€/sivu? Inglesin bussiasema on kaupungin itäosassa korkealla mäellä rannan tuntumassa. Rannan kävelytietä pääsee sinne. Puerto Rigossa tuulee vähemmän hiekkaa silmiin ja on paljon siistimpi alue, kuin Ingles. Kandee kuskilta/matkustajilta kysyä matkan aikana, että olette menossa Puerto Ricoon, että osaatte jäädä pois oikeassa kohdassa. Ennen Puerto Ricoa on pieni kanjoni, ja äkkinäinen jää helposti liian aikaisin pois. Jotkut bussit jatkaa eteenpäin Puerto Ricosta. Puertosta lähtee rantaa pitkin kävelytie ja noin 2 km päässä on iso hiekkaranta ja baari/ravintola-alue. Puerto Rico on sellaisessa isossa kanjonissa, ja hotellit on rakennettu molemmin puolin vuoren rinteeseen. Pieni hiekka-uimatanta rannassa. Keskellä alhaalla noin 400m rannasta, on valtavan iso ostoskeskus, jossa on kaikkea mahdollista 2-3 kerroksessa. Suomibaari Ulvova Myllärikin pitäisi olla.
      Käykää inglesissä Lidukasta ostamassa halvat tutut eväät. Moni tuote on lähes puolta halvempaa, kuin niissä pikkukaupoissa. Irtomyynnistä saa pulla/sämpylätuotteet puolta halvemmalla. Kandee ajaa taksilla takaisin hotelliin, jos teitä on useita ja paljon kasseja. Päivällä taksikyyti 1-3 km siinä keskusta alueella on noin 3-5€ yhteensä. Lidukka löytyy iskelmäbaarin takaa. Kävelette ohi ja menette pikatien yli kävelysiltaa pitkin. Siinä heti on vanha ränsistynyt ostari Nilo. Kierrätte sen taakse, niin näette Lidukan mainokset oikealla. Iltaviihde on parasta Yumbo ostarilla. Paljon ohjelmabaareja ja tersasseja. Esitykset alkaa noin klo 21.30 jälkeen ja saa katsella juoman hinnalla. Inglesin uima-rannassa siinä keskusaukion/taksiaseman vieressä on ristorante italiano Roma, jossa pe ja ti iltoina esiintyy oikea aito Michael Jackson. Esitykset alkaa sen mukaan kun paikka alkaa olla täysi, eli noin klo 21.00-22.00 välillä. Esitys kestää noin 45 minuttia ja aivan mielettömän hiukea setti. Juoman hinnalla saa katsoa. Kato vvv.romagrancanaria.com
      Siinä samalla aukiolla on hyvä jäätelöbaari kadun kulmassa. Kevytjäätelöäkin on tarjolla. Yksi isopallo noin 1.5€. Siinä esiintyy liveorkesteri latinomusaa iltaisin ja paivällä. Yöllä kadulla kannattaa varoa, jos nainen/mies alkaa tehdä tuttavuutta esim. pyrkii ystävällisesti koskettamaan/halaamaan/mitä kuuluu/mistä tulet? Ne on ammattimaisia lompakkovarkaita. Ei saa päästää koskettamaan. Lompakot kyllä lähtee, ennen kuin tajuattekaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe